Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ερωτικές Γνωριμίες μέσω Internet


Καλησπέρα αναγνωστάκια!!! Τι κάνετε? Ελπίζω όλα να σας πηγαίνουν ρολόι!!! Λοιπόν σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι συνηθισμένο σε πολλούς από εσάς, αλλά πρωτόγνωρο για μένα! Γενικά ποτέ δεν είχα γραφτεί σε κάποιο chat room ούτε συμμετείχα σε σχετικά site, ούτε μίλαγα ποτέ με άσχετους σε msn, facebook και τέτοια. Μόνο μία φορά γράφτηκα σε φόρουμ, πριν κάνα 3μηνο και αυτό για λόγους σχολής.

Αλλά σήμερα, σε μία προσπάθεια να προωθήσω το παρόν ολοκαίνουριο blog, είπα εκτός από το facebook να κάνω και κάτι παραπάνω. Σκέφτηκα ότι δεν αρκεί να κάνεις ένα post για να παρακινήσεις κάποιον, πρέπει να τον βρεις και σε μία στιγμή που είναι διαθέσιμος και εύκολα θα μπει. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή να χαζολογάει. Και σκέφτηκα να μπω σε site με παιχνίδια και chat ώστε με μία μόνο ανάρτηση να τραβήξω διπλάσιο κόσμο.

Έμαθα λοιπόν, μέσω του google ρουφιάνου, για το zoo. Είναι κάτι σαν μέρος με παιχνίδια, πολλές διαφημίσεις, 100 τρόπους να κάνεις συνδρομή και άπειρα on-line μέλη. Λέω αυτό είναι!  Και κάνω εγγραφή! Φίλοι μου δεν φαντάζεστε! Με το που την κάνω, κατ ευθείαν όμως, ούτε πως λειτουργεί δεν ήξερα μέσα σε 2 λεπτά είχαν ανοίξει 10 παραθυράκια με συνομιλίες. Δηλαδή ακόμα δεν μπήκα ΠΟΥ με βρήκατε???  Και πέραν αυτού, όλοι με την μία κουβέντα πέσιμο - msn και τηλέφωνο... Είχα μείνει κάγκελο! Βέβαια υπήρχαν και κάποιοι ευγενικοί δε λέω, αλλά κατά γενική ομολογία για το τέταρτο, εικοσάλεπτο που έκατσα τα είδα όλα! Πραγματικά ένιωσα ότι ζούσα σε άλλο κόσμο!

Φυσικά έστελνα το λινκ με την διεύθυνση του blog αλλά κατά τα άλλα οι απαντήσεις μου ήταν: καλησπέρα, όχι ευχαριστώ, δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις, καλή συνέχεια και καλή ανάγνωση.

Χωρίς να θέλω να κρίνω την ανάγκη για παρέα και συντροφιά, ούτε την συνήθεια πολλών να μιλάνε με αγνώστους, να βγαίνουν μαζί τους και άλλα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Ειλικρινά δεν νιώθετε άβολα?! Πως μπορείς να δώσεις το δικαίωμα σε έναν άγνωστο να σου πιάνει ξαφνικά την κουβέντα, σα να σε ξέρει χρόνια. Δεν είναι το ίδιο πχ με το να κάνετε εδώ ένα σχόλιο  ή με το να πιάσετε κουβέντα με κάποιο στον δρόμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν κάποιοι κανόνες, τηρούνται κάποιοι τύποι. Σε chat η επικοινωνία γίνεται με απόλυτο θράσος. Βέβαια εντάξει από την άλλη κατανοώ ότι ο κάθε χώρος διαμορφώνει τους δικούς του κώδικες. Προφανώς τέτοια μέρη έτσι λειτουργούν και είναι στο χέρι σου να συμμετέχεις ή όχι. Απλώς και πάλι μου κάνει εντύπωση που άνθρωποι επιλέγουν την εικονική επικοινωνία και κυρίως προσπαθούν να ικανοποιηθούν ερωτικά έτσι.

Λυπάμαι που το λέω και ξέρω ότι ακούγεται κάπως οπισθοδρομικό, αλλά με απογοητεύει και με αηδιάζει αυτό το είδος ερωτικής προσέγγισης. Είναι λίγο κατάντια. Αν δεν αποτελεί βίτσιο κάποιου, αλλά απλά μία εναλλακτική, είναι κατάντια. Είναι εντελώς διαφορετικό να σχολιάσεις ένα θέμα και μέσω αυτού να πιάσεις κουβέντα με κάποιον φιλικά. Ίσα ίσα έτσι μπορείς να γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους σοβαρούς και ιδιαίτερα αξιόλογους. Αλλά το να μιλάς απελπισμένα προς πάσα κατεύθυνση για ότι μπορέσεις να καταφέρεις είναι υπερέκθεση. Θα μου πεις κάποιοι ντρέπονται, κάποιοι μπορεί να έχουν πρόβλημα υγείας και επιλέγουν από ανασφάλεια αν πλησιάσουν μια κοπέλα έτσι. ΟΚ! Πάω πάσο σε αυτό, αλλά δεν ισχύει για όλους. Δεν έχουν όλοι κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα.

Παρόμοιο είναι και το badoo δεν έτυχε ποτέ να  κάνω αλλά είχε ένας φίλος μου. Και φυσικά το ίδιο αλλά πιο καλυμμένα ισχύει και στο facebook.  Επαφή με άκυρους, για χαζοκουβέντα και γρήγορο πέρασμα σε ερωτικές κουβέντες-κινήσεις από τον υπολογιστή ή από το τηλέφωνο ή και από κοντά. Αντί οι άνθρωποι να βγαίνουν να διασκεδάζουν, να έχουν δραστηριότητες που θα τους φέρουν κοντά με άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα, κάθονται μπροστά από μία οθόνη και με προφάσεις (από οικονομικές μέχρι ψυχολογικές) ξαναγίνονται νεάντερταλ. Ξαναγυρίζουν το ερωτικό παιχνίδι και τις σεξουαλικές πράξεις στην εποχή του ενστίκτου, της συναισθηματικής αποδέσμευση και της κενότητας. Τότε που μόνο σωματικές ανάγκες είχαμε και όχι συναισθηματικές ή ψυχικές. Και φυσικά δεν εννοώ όλοι οι άνθρωποι να αρχίσουν να ερωτεύονται και να κάνουν σχέσεις και τέτοια. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο ευκαιριακό σεξ αρκεί να είναι επιλογή σου και το άλλο άτομο να είναι ενήμερο. Ακόμα και σε αυτή τη μορφή σεξ όμως υπάρχει μία αξιοπρέπεια, ενώ δεν θα έλεγα το ίδιο για τις γνωριμίες μέσω ίντρενετ.

Συγγνώμη αλλά μου γεννάται μία απέχθεια για τον τρόπο που χειρίζονται και αντιμετωπίζουν αυτά τα άτομα το σεξ. Το σεξ με συναίσθημα ή χωρίς είναι μία όμορφη πράξη, που πέρα από την αναπαραγωγή υπάρχει για να προσφέρει απόλαυση. Να σε γεμίσει όχι να σε κάνει να νιώθεις πιο άδειος, πιο μόνος. Άσε δηλαδή που πιστεύω ότι τουλάχιστον στο 50% των γνωριμιών αυτών δεν ικανοποιείται καμία πλευρά ή τα άτομα λένε ψέματα ή δεν ολοκληρώνεται ποτέ σαν ιστορία και τζάμπα ο χρόνος τζάμπα και η όρεξη. Πως λοιπόν, μπορεί κάποιος να αρκείται σε κάτι τόσο μέτριο. Κάτι ούτε καν υπαρκτό. Νομίζω αυτά τα άτομα υποτιμούν τον εαυτό τους. Δηλαδή τόσα χρόνια ο κόσμος πως έκανε γνωριμίες!??!

Πραγματικά ο κόσμος γύρω μου με εκπλήσσει άσχημα! Να γιατί εκτιμώ τους ανθρώπους με παιδεία! Κακά τα ψέματα, αν ο άνθρωπος δεν είναι ώριμος, συνειδητοποιημένος και να έχει κάποια μόρφωση, εύκολα γίνεται ανδρείκελο των παρορμήσεων και των ενστίκτων του.
Σε επόμενο άρθρο θα μιλήσουμε για τον αγοραίο έρωτα, που είναι και της μόδας και την ανευθυνότητα πολλών αντρών (και κάποιες φορές και γυναικών).

Υγ. Και φυσικά μόλις έκλεισα μισα-ώρο διέγραψα τον λογαριασμό μου στο zoo! Ότι προώθησα προώθησα! Δεν είμαι εγώ για τέτοια, ούτε τώρα ούτε ποτέ! Θα χαλάσει η ωραιοποιημένη εικόνα που έχω για την ζωή και δεν θέλω...Στου υπόλοιπους καλή συνέχεια και καλό βόλι....Ο καθένας με τις επιλογές του!





16 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο για μια ολόκληρη γενιά που μεγάλωσε μέσα στις δεκαετίες του 70 και του 80. Δυστυχώς σήμερα η μόδα είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Στην εποχή μας το λέγαμε ξεπέτα σήμερα το λένε έρωτα. Έχεις την διάθεση να ερωτευτείς και να παίξεις με το συναίσθημα ενώ η εποχή που ζούμε είναι εντελώς υλική. Όλα ξεκινάνε με το εύκολο σεξ. Παλιά για να φτάσεις με μια γυναίκα στο κρεβάτι έπρεπε να φτύσεις αίμα, ενώ τώρα αρκεί κάποιος να είναι θρασύς ή να έχει χρήματα στην τσέπη. Όταν κάτι δίνετε σε μεγάλη ποσότητα και φτηνά χάνει και την αξία του και την ποιότητα του. Έτσι λοιπόν αυτό που θα πω ως ταπεινή μου άποψη είναι πως όλα πρέπει να έρχονται με μέτρο και το μέτρο είναι πρώτα να δουλεύει το μυαλό για να κατακτήσεις ή να κατακτηθείς και μετά να δουλεύει το κορμί μέχρι να ιδρώσει. Εύχομαι μέσα από την κρίση τουλάχιστον να βρούμε τον σωστό εαυτό μας και στην προσωπική μας ζωή με περισσότερο πνεύμα και λιγότερη ύλη.
    Edmond.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Edmond. Κοίταξε, δεν κρίνω ούτε τον τρόπο επικοινωνίας, ούτε τα μέσα, ούτε τις συνήθειες. Κάθε εποχή είναι αλλιώς. Και αυτό ονομάζεται εξέλιξη. Όσο παράξενο θα φαινόταν στους γονείς σου η δική σου εποχή άλλο τόσο φαίνεται και σε σένα η επόμενη. Το χαρακτηριστικό της τρέχουσας εποχής, είναι η ταχύτητα, η μαζικότητα και η επιφανειακότητα. Και ανάλογα το χαρακτήρα του καθενός σου ταιριάζει, πολύ, λίγο ή και καθόλου.

    Ανήκω στην τρέχουσα γενιά και όσο και να μην μου αρέσει δεν έχω ζήσει κάτι διαφορετικό. Απλώς τυχαίνει να έχω εναλλακτικές απόψεις (γενικά στη ζωή μου). Ας πούμε και το δικό σας ήταν παίδεμα, και το δικό μας δεν είναι κατάσταση. Είναι καθαρά υποκειμενικό. Και σε 20 χρόνια θα είναι πάλι διαφορετικό.

    Πιστεύω για να κρίνεις μια εξέλιξης εποχής όπως εδώ, πρέπει να κοιτάξει όχι τον προσωπικό κώδικα δεοντολογίας(ο οποίος ακόμα και αν είναι σωστός, πιθανόν να είναι ξεπερασμένος) αλλά κατά πόσο αυτή ο νέος τρόπος ζωής γίνεται συνειδητά και αποφέρει ευτυχία. Και εν προκειμένω, ούτε συνειδητά γίνεται, αφού ξεκινάει από πολύ μικρές ηλικίες (που τα παιδιά δεν έχουν κατάλληλη παιδεία, ούτε αγωγή) να εντυπώνεται σαν κατάσταση, ούτε ευτυχισμένους τους κάνει. Αν βγάλεις έξω τα χρόνια που όλοι οι άνθρωποι, χαίρονται όσο μπορούν την εργένικη ζωή τους (και καλά κάνουν όσο είναι ειλικρινείς, μαγκιά τους!) αλλάζοντας πολλούς συντρόφους, στα χρόνια την ωριμότητας, που είναι κ πιο πολλά, οι περισσότεροι είναι δυστυχισμένοι (από έλλειψη συντροφικότητας, μοναξιά και τέτοια).

    Συνεπώς, αυτή η εξέλιξη είναι μία εξέλιξη μέχρι στιγμής κακή, αφού δεν μπορούμε να την διαχειριστούμε σαν άτομα. Τα γεγονότα χειροτερεύουν, αν βάλουμε μέσα όπως αναφέρεις, τους παράγοντες χρήμα, εξουσία και ψέμα!

    ...Μακάρι να γίνει όπως λες!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα σας καλο σαββατοκυριακο
    συμφωνω απολυτα με τον Edmond ¨οταν κατι δινετε σε μεγαλη ποσοτητα και φθηνα χανει την αξια του και τη ποιοτητα του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι! Αυτό είναι μία γενική αλήθεια φίλε-η μου!!! :) Χωρίς όπο τίποτα δεν έχει αξία!
    Καλό σαββατοκύριακο και σε σένα!(ας μιλάμε στον ενικό!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σας


    Πιστεύω πως αυτά που γράφονται εδώ, δεν αποτελούν το πρόβλημα, αλλά είναι τα αποτελέσματά του. Παλιότερα, αυτό που θεωρούταν προβληματική μονάδα, τώρα έχει γίνει υγιές πρότυπο. Φυσικά αυτό οφείλεται στο ότι έχουν φθίνει πλέον τα πάντα: τα ιδανικά και οι αξίες, οι στόχοι και τα πρότυπα, η οικογένεια και η κοινωνία, η Παιδεία και ο Πολιτισμός.
    Όλα αυτά κατακτώνται με πολύ κόπο και ιδρώτα, συμφωνώ με τον Edmont, πρέπει όμως να υπάρχει και μια προσωπική κρίση για το τι είναι πραγματικά αληθινό και όμορφο, και τι φτιαχτό και αναλώσιμο.
    Δυστυχώς ο σημερινός τρόπος ζωής είναι, κατά τη γνώμη μου, λίγο πιο επικίνδυνος από τα ναρκωτικά: Κάθε μέρα θέλεις όλο και περισσότερο, για να μπορείς να επιβιώσεις στον άνισο αγώνα της βλακείας και της ασχήμιας, με το αποτέλεσμα να είναι πιο βέβαιο από κάθε άλλη εξαρτησιογόνα ουσία.
    Crazylover

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κοινωνια ειμαστε εμεις οι στοχοι τα ιδανικα οι αξιες ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
      δεν δεχομαι τη βλακεια και την ανισορροπια αλλα δεν παλευω μαζι της για τον απλουστατο λογο οτι πρεπει να κατεβω στο επιπεδο της γιατι αυτη δε μπορει να ερθει στο δικο μου
      οποτε κανω στην ακρη οτι μ ενοχλει εχω τις αξιες μου και τα ιδανικα μου
      LADY

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα ο καθένας μας είναι διαφορετικός και έχει τα κριτήρια του. Και προφανώς αναλόγως κάνει τις επιλογές του. Υποκουλτούρα ή μη δεν έχει σημασία. όσο δεν σε θίγει και δεν χαλάει την δική σου ελευθερία δικαίωμά του.

      Και πάλι όμως δεν είναι και σωστό να μην ασχολούμαστε με τα κοινωνικά φαινόμενα. Γιατί αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Πρέπει λοιπόν να μας απασχολεί η πορεία της κοινωνίας, γιατί όπως λες η κοινωνία είμαστε εμείς. Όσο κατεβαίνει το επίπεδο της επηρεαζόμαστε όλοι.

      Άρα δεν γίνεται απλά να κανεις αυτό που θες και ταυτόχρονα να ισχυρίζεσαι ότι η κοινωνία είμαστε εμείς. Ή ενδιαφέρεσαι και αποδέχεσαι το σύνολο και προσπαθείς την συλλογική βελτίωση ή κοιτάς την πάρτη σου και ας κόψουν το λαιμό τους οι άλλοι.

      Και δεν προτείνω να αλλάζω γνώμη σε κανέναν από όσους πράττουν τα παραπάνω. Απλώς απαιτώ να το κάνουν συνειδητά. Καθώς οι περισσότεροι δεν το πράττουν μετά από σκέψη και κριτική διαδικασία, απλώς go with the flow.Αν λοιπόν το σύνολο της κοινωνίας συνειδητά κάνει όλα αυτά τότε οκ. Όσοι δεν συμφωνούεμ είαμστε περιθωριακοί και γραφικοί.

      Διαγραφή
    3. ας ξεκαθαρισω λιγο τη θεση μου .... τα κοινωνικα φαινομενα δε σημαινει οτι πρεπει να μου αρεσουν γι αυτο κραταω τις αποστασεις μου και παρατηρω
      δε θελω να γινω μερος ενος κοινωνικου φαινομενου που δε μ αρεσει... αλλα δε μπορω να κανω κατι για αυτο
      ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα δε θελω να πεισω κανεναν και για τιποτα και για να μη παρεξηγηθω δε μ ενοχλει που ο κοσμος γνωριζεται μεσω net μ ενοχλει το επιπεδο (δηλαδη αυτο που εγραψες στο κειμενο σου ως "πεσιμο")
      LADY

      Διαγραφή
    4. Δεν ανέφερα να γίνεις μέρος του κοινωνικού φαινομένου. Άλλωστε όλοι μας ανήκουμε σε κάποιο κοινωνικού φαινόμενο. Τα θέμα είναι να είμαστε σε θέση να ξεκαθαρίζουμε το καθένα από αυτά και να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην κοινωνική ευρυθμία. Και όλα είναι επιτρεπτά στα πλαίσια της λογικής.

      Και εμένα αυτό με ενοχλεί. Ο καθένας είναι ελεύθερος και δεν μπορώ να αρνηθώ σε κάποιον να κάνει αυτό που πιστεύει για σωστό ή αυτό που τον κάνει ευτυχησμένο. Απλώς πιστεύω ότι σε μία κοινωνία πρέπει τα άτομα να είναι κάνουν συνειδητές επιλογές. Δεν με ενδιαφέρει να συνφωνώ, απλά να ξέρω ότι αυτό που κανεις ξέρεις γιατί το κάνεις.

      Είναι λυπηρό τα άτομα στρεβλά να πιστεύουν ότι έτσι είναι ο κόσμος. Υπάρχουν νέοι που μόνο έτσι κάνουν γνωριμίες και όχι επιλογή ή από ανάγκη. Απλά από έλλειψη παιδείας, μόρφωσης και ανοιχτών οριζόντων.

      Όσο αφορά αυτό ναι θέλω να "αλλάζω" την κοινωνία. Είναι εντελώς διαφορετικο να κάνεις κάτι από επιλογή με το να το κάνεις από μιμιτισμό ή αμάθεια!

      Διαγραφή
    5. νομιζω οτι συμφωνουμε ... καλο απογευμα να εχετε
      LADY

      Διαγραφή
    6. :) Ναι μάλλον απλά το πιάνουμε από άλλες μεριές. Καλό απόγευμα και σε σένα, να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  6. Crazylover Γεια σου χαιρομαι που βλεπω σχολιο σου! Ευχαριστω!

    Έχεις δίκιο σε όσα λες!Η εξελιξη της κοινωνιας στηριξεται σε ανισσορπιες και ατο πλεον εχει εμφανη αποτελεσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε με πειράζει να χαρακτηριστώ περιθωριακός και γραφικός, αφού αυτό με κάνει να διαφέρω από το σύνολο. Και το λέω με κάθε εγωισμό, δεν ανήκω σε αυτό που πλασάρεται, διαφημίζεται και αποτελεί κατεστημένο. Το είπα και πριν, πιστεύω πως έχει σχέση με τη μόρφωση και το κριτήριο του καθενός το πώς θα την "πέσει" σε μια γυναίκα. Και δε με ενοχλεί αν αυτό γίνεται μέσω κινητού, υπολογιστή κτλ, αλλά ο τρόπος. Πιστεύω πως η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Δεν πρέπει ούτε να απέχεις τελείως, αλλά ούτε και να ρίχνεσαι σα θήραμα στα ανήμερα θηρία. Και κάτι ακόμα: η μαγκιά του συστήματος είναι η εξής: δε σε αναγκάζει με τη βία να ακολουθήσεις το δρόμο την ηλιθιότητας, σου δίνει το πλαστό δικαίωμα να τον επιλέξεις. Από εκεί και πέρα έγκειται στη συνείδηση του καθενός μας τι θα ακολουθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορεί να γνωριστείς με κάποιον στις πιο χαζές συνθήκες και είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχει η τεχνολογία. Όταν κάποτε ένας φίλος μου ήταν μακριά μπορούσα να επικοινωνώ μαζί του.

      Η τεχνολογία δεν είναι κακή η χρήση της χωρίς γνώση και συνείδηση φέρνει άσχημα αποτελέσματα.

      Και συμφωνώ στο ότι όχι μόνο διαφέρω αλλα μου αρέσει κιόλας. Δεν πρέπει να έχουμε κουτάκια. Αλλά όσο ο καθένας είναι διαφορετικός και ξέρει τι κάνει είναι πολύ εύκολο να έχουμε πραγματικά ποικιλία και πρόοδο σαν κοινωνία.

      Οι επιλογές και τα γούστα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση αλλά όπως λες τρόπος κάνει την διαφορά. Και τα κίνητρα ίσως. Γι αυτό υπάρχουν άντρες κ γυναίκες που είναι απογοητευμένοι από τις σχέσεις και τους έρωτες.Γιατί είναι μέσα σε μία κενότητα. Δεν ξέρουν τι θέλους και δεν έχουν μάθει να ξεχωρίζουν το σεξ από τον έρωτα την φιλία και την αγάπη. Και έτσι την πέφτουν με τον τρόπο που την πέφτουν και να οι γελοιότητες, η υπερέκθεση, η ματαιοδοξία, η επιδειξιομανία και πάει λέγοντας.

      Διαγραφή
    2. καλημερα σας και καλη εβδομαδα να εχουμε
      δεν με ενδιαφερει και μενα πως θα χαρακτηριστω απο το συνολο για τη δικη μου συμπεριφορα
      ποσο δυσκολο ομως ειναι να μενεις στη θεση σου και πιστος στις ιδεες σου οταν ολα γυρω στου λειτουργουν αλλιως??
      LADY

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα φίλη μου! Καλή εβδομάδα και σε σένα, να σαι καλά!

      Και καλά κάνεις, γιατί όποιος άνθρωπος ξέρει τι θέλει, ξέρει και να το στηρίζει και η γνώμη του δεν ταλαντεύεται από τα σχόλια των άλλων.

      Αλλά αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σωστό. Πολλοί έχουν αυτή την συμπεριφορά επειδή "παρασύρθηκαν". Επίσης ακόμα και όσοι έχουν αντίθετη άποψη, λόγω συγκυριών ταλαντεύονται. Συνολικά πιστεύω κρίνεις την συμπεριφορά. Καμιά φορά όλοι κάνουμε λάθη!

      Διαγραφή

Ένα σχολιάκι θα μας έκανε καλύτερους! Και αν δεν σας κάνει κόπο βάλτε και ένα ονοματάκι ή κάποιο ψευδώνυμο! Μου αρέσει να ξέρω σε ποιους απευθύνομαι και δίνει ένα πιο προσωπικό τόνο! :) :) :)