Κυριακή 6 Μαΐου 2012

10 Σημάδια για να δεις αν του/της αρέσεις ΜΕΡΟΣ Α'



Τι χαριτωμένη που είναι αυτή η άσπρη οθονίτσα που βλέπω τώρα μπροστά μου …
Έτοιμη να γεμίσει από ιδέες και απόψεις, μόνο που σήμερα δεν μπορώ να βρω ικανοποιητικό θέμα! Δεν σας ενδιαφέρει αυτό φυσικά, αλλά πολλά σκέφτομαι και τίποτα δεν είναι αρκετά καλό…ΑΛΛΑ πάντα υπάρχει ένα θέμα που πάντα είναι επίκαιρο…Μετά από ένα φιλικό τηλεφώνημα, λοιπόν ιδού η ιδέα…
ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥ - ΤΗΣ ΑΡΕΣΩ;
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ Β ΜΕΡΟΣ
Φυσικά είναι ένα θέμα που απασχολεί, αφενός, αλλά είναι και αυτονόητο ως ένα βαθμό. Το πρόβλημα είναι ότι όταν τα συναισθήματα και το άγχος σε καταβάλλει και ο-η παρτενέρ είναι στρείδι, τότε φασκελωκουκούλωστα φίλτατε…
Και να οι συζητήσεις και δώστου ανάλυση και κουβεντολόι, με αποτέλεσμα να έχεις σίγουρη μια θέση στο γραφείο ερευνών του Ηρακλή (του Πουαρώ ντε…) παρά στην καρδιά του έτερου ημίσεως !
Αλλά για όλους έχει ο θεός αγαπημένοι αναγνώστες, καθώς στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε χιλιάδες «οδηγούς» για αυτό το θέμα… Ναι καλά…κάτσε φάε δέκα χρόνια να ψάχνεις, χώρια τα βιντεάκια στο you tube
Επειδή, λοιπόν, η υποφαινόμενη όλα τα έχει ψάξει (τυχαία καλέ που πάει το μυαλό σας) και έχει κάνει εκτενέστατη έρευνα λέω να δώσω ένα χεράκι, για σιγουριά … με σεβασμό στον ερωτοχτυπημένο αναγνώστη!!!
Πάμε για τα κλασσικά…Γλώσσα του σώματος (ναι χρυσά μου, ο-η καλός –η σας αρνείται να χρησιμοποιήσει την κανονική γλώσσα, ΑΛΛΑ χα! δεν θα του περάσει… ) και όχι μόνο….
Αν υποθέσουμε ότι τα λόγια του ανθρώπου που έχετε απέναντι σας δεν σας καθιστούν σαφές το πώς σας βλέπει παρατηρήστε τα παρακάτω:
1. Τα μάτια…είναι ο καθρέφτης της ψυχής και των συναισθημάτων! Έχει παρατηρηθεί ότι όταν κοιτάμε ένα πρόσωπο που μας αρέσει οι κόρες των ματιών μας (το «μαύρο» μέσα στην ίριδα) τείνει να μεγαλώνει. Όσο πιο μεγάλο είναι τόσο πιο πολύ έχει εντυπωσιαστεί το άτομο που μας κοιτάει. Την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζει το μάτι όταν βρίσκεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, γι’ αυτό και το φως των κεριών μας δημιουργεί την αίσθηση του ρομαντισμού (ασυνείδητα με το μεγάλωμα της κόρης του συντρόφου παρασυρόμαστε και εμείς και ούτο κάθε εξής!). Αν κάθεστε μακριά δύσκολο να το προσέξετε.
2. Η προσοχή του ατόμου θα είναι στραμένη πάνω σας και θα προσπαθεί να σας προσελκύσει! Και δεν εννοώ ότι θα ακούει απλώς αυτά που λέτε (ίσα ίσα δηλαδή μπορεί να δείχνει ότι ακούει και να σκέφτεται…το «μετά») . Το σώμα του θα είναι έτσι τοποθετημένο ώστε αν είναι άντρας θα σας έχει «περικυκλώσει» (θα προσπαθεί να έχετε στο οπτικό σας πεδίο μόνο τον ίδιο), αν είναι γυναίκα θα έχει γύρει το κεφάλι της ακούγοντάς σας προσεκτικά (αυτό μπορεί να το κάνουν και οι άντρες, αλλά σπανιότερα, καθώς τείνουν να είναι ευθυτενείς, για να εντυπωσιάσουν το θηλυκό!). Επιπλέον, οι άντρες θα έχουν προτάξει το στερνό, για να δείξουν δυνατοί και έτοιμοι να σας προστατέψουν, ενώ οι γυναίκες θα έχουν μια «εύθραυστη» εικόνα, αλλά ταυτόχρονα γεμάτη σκέρτσο.
3. Οι «δήθεν, τάχα μου τάχα μου τυχαίες» κινήσεις και από τις δύο πλευρές είναι ενδείξεις προσπάθειας αλληλοπροσέγγυσης. Θα το καταλάβεις σου λέω, εκείνη θα σε αγγίζει όταν γελάει (μα ήταν τοοοσο αστείο αυτό που είπες) και τσακ κατ’ ευθείαν το τραβάει πίσω. Όχι δεν είναι βασανιστήριο, ούτε το πήρε επειδή το μετάνιωσε, στόχος της κίνησης ήταν να σου δώσει το «πράσινο» φως για να την προσεγγίσεις αν θες (εκτός αν είναι η κατά τα άλλα γλυκύτατη κ.Μενεγάκη που το κάνει για να πάρει νούμερα…). Σημαίνει ότι νιώθει άνετα μαζί σου. Αλλά αν δεν το κάνει μην απογοητευτείς, μπορεί να είναι ντροπαλή… Εκείνος πάλι είναι πιο πονηρούλης…Θα σε αγγίξει και «καλά» ασυναίσθητα κάπου (ίσως το πόδι σου με το πόδι του) και θα προσπαθήσει να παρατείνει την επαφή όσο γίνεται, θέλει να τσεκάρει αν το αντέχεις. Δηλαδή, αν εσύ τραβηχτείς καταλαβαίνει ότι δεν θες πολλά πολλά, αλλιώς είσαι δεκτική απέναντί του! Έτσι, μετά θα το ξανακάνει (πχ να σου πιάσει το χέρι) μέχρι να σιγουρευτεί ότι αν πάει να σε φιλήσει δεν θα «φάει πόρτα»!
4. Σε περίπτωση που δεν είστε μόνοι το πιθανότερο είναι να προσπαθεί να σας κοιτάξει χωρίς να καρφωθεί, δηλαδή σας κοιτάει καλά καλά και μετά αδιαφορία…(τώρα το χάψαμε). Επίσης η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη, αν είστε ντροπαλοί και οι δυο, κανείς δεν θα μιλάει με τον άλλον αλλά θα μιλάτε με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους (ναι τώρα δεν καρφώνεστε καθόλου τι να σας πω…), αλλά παρ’ όλα αυτά όταν μιλάει ο ένας ο άλλος έχει τεντώσει κεραίες αυτιά και ό,τι άλλο και καταγράφει ΤΑ πάντα. Αλλιώς, αν δεν είστε τόσο ντροπαλοί θα δείτε ότι και οι δύο αφιερώνετε χρόνο ο ένας στον άλλον, πιο πολύ απ’ ότι στους άλλους.
(Η συνέχεια αύριο καλά μου αναγνωστάκια!!!)

για το β' μέρος πατήστε εδώ!




 


189 σχόλια:

  1. σχεδον απελπισμενος04 Ιουνίου, 2012 20:56

    καλησπερα και πολα μπραβο για την δουλεια σου!!!
    αν εχει γινει κατι με μια κοπελα 2-3 φορες και μετα συνεχειζει να σου μιλαει αλλα δεν γινει κατι ξανα (χωρις να το επιδιοξω για να μην φανω λιγουρης) τι γινετε σε αυτην την περιπτοση??? να κανω κηνηση η θα φανω χαζος??

    ευχαριστω εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας!ειμαι 17 χρονών και εδώ και 1 με 2 μήνες μιλάω με ένα παιδί της ηλικίας μου...Στην αρχή μου έδειχνε υπερβολικό ενδιαφέρον, στην συνέχεια όμως σαν να άρχισε να απομακρύνεται..όταν μιλήσαμε είπε ότι τον ξενέρωσα με την συμπεριφορά μου επειδή ήμουν πιεστική και τώρα δεν ξέρει τι να κάνει..θέλει λέει κάτι σοβαρό μαζί μου αλλά νομίζει είναι νωρίς ακόμα και να το πάμε χαλαρά τι με συμβουλέυεις?

      Διαγραφή
    2. Απλα να τον αδιαφορεις ως που θα σε μαγκοσει

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Γεια σας..Μου εστειλε μια φορα μηνυμα οταν με ειδε...Την αλλη μερα που τον ξαναειδα μιλουσανε οι φιλοι του και μου λεγανε οτι σε γουσταρει, οτι ειναι ερωτευμεμος και οτι τους μιλαει συνεχεια για μενα...Και μετα απο καιρο μια κρυο μια ζεστη και οι φιλες μου μου λενε οτι του αρεσω ακομα αλλα δεν νομιζω

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλα! Έψαξα πολύ, διάβασα είδα βιντεάκια, αλλά πιστεύω όλοι το έχουμε ανάγκη! Όταν σου αρέσει κάποιος θέλεις μία ασφάλεια και μία σιγουριά.

    Τι έχει γίνει με αυτή την κοπέλα και υπό ποιες συνθήκες? Σε ρωτάω για να καταλάβω αν και εκείνη το βλέπει σοβαρά όπως εσύ και αν σε έχει παρεξηγήσει! Παρακαλώ!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη Αφροδίτη!

      Ειμαι 14 ετων και πηγαίνω στη β' γυμνασίου, μου άρει ενα αγορι αλλα δυστυχώς τα εχει εδώ και 2 ΧΡΟΝΙΑ με μια άλλη κοπέλα. Όμως σε αυτά τα 2 χρονια έχουν μαλώσει/χωρισει άπειρες φορές, όμως μετα ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα έχουν ξανά φτιάξει... Βσκ να σου πω για την ακρίβεια.. Αυτή η συγκεκριμένη ειναι πολυ πιεστική απέναντι του και δεν τον αφήνει σε ησυχία! Αλλα τα τελευταία 2 ΧΡΟΝΙΑ, έχουν συμβεί και συμβαίνουν ακόμα πολλα γεγονότα.(τα περσινά δε θα σου τα πω για το λόγο οτι ειναι ατελείωτα και πιστευω πως δεν έχουν σημασία διότι πέρασε ενα ολόκληρο καλοκαίρι...).

      Λοιπον.... Μεσα στην τάξη. Συγκεκριμένα την ώρα του μαθήματος, γυρνάει το κεφάλι δεξιά_αριστερα πως <> μου προσπαθεί να διώξει τη φραντζα απο τα μαλλια ή να δει (υποτίθεται) τι γίνεται μεσα στην τάξη... Αλλα επειδη ειμαι πολυ παρατηρητική (χωρίς να το παινευτω εννοείται!), βλέπω πως, καθώς πραγματοποιεί αυτές τις κινήσεις, τα ματια του "πέφτουν" πανω μου...!! Έπειτα... (Αυτο γίνεται ΚΥΡΙΩΣ στα διαλείμματα), κανει "τάχα μου" πως πέφτει πανω μου κατά λάθος ή με σπρώχνει Πλ <>και μου λέει με εναν παιχνιδιάρικο τρόπο στη φωνή του σορρυ σορρυ και τέτοια... Εγω παίζω τάχα μου τη θυγμενη και τη θυμωμένη... Για λίγα δευτερόλεπτα η έκφραση του προσώπου του γίνεται λίγο ποιο σοβαρή(όταν παίζω κι ΕΓΩ με τη σειρά μου το θέατρο μ..), αλλα έπειτα αλλάξει κατευθείαν και κοτσάρει ενα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του και φεύγει... Μετα, είχε γίνει ενα περιστασιακό στο σχολείο (τρ δε θα μπω σε λεπτομερείς)και έκανε κατι που με ενόχλησε... Του τα 'ψαλα μια και καλή στο Viber (σοβαρά τωρα όμως, οχι επιδεικτικά!) και στην αρχή μου έλεγε πως παντα με υποστηρίζει (που.. Δεν έτυχε ποτε να με υποστηρίξει.. Εννοώ δε χρειάστηκε, εκτος κι αν δε θυμάμαι καλα εγω.. Τέσπα..) και οτι ηταν ολα μια πλακα... Και μετά του απάντησα με ενα κατεβατο και με κάποια επιχειρήματα μεσα και μου ζήτησε συγνώμη ειλικρινά και συμφωνήσαμε πως απο δω και στο εξής θα ΕΙΝΑΙ ο καθένας εντάξει προς το άλλον... Και απο ΤΟΤΕ δε μου ΕΧΕΙ ξανά κανει κακόγουστες πλάκες!(��)...
      Στην κοπέλα του(που παρεμπιπτόντως ΕΙΝΑΙ πολυ ζηλιάρα! Διότι ΚΑΘΕ φορά που μας βλέπει να μιλάμε προσπαθεί να ανατρέψει τη "Τραγική" κατάσταση...) μιλάει πιο... Πως να το εκφράσω... Ε.. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δε μου φαίνεται και πολυ ντροπαλός απέναντι της... Της τα λέει "έξω απ' τα δόντια" τα πράγματα... Ενω με έμενα... ΕΙΝΑΙ κάπως πιο μαζεμένος... Δν γνωρίζω βέβαια αν ειναι εξαιτίας του περιστατικού που έγινε ( που αναφέρω λίγο πιο πανω) ή το οτι θέλει να δείχνει cool και χαλαρός απέναντι μου.. Και... Με μια μικρή δόση γλύκας... Εχω παρατηρήσει οτι σε έμενα μιλάει "πιο ανοιχτά" απο οτι στην ιδια τη κοπέλα τ... Με πιο ήρεμο και χαλαρό τόνο μου μιλάει όταν δεν ειναι μπροστά η κοπέλα του ή όταν τον απασχολεί κατι... Ενω σε όλους τους άλλους δε μιλάει όταν ειναι θυμωμένος ή τπτ άλλο... Σε έμενα μιλάει (τις περισσότερες φορές)και εγώ με τη σειρά μ τον συμβουλεύω.. Και... Κάτι τελευταίο... Σήμερα τον ειχα συναντήσει έξω με τους φίλους του και απο μακριά άρχισε να μου φωνάζει και να με χαιρετάει... Και και και με καποιον τρόπο έμαθα πως εχει μιλήσει για έμενα στους φίλους του...___ Αν εχεις τη καλοσύνη μπορεις να μου απαντήσεις αν του αρέσω πραγματικά ή οχι; δε παρεξηγώ! Όσο για αυτο να μείνεις ήσυχη.

      Η δουλειά σου ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΗ! Να συνεχίζεις ν; Απαντάς στα μηνυματα και να μας ενημερώνεις!
      Μπορεις να μου πεις και τι βήμα να κανω απο δω και στο εξής ανάλογα με τη συμβουλή σου;ευχαριστώ παρά μα παρά πολυ!!

      Διαγραφή
  3. καλημερα!! συγχαρητηρια για τα κειμενα σου!!γραφεις τόσο ομορφα και σωστα!!εδω και ενα χρόνο λοιπον, μου αρεσει ενα αγόρι το οποίο δεν μου ειχε δείξει απολύτως τίποτα..όμως, πριν λίγο καιρό έμαθα οτι αυτός και ένας φίλος του ρώτησαν τη φίλη μου αν έχω σχέση..και επειτα μια άλλη φορά που βρέθηκαν πάλι αυτοί οι 3 μαζι έλεγε ο φίλος αυτού που αρεσει στην φιλη μου να μου κανει αυτή κονε με αυτον που μου αρεσει..δεν ξερω τι να υποθεσω..ειναι πολυ μπερδεμένη ιστορια..εχουν γινει και κατι αλλα..αλλα δεν ξερω τι συμβαινει γαιτι αυτος οταν με βλέπει δεν μου μιλαει κανει οτι δεν με βλεπει..ευχαριστω εκ των προτέρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Αφροδίτη!Είμαι 15 χρονών,πάω Α' Λυκείου και εδώ και ένα μήνα μιλάω με ένα κορίτσι ένα χρόνο μεγαλύτερο από εμένα,Β' Λυκείου.Τις πιο πολλές φορές μιλάμε μέσα στο λεωφορείο και μέχρι τώρα έχω υποψιαστεί ότι της αρέσω. Μια φορά μιλούσαν κάτι κορίτσια στις μπροστινές θέσεις σχετικά με την Γεωγραφία (άκυρο θέμα)και μου λέει οτι δν της αρέσει η Γεωγραφία και αμέσως μετά πέταξε μια σπόνδα για να πάω (λογικά σπίτι της) και να της μάθω εγώ,ε και εγώ ειπα:εεε φυσικά!.Την άλλη μέρα είπε:τι ωραίο όνομα που είναι το Αλέξης έτσι στο άκυρο.Το θέμα είναι ότι ειναι μια πολλή όμορφη κοπέλα και δεν είμαι τόσο σιγουρος.Άσε που κάνει παρέα με παιδιά της Γ'Λυκείου!Εγώ είμαι ένα φυσιολογικό παιδί,δηλ. ούτε κούκλος αλλά ούτε και άσχημος.Με προβληματίζει που θα μπορούσε να κάνει κάτι άνετα με ενα παιδί 3ης Λυκείου.Τι μπορώ να κάνω για να σιγουρευτώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα κι σε σένα Alex!! Μμμμ η περίπτωσή σου δεν είναι σπάνια αλλά είναι περίεργη. Είναι θετικό που μιλάτε και εκείνη δείχνει μία πολύ φιλική στάση. Δεν θα έπρεπε αν σε προβληματίζει ότι θα έκανε κάτι εμ μεγαλύτερα παιδιά. Γιατι τότε δεν θα έπρεπε αν κατι και κατι με μιρκότερα. Ισχύει, υπάρχει μία προκατάληψη τα κορίτσια να κοιτάν μεγαλύτερα αγόρια αλλα αυτό δεν είναι απόλυτο.

      Καλώς ή κακώς όταν γνωρίσεις κάποιον που σου αρέσει πολύ και του αρέσεις κι εσύ και περνατα όμροφ ασιγά σιγά καμπτοναι οι αντιστάσεις και είανι φυσικό αν είσαι εκεί που προστάζει η καρδια.

      Το θεμα είανι ότι εσύ νιώθεις έντονο ανταγωνισμό και σε φοβίζει που είανι τόσο όμορφη γιατί σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι ρηχή ή εύκολη. Αυτό όμως εύκολα μπορείς αν το διαπιστώσεις. Μην κρίνεις τους άλλους από την εξωτερική εμφανιση. πέραν από το αν σου αρέσει πιστεύω ότι είσαι παιδί που μπορείς αν καταλάβεις αν είανι αξιόλογη κοπέλα.

      Αν δεν είανι δε σημαίενι ότι δε μπορει να γίνει. Ο έρωτας όλα τα μπορεί. Απλα διατρέχεις μεγαλυτερο κίνδυνο αν πληγωθείς. Και δυστυχώς αν δεν είανι ώριμη δν μπορείς να κανεις κατι γι αυτο.

      Επομένως, σκέψου πρώτα και παρατήρησέ την. Πως θα την έκρινες. Φυσικά διατήρησε την φιλική επαφή και μάθε τα γούστα της. Έτσι θα μαντέψεις και τι πιθανότητες έχεις και θα την μαγεψεις πιο εύκολα. Αν σιγουρευτεςι ότι δε σε βλεπει μόνο φιλικά και δεν παίζει με όλο το σύμπαν, ο δρομος είανι ανοιχτός για να την κατακτήσεις!

      Ειμαι σιγουρη ότι όλα θα πανε καλα. Ακόμα και αν δεν είναι με αυτη την κοπελα!

      Διαγραφή
    2. σιγουρα της αρεσεις δοκιμασε να κανεις εσυ την πρωτη κινηση...επισης αν γινεται απαντα μου και εμενα στις ερωτησεις μου εμενα μου αρεσει καποιος ο οποιος μου εχει στειλει μια φοτο με μια καρδια και ενα ερωτικο τραγουδι.αλλα οταν βρησκομαστε μαζι και ειναι και η παρεα μπροστα δεν τον ενδιαφερω καθολου τι να κανω? επισης οταν ειμαστε εγω και οι φιλες μου μου λεει οτι περναμε ωραια μαζι..μηπως προσπαθει να κανει καμια να ζηλεψει και ειμαστε ιδια ηλικια εχει γενηθει 8 μερες μετα απο εμενα και εχει την γιορτη του μια μερα μετα απο εμενα..δεν εχω ξανανιωσει ετσι με αγορι.τι να κανω???

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Αφροδίτη μου αρέσουν πολύ αυτά που γράφεις και πιστεύω ότι είναι και σωστά!
    Με λένε Λυδία, είμαι 14,5 χρονών και πάω τρίτη γυμνασίου..!
    Στο σκολείο μου, μου αρέσει ένα παιδί. είναι πολύ κοινωνικός με τα κορίτσια της τάξης του αλλά εγώ δεν είμαι στην τάξη του και δεν πολύ-μιλάμε.
    Αρχικά του έδειχνα άθελα μου ότι μου αρέσει πολύ, τώρα το παίζω λίγο αδιάφορη και βλέπω ότι με ακολουθεί στα διαλείμματα και προσπαθεί να με πλησιάζει., πέφτει κατά λάθος πάνω μου.. επίσης όταν παίζει με τους φίλους του μπασκετ μου αφιερώνει καλάθια και πετάει τις μπάλες στο μέρος μου και έρχεται και τις παίρνει κοιτάζοντας εμένα !
    Στα διαλμ. επιπλέον, με κοιτάζει πολύ περισσότερο από ότι με κοίταζε πιο παλιά και όταν συναντιόμαστε εκτός σχολείου μου λέει γεια τι κανείς και τέτοια. ,εμ πιστεύω το έχει καταλάβει ότι μου αρέσει και με δουλεύει. .Έκανα πολύ παρέα με την κολλητες του από το σχολείο, αλλά τώρα δεν κάνουμε σχεδόν καθόλου από τότε που τις είπα ότι δεν μου αρέσει ο Αγγελος. Εγώ σκέφτηκα ότι ίσως να την έβαλε ο κολλητός της να γίνει φίλη μου για να μαθαίνει ότι της λέω για αυτόν, αν και τραβηγμένο...είναι όμως διπρόσωπη κατάλαβα..
    Οι φίλοι του, μου πετάνε κάτι υπονοούμενα, μάλιστα ο κολλητός του μου έστειλε στο facebook ότι ένας φίλος του με γουστάρει..! αλλά είναι ‘’παράξενος’’ δεν ξέρει τι θέλει!
    Παλιά του άρεσε και μια κοπέλα αλλά δεν ήθελε να κάνει κάτι μαζί της τον πλησιάζει τώρα και αυτός φεύγει. .η κολλητή του επίσης μου είπε ότι τώρα του αρέσει μια κοπέλα αλλά δεν μου λέει ποια..
    αυτα εσυ τι καταλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Λυδία! Κατ αρχάς μην σε αγχώνεσαι...έχεις άπειρα χρόνια μπροστά σου να ανησυχείς για αγόρια! Παρ το χαλαρά (ξέρω είναι δύσκολο!)!

      Όσο για το παιδί οκ σου αρέσει. Αλλά σε αυτή την ηλικία τα αγόρια είναι τελείως ανώριμα και δεν έχουν κατασταλάξει σε πολλά. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτονται κάπως διαφορετικά και έχουν άλλα κριτήρια για να διαλέξουν κοπέλα. Μάλιστα κάποιοι είναι πολύ ντροπαλοί.

      Είναι πολύ πιθανό όπως είπε και ο φίλος του να μην ξέρει τι θέλει.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το "ενιαφέρον" του για σένα το δείχνει μόνο όταν είναι άλλοι μπροστά. Σαν να το κάνει για επίδειξη. Βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτο μπορεί αν ντρέπεται κατ ιδίαν. Γι αυτό εσύ σταμάτα να μιλάς για εκείνον με φίλους και γνωστούς. Οι τρίτοι ΠΟΤΕ δεν κάνουν καλό, ακόμα και αν το θέλουν.

      Κι αν κανένας σου πετάει μπιχτές για το αγόρι αυτό, μην λέγε ότι δεν ασχολείσαι με φήμες και ότι θέλει θα στο πει ο ίδιος.

      Αν θες μπορείς να κάνεις λίγη περισσότερη παρέα μαζί του. ΝΑ έρθετε πιο κοντά. Δεν λέω να του γίνει φορτική και κολιτσίδα, αυτό είναι απωθητικό. Αλλά να του δώσεις χώρο και χρόνο αν θέλει να μιλάτε και να κάνετε παρέα. Έτσι και τις προθέσεις του θα καταλάβεις και θα σε γνωρίσει πιο καλά και θα κατασταλάξει ενδεχομένως τι και ποια θέλει.

      Καλή τύχη σου εύχομαι!!

      Διαγραφή
  6. Αφροδίτη μου,
    Γενικά για αυτό το παιδί ξέρουν εγώ και η κολλητή μου, ώσπου στενή φίλη μου έγινε κάποτε και η δική του κολλητή.. έχεις δίκιο είμαι μικρή αλλά της ηλικίας είναι και αυτά! Τα αγόρια όμως σε αυτή την ηλικία όπως είπες και εσύ όντως είναι πολύ ανώριμα ..
    Χτες η φίλη του, μου είπε ότι της μίλησε για μένα με κάποιον τρόπο και προσπαθούσε να τη ψαρέψει δηλαδή της έλεγε ‘’της Λυδίας ποιος της αρέσει, γίνεται να της αρέσω εγώ?’’ τώρα αν μου λέει αλήθεια δεν ξέρω γιατί κάτι κρύβει αυτή και αυτό είναι σίγουρο..
    Γενικά το παιδί αυτό είναι όντως λίγο ψώνιο, πρόεδρος της τάξης του και τέτοια.. λέει χαζομάρες μερικές φορές αλλά είναι και σοβαρός όταν πρέπει!
    Όλα τα σημάδια που έχουν συμβεί και δεν στα έχω γράψει, δείχνουν ότι του αρέσω έστω και λίγο αλλά η κολλητή του, μου λέει αλλά ..πραγματικά όμως δεν ξέρω τι να κάνω!
    Όλο λέω δεν θα τον προσέχω και με ‘πλησιάζει’ αυτός και τον προσέχω λίγο ..αλλά είμαι αδιάφορη μαζί του..
    Να τον πλησιάσω εγώ κάπως και να γίνω φίλη του όπως είπες ‘η να κάνω παρέα μαζί του.. δεν νομίζω να μπορέσω γιατί δεν νομίζω να με συμπαθεί , έτσι τουλάχιστον μου λέει αυτή η κολλητή του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κράτα στο μυαλό σου ότι καλό γενικά στη ζωή σε όλα τα θέματα, να μην μπλέκεις τρίτους στα πόδια σου, συνήθως μπερδεύουν τα πράγματα παρά βοηθούν!

      Όσο για την ηλικία, ναι υπάρχει και το ενδιαφέρον για το άλλο φύλο και οι πρώτες σχέσεις αλλά αυτό δεν πρέπει να σου τρώει βασικό χρόνο ζωής απο τις σηαντικές σου ασχολίες. Αυτά τα χρονια δεν αναπληρώνονται. Ο΄τε όσο αφορά την αθωότητα, την ξεγνοιασιά, τις καλές παρέες, τις γνώσεις και τις βάσεις που πρέπει να θέσεις για το μέλλον σου.

      Σταμάτα αν ακούς τρίτους λοιπόν και πάρε το ρίσκο να κάνετε παρέα. Δεν χρειάζεται να λες ότι σου αρέσει και φέρσου του όπως και στα άλλα αγόρια με τον καιρό και οι δύο θα ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και αν θέλει, κοντά του θα σε, θα κάνει κάποια κίνηση.

      Καλή τυχη εύχομαι!

      Διαγραφή
    2. με λενε λυδια και αν γινεται απαντα μου και εμενα στις ερωτησεις μου εμενα μου αρεσει καποιος ο οποιος μου εχει στειλει μια φοτο με μια καρδια και ενα ερωτικο τραγουδι.αλλα οταν βρησκομαστε μαζι και ειναι και η παρεα μπροστα δεν τον ενδιαφερω καθολου τι να κανω? επισης οταν ειμαστε εγω και οι φιλες μου μου λεει οτι περναμε ωραια μαζι..μηπως προσπαθει να κανει καμια να ζηλεψει και ειμαστε ιδια ηλικια εχει γενηθει 8 μερες μετα απο εμενα και εχει την γιορτη του μια μερα μετα απο εμενα..δεν εχω ξανανιωσει ετσι με αγορι.τι να κανω???

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Αφροδίτη μου,
    Εμένα με λένε Μαρία και πάω τρίτη γυμνασίου, μια από τα ιδία και εγώ σαν την Λυδία. Μου αρέσει ένα παιδί από το σκολείο μου (και εγώ έκανα παρέα με τη κολλητή του και τώρα δεν κάνουμε)
    Δεν ξέρω τι νιώθει για μένα αυτός, αλλά πέφτει τάχα μου κατά λάθος πάνω μου και μετά μου ζητάει συγγνώμη , με κοιτάζει συνέχεια, έρχεται στη τάξη μου όταν είναι διάλυμα, και με κοιτάει διακριτικά έρχεται μέσα συνήθως όταν είμαστε λίγα παιδιά π.χ. δηλαδή όταν είναι ο κολλητός του εγώ και ένας-δυο άλλοι φίλοι του, δεν κάνουμε πολύ παρέα ούτε με αυτόν ούτε με τους φίλους του, αλλά οι φίλοι του μου μιλάνε λίγο και εγώ τους απαντώ (λέγοντας τους ‘’εξυπνάδες’’) και το παιδί αυτό που μου αρέσει τους λέει ’’ο…τι σου είπε η Μαρία! ’’και υπάρχουν φορές που μου μιλάνε κατά κάποιον τρόπο δικό τους για το παιδί αυτό.
    Επιπλέον, όταν με βλέπει κάνει μια κίνηση με το φούτερ του (σαν να ξέρει ότι ξέρω ότι με γουστάρει , λέμε τώρα, εννοώ κάπως ‘’αμήχανη’’, αυθόρμητη)
    Στα γαλλικά μου είπε μια φίλη μου ότι έκαναν μια εργασία και ήμουν εγώ μέσα, και έλεγε η καθηγήτρια ότι είμαι εγώ και λέει όποιο παιδί θέλει να δει να έρθει να πάρει καιαυτότοπαιδιτηνπηρεκαιμεκοιταζε.
    Όταν συναντιόμαστε κάπου έξω, μου μιλάει αυτός και μάλιστα μια μέρα μόλις με είδε ένα κολλητός του τον σκούντησε και μετά αυτός είπε μόνο σε μένα γεια, τι κάνεις καλά? με ένα υπέροχο χαμόγελο, ενώ ήμουν με άλλες 2 φίλες μου!
    Εμ, διατηρούσα στενές φιλικές σχέσεις με την κολλητή του και μου έλεγε αυτή ότι της έφερνε κουβέντα για εμένα λέγοντας της, ‘’της Μαρίας ποιος της αρέσει? ‘’
    Αλλά έχουν γίνει πολλά αυτή η κολλητή του, δεν μιλάμε πια και τώρα μου λέει ότι δεν με πάει αυτό το αγόρι, ενώ της αρέσει και αυτής πάρα πολύ λίγο!
    Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω πώς να τον πλησιάσω και να γίνουμε έστω μόνο φίλοι, αλλά και για να δω τι πραγματικά νιώθει για μένα!

    Esy ti katalabeneis, (πως μπορω να τον πλησιασω?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεία σου μαράκι μου! Κατ αρχάς όπως και στην Λυδία κι εσύ μην μπλέκεις όσο μπορείς τρίτους στην υπόθεσή σας. Δεν ξέρεις ούτε τι κίνητρα έχει ο καθένας ούτε πόση ασυνεννοησία μπορεί να φέρουν τα νέα πρόσωπα.

      Λόγω ηλικίας το αγόρι που σου αρέσει μπορεί να είναι ντροπαλό και ναμην ξέρει πως να εκφράσει αυτά που αισθάνεται. και είναι λογικό. Αν θες και μπορείς προσπάθησε να κάνεις παρέα μαζί του και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, κι όταν είναι άλλοι μπροστά και οταν δεν είναι. Όχι υπερβολές. Απλά για να ξέρει ότι αν θέλει μπορεί να σε πλησιάσει με τον τρόπο του και να έρθει πιο κοντά σου.

      Έτσι κ εσύ θα δεις τις κινήσεις του, και τα τρίτα στόματα θα κλείσεις και δεν θα καρφωθείς. Αν δεις ότι σε κοιτάει πολύ και προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή, χαμογέλα του δείξε ότι τον κοιτάς. Αλλά πάντα με μέτρο δεν λέω να του γίνεις στενός κορσές.

      Καλή τύχη εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  8. Afrodith mou,h maria eimai
    πιστευεις οτι με συμπαθει εστω και λιγο για να κανω παρεα μαζι του?
    γιατι αν δε με παει και θα καρφωθω αλλα και μετα θα με δουλευει!
    και πως θα μπορεσω να τον πλησιαζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συμπεριφορά του είναι αρκετά μπερδευτική και όπως σου είπα σε αυτή την ηλικία τα αγόρια στέλνουν ανάμικτα σημάδια!

      Ξέρεις αν του αρέσει κάποια; Μήπως το έχεις δει ποτέ πως φέρεται σε κάποια ή κάποιες που του αρέσουν για να έχεις μία ιδέα και να κρίνεις;

      Αρχικά να είσαι διακριτική και προσπάθησε σιγά σιγά να βρεις κοινές παρέες ή κοινές δραστηριότητες, για να μην καρφωθείς.

      Αν ούτε αυτό γίνεται, απλά όταν σε πλησιάζει χαμογέλα του αν του αρέσεις θα τον βάλει σε πειρασμό να έρθει πιο κοντά σου. Αν όχι και απλά σε κοροϊδέψει εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα παράξενο! Αλίμονο ένα δύο χαμόγελα!

      Υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!!

      Διαγραφή
  9. Afroditaki moy,
    Signomh pou grafo griklis alla me voleuei
    Emena me lene Nefeli, kai pao 1h likiou!
    Mou aresei ena paidi apo to allo tmhma ths ta3hs mou, pou den kanoume kai idietera parea.
    Persi den kaname ka8olou, diladi me evlepe ston drom o kai den mou elege oute gia, tora milame leme kana kalimera ti kaneis?pos paei? Kai tetoia
    em genika otan briskomaste ston idio xoro leei me tous filous tou kati psou-psou-psou..kai meta me koitaei diakritika..merikes fores me mia ekfrash san na mou xamogelaei..malista mia mera autos ixe ma8hma eno ego keno kai sizitousa e3o apo tn ta3h tou gia ena koritsi pou tou arese kai to ayti toy htan se mena kai oxi sto ma8ima..
    Sta dialimata tora okei mou aresei kai prospa8o na eimai koda tou oxi me ipervoles alla na kratame mia filiki epafi, mono pou tora den tou dino idieteri shmasia an kai 8a i8ela na tou dino..
    Mia filh mou loipon kapoia mera, mou eipe shmera ton paratirousa, e kai tis leo? Kai mou leei auti otan tou girnouses tin plati otan pigename kapou se koitouse kai erxotan diakritika apo piso..mou leei meta ‘am to allo, pou eixe kollisei pano sou kai prospa9ouse na pate pros ti gonia kai esi efuges?
    Genika afroditi mou kati tetia ginontai,
    Mia allh for a eixa paei sth taajh touw giati eixame 6oro kai rotise mia ka8igitria kai mas leei ‘ na bite sth ta3h mh minete apo e3o’ mas vazei apo piso tou kai autos evriske eukeries kai mou milouse kai girise 3 forew kai me koitaze sta matia, fhmes lene oti den me paei ka8olou ayto to paidi ! alla den 3ero, rotaei koines mas files me diakritiko tropo poios mou aresei, kai tetia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου νεφέλη μου! Λοιπόν κατά την γνώμη μου είναι ολοφάνερο ότι του αρέσεις! Είναι μεν διστακτικός και ντροπαλός αλλά πιστεύω ότι έμμεσα και πολύ διακριτικά προσπαθεί να σε πλησιάσει.

      Εσύ που τον βλέπεις κάθε μέρα ξέρεις αν είναι έτσι με πολλές κοπέλες ή μόνο με σένα. Αν και πιστεύω ότι δεν χωράει αμφισβήτηση.

      Από εκεί και πέρα το θέμα είναι στο χέρι σου. Αν σου αρέσει, την επόμενη φορά που θα τον δεις χαμογέλασέ του, δώσε του χώρο και ευκαιρία να σε πλησιάσει και τα λοιπά.

      Αν όχι άστο να περάσει και προσπάθησε ευγενικά να είσαι αδιάφορη μην τον πληγώσεις τον καημενούλη!

      Διαγραφή
  10. axou, ali8ia iparxei periptosi naa tou areso?
    se euxaristo poli afroditi m !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα νεφέλη! Αν τα πράγματα είναι όπως τα λες, και δεν μου είπες απλώς μερικά γεγονότα "εξαιρέσεις", ενώ τον υπόλοιπο καιρό δεν ασχολείται ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί σου ας πούμε...

      Τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι του έχεις τραβήξει την προσοχή! Καλή τύχη με το αγόρι και με το σχολείο σου!

      Διαγραφή
  11. em einai ligo periploko mia mera me koitaei mia den me koiaei..

    se euxaristo afroditi mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά λογικό είναι...δεν μπορεί και να καρφώνεται άπειρα!Ούτε εσύ θα το έκανες! Αλλά να συνολικά αισθάνεσαι τα ματια του πάνω σου, νομίζεις ότι ρωτάει για σενα και στο λένε κοινοί γνωστοί και κάνει προσπάθιες ν σε πλησιάσει....ε δε θέλει και πολύ!!

      Παρακαλώ!!! :)

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα, Αφροδίτη!!!

    Με λένε Ματίνα. Είμαι φοιτήτρια και μένω σε φοιτητικές εστίες. Σε κάποιο από τα διπλανά δωμάτια είναι ένα παιδί που μου αρέσει. Αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω εάν αρέσω και σε αυτόν. Δεν μου έχε πει ποτέ κάτι παραπάνω αλλά όταν είμαστε στο ίδιο δωμάτιο συναντιόμαστε καταλαβαίνω οτι η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Έχουμε και οι δυο αμηχανία και προσπαθούμε να βρούμε θέμα συζήτησης. Εχω παρατηρήσει οτι κάποιες φορές με κοιταει σαν να καταλαβαίνει οτι μου αρέσει αλλά αυτό που με μπερδεύει είναι οτι δεν επιδιώκει να με συναντήσει ενώ μπορεί να το κάνει. Βέβαια ξέρει ότι είμαι σε σχέση. Την τελευταία φορά που τον συνάντησα μολις με είδε έφυγε από το ΄χωρο που ήμουν αλλα μετά από ένα δευτερόλεπτο γύρισε και μου έπιασε κουβέντα. Επίσης, τον συνάντησα στο πανεπιστήμιο κια ενώ με είδε και σχεδόν μου γύρισε την πλάτη αρχικά μετά στράφηκε προς το μέρος μου. Κάθε φορά που τον συναντώ κοιταζόμαστε σαν καθυστέρια μην ξέροντας τι να πούμε ενώ είμαστε έτοιμοι να γελάσουμε. αλλά με προβληματίζει τρομερά οτι δεν επιδιώκει να με συναντήσει ενώ είναι πολύ εύκολο.Οταν βλεπόμαστε είναι σαν να ξαφνιαζόμαστε τέτοια είναι η εκφρασή μας. Επίσης τις προάλλες τον έπιασα να με κοιτάει πίσω στον κ@@ο ενώ έφευγα αλλά πέρα από αυτα τίποτα καμία κίνηση.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Ματίνα! Κατ αρχάς...ΕΧΕΙΣ σχέση.... τι σε νοιάζει αν σε κοιτάει. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα στην σχέση σου προσπάθησε να το λύσεις. Αν δε μπορείς ή δε θες δεν έχει νόημα να κοροιδεύεις κάποιον, να χάνετε αμφότεροι το χρόνο σας. Αν θες να σε σέβονται πρέπει πρώτα να σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου και τους άλλους. Αν απλά το κάνεις για επιβεβαίωση την ερώτηση, δηλώνει πολύ αλαζονεία και ανασφάλεια, καθώς φαίνεται να ασχολείσαι υπερβολικά με κάποιον που δεν σε ενδιαφέρει.

    Πριν λοιπόν ξεκαθαρίσεις τι θέλουν οι άλλοι από σένα, ξεκαθάρισε εσύ τι θες από σένα, το μέλλον σου και τους άλλους.

    Όσο για το παιδί φαίνεται να έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά όχι ξεκάθαρα. Αλλά είτε δεν πολυκόβεται κιόλας απλά σε χαζεύει σα γκόμενα είτε έχει ηθικούς ενδοιασμούς επειδή έχεις σχέση είτε σε βλέπει φιλικά. Μου λες ότι μιλάτε και ότι είδε τα οπίσθιά σου... δεν βλέπω κάποια ξεχωριστή συμπεριφορά...

    Όλα εξαρτώνται και από την δική σου στάση. Αν ας πούμε καταλαβαίνει ότι τον κοιτάς κλπ μπορεί να του κινείς την περιέργεια.

    Αυτά από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου Αφροδίτη μου,
    Πάω τρίτη γυμνασίου και με λένε Νορα, μου αρέσει ένα παιδί από το σχολείο μου
    Και δεν τον ξέρω πολύ καλά αλλά ούτε και αυτός εμένα.
    Γενικά με κοιτάζει στα μάτια, αλλά δεν μιλάμε πολύ, εκτός από κάποιες φορές που συναντιόμαστε κάπου εκτός σχολείου, μου λέει γεια σου, τι κάνεις? Και προσπαθεί να βλέπει που πάω κι να έρχεται πολύ διακριτικά κοντά μου, με πλησιάζει, δηλαδή πέφτει πάνω μου, ή ακουμπάει τα πόδια του κοντά μου, αλλά εγώ φεύγω!
    Κάνω διάφορα πράγματα με τις φίλες μου στα διλήμματα και υπάρχουν φορές που έχουμε βγάλει φωτογραφίες και έρχεται και αυτός και κάνει κάτι ακροβατικά!
    Κάτι τελευταίο είχαμε μια φίλη και της έπιασε με κάποιον τρόπο κουβέντα και της μίλησε για μένα και την ρωτούσε ποιος μου αρέσει και όταν αυτή του είπε εσένα σου αρέσει έστω και λίγο ή όχι? Και Αυτός άλλαξε κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου Νόρα μου !Νομίζω ότι δείχνει ενδιαφέρον και προσπαθεί να σε πλησιάσει. Μάλιστα προσπαθεί να μάθει ποιος σου αρέσει για να δει αν έχει ελπίδες και προσπαθεί να έχει μία επικοινωνία μαζί σου έστω και υποτυπώδη.

    Πιστεύω ότι του αρέσεις, δε ξέρω πόσο και αν είναι καλό παιδί, αλλά δείχνει ενδιαφέρον. Μάλιστα πρέπει να είσαι και λίγο ντροπαλός.Εσύ τα ξέρεις αυτά.

    Αν σου αρέσει και σένα την επόμενη φορά που θα σου μιλήσει χαμογελασέ του με θάρρος. Και μην τον αποφεύγεις τόσο. Καταλαβαίνω ότι ντρέπεσαι αλλά ετσι περνάς το αντίθετο μήνυμα! Με ρέγουλα, δείξει λίγη φιλικότητα και όλα θα πάνε μία χαρά!!!

    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σε ευχαριστω αφροδιτη μου,
    αλλα εκεινη που μου ειπε οτι την ρωτησε ποιος μου αρεσει μου ειπε οτι δεν με παει αυτο το παιδι και δεν ξερω τι να πιστεψω..τα σημαδια ή αυτην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρακαλώ! Καλό είναι να πιστεύεις πρώτα και πάνω απ΄όλα την λογική σου και μετά όσους σίγουρα σε νοιάζονται!
    Ο κόσμος μπορεί να λέει πολλά σωστά ή λάθος. Δεν ξερω τα γεγονότα από πρώτο χέρι, αλλα με αυτά που μου είπες αυτά συμπέρανα. Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι και μην ξεχνας οι συνομήλικοι σου ξέρουν πάνω κάτω όσα κι εσύ! ;)

    Δείξε λοιπόν φιλική στάση. Έτσι άσχετα με το αν τους αρέσει ή όχι θα φανείς μία ευγενική και εξωστρεφής κοπέλα! Δεν χρειάζονται υπερβολές!

    Και πάλι καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mu aresei ena agori 2 xronia megalutero.Phgainame mazi ma9hma,me xairetouse kai egw den ton xairetousa,gt dn mu arese tote.Meta arxise na mu aresei k otan kapoia stigmh mu eipe geia tou eipa k egw k mu leei emena milas?den to pisteue..Apo thn mera pou arxisame na milame.Otan evgaina ton sunantousa k koitiwmastan k otan me xairetouse mu xamogelouse.Se ena party me enoxlouse kapoios k autos me fwna3e.Eixame er9ei para polu konta k den milouse k tou lew ela kai me koitouse xamogelastos.K mu leei se enoxlei autos?ama einai na ton kanonisw.Meta apo auto me koitouse sunexeia k kati elege se enan filo tou k apo tote o filos tou me koitaei k autos.Uparxei periptwsh na tou aresw?? Apo Despoina

      Διαγραφή
    2. Γεια σου Δέσποινα, είναι πολύ πιθανό να του αρέσεις, δείχνει ενδιαφέρον και προσοχή σε σένα. Αν σου αρέσει κι εσένα άρχισε σιγά σιγά να δείχνεις διαθέσιμη, δηλαδή φιλική, ευγενική και αν βλέπεις να θέλει να σε πλησιάσει ή να σου μιλήσει μην απομακρύνεσαι!

      Καλή συνέχεια εύχομαι!!

      Διαγραφή
    3. Se euxaristw polu gia tis sumvoules su.To exw kanei hdh mia fora na tou ko4w thn kouventa enw ekeinos fainotan oti h9ele na mu milhsei.Den to ekana epithdes,to ekana apo to agxos mu.An ginei kati 9a su pw thn sunexeia! :) euxaristw k pali.. apo Despoina

      Διαγραφή
    4. Παρακαλώ Δέσποινα! Να σαι καλά!!! Υπομονή και ψυχραιμία! Καλά αποτελέσματα!!!

      Διαγραφή
  18. Mu aresei ena agori sthn hlikia mu.Pame sto idio sxoleio.ton teleutaio kairo feugame mazi apo to sxoleio k mia fora efeuga mazi me ena filo mu k thn kollith mu.Opote ton evlepe ton filo mu ton xtupouse k tou elege olo me ta koritsakia asxolhsai.Ths kolliths mu den ths polumilouse alla apo ekeino to kairo ths milaei pio polu.Afromh gia na milhsoume htan enas tragoudisths pou mu aresei k ekeinos ton vrizei k malwnoume gia plaka gia auto.Ka9e pou me evlepe me ton filo mu ton xtupouse k kala gia plaka,alla mono otan htan mazi mu.Ekeinos ta exei me allh kopela,alla me koitaei sunexeia k h kopela tou me koitaei me misosk ton malwnei k opote me koitaei autos panta trexei k ka9etai panw tou k ton agkaliazei k autos apomakrunetai kai sunexizei na me koitaei.Egw den tou exw dei3ei oti mu aresei.X9es vghka mazi me ton filo mu kai ekeinos ekane oti den me evlepe.Edwse to xeri tou ston filo mu gia na ton xairethsei..fainotan 9umwmenos.Meta ton eidame se ena magazi k pali ekane oti den mas eide alla o filos mu ton xairethse k anagkasthke na ton xairethsei.Egw den ton eixa parathrhsei enw hmastan sto idio sxoleio,wspou mia filh mu ton eide oti me koitouse k mu elege oti me goustarei k apo tote arxise na mu aresei. exw kamia pi8anothta na tou aresw? apo Rena..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα ακόμα και αν του αρέσει εφ όσον είναι σε άλλη σχέση δεν θα έπρεπε να ασχολείτε μαζί σου πριν ξεμπερδέψει με την άλλη κοπέλα! Ίσως απλά θέλει να μπαίνει στο μάτι της κοπέλας του ή γενικά να παίζει από κι από εκεί. Δε μου μοιάζει κάτι σημαντικό!

      Επειδή δεν ξέρουμε τι γίνεται, τα σημάδια είναι μπερδεμένα και είναι και αλλού, θα σου πρότεινα να σταματήσεις να ασχολείσαι. Ούτε είναι σωστό ούτε και αν γίνει κάτι μεταξύ σας είσαι σίγουρη ότι θα είναι σωστός και θα σε σέβεται.

      Καλή τύχη εύχομαι και να βρεις ένα παιδί που σου αρέσει και αξιζει. Μην παρασύρεσαι από το σε ποιους αρέσεις...Διαλάγεις δε σε διαλέγουν! Καλη συνέχεια!

      Διαγραφή
    2. enta3ei se euxaristw polu! :)

      Διαγραφή
  19. Καλησπερα αφροδιτη, καλο μηνα να εχεις !
    Με λενε ναταλια και ειμαι 14 χρονων …
    Μου αρεσει ένα παιδι από το σχολειο μου , που παει δευτερα όπως και εγω αλλα παει στο Β1 ενώ εγω στο Β3 και με κοιταζει στα διλλήματα στα ματια, λεμε κκανενα ‘’γεια, τι κανεις?’’ φετος εχει προσπαθησει 4 φορες να μπει στη ταξη μας, και δεν μπορεσε να μπει και τις 4 αλλα τη μια , καθοταν από μπροστα μου και γυρνουσε και με κοιταζε … μετα την 4η φορα που ρωτησε την καθηγητρια μας, δεν τον αφησε να μπει και αυτος καθοταν εξω από την ταξη και με κοιταζε μαλιστα παρακαλουσε την καθηγιτρια να μπει ! εμ και γενικα που συναντιωμαστε εξω μερικες φορες μου λεει κανα ‘ γεια’ … γενικα ερχεται κοντα μου στα διαλύματα, και οι φιλοι του , του λενε να ερχεται να ‘παιξουν’ εκει συνηθως που ειμαι εγω ! αλλα δεν ξερω τι νιωθει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ναταλία καλό μήνα και σε σένα!!!

      Κοίταξε να δεις ναταλία μου! Τα σημάδια που μου αναφέρεις δεν είναι τόσο ισχυρά, δεν μιλάτε καν. Ίσως έρχεται τυχαία ίσως έρχεται για κάποια άλλη κοπέλα ή ίσως θέλει κάποιος φίλος του να δει την κοπέλα που θέλει κ το παιδί που σου αρέσει τον βοηθάει.

      ΑΝ σου αρέσει και σένα όταν σε πλησιάζει σιγουρέψου ότι σε κοιτάει και κοίαξέ τον κι εσύ αν τον ενδιαφέρεις θα πάρει θάρρος σιγά σιγά! Αν δεις ότι προχωράει η κατάσταση προσπάθησε να βρεις μία κοινή παρέα ώστε αν μιλήσετε κάπως :)

      Καλή τύχη εύχομαι!! ;)

      Διαγραφή
  20. Με λενε Σαμπρινα ενδιαφερομαι για ενα αγορι απο την ταξη μου,εγω 15 και αυτος 16 μισι.Οταν ειμαι σε παρεα ερχεται πολλες φορες και πιανει θεμα για ακυρα θεματα που πιανει την μεση, αλλες φορες μου χαειδευει τα μαλλια, με αγγιζει το χερι στον κορμο.Αλλες φορες με κοιταει καπως εντονα αλλα καποιες αλλες φορες σα να μην συμβενει κατι.Εχω προσεξει οτι πολλες φορες ερχεται διπλα μου και κανει διαφορα πειραγματα...αλλα δεν αν με βλεπει απλα φιλικα η κατι αλλο.. πως θα μπορουσα να καταλαβω τι νιωθει τελικα? και τι θα μπορουσα να κανω για τον προσελγκισω για να δω αν ενδιαφερετε πραγματικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με λένε Μαρία, είμαι 17 και εδώ και 1 χρόνο μου αρέσει ένας συμαθητής μου ο οποίος είναι κολλητος με την κολλητή μου και τα είχε πριν 2,5 χρόνια με μια άλλη κολλλητή μου η οποία τον χώρισε γιατί δεν τον ήθελε. Γενικά αυτός με κοιτάει στα μάτια μου χαιδεύει τα μαλιά, μου πιάνει τα χέρια, με πειράζει με χιούμορ και όποτε βρίσκει ευκαιρία μου μιλάει ή κάθεται δίπλα μου. Στην κοινή μας κολλητή λέει πράγματα για εμένα και στο facebook σχολιάζει αυτά που κάνω post, τις φωτογραφίες μου και τέτοια (πάντα με χιουμοριστικό τρόπο), αλλά γενικά ασχολείται... Γενικότερα έιναι ντροπαλός αλλά και πάλι.. Τι να κάνω? Δεν μπορώ να καταλάβω αν του αρέσω, αν με βλέπει μόνο φιλικά η και ερωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γειά με λένε ιόλη...
    γουστάρω ένα αγόρι στην ηλικία μου,ο οποίος είναι στο ίδιο τμήμα με εμένα.
    Πολλές φορές με κοιτούσε στο μάθημα και στα διαλίμματα, επείδη όμως ντρεπόμαστε να μηλίσουμε στο σχολείο και μηλούσαμε μόνο απο το facebook, όχι τίποτα σοβαρό αλλα κάποια νέα μας.
    Μια φίλη μου που κάνει παρέα αρκετά με αυτό το αγόρι,που κάνει και σε εμένα με επηρέασε να του πώ ότι τον γουστάρω ,τελικά του το είπα!!!!Έπισης ρώτησε η φίλη μου ποιά γουστάρει μετά απο 2 ημέρες απο αυτό και αυτός απάντησε μια άλλη κοπέλα!
    Μετά όμως από λίγες μέρες μέσο facebook με τώτησε αμα τον γουστάρω ακόμα,
    και εγώ του απάντησα ναι
    μετά όμως μου λέει:οταν γουσταρεις καποιον πρεπει να τους μιλας απο κοντα και οχι μονο απο το facebook..γενικα μιλαω οχι για εμενα και έγω απάντησα επειδη δεν ήξερα τι να πω:εμμ το ξέρω αλλά ντρέπομαι λίγο ξέρεις και μετά αυτός μου έγραψε ναι αλλά έτσι δεν κερδίζεις τίποτα
    μετά εγώ δεν είπα τίποτα και μετά απο μια ώρα βγήκε αυτός και απο τότε έχουμε πολύ καιρό να μηλίσουμε!!!!!
    να του απαντήσω!
    τι να κάνω? μήπως κατάλαβες αμα με γουστάρει μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ή να μου πείς τί να κάνω..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε και πες του το από κοντά απλά προσπάθησε να μην τον κοιτάς στα ματια θα σε κομπλαρει πολύ και περιμενε απαντηση τ αθτο μπορείς να κανείς για να μάθεις αν αισθανετε και αθτος το ιδιο

      Διαγραφή
  23. παρακαλώ χρειάζομαι την βοήθεια σας γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οταν σε κοιτάει υπερβολικά ένα αγόρι αλλά δν μιλάτε καθόλου τι σημαίνει ?""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια σου με λένε έλλη και παω τριτη Γυμνασίου θέλω να ρωτήσω κάτι οταν ένα αγόρι με κοιτάει επίμονα μέσα στο μαθημα και έξω από την τάξη με κοιτάει καμμία φορα αλλά με γραφει τις περισσότερες φορές, αλλά δν γίνεται να με γούσταρει γτ δν μιλάμε καθόλου τι νομίζεις ότι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον δεν σε γουσταρει γιατι αν σε γουσταρε θα σου ειχε μιλησει

      Διαγραφή
    2. εγω πιστευω σε γουσταρει αλλα ντρεπετε να σου μιλισει η δεν ξερει αν εσυ τον γουσταρεισ .......εγω παλι γουσταρω καποιον τον ειχα κανει αδδ στο φβ και μετα με εκανε βλοκ ..τωρα με πειραζει καθε μερα καθε ωρα στην ταξη ..παμε 1 γυμνασιου εσυ τι πιστευεισ του αρεσω??(λεκτικα με πειραζει)

      Διαγραφή
    3. αα επισησ το ειχε μαθει παλια οτι μου αρεσει......

      Διαγραφή
  26. γεια σας! με λένε κωνσταντίνα κ πάω πρώτη λυκείου. τον νοέμβριο έκανε ένα πάρτυ το σχολείο μου και έτσι πήγα.Στo facebook μιλούσε ένα παιδί στην αδερφή μου το οποίο έχει ίδια ηλικία με εμένα και η αδερφή μου είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη, και της είπες πως θα έρθει στο πάρτυ να την δει.Ήρθε και της είπε ότι του αρέσει, η αδερφή μου όμως δεν αντέδρασε γιατί λέει ότι τον βρίσκει μωρό..;ρ . ήρθε και άρχισε να χορεύει με εμένα.χορεύαμε με κρατούσαμε από την μέση όταν κάποιο τραγούδι είχε ερωτικούς στίχους μου τους έλεγε στο αυτί και εγώ έφυγα και το επόμενο πρωί μου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό από έναν άγνωστο αριθμό που έλεγε ότι είναι αύτός.(όταν άκουσα τον ήχο του μηνύματος το μυαλό πήγε σε αυτόν γιατί τον σκεφτόμουν όλο το βράδυ, όμως δεν είχε τον αριθμό μου) ΄.του έστειλα μήνυμα και αρχίσαμε να μιλάμε.τον ρώτησα πως βρήκε τον αριθμό μου και είπε από τον πρώην μου. μου είπε πως θα έρθει στο χωριό μου να με δεί. Και ήρθε!! Μετά από την γνωριμία μας με φίλησε.Και εγώ έκατσα γιατί μου άρεζε.μετά έπρεπε να φύγει και με ξαναφίλησε.μία μέρα εγώ πήγα να τον δώ με ένα άλλο κορίτσι και τον έπερνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε...και λέω τώρα με έστησε..:'( εγώ με αυτό το κορίτσι που πήγα δεν είχα καλές σχέσεις απλά ήρθε μαζί μου για να πάει να δεί και αυτή ένα αγόρι. ετσι της είπα ότι δεν το σηκώνει και αυτή έφυγε με το αγόρι εκείνο και με άφησε μόνη... και το χειρότερο είχε κοπεί το ρεύμα και δεν έβλεπα ΤΙΠΟΤΑ...να τον πέρνω και να τον ξαναπέρνω ίποτα αυτός να μην το σηκώνει.πέρνω τον φίλο του και μου λέει ότι δεν είναι μαζί... μετά πήγαμε στο σπίτι μιας φίλης της γιατί δεν είχε έρθει το ρεύμα και με πήρε τηλέφωνο αυτός. Του τα έψαλα και μιλούσε λες και δεν τον ένοιαζε.. ΄του είπα ότι σε λίγο θα έφευγα και να θέλει να συναντηθούμε γιατί θα φύγω..ήταν ήδη έξωω με τους φίλους του και όταν έφτασα εκεί που ήταν τον ρώτησα γιατι το έκανε αυτό και λέει ότι είχε ξεχάσει το κινητό του σπίτι και ότι πήρε από το κινητό του φίλου του έναν άλλο φίλο του για να του δώει τον αριθμό και να με πάρει...;ρρρρρρρρρρ ( δικαιολογίες ) μετά του λέω ένα ξερό καληνύχτα και φεύγω και ούτε ήρθε από πίσω μου..έκανα 3 μέρες να του μιλήσω ώσπου μου μίλησε αυτός.Μετά ξανα πήγαινα να τον δω και αυτός τίποτα..την μία με απέφευγε την άλλη δεν ήταν εκεί..ώσπου βαρέθηκα να πηγαίνω και αυτός να μην έρχεται...ξαφνικά άρχισε να με λέει αγάπη του κι μωρό του και όταν τον ρώτησα τι έχουμε και με λέει έτσι μου είπε δεν ξέρω.και μου είπα ότι με θέλει.εχθές βγήκα σε ένα κλαμπ στο χωριό του και του είπα να έρθει όταν έφτασα και μου είπε ότι είναι σε άλλο μαγαζί και του λέω πλάκα κάνεις και μου λέει όχι..πάντε βρείτε τραπέζι εσείς και εμείς θα έρθουμε είπε...;ρρ ξενέρωσαα πολύ μάλιστα...και το σπουδαίο έκανε 2 ώρες να έρθει και όταν ήρθε δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν ο αδερφός του στο κλαμπ και ντρεπόταν..αντιθετως από αυτά που μου είχε πει ότι θα κανει όταν του είπα ότι θα έρθω σε εκείνο το κλαμπ...είχε πει ότι θα με φιλήσει ότι θα χορέψουμε και ΄τετοια...και όταν ήρθε εγώ καθόμουν σαν το αγγούρι..και δεν ήξερα τι να κάνω..πήγα του μίλησα τίποτα αυτός..εντελώς αναίσθητος..και όταν έφυγα δεν έκανε τίποτα με σχέση με τον φίλο του που με πήγε μέχρι το αμάξι των γονιών μου ...την επόμενη μερα ούτε μήνυμα ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα..ήμουν όλη μέρα στο facebook και δεν έστειλε ούτε μία φορά.το βράδυ του έστειλα εγώ γιατί δεν άντεχα και μαλώσαμε ..του είπα ότι αυτή που θα έπρεπε να είναι νευριασμένη είμαι εγώ κια όχι εσύ ...και γιατι ΄φερεσαι έτσι..μέχρι πότε θα είμαστε έτσι και αυτός έλεγε ένα δεν ξέρω και έστελνε τελίτσες..και του λέω καληνύχτα βγαίνω και βγήκα....και τώρα έχω φρικαρει γιατί τον θέλω τόσο πολύ και αυτός μου έχει δείξει ότι με θέλει λέγοντας πόσο ωραία είνια τα μάτια μου για το σώμα το τα μαλλιά μου και έτσι ή που πάιζω κιθάρα και μου το είπε κατάμουτρα ότι με θέλει.τώρα γιατί φέρεται έτσι;;; δεν ξερω τι έχουμε και δεν μπορώ να καταλάβω και του είπα να συναντηθούμε αυτή τη φορά για να μιλήσουμε κι μου είπε εντάξει.ελπίζω να συναντηθούμε!!!!! δεν ξέρω τι να κάνω...πραγματικά χρειάζομαι την βοήθειά σας . σας παρακάλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ειναι τα αγορια αδιαφορα...εχε λιγο υπομονη κι αν συνεχισει πες του οτι ή θα φερεται πιο σωστα ή εσυ δεν θα του ξαναμιλησεις...πραγματικα μην και δεν το κανεις γιατι τοτε θα ξερει οτι σε εχει του χεριου του .αν μετα απο λιγο καιρο τον δεις με αλλη σημενει οτι ολον αυτον τον καιρο δεν τον ενδιεφερες.αν δεις πολλες κλησης μηνυματα και αλλους τροπους που προσπαθησε να επικηνωνησει μαζι σου πηγαινε αλλα αν το ξανακανει φευγεις οριστικα.ξεκαθαρισε το του αυτο.αυτα απο εμενα και σορρυ για τα ορθογραφικα λαθη

      Διαγραφή
  27. εμενα μου αρεσει καποιος ο οποιος μου εχει στειλει μια φοτο με μια καρδια και ενα ερωτικο τραγουδι.αλλα οταν βρησκομαστε μαζι και ειναι και η παρεα μπροστα δεν τον ενδιαφερω καθολου τι να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. επισης οταν ειμαστε εγω και οι φιλες μου μου λεει οτι περναμε ωραια μαζι..μηπως προσπαθει να κανει καμια να ζηλεψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. επισης ειμαστε ιδια ηλικια εχει γενηθει 8 μερες μετα απο εμενα και εχει την γιορτη του μια μερα μετα απο εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εμενα μου αρεσει καποιος και το ειχε μαθει χαρησ μιας και τωρα με πειραζει συνεχεια καθε μερα καθε ωρα στο σχολειο παμε ιδια ταξη πρωτη γυμνασιου......και δεν ξερω αν του αρεσω αλλα με πειραζει συνεχεια!! λεκτικα δλδ οτι του κατεβει χδ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επισησ ξεχασα να προσθεσω οτι με ειχε κανει blok στο φβ και μετα αρχιζε να με πειραζει λεκτικα ;) και δεν ξερω τι να κανω σασ παρακαλω πειτε μου τι πιστευετε..

      Διαγραφή
    2. Όχι μάλλον δεν του αρεσεις γιατί αν του αρεσες θα σε πείραζε πριν το μάθεις...αν γίνεται απαντα μου κι εμένα στις δικές μου ερωτήσεις ακριβώς από επανω εχω γράψει

      Διαγραφή
    3. και εγω ετσι νομιζω το κανει για να ειναι μαγκασ στουσ φιλουσ του και εγω σκεφτομαι ν ατου πω οταν με ξαναπειραξει ..ακου (ταδε) καποια που ειναι ασχημη δεν την πειραζεισ καθε μερα γτ δεν πειραζεισ ενα κοριτσι που να ειναι ομορφο εφοσοσν με λεσ εμενα ασχημη?? (και αν μου πει οτι τον γουσταρα και αυτα θα του πω) μπορει στην αρχη να σε γουσταρα το παρεδεχομαι ομωσ τωρα με τισ μαλακιεσ που κανεισ ουτε να σε φτυσω....(ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) οταν μου πει τον λογο που με πειραζει..τι λετε σασ αρεσε αυτ που σκεφτομαι να του πω??

      Διαγραφή
  31. Καλησπερα μου αρεση ενα κοριτσι και ντρεπομε να της μιλισω τι μπωρο να κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλος να της μιλας συνεχως ωστε να καταλαβει οτι τις αρεσεις...Ή να της δωσεις σοκολατακια , λουλουδια, καρτουλα...Μιας και πλησιαζει η μερα του Αγιου Βαλεντινου...<3

      Διαγραφή
    2. Είναι πολύ ντροπαλή η νιώθεις ότι θα σου ρίξει χυλόπιτα;; γιατι δεν πρέπει να ντρέπεσαι... Μόνο εμπειρίες έχεις να αποκομισεις είτε το δεχτει είτε σε απορρίψει... Βεβαια, η ντροπή σου ίσως να οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας σου. Δεν ξέρω κιόλας τι ηλικία έχεις, αλλα έτσι μου φαίνεται..
      μιλά της φίλε μου, όμως... Κάνε 100 πρόβες τι θα της πεις..αλλα πες το γτ πλέον έχουμε έλλειψη αγοριών.. Σε λιγο και την πρόταση γάμου οι γυναικες θα την κάνουν.. Ξεχνα λοιπόν ντροπές κ;αι κουραφέξαλα είσαι ένα αρσενικό που θες να διεκδικήσεις το κορίτσι που σου αρεσει!! Τι πιο φυσικό!!!;;

      Διαγραφή
  32. Εμενα μου αρεσει ενα αγορι πολυ ντροπαλο...και νομιζω(ειμαι σιγουρη εστω και σιγουρη οτι του αρεσω γιατι περσι που ειμασταν στο ιδιο τμημα μου μιλαγε και ενδιαφεροταν για εμενα....(να φανταστειτε δν μιλαγε ποτε σε κανεναν ουτε καν στο μαθημα)αληθεια!! Ομωσ φετος μιλαμε πολυ σπανια....Μονο κοιταζομαστε! οταν δν κοιταω με κοιταζει συνεχεια αλλα οταν καταλαβενει οτι τον κοιταω κανει οτι δν ειμαι εκει,και οτι δν τον ενδιαφερερω...η οταν περναω απο διπλα του μια με κοιταει και μια οχι..:P ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσπαθισεις να του μιλας και να τον κοιτας..Επισης ρωτα κανεναν φιλο του αν του αρεσεις.....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

      Διαγραφή
  33. γεια σας με λένε Σοφία,ένα αγόρι που είμαστε πολύ φίλοι και κάνουμε πάρα πολύ παρέα και μιλάμε....
    και φέτος μου μιλάει πιο ευγενικά και μου συμπεριφέρεται πιο καλά
    και μπροστά όταν είναι οι φίλοι του μου μιλάει , πιάνουμε κουβέντα .....
    και στο σχολείο όταν με βλέπει με χαιρετάει και με κοιτάει μερικές φορές ( αλλά όχι πολλές..) και συναντιόμαστε......(μερικές φορές ,.....) και μου μιλάει από το φβ τι πιστεύετε του αρέσω..??
    ή απλά με βλέπει σαν φίλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. (alla me koitaei arketes fores .....
    a kai h8ela na pros8esw otan exoun bgei i dikoi mas kai hmaste kai emeis mazi tou kai kapoioi filoi tou erxete kai me xeretaei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. enow sikonete kai erxete pros ta emena....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μου αρεσει καποιος που ειναι μικροτερος απο εμενα (ναι καλα διαβασες!) Παρολα αυτα ντρεπομαι να του μιλησω γιατι φοβαμαι οτι θα καρφωθω. Του ειχα στειλει αιτημα φιλιας στο Facebook και με αποδεχθηκε(μονο εμενα. Οχι κατι αλλους φιλους μου) και το ιδιο στο instagram. Δεν ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασι. Σε καθε διαλειμμα κοιταζομαστε και οταν μιλαω με αλλους κοιταει επιμονα και παντα βρικεται καπου κοντα μου. Μια μερα λοιπον στο ακυρο ηρθε και με ρωτησε ποσο ειναι το σκορ ενος αγωνα που βλεπαμε. Συμφωνα με την κολλητη μου εκεινος κοιτουσε κατω και εφτιαχνε τα μαλια του. Ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι αισθανεται ή αν αισθανεται κατι....τι πιστευεις εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατα την γνωμη μ του αρεσεις!Να τον πλησιαζεις και εσυ για να μην νομιζει οτι τον αποριπτεις.
      Καλη Επιτυχια!

      Διαγραφή
  37. Πολυ ωραια αυτα που γραφεις!Εμενα αυτος που μου αρεσει μια μου μιλαει και μια οχι!Τον πιανω μερικες φορες να με κοιταζει και οταν ειμαι με ενα αλλο αγορι να κοιταζει περιεργα και να ζηλευει.Οταν παω να του μιλησω μπροστα στους φιλους του δεν μου δινει καμια σημασια.Τι να κανω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κατα την γνωμη μ του αρεσεις!Να τον πλησιαζεις και εσυ για να μην νομιζει οτι τον αποριπτεις.
    Καλη Επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αμα βλεπεις καποιον απο την ταξη σου στο ονειρο σου να σε φιλαει τι σημαινει ? Μπορει να τον φιλισω και κανονικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κατά τη γνωμη μου το ότι σε φίλησε ο συγκεκριμένος σημαίνει ότι τρέφεις αισθήματα γιαυτόν και αρα θα ήθελες να σε φιλήσει. Δεν ξέρω αν το όνειρο προμηνύει ότι θα σε φιλήσει,πάντως ο Paolo coehlo είχε πει πως όταν θες κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το κερδισεις, αρα μπορεί και να συμβεί, καθόλου απιθανο!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για σας εδο και ενα μηνα βλεπο στο σχολειο ενα κοριτσι που ειχαμε γνοριστη μεσο της καλητερης της φιλης αλλα εγο τορα θελο αυτη. Δεν ξερο αν με θελει αυτη. Της φερνο δορα αλλα χορις να ξερει ορι ειναι απο εμενα. Οι παραπανο μου φιλοι λενε οτι με θελει και οτι την ειδαν να με κειταει παραξενα. Σε παρακαλο πες μου τη να κανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. na arxiseis na ths milas ligo poio polu kai na tis deixneis to endiaferon pou exeis gia authn i mporeis na rwtiseis auth thn fili tis pou sas evale na gnoristeitai ama niw8ei kati gia esena ama kanete parea(me tn kopela pou sas gnorise....dld na tn 4are4eis ligo....)KAlh epeuthxia

      Διαγραφή
  42. Help me please ειμαι ο πιο πανο μπορεις να με λες victor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. γειά σας με λένε Μαρία και μου αρέσει ένα αγόρι που είμαστε στην ίδια ηλικία αλλά σε διαφορετικό τμήμα....!!!!Αλλά παρατήρησα τώρα τελευταία ότι με κοιτάει διακριτικά όταν πάω στο τμήμα του που είναι εκεί και μία φίλη μου και στα διαλύματα με πειράζει μου λέει γεια τι κάνεις και αρχίζουμε λίγο την κουβέντα...!!!(ή με ρωτάει που είναι ο αδερφός μου)
    επίσης ΄μια φορά εγώ είχα αργήσει να μπω στην τάξη και με είχε δει κάτω στο διάδρομο και άρχιζε να με πειράζει και να με γαργαλάει και μου είπε: εσύ δεν έχεις μάθημα....? και του λέω εγώ :ναι και μετά μου λέει αυτός άνοιξε τα χέρια σου και ήταν λες και με πήρε αγκαλιά και μου είπε έλα να σε ΄πάω στην τάξη σου...με πήγε ως τα σκαλιά και μετά με άφησε γιατί ήθελα να κατέβω και γιατί δεν μπορούσε άλλο αλλά μετά εγώ τον πείραξα λίγο δηλαδή τον (γαργάλησα) και μετά με γαργαλούσε για πολύ ώρα!!!!και ανέβηκε μαζί ως την μέση των σκαλιών για να με γαργαλήσει και με είχε στριμώξει στον τοίχο :p αλλά μετά είπαμε γελώντας γειά και φύγαμε (Α και μια φορά είχε έρθει για την ύλη της ιστορίας(στο τμήμα μου και ήρθε και κάθισε μαζί μου και μου μιλούσε... )εσείς τι πιστεύετε ότι του αρέσω..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. α επίσης θέλω κάτι να προσθέσω φέτος εγώ και ο αδερφός μου κάναμε πάρτι για τα γενέθλια μας και ο αδερφός τον είχε καλέσει και όταν ήρθε σπίτι μας επειδή είχα ανοίξει την πόρτα πού άπλωσε το χέρι και μου είπε χρόνια πολλά με ένα πλατύ χαμόγελο και μετά εγώ πήραμε τα χέρια όταν του το έδωσα και μετά όταν είχαν έρθει όλα τα παιδιά και αρχίζαμε να χορεύουμε ήρθε μαζί μου και χορέψαμε μαζί για λίγο α επίσης μου είχε πέσει λίγο COCA COLA στην μπλούζα γιατί έριξα ένα ποτήρι κατά λάθος και πήγα με την ξαδέρφη μου να αλλάξω μπλούζα και επειδή αυτός δεν ήξερε τι είχε γίνει και ρώτησε την ξαδέρφη μου άμα είμαι καλά (γιατί ήμουν μέσα στο δωμάτιο μου και άλλαζα και η ξαδέρφη μου ήταν από έξω από την πόρτα........):p α και είχε μείνει ως στο τέλος του πάρτι:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. *meta apo to xoro mou eixe pesei i COCA COLA :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ειμαι 16...ενα παιδι που ειναι ενα χρονο μεγαλύτερος μου με καρφωνει συνέχεια..με το που μπαίνω στο οπτικό του πεδίο δεν σταματάει να με κοιτάει...πολλες φορες οταν περπατάει στο διάδρομο και ειμαι εγω μπροστά του περνει το στυλακι του εγω ειμαι θεός και με γουσταρουν όλες...γενικά εχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του καο δίκαιος γιατι εχει πολυ πέραση...γενικά πάντως ζηλεύει οταν μιλάω η κοιτάω κάποιον αλλο...οταν μιλάω με αλλο αγόρι τις περισσότερες φορες οταν ξέρει το παιδι έρχεται δίπλα μου και του πιάνει συζητήσει χωρις να μου μιλάει αλλα κοιτάζοντας με..μια φορα είχε προσπάθησε μονο να μου μιλήσει..αλλα μολις τον κοίταξα στα ματιά κόκαλο σε και έφυγε...πριν 3 χρονια ήξερε πως του αρεσα αλλα δεν έκανε κίνηση...τι παίζει μαζι του;; απαντιστε μου παρακαλώ! :) ηβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γειά σας! Πολύ καλές συμβουλές όλες...αλλά στην δική μου περίπτοση μπορείτε να με βοηθήσετε; Πριν από δύο εβδομάδες ήμουν κατασκήνωση και από την πρώτη μέρα ερωτεύτηκα ένα αγόρι εγώ είμαι 13 και αυτός 14. Λοιπόν αφού είχε μάθει έπιτα από μέρες ότι μια Μαρίνα από την σκηνή μου τον αγαπάει κοίταζε για μέρες όλες εμάς αλλά ποιο πολύ εμένα... Ήμουν ντροπαλή για να του πω πως αισθάνομαι για αυτόν...Είχε βάλει και φίλους του από την σκηνή του να βλέπουν τις κοινίσεις μας. Τέσπα τελίωναν οι μέρες...και του είπα σε ένα πάρτυ πως αισθάνομαι για αυτόν εκείνος όταν του το λεγα με κοίταζε στα μάτια,χαμογέλαγε και ήμασταν κολλητά δίπλα δίπλα αλλά μου είπε ότι και καλά δεν είναι έτημος για σχέση και ότι εδώ στην κατασκήνωση ήρθαμε για να διασκεδάσουμε όμως τα μάτια του κι οι φίλοι του άλλο έλεγαν. Μετά την άλλη μέρα μου έδιξε μια αδιαφορία...δε λέγεται. Σαν να μην υπήρχα! Αλλά όταν με έβλεπε να μιλάω ή να κάνω παρέα με απλούς φίλους μου όχι τίποτα παραπάνω...νευρίαζε και μας κοιτούσε με ένα ύφος σαν να ήθελε να σκοτώσει... Αυτά. Ελπίζω να με βοηθήσετε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πιστεύω ότι σε γουστάρει,έστω και λίγο αλλά δεν το παραδέχεται :)

      Διαγραφή
    2. Αν και κάπως αργά, σου απαντάω ότι είναι φανερό ότι και εκείνου του άρεσες. Μάλλον δεν ήθελε κάτι παραπάνω λόγω του εφήμερου της κατασκήνωσης και ούτε ήθελε να σε κοροϊδεύει (μπράβο του!) αλλά μετά ζήλευε καθώς δεν ήθελε να σε έχουν άλλα αγόρια.

      Μάλλον είναι γλυκό παιδί και αν μπορείτε κρατήστε επαφή.

      Καλή συνέχεια

      Διαγραφή
  48. Γειασου αφροδιτη...εδω και ενα χρονο μου αρεσει ενα αγορι το οποιο ειναι ενα χρονο μεγαλυτερο μου.Στα διαλλειματα και εξω απο το σχολειο με κοιταει αρκετες φορες και οταν γελαω με βλεπρι κ μου χαμογελαει.Ομως αρεσει και στην φιλη μου αυτο υο αγορι ετσι τα πραγματα ειναι κσπως περιπλοκα.Γι αυτο αποφασισαμε να του μιλησουμε στο φβ για να τον ψαρεψουμε.Αρχικα μας εδωσε το τηλεφωνο του και οταν τον ρωτησαμε αμα γουσταρει κσμια κοπελα μας απαντησε πως ναι ολο και καποια του αρεσρι και οσα λιγοτερα ξερουμε τοσο το καλυτερο.ετσι τον ρωτησαμε τι ηλικια εχει αυτη η κοπελα κ μας ειπε ιδια ηλικια με εκεινον(τοτε ειχα στεναχψρηθει λιγο αλλα η φιλη μου ειπε οτι μαλον μας το ειπε αυτο για να μην καρφωθει γτ ξεραμε οτι το κοριτσι αυτο ειναι απο το σχολειο).λοιπον την ρπομενη μερα οταν επαιζα μπασκετ με τισ φιλες μου αυτοσ με εβλεπαι,μου χαμογελουσαι κ σε μια στιγμη καθοταν σχεδον απο διπλα μου κ μιλουσε με κτ κοριτσια δυνατα σαν να το εκανε για να ζηλεψω....επισης μια φορα οταν ηταν με τον κολλητο του κ μιλουσε μαζι του με εβλεπαι σαν να ελεγαν κτ για μενα (τοτε ημουν μονη)...Δεν ξερω αν του αρεσω επειδη μια μερα που μιλουσε στο φβ με μια αλλη φιλη μου,αυτη του ελεγε κτ για μενα και αυτος δεν ειχε καταλαβει ποια ειμαι κ μοναχα οταν η φιλη μου του ειπε το επιθετο μου καταλαβαι φυσιογνομια...και δεν ξερω κσι αν οντως κοιταει εμενα γιατι παντα ειμαι μαζι με την φιλη μου που τον γουσταρει κ αυτη...εσυ τι πιστευεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε να δεις, γενικά τα "σημάδια" που αναφερεις δεν αποτελούν κάτι ξεχωριστό ή ιδιαίτερο που θα μπορούσα να σου πω του αρέσεις. Καμία φορά όταν μας αρέσει κάποιος, κάθε επαφή που έχουμε μαζί του είναι πολύ σημαντική για εμάς και έχει ιδαίτερη σημασία. Δεν συμβαίνει πάντα το ίδιο και για τον άλλο όμως. Προσπάθησε να μην υπεραναλύεις τα πράγματα. Γενικά αν του αρέσεις δειχνει το κρύβει καλά, οπότε αν ξέρεις ότι είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος τότε σε αυτό οφείλεται η έλλειψη εκδηλωτικότητάς του. Αν είναι έξω καρδιά τότε αυτά που αναφέρεις, είναι, μάλλον, γι αυτόν απλά συμβάντα.
      Αν μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για να τον γνωρίσεις καλύτερα (και αυτός εσένα). Αλλά όσο μπορείς μείνε ψύχραιμη, είναι πιθανό όντως να του αρέσει άλλη.

      Καλή επιτυχία

      Διαγραφή
  49. γεια ειμαι ενα παιδι 15 χρονων , εδω και 2 μηνες περιπου μιλαω με κοπελα και ειμαστε φιλοι ...... θελει να μιλαμε καθε μερα και της προτεινα να βγουμε για δειπνο και αυτη θελει.... Ειναι θετικο σημαδι αυτο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pisteuw pws nai!!

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα είναι θετικό σημάδι! Αν το χειριστείς καλά είναι πιθανό να αποκτήσετε κάτι παραπάνω από μία φιλία. Έχε κατά νου όμως ότι μπορεί να σε βλέπει φιλικά ή να μην έχει ξεκάθαρα συναισθήματα, οπότε ενθουσιασμός με μέτρο (όσο γίνεται δλδ).

      Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  50. geia eimai 14 xronwn kai me lene maria kai mou aresei ENA paidi pou eimaste sto idio tmhma kai kanoume arketh parea kai genika eimaste polu kaloi filoi! ....autos merikes fores me peirazei kai duo fores me eixe agkaliasei kai ekeinh thn sthgmh eniwsa poulu asfalhs mazi tou kai me koitaei merikes fores....eseis ti lete tou aresw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω ότι σίγουρα σου αρέσει χαχαχα Αλλά πέρα από αυτό και εκείνος δείχνει να αισθάνεται άνετα μαζί σου. Είναι λίγο δύσκολο σε αυτό το σημείο να ξεχωρίσω αν το ενδιαφέρον του είναι φιλικό ή ερωτικό. Πιστεύω ότι είσαι σημαντική για αυτόν. Μια και είσαι φίλη του μάθε αν του αρέσει κάποια ή αν δεν ενδιαφέρεται. Αν αισθάνεσαι πολύ ερωτευμένη ίσως πρέπει να του το εκφράσεις απλά και με ειλικρίνεια και πιστεύω θα σε κατανοήσει.

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    2. euxaristw polu ! :)

      Διαγραφή
  51. eimai ligo mperdemenh mhpws mporeite na me voh8hsete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γεια σας ειμαι 13 και μου αρεσει ενας εδω και δυο χρονια.Τωρα εμαθα οτι με γουσταρε στην πεμπτη δημοτικου εστειλαν να του πουν οτι τον αγαπαω και αυτος ειπε οχι
    Αλλα τωρα με κοιταζει συνεχεια και ολα τα σχετικα τι να κανω?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες την γνώμη μου μην απασχολείς τόσο πολύ το μυαλό σου με τα ερωτικά σου, έχεις άπειρο χρόνο μπροστά σου να ασχοληθείς με αυτά. Στην ηλικία σου (πόσο μάλλον 2 χρόνια πριν) τα πράγματα είναι πολύ ευμετάβλητα και συγκεχυμένα στο μυαλό των παιδιών-εφήβων.
      Το ότι σε κοιτάζει είναι ένα θετικό σημάδι αλλά δεν διασφαλίζει ότι του αρέσεις ή πόσο πολύ. Αν μπορείς προσπάθησε να κάνετε πιο πολύ παρέα για να δεις αν και εκείνος αισθάνεται τα ίδια ή όχι.

      Καλή συνέχεια και να προσέχεις!

      Διαγραφή
  53. καλησπέρα !!! μιλάω με μια κοπέλα εδώ και περίπου 1 μήνα, δεν εχει γινει ακόμη κάτι μεταξύ μας, αρχικά μου έδειξε εκείνη ένα ενδιαφέρον ενώ εγώ δεν είχα δείξει κάτι σημαντικό απέναντί της , π.χ σε μαγαζί που έτυχε αρχικά να είναι και αυτή όλο μου ζητούσε να τσουγκρίσουμε , μου έστειλε μια δύο φορές στο φέιςμπουκ και έπειτα άρχισε να με ενδιαφέρει όλο και περισσότερο ώσπου αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα με μερικές ελαφρές ενδείξεις από μέρους μου και όχι σε καθημερινή βάση.... πρόσφατα που δεν ειχα κάρτα μου στέλνει βάλε κάρτα :* και κάποιες ακόμη θετικές ενδείξεις από πλευράς της,όμως αυτή δεν στέλνει πλέον ποτέ πρώτη, όποτε συναντιόμαστε συχνά με αγγίζει στο χέρι μέχρι και τον αγκώνα , με έχει αγγίζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού σαν χάδι που κατέληξε ελαφρύ σπρώξιμο και αρκετά συχνά προσπαθεί να με ιντριγκάρει λέγοντας π.χ δεν θα φύγεις σιγά σιγά και τελικά το παίρνει πίσω λέγοντάς μου πλάκα σου κάνω. Προσπαθεί ακόμη κάποιες φορές να μου δώσει να καταλάβω πως δεν μιλάει με άλλον στο κινητό της π.χ της λέω α τώρα βλέπεις το κινητό σου πριν αργησες να το δείς απαντώντας μου ε να στο facebook είμαι και θέλει να δείξει οτι δεν μιλάει με άλλον σε μηνύματα η κάτι τέτοιο.,,,, το έχω αισθανθεί αυτό να γίνεται και σε άλλες περιστάσεις. Οταν της ειπα με τρόπο εγώ πάντα στέλνω μήνυμα η απάντηση ήταν (ε ποιός θα στείλει) , ειναι σαν να με έχει δεδομένο και αυτό σίγουρα θα το αλλάξω , αλλά εγώ δεν έχω σίγουρο αν με θέλει η έστω αν της αρέσω, δεν έχω δεί έντονα σημάδια πως με βλέπει σαν φίλο όπως για παράδειγμα να μου πει για καποιον που της αρέσει να με ρωτησει τι ρουχα θα βάλει και τέτοια , της έχω δείξει και της έχω κανει να ξεχωρίσει οτι δεν την βλέπω φιλικά με διάφορους τρόπους όταν π.χ μια φορά μου ειπε με είδες και δεν ηρθες να πεις ενα γειά και της απάντησα ήσουν με ''παρέα'' προσπαθώ με τέτοιους τρόπους να της ξεχωρίσω παρέα από εμένα, όταν με γνωρίζει σε φίλους της δεν λέει ο φίλος μου αλλά λέει από εδώ ο ''όνομα''.Είναι κακό που μου έχει προτείνει να πάω για καφέ ενώ ήταν με την παρέα της; είναι σημάδι οτι με βλέπει και μένα σαν παρέα της;; υπάρχουν θετικά η αρνητικά σημάδια οτι με θέλει ;; Πολλά ερωτήματα μου περνούν από το μυαλό ... HELP :) Υστερόγραφο : ειμαι 19 και ειναι 18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω φίλε μου τα λες όμορφα. Λοιπόν σε διαβεβαιώ ότι δεν της είσαι αδιάφορος! Αλλά υπάρχει μία μικρή περιοχή για τις γυναίκες, τουλάχιστον, όπου ένας άντρας δεν τους είναι αδιάφορος αλλά δεν καίγονται κιόλας. Οπότε είναι φιλικές αλλά αρκετά άνετες ώστε ο άλλος να τους επιβεβαιώνει τον εγωισμό τους. (Εγκέφαλος τι να πεις.. :))

      Στόχος είναι εσύ να βγεις από αυτή την περιοχή και να δείξεις αποφασιστικότητα. Το ότι θέλει να σε δείξει στην παρέα της δεν είναι κακό , μπορεί να θέλει την γνώμη τους ή να δει αν ταιριάζεις με το περιβάλλον της ή να το είπε με την καρδιά της χωρίς δεύτερες σκέψεις.

      Αυτό που θεωρώ ότι θα βοηθούσε (ελπίζω να σε προλαβαίνω) είναι να γίνει λιγότερο προσιτός. Όχι αδιάφορος τελείως ή απόμακρος με μούτρα κλπ. Απλά πρέπει να καταλάβει ότι η επαφή και σχέση σας (είτε ερωτική είτε φιλική) καλό είναι να βασίζεται σε ισότιμες προσπάθειες και από τις δύο πλευρές.

      Οπότε εξαφανίσου για λίγο (και γενικά κάνε το για μερικές φάσεις), κάνε την να σε ψάξει, να είσαι γλυκός και ευγενικός, να κάνεις εκπλήξεις (όταν το σηκώνει η περίσταση...σε μικρά πράγματα πχ...σου πήρα την σοκολάτα που σου αρέσει) και συνέχισε στο mood αποκλειστικότητα. Καλά κάνεις και αποφεύγεις να βγεις με την παρέα της πριν γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ σας ;) Επίσης βοηθάει να δείχνεις απασχολημένος (πχ στείλε πρώτος, αλλά πάνω που η κουβέντα θα έχει ενδιαφέρον για εκείνη πες ότι έχεις μία υποχρέωση και θα τα πείτε άλλη στιγμή, με ευγένεια... μην πεις πότε, γιατί αν πεις πρέπει να το τηρήσεις, άστο φλου να το πάρει πάνω της αν θέλει!).

      Αν την νοιάζεις ερωτικά και όχι φιλικά ή μόνο για τόνωση αυτοπεποίθησης σε λίγο καιρό θα έχει λιγότερο αέρα :) Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  54. mou aresei enas pou einai Alikeiou kai ego eimai Bgumnasiou !! me kitazei me koroideui kai molis me kitaei meta adiaforia !!! me lene giotakiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτή την ηλικία που είστε η διαφορά σας (ηλικιακά) φαίνεται οπότε είναι πιο δύσκολο να γίνει κάτι μεταξύ σας. Αλλά δεν είναι και αδύνατο. Δε μου δίνεις πληροφορίες για να κρίνω αν του αρέσεις για παρέα ή για σχέση. Εφ όσον έχετε κάποια επαφή, βρες κάποιον τρόπο να μιλήσετε περισσότερο οι δύο σας για να γνωριστείτε καλύτερα. Αν σε βλέπει ερωτικά θα φροντίσει να σου δείξει δείγματα.

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  55. γεια σας θελω να πω πως ειμαι πολυ ανχοδεις και ειμαι 17 εχω ενα θεματακι εκεινος ειναι 20 δουλευει με την μητερα μου και απλα και μονος του ειπε πως του αρεσω οτι με εχει δει ειπε εκανε ερωτησεις πως ενδιαφερεται να κανω αδδ στο φβ εκανα και κατι μερες δε το εχει δει καν και ελεγε χτες θα το δει εγω δε θελω απορριψη θελω να μιλησουμε και με στεναχωρει αυτο θελω να παιχτει κατι λεω τωρα ειναι απασχολημενος? με κοροιδευει? δε ξερω και δεν εχω υπομονη απαντηστε σας παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχάς ηρέμησε, μου τα λες πολύ μπερδεμένα. Γνωρίζεστε, λέει ότι του αρέσεις, μπορείτε να μιλάτε που και που, σου ζήτησε να τον κάνεις add, τον έκανες και περιμένεις να σε δεχτεί. Τι είναι αυτό που σε απασχολεί; Αν του αρέσεις;! Αφού στο είπε. Εσένα σου αρέσει ή απλά σε κολακεύει το ενδιαφέρον του. Αν κρίνω από την ηλικία μια χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ίσως δεν του έχει απαντήσει ακόμα για να σε ψήσει. Το αν έχει "αγαθούς" σκοπούς δε γίνεται να το ξέρω με τόσο λίγες πληροφορίες. Όσο θα τον γνωρίζεις καλύτερα θα το κρίνεις μόνη σου.

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  56. πειτε μου πλιζζζζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γεια σας!Συγχαρητηρια για το site!
    Να σας πω το δικό μου προβληματισμό...
    Πριν δυο εβδομαδες γνωρισα ενα παιδί και απο τότε μιλούσαμε σχεδόν καθε μερα με μνμ..μου εχει ζητήσει να βγούμε,εγω του ειχα πει ναι αλλα ολο το καθυστερούσα..δείχνει καποιο ενδιαφέρον,αλλά αυτός εφευγε σε μια εβδομάδα εράσμους..και γι'αυτο μου φαινοταν περίεργο που μου ζητούσε να βγουμε.την ημερα πριν βγουμε μου πεταξε καποια σεξουαλικα υπονοουμενα,εγω νευριασα και του ειπα να το ακυρωσουμε..μου ειπε οτι εκανε πλακα και τελικα βγηκαμε,μιλουσαμε χαλαρα, με πειραζε παρα πολυ και φιληθηκαμε 4-5 φορες..(δεν ξερω αν του αρεσε γιατι εγω ειμαι πολυ άπειρη) και γενικως προσπαθουσα να τον ψυχολογησω απο τις κινησεις του αλλα δεν τα καταφερα..με εχει μπερδεψει πολυ..δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτεται..δεν ειχαμε μιλησει 3 ημερες μετα το ραντεβου και του εστειλα εγω καλο ταξιδι και μου απαντησε ευχαριστω πολυ..τι θελει απο εμενα?ηθελε απλα να περασει το χρόνο του?Ενώ πρίν το ραντεβού είχα σκεφτεί να του πω κάποια πράγματα(π.χ για ποιο λόγο βγηκα μαζί του) όταν η κουβεντα πηγε προς τα εκεί τα έχασα και δεν μίλησα καθόλου..σήμερα είναι η τρίτη μέρα απο τότε που βγήκαμε και αύριο φεύγει..
    Η βραδια έληξε με τον εξής τρόπο: απλα με πηγε στη στάση για να φύγω, με φίλησε και εφυγε..δεν ειπαμε τιποτα δηλαδη για εμας, για το πως το εχουμε σκεφτεί το όλο θέμα..
    Δηλαδη δεν ξέρω αν αυτό που θέλει είναι να περασει καλά για μια δυο βραδιες ή αν θέλει κατι σοβαρο..εγω παντως αυτο που θελω αν καταληξουμε μαζι να ειναι κατι σοβαρο..
    Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Σε ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά.
      Κοίταξε, η επαφή ππου είχατε έχετε είναι πολύ μικρή για να έχει αναπτυχθεί κάτι σοβαρό συναισθηματικά μεταξύ σας. Το πιθανότερο ήταν να σε συμπάθησε, να του άρεσες και να ήθελε να δοκιμάσει. Δε σου είπε κάτι για δέσμευση, άρα δεν το έχει στο μυαλό του, ακόμα τουλάχιστον. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να πεις τι νιώθεις, αφενός γιατί είναι νωρίς και αφετέρου, γιατί θα είναι κάπως πιεστικό, ειδικά εφ όσον εκείνος έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Ελλάδος.

      Μην επενδύεις πολλά σε κάτι που δε βασίζεται κάπου. Αν σου αρέσει άσε τον στο πίσω μέρος του μυαλού σου για το μέλλον, αλλά προχώρα. Είναι μία περίσταση χωρίς ευνοϊκές συνθήκες.

      Καλή τύχη!

      Διαγραφή
  58. Καλησπέρα μου αρεσει εδω και πολύ καιρό ενα αγορι στην ηλικία μου και εχω βασιμες υποψιες οι μαλλον του αρεσω και εγω αλλα τωρα τελευταια δεν μου δινει πολυ σημασια αλλα με κοιταει στα ματια τι να κανω να του μιλησω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Με ένα στοιχείο δε μπορώ να βγάλω πολλά συμπεράσματα, εσύ ξέρεις καλύτερα. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να του μιλήσεις και να δείξεις το ενδιαφέρον σου με λεπτότητα, κάντο, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

      Καλή τύχη!

      Διαγραφή
  59. Μου αρεσει ενα παιδι εδω και 2 χρόνια.. Ειμαστε στπ ιδιο τμημα... Ειδικα παλιότερα ήμασταν φιλοι... Πριν λιγο καιρο μου εστελνε μηνύματα , μ επερνε τηλέφωνο και μου ζητησε να φασωθουμε (ειοες σε μια φιλη μ ν μ ρωτησει) ... Εγω όμωςφδεν ηθελα γιατί αυτο κανει με πολλα κορίτσια... Το είπα λοιπόν στη φίλη μου και αυτός μια μερα μετά με πήρε κ μειπεκαλύτερα να μείνουμε φίλοι. .. Και την ίδια μέρα τον είδα να φααωνεται με την κολλητή του και την ίδια μέρα τα φτιάξανε.. Όταν τους είδα έκλαψα.. Αυτός κατάλαβε ότι έκλαιγα για αυτο και με πήρε αγκαλιά και μου ειπε να μην κλαίω... Τέλος πάντων... Μετά δεν μιλούσαμε τόσο.. Απλά με κοίταζε κλπ... Και τωρα ήρθε και κάθισε πίσω μου και μου μιλάει μερικές φορές... Όμως σήμερα μιλούσε πολύ αποτομα..... Και όταν είμαι μπροστά περνει αγκαλιά ένα κορίτσι (χθες την άκουσα όταν τον είχε αγκαλιά να του λεει οτι τους κοιτάζω. Νομίζω ότι αυτό είπε. ) γενικά κάποιες φορές με κοιτάζει, και ακούει προσεκτικά οτι τ λεω κ τ θυμαται, και με πειράζει... Και δε ένα πάρτι μου χορεύαμε μαζί κ μ πηρε κ αγκαλιά (ποοοσο μου αρεσερε) .. Δε νομιζω οτι τα λεω υπερβολικά...αλλα γενικα τα σημαδια ειναι ανάμικτα... Τώρα τελευταία ενώ με κοιτάει και μου γελάει μου το παίζει και αδιάφορος... Δεν ξέρω τι θέλει αλλα δε θέλω να μ εχει μονο για φαση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς παραπάνω με αυτό το παιδί. Είναι προφανές από την συμπεριφορά του ότι είναι συναισθηματικά ανώριμος. Μην συμβιβάζεσαι ποτέ με κάτι λιγότερο από αυτό που σου αξίζει και θες. Αν εκείνος δεν είναι σε φάση για σχέση και έρωτες δικαιωμά του. Αλλά εσύ οφείλεις να μην μπεις δε μία βλαβερή κατάσταση που θα ελπίζεις κάτι παραπάνω και θα δίνεις πράγματα που εκείνος δεν εκτιμά όσο εσύ. Θα βρεθεί ένα άλλο παλικάρι που θα είστε στην ίδια σελίδα σε αυτά τα θέματα. Δυστυχώς μερικοί έρωτες είναι μονόπλευροι ή καλύτερα να μην εκδηλώνονται γιατί έχουν μεγαλύτερο τίμημα απ όσο θα τους έπρεπε.

      Καλή τύχη!

      Διαγραφή
  60. Γειά σας. Διάβασα το άρθρο σας και είναι πολύ χρήσιμο αλλά έχω ψάξει και άλλες σελίδες αλλά δυστυχώς δεν με βοηθάνε πολύ. Έχω ένα πρόβλημα... Είμαι 15 χρονών και μαρεσει ένας που είναι μεγαλύτερος μου 3 χρόνια.. Πέρσι πήγαινα και του μιλούσα (πολύ λίγο, ένα γεια τι κάνεις και αν θα πήγαινε κάπου που θα πήγαινε και το σχολείο, δηλαδή σε καμία εκδρομή) και εκείνος μου απαντούσε ανάλογα. Το καλοκαίρι όμως τα έφτιαξα με κάποιον αλλά με κρυφή σχέση. Είχαμε πει να μην το πούμε σε κανέναν. Εγώ μόνο στη κολλητή μου το είχα πει. Και αυτός που τα είχα φτιάξει ήταν ο φίλος αυτουνού που μου άρεσε... Τέλος πάντως, φέτος όταν άρχισαν τα σχολεία είδα με κοιτούσε αυτός που μου άρεσε... (ο πρώτος ). Αργότερα όλες οι φίλες μου έλεγαν διάφορα πράγματα για τα αγόρια και πιο πολύ μιλούσαν για αυτον που τα είχα φτιάξει. Έλεγαν ότι είναι γυναικάς και πολλά άλλα τέτοια. Μετά από λίγο καιρό χώρισα μαζί του... Αργότερα αποφάσισα να πάω να μιλήσω σε αυτόν που μου άρεσε... Αλλά δυστυχώς είχε διαφορετική κατάληξη από ότι περίμενα. Η ξαδέρφη του είναι κολλητή μου. Εκεινη λοιπόν ήθελε να τον ρωτήσει κάτι και πήγα και εγώ μαζί της. Σκέφτηκα αφού θα πάμε εκεί να πάω να του μιλήσω και εγώ... Λοιπόν, όταν πήγαμε κοντά του, με κοίταξε και γύρισε το κεφάλι του προς τα δεξιά έτσι ώστε να μην με κοιτάει.. Η ξαδέρφη του τον ρωτούσε και εκείνος απαντούσε με νοήματα. Απογοητευτηκα. Αργότερα ξανά έτυχε κάτι σε σχέση με τα προσωπικά της ξαδέρφης του και δεν ήξερα ποιον να ρωτήσω. Μίλησα με εκείνην και αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τον ξάδερφο της. Δηλαδή αυτόν που μου άρεσε. Πήγα να του μιλήσω αλλά αυτή την φόρα δεν έκανε νοήματα αλλά μου απαντούσε απότομα. Μετά από αυτό δεν ξανά πήγα να του μιλήσω. Σκέφτηκα να τον ρωτήσω για πιο λόγο με αποφεύγει και το είπα στην ξαδέρφη του. Εκεινη μου είπε πως θα τον ρωτήσει η ίδια. Μετά από λίγες μέρες μιλήσανε σχετικά με αυτό. Εκεινη τον ρώτησε για ποιο λόγο με αποφεύγει και εκείνος της είπε "Επειδή μου αρέσει άλλη μια από το γυμναστήριο. Και πες στην φίλη σου να μην έρθει να μου μιλήσει" Την επόμενη μέρα μου τα είπε αυτά η ξαδέρφη του και έτσι αφού εκείνος είπε να μην ξαναπάω να του μιλήσω δεν ξαναπάω. Την Κυριακή τότε όμως μιλήσανε για λίγο. Και το θέμα το ξεκίνησε ξαφνικά αυτός. Ρώτησε την ξαδέρφη του "Τι νέα με την φίλη σου? Τι κάνει? " Και η ξαδέρφη του, του είπε "Τίποτα " Εκείνος την ξαναρώτησε "Τίποτα? " "Και εκεινη του ειπε " Ναι, τίποτα. Σαν τι νέο δηλαδή θες να έχει? Εσύ δεν μου είπες να της το πω να μην έρθει να σου ξαναμιλήσει? Έτσι λοιπόν κάνει. " Και εκείνος έκανε κάπως το βλέμμα του. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά συνέχιζε και μου άρεσε. Αυτή την εβδομάδα όμως η ξαδέρφη του πήγε στην Θεσσαλονίκη για διακοπές μαζί με το τμήμα της. Χθες ήρθε. Σήμερα πήγα και την πήρα από το σπίτι της για να πάμε στο σχολείο και μου μιλούσε για ότι έγινε εκεί. Τότε όταν φτάσαμε στο σχολείο γύρισε και μου είπε "Μου έστειλε και ένα μήνυμα (ο ξάδερφος της δηλαδή, αυτός που μου άρεσε ) αλλά έλεγε κάτι για σένα ". Και την ρώτησα "Τι έγραφε " Και μου είπε ότι της είχε στείλει "Τι κάνει η ......... (το όνομα μου ) μου? " Και μετά έστειλε "Κατά λάθος" Την ρώτησα αν αλήθεια είχε πει το όνομα μου και μετά είπε το "μου". Και μου είπε ναι. Δεν ξέρω πια τι να πιστέψω και τι να κάνω και ούτε τι νιώθει αυτός για εμένα... Σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Καλύτερα να μην ασχοληθείς. Είτε δε του αρέσεις είτε δε μπορεί να αποφασίσει αν του αρέσεις δεν είναι λογικό να προσπαθείς για κάτι που και εκείνος δε θέλει εξίσου.

      Πιστεύω ότι ισχύει αυτό που είπε αρχικά, να μην ασχοληθείς δηλαδή. Αλλά μετά δε του άρεσε η ιδέα να χάσει την προσοχή σου. Οπως και να νιώθεις, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο απ ότι επιθυμείς και σου αξίζει!

      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  61. Γειας σας , ειμαι 16 και παω 2α λυκειου, μου αρεσει ενα αγορι ενα χρονο μικροτερο απο εμενα ..σε καθε διαλειμμα περναει απο μπροστα μου και πολλες φορες με κοιταει και αλλες οχι αλλες φορες οταν καθομε στο παγκακι στον διαδρομο με κοιταει απο την ακρη της πορτας . Το παιζει πολυ αντρας και ετσι αλλα μια μερα οταν εβαψα τα μαλλια μου μου μιλησαι στο ασχετο και μου ειπε οτι αυτο το χρωμα φωτηζει τα ματια μου..στην αρχη οταν αργουσα να παω στο παγκακι πηγενε και καθοταν αυτος και πηγενα και εγω και εκει παει ολη η παρεα μου και τωρα που αρχισαμε να μιλαμε λιγο ερχετε και καθεται ..και μια μερα εκει που καθομασταν και ειπα οτι θα αλλαξω χρωμα στα μαλλια μου μου ειπε (ησουν που ησουν τωρα θα απογινεις) και με μπερδευειιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Πιθανότατα του αρέσεις, αλλά όπως πολλά αγόρια σε αυτή την ηλικία είναι άγαρμπος. Καλό θα ήταν να μην ανέχεσαι προσβολές ακόμα και αν είναι για πλάκα. Αυτό δείχνει ότι είναι ανώριμος ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Γι αυτό αν παρουσιαστεί ευκαιρία να είστε μαζί, σκέψου καλά αν θες κάποιον δίπλα σου, που αν και γοητευτικός κλπ δε ξέρει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του και να συμπεριφέρεται με μία συνοχή και ευγένεια.

      Καλή τύχη!

      Διαγραφή
  62. Καλησπέρα.Γιωργος.
    Θα πω και εγώ τη με απασχολεί τόσο πολύ και αν έκανα και σωστά στην τελική.
    Πήγα Θεσσαλονίκη πριν από λίγες μέρες να κάνω γνωριμία μέσω των γωνιών μας κάτι σαν προξενιό γιατί έχουμε παλεων αρχών γονείς,ναι μεν και οι 2 είχαμε σχέσεις παλαιότερα αλλά απλός δεν πέτυχαν και ετσι είπαμε να δοκιμάσουμε αυτη την φιλική γνωριμία. Της 2 πρώτες μέρες όλα καλά συν ότι είχαμε και λίγο αμηχανία αλλά κατά τα άλλα τα ψηλό βρίσκαμε...είπαμε ότι θα μείνουμε φίλοι γιατί ήταν και η απόσταση αλλά και επειδή έτσι θέλαμε γιατί το θεωρήσαμε αστείο με όλο αυτό που μας συμβαίνει οκ μέχρι εκεί....και εδώ έρχεται το καλό σε όλη την υπόθεση.Ξεκινάω με το βράδυ που βγήκαμε για ποτό..4 άτομα στην παρέα,εγώ, αυτή, η κολλητή και ο κολλητός τις,όπως χορεύουμε δεν με πολύ πλησιάζει γιατί είπαμε είμαστε φίλοι οκ?ναι αλλά όταν έπιασα συζήτηση με την κολλητή της και ήρθαμε αρκετά κοντά(χορος,γελια και απλες ματιές τίποτα παραπάνω γιατί την σεβαστηκα) η "φίλη" μου η δεν της άρεσε όλο αυτό η ζήλεψε στην τελική γιατί άρχισε να με κοιτάει στα μάτια και μετά απλά να γυρίζει το κεφάλι τις και να συνεχίζει οτι έκανε...μετά άρχισε να με πλησιάζει που και που και στην τελική όπου και να κοίταγα μετά από λίγο κοίταγε και αυτή λογικά για να δει που κοιτάω,φτάσαμε σε σημείο να κοιταζόμαστε και να μην ξεκολλάμε με τα μάτια μας και λέω από μέσα μου η τα ποτά έφταιγαν ή είμαι μαλ.. που δεν έκανα κίνηση ή δεν ξέρω ούτε εγώ λολ...και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα όπως λέει και το τραγούδι.Έρχεται στο club ένα παιδί και αρχίζει να μας κερνάει 1 γύρο σφηνάκια, μετά τις βάζει και άλλο 1 γύρο και στην τελική ποτό..με λίγα λόγια έγινε λίγο κουρουμπελο ,αρχίζει να την πλησιάζει την "φιλη" μου και να τα λένε ποιο κοντά δηλαδή με αγκαλιές...οκ λέω δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς φίλοι είμαστε και περνάω καλά με την κολλητή τις και έτσι και αλλιώς αύριο πετάω και μπορεί να μη με ξανά δει.Αυτό που δεν μου άρεσε στην τελική είναι όλες τις ημέρες που ήμουν εκεί τις φέρθηκα σωστά και στο τέλος βγαίνει έξω με τον άλλο ενώ εγώ ήμουν μέσα με τα παιδιά και που πιστεύω πως τους πείραξε και αυτούς που έγινε έτσι και επειδή έτυχε να βγαίνω πρώτος από το club τους πέτυχα να φιλιούνται και λέω
    απο μέσα μου τώρα να κανω φασαρία γιατί δεν σεβάστηκε ότι έχω κάνει τόσο δρόμο γιαυτην έστω και φιλικά ή απλά να μη δώσω σημασία σε μια πατσαβούρα που δεν μπορούσε να κάνει υπομονή μέχρι να φύγω και που τελικά μου έδειξε τη φρούτο είναι?εδώ θέλω απάντηση από όποιον γουστάρει γιατί όταν ρώτησα φίλους και γνωστούς μου είπαν κυριος ήρθες και κυριος έφυγες και πολύ σημασία τις έδωσες στην τελική.

    Τέλος πάντων μου λεει των γνώρισε 1 βδομάδα πριν αλλά και πάλι δεν μου λέει κάτι με το τον τρόπο που το έκανε...δεν της είπα τίποτα από ολα αυτά που γράφω εδώ, έκανα απλά πως δεν έγινε και κάτι και ότι πέρασα ωραία .Έτσι πήρα το αεροπλάνο και βουρ πίσω...αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλησπέρα.Γιωργος.
    Θα πω και εγώ τη με απασχολεί τόσο πολύ και αν έκανα και σωστά στην τελική.
    Πήγα Θεσσαλονίκη πριν από λίγες μέρες να κάνω γνωριμία μέσω των γωνιών μας κάτι σαν προξενιό γιατί έχουμε παλεων αρχών γονείς,ναι μεν και οι 2 είχαμε σχέσεις παλαιότερα αλλά απλός δεν πέτυχαν και ετσι είπαμε να δοκιμάσουμε αυτη την φιλική γνωριμία. Της 2 πρώτες μέρες όλα καλά συν ότι είχαμε και λίγο αμηχανία αλλά κατά τα άλλα τα ψηλό βρίσκαμε...είπαμε ότι θα μείνουμε φίλοι γιατί ήταν και η απόσταση αλλά και επειδή έτσι θέλαμε γιατί το θεωρήσαμε αστείο με όλο αυτό που μας συμβαίνει οκ μέχρι εκεί....και εδώ έρχεται το καλό σε όλη την υπόθεση.Ξεκινάω με το βράδυ που βγήκαμε για ποτό..4 άτομα στην παρέα,εγώ, αυτή, η κολλητή και ο κολλητός τις,όπως χορεύουμε δεν με πολύ πλησιάζει γιατί είπαμε είμαστε φίλοι οκ?ναι αλλά όταν έπιασα συζήτηση με την κολλητή της και ήρθαμε αρκετά κοντά(χορος,γελια και απλες ματιές τίποτα παραπάνω γιατί την σεβαστηκα) η "φίλη" μου η δεν της άρεσε όλο αυτό η ζήλεψε στην τελική γιατί άρχισε να με κοιτάει στα μάτια και μετά απλά να γυρίζει το κεφάλι τις και να συνεχίζει οτι έκανε...μετά άρχισε να με πλησιάζει που και που και στην τελική όπου και να κοίταγα μετά από λίγο κοίταγε και αυτή λογικά για να δει που κοιτάω,φτάσαμε σε σημείο να κοιταζόμαστε και να μην ξεκολλάμε με τα μάτια μας και λέω από μέσα μου η τα ποτά έφταιγαν ή είμαι μαλ.. που δεν έκανα κίνηση ή δεν ξέρω ούτε εγώ λολ...και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα όπως λέει και το τραγούδι.Έρχεται στο club ένα παιδί και αρχίζει να μας κερνάει 1 γύρο σφηνάκια, μετά τις βάζει και άλλο 1 γύρο και στην τελική ποτό..με λίγα λόγια έγινε λίγο κουρουμπελο ,αρχίζει να την πλησιάζει την "φιλη" μου και να τα λένε ποιο κοντά δηλαδή με αγκαλιές...οκ λέω δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς φίλοι είμαστε και περνάω καλά με την κολλητή τις και έτσι και αλλιώς αύριο πετάω και μπορεί να μη με ξανά δει.Αυτό που δεν μου άρεσε στην τελική είναι όλες τις ημέρες που ήμουν εκεί τις φέρθηκα σωστά και στο τέλος βγαίνει έξω με τον άλλο ενώ εγώ ήμουν μέσα με τα παιδιά και που πιστεύω πως τους πείραξε και αυτούς που έγινε έτσι και επειδή έτυχε να βγαίνω πρώτος από το club τους πέτυχα να φιλιούνται και λέω
    απο μέσα μου τώρα να κανω φασαρία γιατί δεν σεβάστηκε ότι έχω κάνει τόσο δρόμο γιαυτην έστω και φιλικά ή απλά να μη δώσω σημασία σε μια πατσαβούρα που δεν μπορούσε να κάνει υπομονή μέχρι να φύγω και που τελικά μου έδειξε τη φρούτο είναι?εδώ θέλω απάντηση από όποιον γουστάρει γιατί όταν ρώτησα φίλους και γνωστούς μου είπαν κυριος ήρθες και κυριος έφυγες και πολύ σημασία τις έδωσες στην τελική.

    Τέλος πάντων μου λεει των γνώρισε 1 βδομάδα πριν αλλά και πάλι δεν μου λέει κάτι με το τον τρόπο που το έκανε...δεν της είπα τίποτα από ολα αυτά που γράφω εδώ, έκανα απλά πως δεν έγινε και κάτι και ότι πέρασα ωραία .Έτσι πήρα το αεροπλάνο και βουρ πίσω...αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιώργο! Μόνο σου λες ότι είπατε ότι θα είστε φίλοι. Ο πρώτος που φλέρταρες με άλλες (και μάλιστα την φίλη της!) ήσουν εσύ. Οπότε δε βρίσκω τον λόγο να μην φλερτάρει ελεύθερα με όποιον θέλει. Σιγά μη σου πάρει και την άδεια. Ούτε σε προσέβαλε ούτε είχατε κάτι. Κακώς το βλέπεις έτσι, αν το βλέπεις έτσι. Και αν φλερτάρατε μεταξύ σας, αυτό δε δεσμεύει κανέναν σας να μην φλερτάρετε και με άλλους. Αποκλειστικότητα έχουν μόνο οι σχέσεις. Και τονίζω ότι μόνοι σας αποφασίσατε να είστε φίλοι.

      Δε μπορώ πραγματικά να καταλάβω πως σκέφτεσαι και ποιοι συμφωνουν μαζί σου. Σκέφτεσαι πολύ στρευλά και ελπίζω αυτό να μη σου δημιουργήσει άλλα προβλήματα στο μέλλον και να βρεις το ταίρι που επιθυμείς.

      Καλή τύχη!

      Διαγραφή
  64. Καλησπερα...εδω κ 5 μηνες περιπου μ αρεσει παρα πολυ ενα κοριτσι με το οποιο παιδευομαι παρα πολυ και δεν μπορω να βγαλω ακρη....παμε και οι 2 γ λυκειου ειμαστε στο ιδιο σχολιο και στο ιδιο τμημα στο φροντηστηριο...στα θερινα την εβλεπα τελειως φιλικα και βγηκαμε κανα 2 φορες...τη μια φορα την ειχα ρωτησει αν θα εκανε κτ εν περιοδο πανελληνιων μιας κ ειχε προσφατα χωρισει και μου ειπε πως οχι γτ φοβοταν μην την αποσπουσε απο το διαβασμα κατι τετοιο(θα χρειαστει για αργοτερα αυτο!) Τεσπα αππ τον οκτωβρη και μετα αρχισα να τη βλεπω ερωτικαα..κ εκει ξρκινησε το βασανο για μενα....μεχρι και τον νοεμβριο μιλουσαμε καθε αππγευμα στο κινητο ή στο σταθερο και κλειναμε 2ωρα...αλλες φορες μιλουσαμε το βραδυ viber και φταναμε μεχρι τις 4....καποια μερα προς τελη νοεμβριου πιανω εναν φιλο της που κανω παρεα μαζι του λεω τι παιζει και μου λεει πως δν του εχει πει κατι αλλα το μονο που του ειχε πει πριν απο ενα μηνα (δλδ οκτωβρη τοτε ππυ μιλουσαμε τοσο πολυ) ηταν οτι ειχε υποψιαστει οτι μου αρσει.... και παρολ αυτα δν εκανε πισω...μετα μεσα δεκεμβριου οταν πηγαμε 4ημερη δν μιλησαμε καθολου...μονο κοιταζομασταν και αυτη τη μια μερα προσπαθουσε να με κανει να ζηλεψω χρησιμοποιοωντας τον κολλητο μου και την αλλη μερα που ειχα παει να παρω ενα ποτο απο το μπαρακι με εναν φιλο μου(εειχαμε παει σε κλαμπ) οταν γυρισαμε στη παρεα μας με πιανει ο κολλητος μου και μου λεει οτι οσο εγω περιμενα το ποτο η κοπελια με εδειξε με το χερι της στις κολλητες της και γυρισε και συζητησε κατι μαζι τους.... μια μερα πριν κλεισουμε για χριστουγεννα τη πιανω να της μιλησω γιατι ειχαμε απομακρυνθει παρα πολυ κ ηθελα να μαθω τι παιζει..... μου ειπε οτι ειχε ακουστει στο σχολειο οτι κατι παιζεται μεταξυ μας και δν ηθελε να ακουστει περισσοτερο και κατι τετοιες μαλακιες και επειδη εβλεπα οτι μαλλον το πηγαινε φιλικα το γυρισα και εγω προς το φιλικο αλλα δν ειπωθηκε απο κανεναν μας αμμμεσα οτι σε βλεπω σαν φιλο..... τα χριστουγεννα δν μιλησαμε καθολου.... μετα οταν ξανανοιξαν τα φροντηστηρια αρχισε να δειχνει παλι ενδιαφερον παλι μιλουσαμε με τις ωρες στη ταξη με οτι αστειο ελεγα παντα γελουσε και μερικες φορες μου επιανε και το χερι... μια μερα με προσκαλεσε και σπιτι της και με γνωρισε και στη μανα της.... μεχρι που την παρασκευη που μας περασε μαθαινω απο το φιλο της οτι εδω και καιρο μιλαει με ενα παιδι με το οποιο αρεσει ο ενας στον αλλον αλλα δεν κανουν κατι γιατι ο πρωην της ειναι κολλητος του παιδιου αυτου.... ολο το σαββατοκυριακο δν της μιλησα καθολου και την κυριακη το βραδυ μου εστειλε κατα τις δεκα και μιση το βραδυ στο viber και μιλησαμε μεχρι τις 3 το βραδυ.... χθες μου ζητησε να παμε μαζι σημερα να παρει κατι που ηθελε για το κινητο... αυτα σε γενικες γραμμες.... δν μπορω να καταλαβω τι παιζει και δεν μππρω να δεχτω τελειως το φιλικο κομματι καθως μιλαμε υπερβολικα πολυ για κολλητοι και ακομα συν οτι ποτε δν μου εχει πει για γκομενικα της..... το θρμα ειναι οτι εγω δεν θελω να της το πω ακομα οτθ μου αρεσει γιατι ειμαστε παρα πολλες ωρες μαζι(σχολειο φροντηστηριο) και θα γινουν πολυ αβολα τα πραγματα αν με βλεπει μονο φιλικα τελικα....εσεις τι πιστευετε??
    Εχω πολυ αναγκη μια εξτρα γνωμη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Λοιπόν, νομίζω ότι και οι δύο ενδιαφέρεστε αρκετα, την έχεις μέσα στα χέρια σου και θα την χάσεις χωρίς λόγο. Συμφωνώ, ότι οι πανελλήνιες είναι λόγος κανείς αν μην κάνει σχέση. Αλλά όπως βλέπεις η ίδια δε σκοτώνεται να το τηρήσει, φλερτάρει αρκετά. Και όχι όταν φλερτάρεις δε θες σχέση, αλλά δε το αποκλείεις κιόλας γιατί ποτέ δε ξέρεις πότε και με ποιον θα κολλήσεις.

      Η συμβουλή μου είναι σταμάτα τις πολύωρες γραπτές συνομιλίες. Δεν οδηγούν πουθενά. Ζήτα ραντεβου. Όχι απαραίτητα ερωτικό,, έστω καφε, βόλτα κλπ. Είναι πιο ανθρώπινη επαφή και είναι πιθανότερο να φλερτάρετε να έρθετε κοντά και να έχεις την ευκαιρία να της πεις τι νιώθεις. Μιλώντας γραπτά (που κατανοώ είναι πιο εύκολο και βολικό λόγω προγράμματος) χάνεται η σπίθα και η αιτία να θέλει να σε δει εκτός υποχρεώσεων σε ένα πλαίσιο διασκέδασης ή χαλάρωσης.

      Νομίζω μπορείτε να είστε μαζί. Έστω, δούλεψε ώστε με το τέλος των εξετάσεων να το δοκιμάσετε. Αλλά ποτέ μα ποτέ μη γίνεις πιεστικός σε κάτι που δε θέλει. Ούτε υπερβολικά διαθέσιμος. Θέλεις εκτός από φίλο να σε δει και σαν ερωτικό σύντροφο *εν δυνάμει έστω) όχι την κολλητή της που της λέει τα νέα της και that's it!

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  65. ειναι ενα παιδι που του αρεσω μου αρεσει κι εμενα αλλα ειμαι επιφιλακτικη στο να του το πω τι να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τρομερό. Μπορεί να του προτείνεις να πάτε μία βόλτα ή επιδιώξεις περισσότερη επαφή με εκείνον. Σιγά σιγά και με μικρά βήματα όλα γίνονται. Στείλε του ένα ποίημα, ένα τραγούδι, ένα λουλούδι.

      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  66. Καλησπέρα!!Μπράβο για τη δουλειά σου ,και την επιδεξιότητα που χειρίζεσαι πολλές από τις παραπάνω ιστορίες.Θα ήθελα πολύ να είμαι περιεκτική ώστε να μη σε κουράσω ωστόσο δε νομίζω πως θα τα καταφέρω:P...Πριν από έναν χρόνο βγήκα από μία πολύ ταλαιπωρημένη σχέση,που κυριολεκτικά με εκάνε να χάσω τον εαυτό μου,όταν τελικά εντελώς συγκυριακά βρήκα δουλειά..*(παρεπιπτόντως ειμαι 21 ετών).Στον εργασιακό μου λοιπόν χώρο γνωριστηκα με εναν συναδελφο όπου οι σχέσεις ήταν καθαρά φιλικές.Πραγματοποιήσαμε απίστευτες συζητήσεις καθώς περνούσαμε πολλές ώρες μαζί στη δουλειά,και βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο να ανακαλύψει πτυχές του εαυτού του που μέχρι τώρα δεν ήξερε.Ο συνάδελφος λοιπόν ήταν το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση όπως μου εξομολογήθηκε και μαλιστα η συγκεκριμένη <>τον εξίταρε..Εγώ προσπαθούσα να με βρω όπως προανεφερα λόγω του τραυματικού χωρισμου.Τελικά ,καναμε καποια βήματα αλληλοπροσέγγισης και οι δυο καθαρα ερωτικά,όμως δε λέγαμε τίποτα ξεκάθαρα.Εκείνος μου χε πει ο,τι με θαυμαζει και γενικά δεν άξιζα κατι εκτός απο μια σχέση.Τελικα άφησα το χρόνο να περάσει,κι έκανα σχέση με καποιον που με διεκδικούσε πολύ(μεγα λαθος γιατι δεν ημουν ερωτευμενη αλλα γοητευμενη),ο συναδελφος λοιπόν άρχισε να γίνεται από τη μια απομακρος και απο την αλλη διαχυτικότατος(ήξερε το ατομο που ειχα σχεση)..μου ειπε πως μ'αγαπαει.πως οτι κι ανν κανει με θεωρει γνωμονα στη ζωη του,μου εκμηστηρευτηκε πολλα για τον ιδιο.Εγω δεν εκανα κατι γιατι σεβόμουν το παιδι με το οποιο ειχα σχεση.Πριν θεσω το ερώτημά μου,να ανφέρω οτι είμαι πολυ ερωτευμένη με τον συγκεκριμενο ο οποις γενικότερα εχει έναν διαχυτικο τροπο προσεγγισης όλων των γυναικων..Το ερ΄τημα μου λοιπόν είναι::ΑΝ νιώθει το ίδιο,η του ανπτυχθηκε ο λεγόμενος ανταγωνιστικός έρωτας?Η μηπως παίζει ?Η γενικοτερα δε ξέρειι τι του τι γίνεται.(μπορει να ημουν απόμακρη αλλα ηταν φανερο το τι ένιωθα..αν ηθελε πολυ να ειναι μαζι μου δε θα το επιδιωκε?).Ευχαριστω εκ των προτέρων..συγγνώμη για την κούραση που υπέστεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα νομιζω οτι ετσι ειναι απλα...ο χαρακτηρας του,ειναι συνηθες φαινομενο ο συγκεκριμενος τυπος αντρα....δε νομιζω οτι αξιζει να ρισκαρεις την ηδη σχεση σου......φιλικα, Δωρα

      Διαγραφή
    2. Γεια σου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :) Καμία κούραση.

      Κοίταξε, νομίζω ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρώσεις την σχέση (που αν κατάλαβα καλά ακόμα έχεις). Έπειτα σκέψου αν είσαι ερωτευμένη με τον νεαρό από την δουλειά σου ή απλά σε γοητεύει και σε ελκύει σεξουαλικά.

      Αν είσαι όντως ερωτευμένη θα σου πρότεινα να τον προσεγγίσεις για καφέ κτλ. Αλλά τέλος το σεξ. Αν θες σχέση πρέπει να το επικοινωνήσεις σωστά και να δείξεις σταθερή στην επιλογή σου. Αν ο ίδιος δεν το επιθυμεί δεκτό, το λήγετε εδώ μια για πάντα και τέλος.

      Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ισχύει αυτός ο αντρικός ανταγωνισμός που λες, όταν είδε ότι δεν σε έχει δεδομένη, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά καλό είναι να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Ακόμα και έτσι δεν είναι μεμπτό να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς με αξιοπρέπεια. Ό,τι και να γίνει θα έχεις προσπαθήσει και θα είσαι σωστή.

      Καλή επιτυχία!!

      Διαγραφή
  67. Καλησπερα σας.... Μπορω να ρωτησω κατι?

    Ενας συνάδελφος στη δουελεια οποτε με βλεπει με κοιταει μεσα στα ματια....δεν γνωριζομασταν, αλλα προσφατα γνωριστήκαμε τυπικα μεσω κοινης γνωστης. Και εχουμε ανταλλαξει τα κλασσικα τι κανεις, οποτε συναντιομαστε.

    Το θεμα ειναι οτι δε βλεπομαστε συχνα λογω ποστου και οταν με βλεπει αραια και που με ρωταει τι κανει η φιλη σου.....εχει λογική? αφου υποτιθεται ειναι φιλοι και γνωριζονται...από εμενα περιμενει να μάθει...

    Δε κρύβω οτι μου αρεσει και θα ηθελα να τον γνωρίσω καλυτερα....

    Τι να υποθεσω? αραγε του αρεσω....?

    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Κατ αρχάς, καλό είναι να αποφεύγουμε να μπλέκουμε τα άτομα που γνωρίζουμε από διάφορους κοινωνικούς κύκλους σε ρόλους της ζωής μας. Οι φίλοι είναι φίλοι, οι συνάδελφοι συνάδελφοι κοκ. Στο εργασιακό περιβάλλον καλό είναι να εξασκούμε τις επαγγελματικές επιδιώξεις μας, όχι τις ερωτικές, αλλιώς περισσότερα προβλήματα θα βρούμε παρά ευχαρίστηση. Φυσικά, ο καθένας επιλέγει ότι θέλει.

      Έτσι όπως τα περιγράφεις είστε γνωστοί. Ο λόγος που σε ρωτάει για την φίλη σου είναι από αμηχανία, συμβαίνει συχνά όταν δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον άλλον να βρούμε ένα κοινό να σχολιάσουμε. Δε βλέπω κάτι ερωτικό από την μεριά του, ούτε κάποια επιπλέον κίνηση για να βλέπεστε ή να γνωριστείτε περισσότερο. Και λογικό το βρίσκω.

      Θα σου πρότεινα να αφοσιωθείς στη δουλειά σου και να βρεις κάποιον που δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον και είναι σε ένα πιο φιλόξενο για έρωτες περιβάλλον.

      Καλή τύχη!

      Διαγραφή
  68. Λοιπον ενας φιλος μου μιλησαι για εμενα σε εναν φιλο του και εγω αρεσα στον φιλο του και τωρα αυτος ο φιλος του θελει να με γνωρισει αλλα αυτο εγινε 2 φορες και εννοω οτι εχω 2 αγνωστα αγορια που θελουν να με γνωρισουν και σοβαρα θελω κι εγω να τα δω




    Τι να κανω για να τους αρεσω������������.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μου,δε νομιζω πως πρεπει να ασχοληθεις με κανεναν απο τους δυο διοτι ειναι φιλοι...διαφορετικα θα πρεπει να επιλεξεις το εναν.....οχι και τους δυο μαζι...δε θα σε παρουν στα σοβαρα

      Διαγραφή
    2. Γεια σου! Κατ αρχάς τι νόημα βγάζει αυτό που λες; Κατά δεύτερον, γιατί πρέπει να τους αρέσεις και μάλιστα και στους δύο και τι δουλειά έχουν οι μεσολαβητές;

      Θα έλεγα να μην αφήνεις τρίτους να ανακατεύονται στις υποθέσεις σου και να εστιάζεις την προσοχή σου σε αγόρια ένα τη φορά και μόνο εφ όσον σε ενδιαφέρει πραγματικά. Τους τύπους ούτε καν τους ξέρεις! Τι σε νοιάζει η γνώμη τους.

      Τέλος, δεν υπάρχει τρόπο να αρέσεις. Αν θες μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Σε κάποιους να φανείς ενδιαφέρουσα σε κάποιους άλλους όχι. Έτσι είναι η ζωή.

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  69. Γεια σας, με λενε Κατερινα και ειμαι 30 χρονων, μου αρεσει ενα παιδι 27 χρονων, κουκλος!!!! Κανει καποιες εργασιες στο σπιτι μας κ ετσι μια φορα καθε 2 εβδομαδες συναντιομαστε κ πινουμε μαζι στο σπιτι εναν καφε. Του προτεινα να πιουμε εναν καφε εξω, αλλα αρνηθηκε οτι πνιγεται στη δουλεια. Ειχε αναφερει σε εναν κοινο μας φιλο οτι θελει να παντρευτει αλλα φοβαται γιατι οι γυναικες σημερα δεν ειναι για σπιτι κ οικογενεια. Προχθες μου ειπε οτι δεν μπορει να δουλεψει αν δεν με βλεπει, οτι ειμαι πιο ομορφη απο την αδελφη μου, αλλα εχει σχεση με μια μεγαλυτερη, παντρεμενη, χωρισμενη με ενα παιδι, δεν παει μαζι της για σοβαρα κ αν βγει μαζι μου για καφε κ το μαθει η αλλη θα γκρινιαξει κ αν παρολα αυτα θελω να γινω η κοπελα του, ρωτωντας με φυσικα αν ειμαι ελευθερη Δεν απαντησα στο να γινω η κοπελα του γιατι σοκαριστηκα. Με ειδε οτι στεναχωρηθηκα που εμαθα οτι ειναι με την παντρεμενη κ μου ζητησε συγνωμη κ μου ειπε οτι την επομενη φορα που θα ερθει σπιτι για να τελειωσει τη δουλεια του, θελει να ειμαι εκει για να με ξαναδει. Τι να κανω;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κατερίνα! Κατ αρχάς, είναι άβολο για όλους να του την πέφτεις έστω και ευγενικά όσο είναι ακόμα στη δούλεψή σου. Πέραν αυτό, απ ότι φαίνεται ο κύριος δε ξέρει τι του γίνεται. Από την μία είναι σε σχέση με μία κυρία αλλά φλερτάρει μαζί σου και σου λέει διάφορα. Προφανώς και δεν είναι σοβαρός ούτε και κελεπούρι για να καίγεσαι τόσο. Είμαι σίγουρη ότι μπορείς να βρεις κάποιον ελεύθερο, χωρίς σχέσεις εξουσίας μεταξύ σας, που να έχει λογική και κρίση, χωρίς να γκομενίζει πίσω από την πλάτη της κοπέλας του μπας και βρει καλύτερη.

      Καλή τύχη!

      Διαγραφή
  70. Γεια,εχω και εγω μια ερωτησουλα,(μην κοιτατε τα ορθογραφικα μου λογο ψυχολογιας ειναι) λοιπον μου αρεσει πολυ ενα αγορι δυο χρονια μεγαλητερο απο εμενα(αυτος16εγω14) που εχουμε εξωχικο πολυ κοντα αλλα δυστιχως τον βλεπω μονο στις διακοπες...κανω πολυ παρεα με την αδελφη του(13ετων) κι ετσι οπωτε ειναι μπροστα συνηθως δεν μου μιλαει ή λεει ενα γεια αλλα οταν ειμαστε μονοι (οταν περιμενω την αδελφη του να ετοιμαστει να παμε βολτες γτ ειμαστε σε χωριουδακι)μου μιλαει αλλα διαφορετικα απ οτι στους δικους του εχει ενα χαζουλι χαμογελο(κι εγω εχω αλλα πιο χαζουλι...) και οντως γινεται αυτο με τα ματιαα του!!!!,εχουμε παει μαζι στο σινεμα και μας επιασε νευρικο γελιο χωρις λογο,οταν η αδελφη του ειχε παει κατασκινωση ειχαμε παιξει μπιλιαρδο μαζι εγω δεν ειξερα κι αυτος γελαγε κι μου εδωσε μια αγγαλιτσα(φιλικη ή ερωτικη δεν ξερω) και τελος δεν ειχε συνεχεια και τελος οταν εγω με την αδελφη του θελαμε να δουμε μια ταινια και δεν ξεραμε πως να την βαλουμε στην τν για να την δουμε δεν ερχοταν να μας βοηθησει με τιποτα και ετσι πηγα εγω μονη μου και μολις του το ζητησα ειπε ενα ναιι με ενα γλυκο χαμογελο!!!!! Απο περσι γινετε ολο αυτο με πολλα τετοια σιμβαντα... Τι λετε με βλεπει ερωτικα για να τα φτιαξουμε. (Και να πω οτι ειμαστε απο τα σοβαρα παιδια οχι τιποτα πεφτουλες και τρελες γκομενες για ξεπετες, να τα λεμε κι αυταα!!!!). ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΙΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!!!!!!!

    Και με λενε bouba
    Ψευδονιμο ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου μπούμπα. (Ορθογραφικά λόγω ψυχολογίας πρώτη φορά ακούω, αλλά no problem.) Καλέ μίλα μου στον ενικό, 22 είμαι όχι 57 χαχαχα

      Κοίταξε, η στάση του δείχνει να σε συμπαθεί. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ερωτικό ή φιλικό, άλλωστε ίσως να ναι ντροπαλός. Αλλά σκέψου ότι είναι και σε δύσκολη θέση, όχι μόνο κάνεις παρέα με την αδερφή του αλλά είστε και γείτονες. Γενικά, πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να μπερδεύουν τους κύκλους ζωής τους, δηλαδη προτιμούν οι φίλοι να ναι φίλοι, οι γείτονες γείτονες, οι συνάδελφοι συνάδελφοι και οι ερωτικοί σύντροφοι να μην συνδέονται άμεσα με τον περίγυρό τους.

      Καλό θα ήταν να μην μπλέξεις την αδερφή του σε αυτό ειδικά αφού είναι μικρότερη, είναι δική του αδερφή (άρα δεν μπορείς να την εμπιστεύεσαι απόλυτα) και δεν την αφορά η κατάσταση. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποιο δραστικό βήμα. Προσπάθησε να είστε πιο συχνά μαζί, να μιλάτε, να πάτε θάλασσα, να ανταλλάσσετε ενδιαφέροντα κλπ. Σιγά σιγά αν δεις και άλλα σημάδια ή να προσπαθεί και εκείνος να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου, μίλησέ του με ειλικρίνεια.

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  71. Γειαα,η bouba ειμαι παλι εχω ερωτησεις
    Εχω ελπιδες???
    Να κανω το πρωτο βημα???(και ποιο βημα)
    Πως να του διξω διακριτικα οτι μου αρεσει πολυυυ???
    Να μιλησω στην αδελφη του για το ολο θεμα???

    Και τελος παρακαλω με πολλες λεπτομεριουλες η απαντηση σας γιατι ειμαι ερωτοτχτυπημενη και το μυαλο μ εχι χαλασει μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. εχω τρελαθεί εγω αγαπαω έναν αλλα αυτος τα'χει με άλλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Κατ αρχάς δεν αγαπάς. Σου αρέσει ΑΝΤΕ να σαι ερωτευμένη. Για να αγαπάς κάποιον πρέπει να έχετε περάσει από τα στάδια έλξης, πάθους, έρωτα και να έχετε ζήσει μαζί πολλές εμπειρίες, να έχετε περάσει δυσκολίες και να βγήκατε δυνατοί και να ξέρετε ο ένας τον άλλον στον μέγιστο εφικτό βαθμό. Οπότε μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις τι νιώθεις και μετά γκρίνιαξε για αυτό.

      Εφ όσον λοιπόν σου αρέσει αυτός ο άνθρωπος, σημαίνει ότι νοιάζεσαι για αυτον και θες το καλύτερο. Δείξε λοιπόν τον ελάχιστον εφικτό σεβασμό στις επιλογές και την ζωή του. Το ότι δεν είστε μαζί δεν σχετίζεται με το ότι έχει άλλη. Δλδ η άλλη είναι το πρόβλημα; Αν σε ήθελε δεν θα ήταν με άλλη. Οπότε άσε τον στις επιλογές τους και προχώρα τη ζωή σου.

      Διαγραφή
  73. kalhspera ego goustaro mia megaliteri mou ime 25 xrono kai ekini 70 ksero oti 8eli kai ekini na kanoume sex ala fovate na to pi ti 8a kano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. gia sas ime o pein,,, sa parakalo protinete kati ti 8a kano me ti 7o xrono gineka pou goustaro kai ksero oti 8eli kai afti aala fovate pous 8a to katalavo an ontos i ipopsiesmou einai ali8ines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Dude, Seriously? Μάθε πρώτα να γράφεις σε μία γλώσσα που να μιλάς και να μιλούν και άλλοι άνθρωποι και λύσε αργότερα τα τρολοπροβλήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλησπέρα, αγαπάω μια κοπελα στην ηλικία μου στο μάθημα την κοιτάω συνέχεια και όταν δεν την κοιτάω με κοιτάει αυτή.έχουμε τα ίδια ενδιαφε3οντα όμως τι μόνο που θα πούμε είναι το πολύ ένα "γεια σου".Τις περισσότερες φορές που λέω κάτι αστείο γελάει. Να κάνω την πρώτη κίνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχάς δεν αγαπάς. Σου αρέσει, άντε να την έχεις ερωτευτεί το πολύ. Η αγάπη απαιτεί πολλά χρόνια, κοινές εμπειρίες, επίλυση προβλημάτων και απόκτηση καλών και κακών αναμνήσεων, για να αναπτυχθεί και να είναι πραγματική (άρα και παντοτινή ασχέτως σχέσης των μελών μεταξύ τους).

      Αφού βγάλαμε αυτό από την μέση θα έλεγα να αρχίσεις να της μιλάς πιο συχνά, ειδικά για τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Μάθε αν έχει αγόρι, αν της αρέσει κάποιος, αν θέλει να αποκτήσει σχέση με κάποιον και έπειτα κάνεις κίνηση. Αλλιώς τώρα θα ναι αμήχανο για σένα και λίγο απότομο για εκείνη.

      Αφού έχεις την ευκαιρία να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα και να την κάνεις σε ερωτευτεί με την προσωπικότητά σου, κάνε το!

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  77. Ας πουμε οτι σχεδον ολα αυτα συμβαινουν!(βλεμματα,κοπλιμεντα,προταση για να βγειτε,πειραγματα)και εσενα σου αρεσει τρελα,αν μαθεις ομως οτι εχει κοπελα,πως το ερμηνευεις ολο αυτο,τι κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν είναι της φαντασίας σου και δεν είναι το στυλ του απέναντι σε όλες τις κοπέλες ανεξαρτήτως εμφάνισης, ηλικίας κλπ μάλλον παίζει το μάτι του, Αλλά εσένα δε σε αφορά αυτό. Το τελευταίο που θες είναι κάποιον που δε σέβεται την κοπέλα που έχει δίπλα του και την ξεφτιλίζει γκομενίζοντας με άλλες. Άλλωστε, αν δε σέβεται τις ίδιες τις δικές του επιλογές ή δε ξέρει να ναι σωστός άνδρας ειλικρινής που διεκδικεί αυτό που θέλει (πχ ελεύθερη ζωή και πολλές συντρόφους), τι να τον θες;

      Μακριά λοιπόν και βρες κάποιον που θα σου δώσει κάτι όπως το θες και σου αξίζει και ξέρει να σέβεται τον ίδιο, εσένα και την σχέση που θα κάνετε.

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  78. Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για το άρθρο. Είναι πολύ χρήσιμο. Θέλω όμως μια βοήθεια έστω να καταλάβω τι γίνεται με όλη την κατάσταση. Από τον Απρίλιο μ'αρέσει κάποιος που είναι 26 χρονών και εγώ είμαι 15. Αυτός δηλαδή είναι ο οδηγός ενός λεωφορείου όπου και με πήγαινε σχολείο κάθε πρωί και το μεσημέρι με γύρναγε στο σπίτι. Κάθε μέρα μιλούσαμε Είχαμε γίνει φίλοι Αν και είμαι από τα ντροπαλά άτομα κατάφερα να νιώσω άνετα μαζί του. Τέλη Μαρτίου ξεκίνησαν και οι εξετάσεις. Και επερνα μαζί μου μια μικρή τσαντούλα για να βάζω τις σημειώσεις, το στυλό και τα κλειδια. Το μεσημέρι που επέστρεφα σπίτι (ήταν Παρασκευή τότε) ξέχασα την τσάντα μου στο λεωφορείο. Το κινητό μου ευτυχώς το κρατούσα. Αλλά εγώ δεν είχα δώσει καν σημασία στην τσάντα. Το απόγευμα της Παρασκευής με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου και με ρώτησε αν θέλω να πάμε για καφέ. Έτσι όπως ετοιμάστηκα έψαχνα την τσάντα μου αλλά πουθενά. Δεν μπορούσα να θυμηθώ που την είχα ξεχάσει. Με τα πολλά πάω σπίτι της και της είπα ότι έχασα την τσάντα μου και μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να την ξέχασα στο λεωφορείο. Την επόμενη μέρα (Σάββατο) η μάνα μου θα κατέβαινε κάτω στην πόλη. (στην Κω) και πήγα μαζί της για βόλτα. Περάσαμε από τα ΚΤΕΛ και είδα το αγόρι που μου άρεσε να με χαιρετάει και όταν ήρθε κοντά μου με αγκάλιασε. Τον ρώτησα αν είδε καμία τσάντα και μου έλεγε ότι την είδε αλλά την πέταξε και άλλα τέτοια. (Ξέχασα να αναφέρω ότι συνέχεια με πειράζει..) μετά πήγαμε μαζί στο γραφείο των ΚΤΕΛ και μου την έδωσε. Ύστερα όταν τον ρώτησα τι ώρα θα περνούσε την Δευτέρα για να με πάει σχολείο μου είπε 07.30 και μετά μου έδωσε το κινητό μου και μου είπε να του γράψω το νούμερο μου. Έτσι και έκανα. Το έγραψα μου έκανε αναπάντητη και ανταλλάξαμε τους αριθμούς μας. Μετά από μια εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο το πρωί κατα τις 7.25 και με ρωτησε που είμαι και του είπα στην στάση και Μου λέει εντάξει έρχομαι. Δεν ξέρω γιατί με πήρε και γιατί να με ρωτήσει κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων. Το μεσημέρι κατά τις 1 ήμουν για καφέ με μια φίλη μου. (τελείωνα τις εξετάσεις 10 ωρα και το λεωφορείο περνούσε 2 η ώρα από την στάση). Κατά τις 1 με ξαναπαίρνει τηλέφωνο αυτός και με ρώτησε ξανά που είμαι και του είπα " σπέσιαλ " και μου. Είπε "σε 5 λεπτά πήγαινε στην στάση. Θα έρθω να σε πάρω να πάμε μαζί στο τιγκακι (μια παραλία) και μετά στην Κω (στην πόλη) " και του λεω " και πως θα πάω σπίτι? " και μετά μου λέει "εε μετά την Κω είναι το δρομολόγιο για αεροδρόμιο.. " (κοντά εκεί μένω) και του είπα "οκ αλλά θα έρθει και μια φίλη μου μαζί " και μου απάντησε με ένα Οκ.. Όταν ήρθε δεν ήθελε να πληρώσω τα εισιτήρια.. Και μετά τέλος πάντων μιλούσαμε.. Όταν φτάσαμε στην πόλη πάρκαρε και ήρθε μπροστά μου.. Στα πόδια μου.. Σε απόσταση αναπνοής και. Με κοιτούσε.. Πρέπει να είχαν περάσει 2 λεπτά που με κοιτούσε.. Εγώ είχα κοκκινίσει και. Μετά σηκώθηκε, μου χαμογέλασε, με κοιταξε και κατέβηκε.. Μετά από ώρα αφού είχε γεμίσει και το λεωφορείο ήρθε και ξεκινήσαμε. Άφησε την φίλη μου στην στάση της και μετά μιλούσαμε. Όταν ήρθε η ώρα να κατέβω και εγώ στην δικιά μου στάση γύρισα και του είπα "σε ευχαριστώ για σήμερα" και μου είπε "ένα φιλάκι να μου δώσεις για να με πληρώσεις" και επειδή ντράπηκα τον ρώτησα "τώρα?" και μου λέει "ναι" και με κοιτούσε και μου χαμογέλασε. Έσκυψα και τον φίλησα στο χαμόγελο και του είπα καλό μεσημέρι. Μετά από λίγες μέρες κατά τις 12 η ώρα το μεσημέρι τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω τι ώρα θα πέρναγε για να με πάει σπίτι και έτσι όπως μιλούσαμε με ρώτησε ξαφνικά αν έχω αγόρι.. Και του είπα οχι. Μετά αλλάξαμε θέμα και το κλείσαμε.. Τέλη Ιουνίου που τελείωνα και τις εξετάσεις την τελευταία μέρα δηλαδή το μεσημέρι πριν κατέβω στην στάση για το σπίτι γύρισα και του είπα "καλό καλοκαίρι. Δεν νομιζω να σε ξαναδώ" και μου έπιασε το χέρι και μου είπε "θα κατεβαίνεις όμως στην Κω έτσι? " του είπα "ίσως Τιποτα δεν είναι σίγουρο " και επειδή ήμουν σκυμμένη και κοντά στο πρόσωπο του τον φίλησα στο μάγουλο και έφυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα να αναφέρω. Με λένε Αναστασία. (έλεγα για το αγορι που μου αρέσει και είναι ο οδηγός του λεωφορείου) Επειδή δεν χωρούσε όλο πριν το συνεχίζω. Συγνώμη για την κούραση. Απλά δεν ξέρω τι να κάνω. Και θέλω μια βοήθεια..
      Η συνέχεια:
      Όντως το καλοκαίρι κατεβαινα στην πόλη για δουλειές και με πηγαινοεφερνε εκείνος. Στις 31 του Οκτώβρη όμως έπρεπε να κατέβω στην πόλη για να πάρω ένα δώρο της μάνας μου γιατί είχε γενέθλια.. Τον πήρα τηλέφωνο μια μέρα πριν και με ενημέρωσε για ότι έπρεπε αλλά μου είπε ότι δεν θα δούλευε εκείνος και του είπα Οκ.. Την επόμενη μέρα στις 31 ήμουν στάση και περίμενα το λεωφορείο. Όταν ήρθε και κοίταξα καλά είδα πως ήταν αυτός. Μπήκα μέσα με χαιρετησε μου έπιασε το χέρι και είχε το κεφάλι του σηκωμένο. Πράγμα που έκανε πάντα πριν τον φιλήσω αλλά τότε δεν μπορούσα. Δεν ξέρω γιατί. Μετα έκατσα στην θέση του συνοδηγού όπως πάντα. Πλήρωσα το εισιτήριο και μιλούσαμε. Με ρώτησε πως και δεν ήρθε το αγόρι μου. Τον κοίταξα και του είπα "σου έχω πει δεν έχω αγόρι " και μου λέει "φλερτ?" και του λέω "όχι. Δεν μου λες εσύ γιατί δε είσαι με την κοπέλα σου? " και μου λέει "γιατί έχω?" και του λέω "δεν έχεις? " και μου λεει "όχι " τέλος πάντων μετα με ρώτησε τι είχα να κάνω στην πόλη και του είπα για το δώρο. Η τελευταία στάση ήταν στα ΚΤΕΛ και εκεί κατέβηκα. Τότε είδα έναν άλλον οδηγό λεωφορείου που με χαιρέτησε και μου λέει "που σε χάσαμε βρε? " και του λέω "Μετακόμισα στο αεροδρόμιο " και μετά κοίταξε το αγόρι που μου αρέσει και μου είπε "ααα ο γαμπρός σε φέρνει? " του λέω "ορίστε? " και μου λέει "σε κατεβάζει ο γαμπρός? " και του λέω "κάτσε, ο #Α είναι ο γαμπρός σου?" και μου λέει "χαχα οχι! Ο δικός σου! Άντε να σας παντρέψω! " και μετά έφυγε.. Εγώ κατά κόκκινη έφυγα και ξεκίνησα γιατί ψωνια. Όταν τελείωσε πέρασα από μια καφετέρια που ήταν ανοιχτό μέρος και ήταν εκεί το αγόρι που μου άρεσε και καθόταν έξω και μου λέει "τελείωσες? " και μου οιανει4το χέρι "ναι" του είπα. Και μου λέει "χμ μάλιστα.. Κάτσε " είχε μια καρέκλα άδεια και πήγα να κάτσω.. Η καρέκλα ήταν μπροστά του και αυτός καθόταν με τα πόδια απλωμένα και ανοιχτά.. Δηλαδή ήμουν ανάμεσα και με τα πόδια του με πείραζε.. Δηλαδή άγγιζε τα δικά μου, μου τα κούναγε, μου τα κλωτσουσε και του το ανταποδιδα.. Ήθελε μετά να με κεράσει κάτι αλλά εγώ δεν ηθελα. Μετά απ 2 ώρες σηκωθήκαμε και φύγαμε. Αλλά εγώ μπηκα σε άλλο λεωφορείο και όχι φτου αγοριού που μου άρεσε γιατί δεν περνούσε τοτε από εκεί.
      Αυτά.. Θα ήθελα να με βοηθήσετε.. Ευχαριστώ!!
      Αναστασία!!
      Καλό μήνα!! :)

      Διαγραφή
    2. Θεέ μου τι έπος είναι αυτό! Θέλω μισή ζωή να διαβάσω τη νουβέλα. Γενικά να ξέρεις ότι όταν κάτι είναι υπερβολικά περίπλοκο είναι πολύ πιθανό να το προσπαθούμε υπερβολικά, ενώ δεν υπάρχουν οι συνθήκες και η διάθεση από την άλλη μεριά να υπάρχει αυτή η σχέση. Και τι κάνουμε αν κάποιος δε μας θέλει αρκέτα; Σταματάμε να ασχολούμαστε και προχωράμε τη ζωή μας.

      Γράψε μου μία περίληψη των γεγονότων με τα ουσιώδη σημεία, όχι όλους του διαλόγους από τότε που γνωριστήκατε. :)

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ που απάντησες! Έμ Αφροδίτη μου, δεν έχει ουσία να σου πω τι είχε γίνει γιατί πέρασε. Βασικά, ήρθε μου τα ζήτησε, τα φτιάξαμε και χωρίσαμε γτ αποδείχτηκε ανώριμος. Τέλος πάντων, πιστεύω πως μερικές φορές θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Λοιπόν καλή συνέχεια και συγχαρητήρια και παλι!!
      Αα και ευχαριστώ!!! :)

      Διαγραφή
    4. Παρακαλώ :) να σαι καλά! Αναμενόμενο να είναι ανώριμος πάντως, όταν ένας έρωτας θέλει για να περιγραφεί ένα τετράδιο (χωρίς να συντρέχουν πραγματικά σημαντικοί λόγοι και εμπόδια) τότε είτε είναι μονοπλευρος ουσιαστικά ή κάποιος δε ξέρει τι θέλει και δημιουργεί δράματα και γεγονότα ενώ θα έπρεπε απλά να διεκδικεί συνειδητά αυτό που θέλει! :) Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  79. Γεια!Συγχαρητηρια για το αρθρο σου αφροδιτη.. Ονομαζομαι Ελιζ..Η δικη μου κατασταση ειναι περιπλοκη( και πια δεν ειναι θα μου πεις)Λοιπον μου αρεσει ενα αγορι απο την ταξη μου.. καθομαστε σε διπλανα θρανια στη ιδια σειρα..γυρναμε και κοιταμε ο ενας τον αλλο και αυτος μενει εκει και με κοιταει οσο τον κοιταω και εγω( για ενα αιωνα περιπου) με κανει να γελαω , και μιλαμε σχετικα μεσα και εξω απο την ταξη..Την πρωτη χρονια που τον ειχα γνωρισει με φωναζε αρραβωνιασικια του!!!! Δεν ξερω αν ξερει οτι μου αρεσει...Δεν το εχω πει σε κανενα μονο σε πολυ στενες κολλητες σε αλλο γυμνασιο...συνηθως περπαταμε διπλα διπλα με πςιραζει συνεχεια, με κοροιδευει χοντρουλα ( ενω δεν ειμαι), χαζη( αυυο και αν δεν ειμαι... η καλυτερη μαθητρια του σχολειου τελος παντων) το θεμα ειναι οτι μου ειχε πει οτι αρεσω στον κολλητο του...οι φιλοι τουσ με φωναζαν με το επιθετο του κολλητου..και ο κολλητος μου ειχε δειξει πολλα σημαδια οτι του αρεσω πο αυτα που εχω διαβασει..αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αφου εμενα μου αρεσει εκεινος και οχι ο κολλητος του δεν κανει καμια κινηση γιατι δε θελει να τον πληγωσει...πλσ πες μου τι να κανω..του αρεσω? Και τι να κανω για να μην πληγωσω τον αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελιζ :) σε ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω ότι του αρέσεις, σύμφωνα με αυτά που μου περιγράφεις. Έχετε καλή επικοινωνία, έχετε χημεία, περνάτε όμορφα, σου φέρεται διαφορετικά απ' ότι στα άλλα κορίτσια και υπάρχει μία παιχνιδιάρικη διάθεση. Κατά την γνώμη μου πρέπει να του δώσεις μερικά στοιχεία να κάνει κάποιο βήμα. Ξέρεις αν του αρέσει κάποια; Την διεκδικεί; Πως;

      Αν νιώθεις ότι του αρέσεις τότε μάλλον του αρέσεις όντως. Καμία κατάσταση δεν είναι περίπλοκη (πολύ λίγες για να είμαι ακριβής). Οι περισσότερες είναι πολύ απλές, απλώς όσοι συμμετέχουν μπερδεύουν τα γεγονότα με τα συναισθήματα και όσα θέλουν με όσα συμβαίνουν. Βάλε και καμία ανασφάλεια μέσα και λίγο άγχος, πολύ θέλει ο κόσμος να παιδευτεί; χαχαχα

      Καλή επιτυχία :)

      Διαγραφή
  80. Γεια σας!! Με λένε Αναστασία.το καλοκαίρι είχα μια σχέση αλλά χωρίσαμε γιατί αυτός φίλησε σε ένα πάρτι μια κοπέλα.. Αλλά μετά από λίγες μέρες μου το παραδέχτηκε. Είχαμε βρεθεί τότε και μου το είπε με μεγάλη δυσκολία και φαινόταν ότι κάτι τον βασανιζε.. Ήταν λίγο σκεπτικός και στεναχωρημένος.. Όταν μου το είπε του είπα να χωρίσουμε και με πήρε αγκαλιά και δεν με άφηνε να φύγω.. Παραλίγο να δακρυσει και με παρακαλούσε. Έφτασε και σε σημείο να πέσει στα γόνατα...στην τελική χωρίσαμε.. Μετά από λίγες μερες μου έστελνε αλλά φιλικά.. Και πάντα το θέμα κατέληγε στον χωρισμό και τσακωνόμασταν.. Εγώ τον ήθελα αλλα ανυσηχουσα μηπως το ξαναεκανε.. Και εκείνος με παρακαλούσε για μέρες.. Μια μέρα μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε ότι ποτέ δεν παρακάλεσε μια κοπέλα, μόνο εμένα, και ότι άλλοι κάνουν κάτι παραπάνω από ένα φιλί και τους συγχωρούνε και ότι εκείνος έδωσε ένα φιλί και το έχει μετανιώσει.. Μιλήσαμε για αυτό. Και στην τελική του είπα αφού ξενέρωσες τι το συζητάμε και μου είπε λίγο ναι ξενέρωσα και τον ρώτησα γιατί λίγο και μου είπε έτσι.. Υπάρχει περίπτωση να σε θέλω ακόμα.. Αυτο έγινε πριν 2 μήνες.. Μετά κατάλαβα τα δικά μου τα λάθη.. Πίστεψα οτι έπρεπε να του δώσω την ευκαιρία γιατί τον ήθελα και εγώ παρά πολύ.. Έτσι του έστειλα μήνυμα ότι τον θέλω πίσω και οτι μετάνιωσα που τον έδιωξα και μου απάντησε "σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ξέρω αν σε θέλω πραγματικά".. Νευρίασα και του μίλησα απότομα.. Μετά από λίγες μέρες μου έστειλε και μιλούσαμε.. Μια. Μέρα δεν ένιωθα καλά και του το είπα και ενδιαφέρθηκε να μάθει το γιατί. Πετούσε συνέχεια Αναστασία μου, αγάπη μου και αυτά αλλά του τα έλεγα και εγώ.. Του το ανταποδιδα.. Από κοντά Κως δεν μου μιλούσε.. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε ότι ντρεπόταν να μου μιλήσει μετά από όλα όσα έγιναν.. Πριν λίγες μέρες άρχισε να μου μιλάει και από κοντά.. Τωρα αυτές τις μέρες, με πειράζει, και οι φίλοι του συνεχεια με κοιτάνε και νιώθω αμήχανα.. Αλλά εκτός από αυτό, Αυτός την πέφτει κάπως στην κολλητή μου αλλά μπροστά μου! Όχι ακριβώς της την πέφτει.. Πχ καθόμουν στο παγκάκι χθες και την σήκωσε από δίπλα μου, την πήρα αγκαλιά και την χούφτωσε. Τους κοιτάζω. Βλέπω να με κοιτάει,σηκωθηκα και έφυγα απο τα νεύρα μου.. Η κολλητή μου μου είπε ότι τα έκανε αυτά μάλλον για να ζηλέψω αλλά δεν ξέρω.. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.. Τον θέλω πάρα πολύ.. Τι να κάνω? Θέλω να του το πω στα ίσα αλλά δεν μου βγαίνει.. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά την γνώμη κακώς ασχολείσαι. Κατανοώ ότι είναι δύσκολο να τον ξεπεράσεις, ειδικά όσο σε τσιγκλάει. Αλλά η στάση του είναι ανώριμη. Δεν ξέρει τι θέλει και επομένως δεν ξέρεις πως να το διεκδικεί. Απλώς πειραματίζεται δίχως λογική.

      Το γεγονός ότι σε θέλει ή σε αγαπάει (ακόμα και αν ισχύει) δεν αρκεί. Και κυρίως δεν αρκεί απλώς να το λέει. Επιλέγουμε να είμαστε με ανθρώπους που ξέρουν τα λόγια τους να τα κάνουν πράξεις. Αν δε σε σέβεται τι να τον κάνεις; Το τι αισθάνεται για σένα δεν αρκεί για του αξίζει να είναι κοντά σου. Πρέπει να σε σέβεται, να σκέφτεται ψύχραιμα, να σε υπολογίζει και να βλέπει τα πράγματα και από την δική σου μεριά.

      Είναι πολύ ανώριμος κατά την γνώμη μου. Καλύτερα να πάψεις να σχολείσαι ότι και αν κάνει αυτός. Η ζωή είναι μικρή για να τον σπαταλάς με τους λάθος ανθρώπους. Όταν έρθει η ώρα θα είσαι με έναν άνθρωπο που σε καταλαβαίνει και σε νοιάζεται και δεν είναι απλά ότι να ναι. Εκτός αν σε αρέσει να σκορπίζεσαι και η διαθεσή σου να εξαρτάται από κάποιον τρίτο που δεν ξέρει τι θέλει... Δική σου η απόφαση!

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    2. Γεια! Σε ευχαριστώ που απάντησες. Δεν θέλω και ούτε προσπαθώ να σου φέρω αντίρρηση σε αυτά που λες αλλά μήπως η στάση του είναι ανώριμη επίτηδες? Δηλαδή μήπως τα κάνει για να δει αν πραγματικά τον θέλω? Ναι, ξέρω πως τα λόγια δεν αρκούν, αλλά μετράνε πιο πολύ οι πράξεις αλλά ας μην ξεχνάμε πως όσες φορές με παρακάλεσε να τον συγχωρησω εγώ δεν το έκανα. Δεν τον συγχωρούσα. Κάναμε και οι δυο λάθη αλλά πιο πολύ φταίω εγώ. Σωστά? Σκέφτομαι να τον πιάσω και να του μιλήσω για όλα τα συναισθήματα μου. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει.. Εσείς τι λέτε να κάνω? Σας ευχαριστώ και πάλι

      Διαγραφή
    3. Κανένας δεν είναι ανώριμος επίτηδες. Ακόμα και αν το ισχυριστεί, για να το σκεφτεί και να το πράξει είναι όντως ανώριμος. Αφενός είναι μία ηλίθια στάση αφετέρου δεν οδηγεί σε επιθυμητά αποτελέσματα. Οπότε επιστρέφουμε σε όσα είπα στην προηγούμενη απάντηση.

      Σίγουρα σε μικρές ηλικίες όλοι κάνουμε λάθη και ακόμα και όταν μας αρέσει. Αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ένα όριο στο τι ανεχόμαστε, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Όσο ανέχεσαι πράγματα που δε σου αξίζουν και δεν θες, μόνο τέτοια θα σου συμβαίνουν.

      Δεν υπάρχει λόγος κάποιος να σε παιδεύει για να τεστάρει αν του αρέσεις. Να μάθει να ακούει και να πιστεύει όσα λες άμεσα. Επίσης, εκείνος έχει ξεπεράσει αυτό που λέμε πείσματα.

      Στις σχέσεις μας όλοι κάνουμε λάθη και πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά, ώστε στο μέλλον να μην τα ξανακάνουμε. Ο τρόπος για να γίνει αυτό δεν είναι να ξαναζήσουμε τις ίδιες καταστάσεις με τους ίδιους ανθρώπους για να τα κάνουμε σωστά. Η ζωή πάει μπροστά. Τέλος, όπως εσύ έκανες λάθη, έκανε κι εκείνος και όλα αυτά δεν αναιρούν ότι μετά από αυτά έδειξε μία στάση ανώριμη. δικαίωμά του, αλλά δεν οι ευθύνες σε μία σχέση μοιράζονται, δε θα παρακαλάς και θα ζητάς συγγνώμη εσύ για όσα έκανε εκείνος.

      Με το να του εκφράσεις τι νιώθεις τι πιστεύεις ότι θα αλλάξει; Ο άνθρωπος που δε ξέρει τι θέλει ή δεν είναι σίγουρος αν σε θέλει αρκετά δε θα του έρθει επιφοίτηση. Αν θες να το προσπαθήσεις προσπάθησέ το, αλλά κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρως το χρόνο σου σε κάτι που δε πληρεί κάποιες προδιαγραφές.

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    4. Μάλιστα.. Θα σε ακούσω επειδή έχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ για όλα και συγνώμη για τον κόπο!!

      Διαγραφή
  81. Καλησπέρα σας!Συγχαρητήρια για τη δουλεια σας!Εχω ενα προβλημα.Μου αρεσει ενας ενα χρονο μεγαλυτερος μου απο τον αθλητικο συλλογο που πηγαινω.Θελωνα τουτο πω αλλα δεν μπορω γιατι με θεωρειτην καλυτερη του φιλη καιδεν θελω να τον χασω.Φοβαμαι πως θα τον πληγωσω.Τι να κανω;Να του το πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Κοίταξε αυτή η κατάσταση είναι από τις πολύ δύσκολες. Και ελπίζω σύντομα να γράψω και σχετικό άρθρο. Ως τότε όμως, πιστεύω ότι αν πραγματικά τον θεωρείς φίλο σου και ξέρεις ότι δεν έχει κοπέλα (ώστε να του δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα) πρέπει να δηλώσεις τα συναισθήματά σου. Αλλιώς είναι σα να του κρύβεις κάτι σημαντικό και δεν είναι πραγματική φιλία αυτό.

      Δεν χρειάζεται να το πεις πιεστικά. Πες του για παράδειγμα, "Η φιλία μας μου δημιουργεί πολύ μεγάλη χαρά, αλλά τον τελευταίο καιρό με προβληματίζει κιόλας, γιατί δεν είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Για μένα δεν είναι απλά ένας φίλος. Μου αρέσει που είμαστε μαζί, έστω και έτσι. Το ξέρω ότι με το να στο πω θέτω σε κίνδυνο την φιλία που έχουμε και την χαρά που μου δίνει η επαφή μας. Αλλά το προτιμώ από το να νιώθω ότι δεν είμαι ειλικρινής απέναντί σου και δε σε σέβομαι, οπως εσύ.". Και δε λες τίποτα άλλο. Τον αφήνεις να το διαχειριστεί. Δώσε λίγο χρόνο (με μειωμένη επαφή) να συνειδητοποιήσει τι έγινε και άσε τον να σου δείξει αν θέλει να σε προσεγγίσει για κάτι παραπάνω ή θέλει να ξεκόψει.

      Να σέβεσαι τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου, λοιπόν. Με το να είσαι κοντά του απλά, κάνεις κακό σε σένα. Είναι μία αρρωστημένη κατάσταση. Να διεκδικείς ό,τι επιθυμείς και ας χάσεις. Αλλά έτσι ελέγχεις εσύ την ζωή σου, όχι κάποιος άλλος. Άλλωστε για ποια φιλία μου λες; Για σένα είναι έρωτα;/μελλοντικός σύντροφος κλπ όχι απλός φίλος. Και από την άλλη είναι άδικο και για εκείνον να μη ξέρει.

      Οπότε πάρε το ρίσκο. Η Πάψε να κάνεις παρέα. Σε κάθε περίπτωση δεν έχεις λόγους να έχεις παθητική στάση!

      Καλή επιτυχία! :)

      Διαγραφή
  82. Γεια σας.

    Τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει να ενδιαφερομαι για καποιον που ειχα γνωρισει πριν 2 χρονια περιπου. το ιδιο βραδυ που τον γνωρισα, ειχα γνωρισει και το αγορι που ειχα μαζι του μια αποτυχημενη προσπαθεια για σχεση αλλα πιστευω οτι απο την αρχη ενδιαφερομουνα για τον αλλον γιατι ειχα καλυτερη χημεια μαζι του. βγαινουμε ολη η παρεα σχεδον καθε σαββατοκυριακο και καθε φορα ερχομαστε και πιο κοντα. μου εκμυστηρευτικε καποιες αληθειες για την κολλητη μου, πραγματα που ειχα καταλαβει απο μονη μου απλα αυτοσ μου τα επλαηθευσε, λεγοντας μου οτι μου τα λεει επειδη θελει να με προστατεψει. παντα εδειχνε ενα ανθρωπινο ενδιαφερον για μενα απο την αρχη και ιδιαιτερα οταν ειχα πεσει σε καταθλιψη λογο της αποτυχημενης σχεσης. οταν μου ειχε πει οτι με βλεπει σαν αδερφη του η σαν την καλυτερη του φιλη που θα μου εμπιστευοταν πραγματα που δεν θα ελεγε ουτε στον κολλητο του, τοτε καταλαβα οτι δεν ενδιαφερετε ερωτικα. αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι καθε φορα θα ερθει αυτος σε μενα για να χαιρετισει και καποτε με ρωτα αν δειχνει ωραιος με αυτο που φορα και αν μου αρεσει. τις προαλλες οταν ειχαμε βγει εξω φορουσα μια μαυρη μπλουζα και φουστα και ερχετε και μου λεει σου πανε πολυ τα μαυρα. οταν χορευουμε πολυ κοντα, συνηθως του αρεσει να με αγγιζει στα ευαισθητα μου σημεια και ορισμενεσ φορες κοιταει επιμονα το στηθος μου και ενα βραδυ μου ειπε οτι τουαρεσει που νιωθει το στηθος μου επανω του και οτι το κανει και φαντασιωση. καποτε τα αγγιγματα γινονται και απο τις δυο μεριες. η κολλητη μου νομιζω με ζηλευει για αυτο το θεμα γιατι γνωριζει πως νιωθω και νομιζω οτι προσπαθει να του τραβιξει την προσοχη. να προσθεσω εδω οτι εχει αγορι η κολλητη μου και μου εμπιστευθηκε προσφατα οτι το αγορι που με ενδιαφερει της εχει πει οτι αν δεν ειχε σχεση θα προσπαθουσε να ειναι μαζι της. εγω ειμαι σε μια θεση που δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι αληθεια. επισης δεν μπορω να καταλαβω αν αυτος οντως ενδιαφερετε για μενα και αν ναι με θελει μονο για το κρεββατι?

    ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας και εσάς!

      Πω πω πολύ μπέρδεμα η ιστορία, ο φίλος σου, ο πρωην σου, η φίλη σου, ο φίλος της κοκ. Τα πράγματα είναι απλά.

      Για όποιο λόγο εκείνος δηλώνει ότι σε βλέπει φιλικά. Αυτό σε καμία περίπτωση δε θα το έκανε κάποιος που είναι ερωτευμένος με μία κοπέλα, εκτός αν είναι τόσο κομπλεξικός και παίζει παιχνιδάκια ή νιώθει ανασφάλεια γιατί αμφιβάλλει αν τον θέλει εκείνη (που σε αυτή την περίπτωση δεν ασχολείσαι με ανώριμους). Το ότι το είπε τότε δε σημαίνει ότι ακόμα σε βλέπει ως φίλη. Αλλά αν ήθελε κάτι παραπάνω και σταθερό, θα το δήλωνε όλο και πιο ξεκάθαρα. Δεν είναι ότι ντρέπεται, ήδη λέτε διάφορα που δεν λέτε και κυρίως κάνετε διάφορα που οι φίλοι δεν κάνουν μεταξύ τους.

      Επομένως, το πιθανότερο είναι να θέλει σεξ. Για του άνδρες είναι συχνό να βλέπουν ερωτικά ακόμα και τις φίλες τους, ειδικά όταν μπορούν να έχουν εύκολο σεξ δίχως κόπο, τι έχουν να χάσουν;

      Όσο για την φίλη σου, μην λαμβάνεις απαραίτητα υπόψιν σου τι λέει. Και να ισχύει, ήδη τα σημαντικότερα στοιχεία στα δίνει ο ίδιος, οπότε εκείνη έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Τώρα αν αισθάνεσαι ότι δε μπορείς να την εμπιστεύεσαι, αυτό είναι άλλο και πολύ σπουδαιότερο ζήτημα που καλό θα ήταν να μην αμελήσεις.

      Όσο για τον νεαρό, εσύ τι θες; Αν θες κάτι περιστασιακό βουρ. Αν θες κάτι σταθερό κόψε το σαχλό φλερτ που του αφήνει περιθώρια να είστε και φίλοι και εραστές. Πες κάτι του τύπου αυτά τα συζητάω μόνο με όσους βγαίνω, εσύ είσαι φίλος, εκτός αν επιδιώκεις να αλλάξεις κατηγορία... Και ανάλογα τι θα πει/κάνει πράττεις αναλόγως επιδιώκοντας ό,τι επιθυμείς.

      Διαγραφή
  83. Γειά σας. Δεν ξερω τι να κανω. Ειναι ενα αγορι που μου αρέσει αλλα παει α λυκειου ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος μου. Δεν εχουμε μιλησει ποτε απλως τον εχω δει στα διαλείμματα και καθόμαστε με τις παρεες μας ο καθενας και σε κοντινή αποσταση αλλα δεν ξερω αν του αρεσω! Μια φιλη μου ομως τα εχει με ενα παιδι που κανει παρεα με το αγορι που μου αρεσει. Τι να κανω. Σας παρακαλω απάντηστε συντομα.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπάθησε να βγείτε κάποτε όλοι μαζί για να μιλήσετε ή α βρεθείτε στην ίδια παρέα αν μπορείς. Θα έλεγα να μην λες σε όλους τους εμπλεκόμενους τι νιωθεις και τα λοιπά, δε χρειάζεται. Και γενικά μην μπλέκεις τρίτους στις υποθέσεις σου. Αλλά αφού έχετε συνδετικό κρίκο, φρόντισε έξυπνα να βρεθείτε όλοι μαζί. Τότε μίλα του, προσπάθησε να βρείτε κοινά και να ανταλλάξετε στοιχεία επικοινωνίας. Μην είναι ούτε πολύ πιεστική ούτε πολύ ντροπαλή, άνετη και ο εαυτός σου. Αν του αρέσεις θα κάνει και εκείνος βήματα. Όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την συμβουλή.Πριν κάτι μέρες είχα μια παράσταση χορού και χωρίς να το ξέρω ήρθε κι αυτός με έναν φίλο του.Μετά την παράσταση πριν βγω από την αίθουσα κατέβηκα από την σκηνή και πήγα να φύγω τότε ήρθε δίπλα μου και μου είπε συγχαρητήρια,χόρεψες πολύ ωραία. Εγώ χωρίς να κρύψω αυτόν τον ενθουσιασμό μου (που μου μίλησε ) του χαμογέλασα και του είπα ευχαριστώ πολύ.Ευχαριστώ για την συμβουλή σου θα την χρησιμοποιήσω με τον καιρό.

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ! Πολύ όμορφη κίνηση από μέρους του. Τώρα έχεις ευκαιρία να του μιλήσεις και εσύ κάποια άλλη στιγμή. Το θετικό είναι ότι σε ξέρει και δεν του περνάς απαρατήρητη. Και για να σου πει μπράβο, πιστεύω ότι σε εκτιμά και τον ενδιαφέρεις.

      Διαγραφή
  84. Αφροδιτη γεια σου,

    Ειμαι η ανωνυμη κοπελα που σου αφησα σχολιο 27 του γεναρη. Ονομαζομαι κυριακη. Θα ηθελα να προσθεσω κατι που εγινε μεταξυ εμενα και αυτου που με ενδιαφερει. Καθομασταν που λες σε ενα παγκακι και συζητουσαμε με την παρεα για το που θα πηγαιναμε για ποτο. Σε μια φαση γυριζει με βλεπει και μου λεει, αχ και να ειχα σχεση με μια κοπελα σαν και εσενα. Εγω του απαντησα χαμογελωντας, ειμαι μια και μοναδικη. Αυτο να τ παρω σαν πραξη οτι παιζει παιχνιδακι για να με ριξει στο κρεββατι ή ηταν νοημα οτι με βλεπει κατι παραπανω απο φιλη και να κανω κινηση?
    σε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεδομένων των συνθηκών και αυτών που σου είπε είναι ξεκάθαρη ένδειξη ενδιαφέροντος. Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις αν κάποιος θα σε ερωτευτεί όπως και όσο θες ή αν απλά τελικά θα μείνει στο σεξ. Επίσης πως ήταν όταν στο είπε, ντροπαλός και τρυφερός, μέσα στην πλάκα, είχε ύφος αυτοπεποίθησης και σιγουριάς; Επιπλέον, πως είναι ανάμεσα ή απέναντι σε άλλες κοπέλες; Αν ψάχνει σεξ θα το ψαχνει γενικώς (όχι απαραίτητα χυδαία ή με την οποιαδήποτε). Η αποκλειστικότητα είναι συνυφασμένη με τον έρωτα, οπότε αν μόνο με σένα είναι έτσι και λέει τέτοια είναι πιθανότερο να το κάνει από έρωτα.

      Αν σου δωθεί η ευκαιρία ρώτα τον τι τον σταματάει να έχει σχέση με μία κοπέλα σαν εσένα, γιατί εσύ ποτέ δεν θα απέρριπτες ένα τέτοιο αγόρι για σχέση.

      Πάντως αν δεν είναι πολύ ντροπαλός μου κάνει εντύπωση που δε κάνει κάποια πιο επιθετική κίνηση (είτε για σεξ είτε για ραντεβού με προοπτική σχέσης). Ή έχεις πολύ απόμακρη στάση ή του αρέσεις μεν αλλά κάπου κολλάει (ντροπή, δεν είναι έτοιμος, του αρέσει αλλά όχι αρκετά για σχέση και παραπάνω από το να κάνει απλά σεξ και να εξαφανιστεί αν εσύ δεν είναι εντάξει με αυτό...κάτι πάντως).

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου. Αυτο που με εβαλε σε σκεψεις κυριως ειναι το γεγονος οτι πολυ πιο πριν μου πει οτι θελει καποια σαν εμενα στην ζωη του ειχαμε μια τηλεφωνικη κουβεντα και το ενα εφερε το αλλο και του λεω οτι πρεπει να του βρουμε καμια κοπελα και μου λεει δεν ειμαι για σχεση εγω. το καλοκαιρι ειχε ενα πολυ ασχημο χωρισμο.
      οσο για το πως το ειπε, ητανε λιγακι ντροπαλος και αρκετα τρυφερος εχω να πω γιατι αμεσως μετα με αγκαλιασε και πηγαμε να δωσουμε φιλι μαγουλο με μαγουλο αλλα τελικα χωρις να το καταλαβουμε μας βγηκε φιλι touch.
      καθε φορα που βγαινουμε το ξερω οτι ψαχνετε μαζι με τους φιλους του αλλα αυτο ειναι σιγουρα για σεξ. δεν τον βρηκα και πολυ χαρουμενο για αυτο το "ψαξιμο" γιατι μου ειπε οτι ασχετο πως ψαχνομαι ολο το βραδυ καμια δεν αξιζει οσο εσυ που σεβεσαι τον εαυτο σου, οχι οπως τις αλλλες.
      Κανω πολλα σεναρια στο μυαλο μου. για παραδειγμα οτι οντως ενδιαφερετε αλλα λογο του χωρισμου θελει λιγο χρονο ή το οτι μπορει να φοβαται να μου πει κατι αν οντως ενδιαφερεται γιατι δεν θελει να χαλασει η φιλια μας. αν οντως συμβαινει αυτο, το ιδιο νιωθω και εγω γιατι πολλες φορες ηθελα να του πω πως νιωθω αλλα φοβαμαι το πως θα το παρει. δεν νιωθω ετοιμη. υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο, που αν ηταν αλλη περιπτωση θα ελεγα οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να ισχυει λογο του φλερτ που υπαρχει, οτι δεν ενδιαφερετε καθολου και απλα κανει παιχνιδι για να δει πως θα αντιδρασω και εγω γιατι ισως εχει ενα σιγουρο σεξ.
      εσυ πιστευεις οτι πρεπει να αρχισω να κανω πιο εμφανες σημαδια και ισως να κανω την πρωτη κινηση εγω? αλλα σε αυτη την περιπτωση ποια ειναι η πρωτη κινηση?
      Ευχαριστω

      Διαγραφή
    3. Τότε σταμάτα να κάνεις σενάρια και πέρνας σε πράξεις. Αντί να κάνεις τόσες ερωτήσεις σε μένα και να αφήνεις μήνες να περνάνε δίχως να ξέρεις τι θέλεις ή να κάνεις, αποφάσισε αν και πως τον θες και δείξε πιο ξεκάθαρα σημάδια ανάλογα με το τι θες. Ώστε και αυτός να αντιδράσει ανάλογα. Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι θα γίνει ή θέλει κάποιος. Άλλωστε αυτό δεν είναι καν στατικό.

      Δε γίνεται στη ζωή σου να περιμένεις να είσαι σίγουρη για όλα πριν κάνεις μία κίνηση και ανάλογα με το τι θέλουν οι άλλοι να προσαρμόσεις τις κινήσεις και επιθυμίες σου. Είναι πολύ ανασφαλές και ανώριμο. Αν τον θες δείξε το και διεκδικησέ τον με όποιο τρόπο κρίνεις κατάλληλο για τις συνθήκες. Αν όχι πάψε να ασχολήσαι. Όσο ξέρεις τι θέλεις και μέχρι που φτάνεις δε θα σε πληγώσει. Δεν χρειάζεται να είσαι δραματική ή απαιτητική και χωρίς να κάνεις ή να συμβιβάζεσαι με λιγότερα απ όσα επιθυμείς.

      Οι σχέσεις δε πετυχαίνουν πάντα αυτό δε σημαίνει ότι καθόμαστε στη γωνιά μας. Αν θέλει σεξ και εσύ σχέση, αφού του δείξεις ότι σε ενδιαφέρει θα καταλάβεις που πάει το πράγμα.

      Διαγραφή
  85. Καλησπέρα σας!Αρχικα ευχαριστουμε πολυ για την δουλεια που κανετε!Θα ηθελα την γνωμη σας...
    Μου αρέσει πολυ ενα παιδι απο ενα σχολειο της περιοχης μου(το οποιο δεν ασχολειται πολυ με γκομενικα θεματα).Δεν γνωριζομαστε προσωπικα μονο μεσω του facebook και λογω των κοινων μας φιλων. Εχω παρατηρησει ενα "ενδιαφερον" , μου κανει like σε ακυρες στιγμες σε παλιες φωτογραφιες και σημερα που ετυχε να βρεθω στο σχολειο του τον ειδα να με κοιταζει επιμονα απο μακρια αφου φυγει.Ο φιλος του ομως μου ζητησε να κανουμε κατι λεγοντας μου πως θελει να ξεπερασει την πρωην του . Πως πιστευτε πως πρεπει να κινηθω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. HI παιδιά! Ξέρω μπορεί να είναι λίγο άσχετο αυτό που θα σας πω αλλά εδώ κ αρκετό καιρώ μου αρέσει ο αδερφός της κολλητής μου. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ είμαι 15 και αυτός 23. Από ότι έχω μάθει από την κολλητή μου δεν παίζει κάτι με κάποια γιατί μόλις γύρισε από Κρήτη καϊ...τεσπα δουλεύει στο αγαπημένο μου bar κ συνέχεια πηγαίνουμε εκεί για να τον δω.Χθες μια φίλη μου πέταξε ένα υπονοούμενο όταν ήταν δίπλα μου του τύπου "αντε τυχερούς. ..."φοβάμαι ότι το άκουσε κ με έχει πιάσει πολλές φορές να τον κοιτάω κ με κοιτάει μέσα στα μάτια. Εντομεταξι όσες φορές τον βλέπουμε με την παρέα μου έκτος από την αδελφή του μόνο εγώ τον χαιρετώ κ του μιλάω. Αα χθες μόλις το είπε αυτό η φίλη μου ήρθε μετά από λίγο κ έκανε τάχα μου ότι ήθελε να περάσει κ μου λέει Συγγνώμη κ με έπιασε από τον ωμο καϊ πριν φύγουμε ήρθε κ μου μιλούσε όσο οι χαζουλές οι φίλες που ψάχνανε τις ομπρέλες...Το έχω πει στην κολλητή μου κ μου έχει πει πως δεν έχει θέμα αν παίξει κάτι μεταξύ μας αλλά λέει πως μου πέφτει πολύ μεγάλος.Ακόμα κάποιο διάστημα ένιωθα ότι τον έχω ξεπεράσει κ τσακ εμφανίστηκε κ ξανά έφαγα κολλημα...τι να κάνω θέλω να του μιλήσω να τελειώνουμε αν ενδιαφέρεται να μου το πει να ξερω αλλά ντρέπομαι γιατί είναι κ αδελφός την κολλητη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. HI παιδιά! Ξέρω μπορεί να είναι λίγο άσχετο αυτό που θα σας πω αλλά εδώ κ αρκετό καιρώ μου αρέσει ο αδερφός της κολλητής μου. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ είμαι 15 και αυτός 23. Από ότι έχω μάθει από την κολλητή μου δεν παίζει κάτι με κάποια γιατί μόλις γύρισε από Κρήτη καϊ...τεσπα δουλεύει στο αγαπημένο μου bar κ συνέχεια πηγαίνουμε εκεί για να τον δω.Χθες μια φίλη μου πέταξε ένα υπονοούμενο όταν ήταν δίπλα μου του τύπου "αντε τυχερούς. ..."φοβάμαι ότι το άκουσε κ με έχει πιάσει πολλές φορές να τον κοιτάω κ με κοιτάει μέσα στα μάτια. Εντομεταξι όσες φορές τον βλέπουμε με την παρέα μου έκτος από την αδελφή του μόνο εγώ τον χαιρετώ κ του μιλάω. Αα χθες μόλις το είπε αυτό η φίλη μου ήρθε μετά από λίγο κ έκανε τάχα μου ότι ήθελε να περάσει κ μου λέει Συγγνώμη κ με έπιασε από τον ωμο καϊ πριν φύγουμε ήρθε κ μου μιλούσε όσο οι χαζουλές οι φίλες που ψάχνανε τις ομπρέλες...Το έχω πει στην κολλητή μου κ μου έχει πει πως δεν έχει θέμα αν παίξει κάτι μεταξύ μας αλλά λέει πως μου πέφτει πολύ μεγάλος.Ακόμα κάποιο διάστημα ένιωθα ότι τον έχω ξεπεράσει κ τσακ εμφανίστηκε κ ξανά έφαγα κολλημα...τι να κάνω θέλω να του μιλήσω να τελειώνουμε αν ενδιαφέρεται να μου το πει να ξερω αλλά ντρέπομαι γιατί είναι κ αδελφός την κολλητη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καλησπερα σας!!
    Ειμαι 14 χρονων και πηγαινω Β'Γυμνασιου. Μου αρεσει πολυ ενα κοριτσι που παει Α'Γυμνασιου. Επειδη ειμαι πολυ ντροπαλος της ειπα πως νιωθω για αυτην λιγο μετα αφου ειχε φτιαξει facebook. Οταν εφτιαξε facebook μιλουσαμε καθε μερα. Οταν ομως της ειπα πως νιωθω ηξερα πως τα ειχε με αλλον αλλα δεν αντεχα να περιμενω και της ειπα αυτα που νιωθω. Μου απαντησε αυτη 'εχω αγορι ας σταματησουμε την συζητηση εδω γιατι δεν θα μιλαμε καθολου' εγω της ειπα ενα απλο οκ. Απο τοτε σταματησαμε να μιλαμε πολυ. Καποιες φορες που μιλουσαμε με ρωτησε μια μερα αν ακομα μου αρεσει και εκανε την ιδια ακριβως ερωτηση μετα απο καποιους μηνες και εγω της απαντουσα πως ποτε δεν θα σταματησεις να μου αρεσεις. Την βλεπω καθε μερα στο σχολειο οταν ειμαστε κοντα ριχνει κανα δυο ματιες σε εμενα και μετα γυρναει και κοιταει κατι αλλο. Εχω φαει μεγαλο κολλημα με αυτο το κοριτσι και τωρα δεν εχει αγορι. Ειναι η πρωτη μου φορα που μοιραζομαι αυτο το μυστικο με καποιον αλλον. Μονο εγω και οι κολλητοι μου το ξερουμε. Σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Kalispera sas Me lene elisavatet sory gia ta greekengish alla me boleuoun perissotero:)

    Diavasa merikes istories kai tha ithela na sas pw kai egw thn diki mou fusika gia thelo na mou apantisete ti pisteute.. :)

    Akouste tin diki mou istoria:)

    Den kserw alla pistuew oti mou aresei ena paidi edw kai poli kairo..Stin arxh xathikame kai meta apo kei kai pera dn kserw ti kanei gt xathikame genika..
    .
    eginan kai alla stin arxi alla tha sas po mono liga gt einai polla:)

    Stin arxh me koitouse otan eimastan o kathenas me tous dikous tous filous

    kai meta apo auto dn kserw... opos sas eipa xathikaame kai dn kserw an exei sxesh i oxi h an me thelei kai autos:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. kill bill1430 Κοίτα τώρα που δεν έχει αγόρι προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά της και μίλα της για τα αισθήματα σου ότι δεν μπορείς χωρίς αυτήν,ότι την αγαπάς πολύ...ή μπορείς να της ζητήσεις να βγείτε μαζί έξω.Πρόσεχε όμως, μην την πιέζεις πολύ,βέβαια κάνε τις προσπάθειες σου αλλά μην την πιέζεις πολύ. Κοίτα αν δεν καταφέρεις να τα φτιάξεις μαζί της παραμείνετε απλώς καλοί φίλοι,μην ανησυχείς είσαι μικρός ακόμα μεγαλώνοντας μπορεί να βρεις καλύτερη.Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Καλησπέρα σας,είμαι η <>(ψευδώνυμο) και είμαι 15 ετών.Μου αρέσει ένα αγόρι από την β λυκείου αλλά εγώ πάω γ γυμνασίου.Αυτό το παιδί δεν το ήξερα καθόλου.Τον <> σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που κάναμε σαν γ γυμνασίου.Είχα μείνει εγώ και η παρέα μου σαν διοργανωτές που είμασταν και η παρέα του παιδιού που μου αρέσει.Φεύγοντας λέει σε όλες καλά χριστούγεννα δίνοντας το χέρι του αλλά σε εμένα πήγε να δώσει το χέρι του αλλά τελικά μ'αγκάλιασε και μου είπε καλά χριστούγεννα.Εγώ είχα μείνει αφού είχα στρέψει το κεφάλι μου προς την φίλη μου με γουρλωμένα μάτια ενώ από μέσα μου έλεγα πάει καλά; (γι'αυτόν που με αγκάλιασε).Τέλος πάντων δεν έδωσα σημασία,όμως μετά που έμαθα ποιος ήταν και μία φίλη μου,μου τον έδειξε στο σχολείο, από τότε δεν μπορώ να ξεκολλήσω.Βέβαια μερικές φορές με έβλεπε διακριτικά...Επίσης μία μέρα ήθελε μία φίλη μου να πάμε στο κυλικείο δεν της έφερα αντίρρηση και για τύχη μου ήταν αυτός στο κυλικείο μαζί με τον κούκλο φίλο του και εκείνη την ημέρα αυτοί έδιναν το φαγητό.Επειδή η φίλη μου ποτέ δεν ζητάει τι θέλει να φάει και εμείς όλο λέμε τι θέλει τον ρώτησα έχει αυτό μου είπε όχι τον ρώτησα κάτι άλλο μου είπε όχι, ε στην 3η τα κατάφερα είχε αυτό που ήθελε η φίλη μου και μετά πάω να δώσω τα 5 ευρώ και μου λέει:ε τώρα κοπέλα μου με σκοτώνεις και εσύ 5 ευρώ;Είχε τόσο ωραία μάτια...Τις προάλλες εγώ και μία φίλη βγαίναμε από το προαύλιο του σχολείου για να πάμε στα σπίτια μας(γράφαμε εκείνη την ημέρα εξετάσεις) και πάνω στην στροφή βλέπω αυτόν μαζί με τον επίσης κούκλο φίλο του στο μηχανάκι.Εγώ δεν το περίμενα σταμάτησε και μας ρώτησε αν μπορούμε να πούμε κάτι που μας είπε, γρήγορα όμως.Η φίλη μου τα κατάφερε εγώ όμως που ήμουν εκείνη την ώρα τόσο ενθουσιασμένη μία φορά το έλεγα μία φορά όχι επειδή μπερδευόμουν( έγινα και λίγο ρεζίλι έτσι πιστεύω).Εκείνος μου έλεγε κοίτα μόνο 9 λεπτά έχεις και κάτι τέτοια για πλάκα...Βέβαια η φίλη μου τους έκανε μία πιο <> ερώτηση τι μάθημα δίνουν και ανταλλάξαμε δύο τρείς κουβέντες και φύγαμε.Δεν ξέρω τι να κάνω πείτε μου την γνώμη σας, βοηθήστε με γιατί μου αρέσει πολύ είχα και 3 περιστατικά μαζί του όπως τα ανέφερα παραπάνω.Αν διαβάσετε το μήνυμα παρακαλώ απαντήστε μου άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Συγνώμη πάλι η pink είμαι στο πρώτο με τα εισαγωγικά που δεν φαίνονται οι λέξεις είναι pink,στο δεύτερο είναι τον γνώρισα και στο τρίτο ανοιχτή.Και συγγνώμη για το δοκίμιο που έγραψα.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Γεια σας! Είμαι η Αναστασία! Σας είχα πει για μένα και τον οδηγό λεωφορείου.. Σας ευχαριστώ που με είχατε βοηθήσατε τότε!
    Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση.
    Κοιτάξτε είναι πειραχτήρι αλλά σε ορισμένα θέματα είναι σοβαρός. Τέλος πάντων, μου ζήτησε να γίνει φάση.. Αλλα δεν ξέρω αν το εννοεί η απλα με πειράζει..
    Μήπως θα μπορούσα να επικοινωνήσω με άλλο τρόπο μαζί σας? Επειδή θα ήθελα να σας πω και όχι δημόσια.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημασία δεν έχει τι θέλει ή τι εννοεί εκεινος. Σημασία έχει τι θέλεις εσύ, να το ξέρεις καλά και να μη δέχεσαι τίποτα διαφορετικό από αυτό. Επίσης, να επιλέγεις ανθρώπους που έχουν σωστό χαρακτήρα, σε σέβονται και λειτουργούν με ωριμότητα.

      Διαγραφή
  94. καλησπερα ειμαι 14 ετων και μου την πευτει ενας 18αρης που κανουμε παρεα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω καταποσο μπορω να προχορισω σε μια τετοια σχεση με διαβεβαιοσε οτι δεν προκειτε να μου ζητισει να κανουμε κατι παραπανω πλιν αγγαλιες φιλια (φασομα) αλλα δεν ξερω τι λετε???Μαρια με λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα σου έλεγα "απέφυγε τέτοιους αλήτες"

      Διαγραφή
    2. Το κριτήριο για να κάνεις μία σχέση είναι α. να σου αρέσει πολύ κάποιος β. να ταιριάζετε (κοινές αντιλήψεις, ενδιαφέροντα, στόχοι κλπ) γ. να έχει σωστό χαρακτήρα και συμπεριφορά και δ. να είναι κατάλληλες οι συνθήκες.

      Εν προκειμένω δε παρέχεις καμία από αυτές τις πληροφορίες. Η διαφορά ηλικίας σας σας κατατάσσει σε μία άλλη φάση ζωής και με άλλες προτεραιότητες. Επίσης, προσωπικά θα ήμουν διστακτική με κάποιον που κοιτάζει τόσο μικρότερες σε αυτή την ηλικία.

      Θα σου έλεγα να αφοσιωθείς στο σχολείο, καθώς αυτός είναι ο κύριος στόχος σου προς το παρόν. Τα ερωτικά θα σε απασχολούν για μία ζωή. Κι αν επιλέξεις να κάνεις μία σχέση, να γίνει με κάποιον αξιολογο, που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη, θα σε σέβεται και να σε προσέχει.

      Διαγραφή
  95. Εντάξει. Εγώ είμαι έφηβη και έχω μια μεγάλη αγάπη με ένα αγόρι. Δεν με ξέρει και δεν τον ξέρω. Απλως έχει μια ιδιαίτερη φιλία με την καλύτερή μου φίλη. Μπορείτε μήπως να μου εξηγήσετε πως μπορώ να τον πλησιάσω γιατί δεν είναι εύκολος. Αν και εχει το βλέμμα του καρφωμένο απάνω μου. Έχω κι άλλη ερώτηση. Με αγαπάει ή όχι; Με κοιτάει με ένα παράξενο ύφος σαν αυτό που φλερτάρουν κι άλλες φορές με τα μάτια λες και προσγειώθηκε στη γη για πρώτη φορά (αυτό μπορεί να βασίζεται και στο ότι είναι λίγο υπερενεργητικός). Αν και για μένα είναι φανερό πως μ' αγαπά τότε θέλω και την άποψή σας μιας και ασχολίστε με αυτά τα θέματα. Και κάτι τελευταίο... Σήμερα για παράδειγμα ένιωσα σαν να με φλέρταρε κοιταζοντας με με δάγκωμένα χείλη και ψηλά το κεφάλι. Ντροπή και λίγο και μπήκα μέσα. Θέλω την άποψή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Εντάξει. Εγώ είμαι έφηβη και έχω μια μεγάλη αγάπη με ένα αγόρι. Δεν με ξέρει και δεν τον ξέρω. Απλως έχει μια ιδιαίτερη φιλία με την καλύτερή μου φίλη. Μπορείτε μήπως να μου εξηγήσετε πως μπορώ να τον πλησιάσω γιατί δεν είναι εύκολος. Αν και εχει το βλέμμα του καρφωμένο απάνω μου. Έχω κι άλλη ερώτηση. Με αγαπάει ή όχι; Με κοιτάει με ένα παράξενο ύφος σαν αυτό που φλερτάρουν κι άλλες φορές με τα μάτια λες και προσγειώθηκε στη γη για πρώτη φορά (αυτό μπορεί να βασίζεται και στο ότι είναι λίγο υπερενεργητικός). Αν και για μένα είναι φανερό πως μ' αγαπά τότε θέλω και την άποψή σας μιας και ασχολίστε με αυτά τα θέματα. Και κάτι τελευταίο... Σήμερα για παράδειγμα ένιωσα σαν να με φλέρταρε κοιταζοντας με με δάγκωμένα χείλη και ψηλά το κεφάλι. Ντροπή και λίγο και μπήκα μέσα. Θέλω την άποψή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τη στιγμή σου αρέσει αυτό που νομίζεις ότι είναι, αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται σίγουρα στην πραγματικότητα. Οπότε δεν τον αγαπάς, το πολύ πολύ να σαι πλατωνικά ερωτευμένη.

      Πέρα από αυτό, αφού κάνει παρέα με την φίλη σου, φρόντισε όποτε τους βλέπεις μαζί ή βγαίνετε πήγαινε και μίλα του, φυσιολογικά. Συστήσου σα να ήταν ένας τυχαίος φίλος της φίλης σου που τους πέτυχες μαζί. Θα σου έλεγα να αποφύγεις να μπλέξεις τη φίλη σου στην όλη ιστορια, είναι καλύτερο να διαχειριζόμαστε μόνοι μας τις ερωτικές μας υποθέσεις. Το πολύ πολύ να της πεις να σε συστήσει αν τους πετύχεις μαζί.

      Φέρσου φυσικά και ανάλαφρα όπως μπορείς. Να σκέφτεσαι ότι είναι ένα αγόρι που δε σου αρέσει αλλά τον συμπαθείς. Αφού αρχίσετε να μιλάτε θα είναι πιο εύκολο και για τους δύο να ανοιχτείτε.

      Προφανώς δε σε αγαπάει, η αγάπη απαιτεί χρόνια και κοινές εμπειρίες για να αναπτυχθεί (αν). Έτσι που τα λες είναι εξαιρετικά πιθανό να του αρέσει. Τουλάχιστον δε του περνάς απαρατήρητη. Ένας λόγος λοιπόν παραπάνω να πας να του μιλήσεις. Αν πάτε στο ίδιο σχολείο ή φροντιστήριο κλπ βρες κάποια πιθανή κοινή δραστηριότητα ή άθλημα που μπορεί να τον πετύχεις και γνωριστείτε.

      Διαγραφή
  97. γεια ! γνωρισα ένα παιδι στην σχολη μια μερα , εκεινος ηρθε πρωτος και μου μιλησε, από την πρωτη μερα αλλαξαμε φειςμπουκ και μιλάγαμε αρκετα. γενικα βρησκομαστε στα μαθηματα και κανουμε παρεα, σε καποια φαση αρχισα να νιώθω πολύ εντονα συναισθηματα οσο πλησιάζαμε κοντα μεταξυ μας , προσπαθησα να τα κρυψω όμως. αυτος ολο με αγγαλιαζε ολο με αγγιζε , και ερχοταν συνεχεια κοντα μου. μια μερα όπως μιλάγαμε μου προτεινε να φυγουμε μαζι , αυτό συνεχιστικε για μερες , δηλαδή φευγαμε μαζι και με πηγαινε μεχρι σπιτι. μια μερα μου λεει ότι όταν περπατάμε μαζι μας περνανε ολοι για ζευγαρι και ότι θα ηταν ωραιο να δοκιμάσουμε να βγουμε για να ζηλευουν ολοι. του λεω να παμε για καφε και μου λεει ότι δεν μπορει αυτόν τον καιρο. τελικα την επομενη μερα αρχισε να μου πεταει ότι του την πεφτουν διαφορες και τωρα που θα φυγει για ερασμους θα γινει χαμος. και εγω ζηλεψα. σημερα που τον ειδα ηρθε και με ακουμπαγε καθως περπατάγαμε μαζι μου λει ε φερε και καμια φιλη σου να της δειξω την ασκηση, και του λεω τι?? και μου λεει πλακιτσα κανω ... δεν ξερω τι παιζει αρχιζω και ζηλευω με αυτά που λεει. δεν ξερω αν με βλεπει φιλικα η αν κατι υπαρχει . δεν το εχω καταλαβει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία να σας πω μια μεγάλη ευχαριστία στον Dr.Mozeba για την επιστροφή του πρώην συζύγου μου. Είμαι η Άννα Ανδρόνικος από την Αγρίνιον της Ελλάδας. μετά από πέντε χρόνια γάμου ο σύζυγός μου έφυγε για άλλη γυναίκα έκανε ό, τι μπορούσε για να τον επανακτήσω αλλά το μόνο που έκανα ήταν άβολο ήμουν λυπημένο αλλά δεν ελπίζω να πάρει πίσω του επειδή είχα πίστη στο Θεό. Έτσι ψάχνω σε απευθείας σύνδεση σχετικά με το πώς μπορώ να πάρω πίσω τον άντρα μου και βρήκα μια δήλωση του Dr.Mozeba για το πώς μια κυρία βοήθησε να πάρει από πίσω, έρχεται σε επαφή και μου είπε το πάθος που περνούσα, μου είπε τι έπειτα μου έκανε μια ξόρκι αγάπη 48 ώρες αργότερα ο σύζυγός μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι λυπάται για αυτό που έκανε και μου λείπει τόσο πολύ, αργότερα εκείνη τη μέρα γύρισε σπίτι και διαβεβαίωσε την παραίτησή μου, από τότε η αγάπη έγινε ισχυρότερη. Για τα υπέροχα πράγματα που έκανε ο Dr.Mozeba για μένα, θα ήταν άδικο για μένα να μην αφήσω τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι ένας τόσο δυνατός παίκτης μπάσκετ ζει. Εάν θέλετε να πάρετε τη σχέση σας / παραδοσιακές ρίζες και βότανα για να θεραπεύσετε την ασθένεια / την επιτυχία και την προώθηση στην εργασία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mozebaspelltemple@gmail.com ή να το προσθέσετε στο WhatsApp +2348144480786 ευχαριστίες για τη διανομή το χρόνο σου μαζί μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχολιάκι θα μας έκανε καλύτερους! Και αν δεν σας κάνει κόπο βάλτε και ένα ονοματάκι ή κάποιο ψευδώνυμο! Μου αρέσει να ξέρω σε ποιους απευθύνομαι και δίνει ένα πιο προσωπικό τόνο! :) :) :)