Κυριακή 6 Μαΐου 2012

10 Σημάδια για να δεις αν του/της αρέσεις ΜΕΡΟΣ Β'


5. Ένα άλλο ατού είναι οι φίλοι, αν υπάρχουν εκεί κοντά, ώρα για ψάρεμα! Λοιπόν…Αν το αντικείμενο του πόθου έιναι γυναίκα,

    σίγουρα (100000% όμως) θα έχει «ψου-ψου-ψου» με τις φίλες της για του λόγου σας! Κυρίως όταν εσείς εμφανίζεστε (και τσακ κόβεται μαχαίρι η κουβέντα), όταν μιλάτε με καμιά άλλη (αυτό και αν είναι στάνταρ) και γενικότερα όταν νομίζουν ότι δεν κοιτάτε… Αν είναι άντρας, όμως, το αμόρε, μην περιμένετε πολλά πολλά, είτε κάποιος φίλος θα πετάξει χοντράδα τύπου αστείο-μπηχτή για τους δύο σας είτε απλά ο καλός σας θα φροντίσει να σας γνωρίσουν εκείνοι. (τα θάψιμο θα πέσει μετά, έχει και μεγάλη σημασία για τους άντρες η γνώμη των κολλητών, γι’ αυτό δείξτε τον καλύτερο εαυτό!!) Και κάτι τελευταίο και τα δύο φύλα αν τους αρέσετε θα έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τους φίλους για εσάς, οπότε διακριτικά προσπαθήστε να μάθετε τι ξέρουν για εσάς (άσχετα αν δεν το δείχνουν ΞΕΡΟΥΝ) , όσα πιο πολλά τόσο πιο καλά!
6. Ακόμη, αν ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας τείνει να σας μιμείται, όχι δεν σας κοροϊδεύει, απλώς προσπαθεί να σας αποδείξει ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος και κατ’ επέκταση ότι ταιριάζετε. Παρόμοιο λεξιλόγιο, παρόμοιες απόψεις, «καθρέφτισμα» κινήσεων, όλα θετικά σημάδια… Keep up the good work!
7. Πειράγματα και πλακίτσα εις βάρος σας, δεν σημαίνει ότι σας βλέπει σα φίλο ούτε ότι σας κοροϊδεύει. Σας δείχνει ότι νιώθει άνετα και οικεία ίσως ακόμα εκτονώνει με «γαλλικό» τρόπο την αμηχανία του-της. Αν μάλιστα δείξετε ότι θίγεστε θα τους κόψετε το αίμα (αν όντως ενδιαφέρονται), οπότε μία τέτοια δοκιμή θα σας δείξει τον «φίλο» από τον «έρωτα».
8. Επιπρόσθετα τα σημάδια αμηχανίας, άγχους και ανυπομονησίας δηλώνουν εσωτερική ταραχή που το πιο πιθανό είναι να προέρχεται από την προσπάθεια να κρυφτούν τα συναισθήματα που έχουν για εσάς και όχι το θερμοσίφωνα (!!) που ξέχασαν ανοιχτό…Κι άλλο σημάδι δηλαδή!
9. Ζήλεια…Ναι υπάρχουν μερικοί και μερικές που για να καταλάβουν τι νιώθετε μπορεί να σας προκαλέσουν μιλώντας παιχνιδιάρικα με κάποια ή κάποιον αντίστοιχα για να δούνε, νοίαζεστε, πρασινίσατε από το κακό σας ή δεν τρέχει «κάστανο»… Να το αποφύγετε να το κάνετε, απλά έχετε το υπόψη σας, γιατί μπορεί να γίνει από την άλλη πλευρά.
10. Κοπλιμέντα και φιλοφρονήσεις … Σίγουρα δείχνουν τάση να σας συμπαθήσει το άλλο άτομο αλλά αν είναι υπερβολική εκδήλωση μπορεί να παρεξηγηθεί. Εκείνη θα σας κάνει κοπλιμέντα όχι απαραίτητα άμεσα, αλλά θα κάνει μία ανοιχτή σύγκρισή σας με κάποιον καταλήγοντας ότι είστε καλύτερος (άμα το κάνει αυτό κάντε ΠΑΡΤΥΥΥ). Επίσης, μπορεί να σας ζητήσει σε κάτι την βοήθεια σας, για να σας δώσει τον ρόλο του «αρχηγού»! Εκείνος πάλι θα είναι ευθύς και μεστός… (ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΜΕ!)
Αυτά ήταν, λοιπόν τα πιο βασικά εξωγλωσσικά και μη σημάδια που δείχνουν τουλάχιστον ενδιαφέρον από την άλλη μεριά. Αυτό που απαιτείται είναι παρατηρητικότητα και προσοχή, όσα πιο πολλά ισχύουν τόσο καλύτερα…
Αλλά αν θέλετε μία προσωπική συμβουλή…αφήστε τα σημάδια και του λεκκέδες και δείξτε αμφότεροι τι νιώθετε, απλά, αληθινά και με σεβασμό… Δε νομίζω ότι μπορεί να αντισταθεί κανένας στην γλυκύτητα και τον ρομαντισμό…Ακολουθήστε την καρδιά σας, μη σκέφτεστε τίποτα άλλο και όλα θα πάνε καλά…Είτε αρέσετε είτε όχι στον άλλον άνθρωπο πάντα μπορείται να κερδίσετε ένα καλό φίλο ή απλά να απολαύσετε μια βόλτα βρε αδερφέ, αφήστε τα υπόλοιπα στην τύχη…

 


285 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλήξω στο πάρακάτω, αν οι σχέσεις σήμερα είναι κάτι το πολύ απλό ή κάτι το εξαιρετικά πολύπλοκο και δύσκολό συνάμα.Τελικά η σημασία του αποτελέσματος του να εκτίθεσαι σε μια γυναίκα προσπαθώντας να την 'ρίξεις' ποιά πρέπει να είναι ? μιλάω και για τισ δυο πιθανές περιπτώσεις , θετική και αρνητική. Το άρθρο θεωρώ είναι απλά η θεωρία και η πραγματικότητα παράλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κατάλαβα καλά τους προβληματισμούς σου, οι σχέσεις από μόνες τους είναι εξαιρετικά απλές, απαραίτητες για κάθε κοινωνικό ον όπως ο άνθρωπος και με λογικούς κανόνες.

    Αντίθετα, οι άνθρωποι, όσο πιο πολύ περίπλοκη γίνεται η ζωή τους και όσο πιο πολλά όρια μπαίνουν (να είσαι επιτυχημένος, να έχεις εγωισμό, να μην μην δείχνεις τι νιώθεις...) στην συμπεριφορά τους, τόσο περισσότερες δυσκολίες συναντούν. Εκεί που πρέπει να είσαι απλός, ειλικρινής και ανιδιοτελής, η γενιά μας συχνά έχει πρόβλημα.

    Η σημασία του να κάνεις κινήσεις και να διεκδικείς όσα επιθυμείς, αφενός είναι αυτονόητη, δλδ αν θες κάτι πρέπει να το κυνηγάς με όλο σου την δύναμη και αφετέρου να το κάνεις με τρόπο ευγενικό, με σεβασμό στην στάση του άλλου και ειλικρίνεια στους σκοπούς που έχεις.

    Ελπίζω να σε κάλυψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνος09 Ιουλίου, 2012 23:02

    Τι να πούμε κι εμείς οι ντροπαλοί τύποι?Έχω μόνο μία απορία!Κι αν το "πρόσωπο" μας "μετράει"? Δηλαδή συμπληρώνει ένα νοητό check list με τα προσόντα που πρέπει να έχουμε σαν σύντροφος?Τότε εξακολουθούν να μετράνε τα παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοίτα πάνω κάτω όλοι έχουμε κάποια χαρακτηριστικά που θεωρούμε σημαντικά να έχει ένα αγόρι ή μία κοπέλα. κι αυτό γιατί θεωρούμε ότι έτσι θα ταιριάζουμε περισσότερο η θα νιώθουμε πιο άνετα και τα λοιπά. Αν αυτό σαν κατάσταση ξεφεύγει και είναι σαν να περνάς από κριτική επιτροπή, δηλ. πλούσιος, όμορφος, καλός και να σέρνεται ας πούμε τότε δεν μιλάμε για έρωτα ή τέλος πάντων δεν λέμε ότι αρέσεις σε μία κοπέλα, αλλά ότι την βολεύεις. Μπορεί με την πρώτη να πιστεύεις ότι το κάνει από ανασφάλεια, αλλά η λυπηρή αλήεθια είναι ότι οι συμφεροντολόγοι δεν αλλάζουν χαρακτήρα. Κι ακόμα κι όταν ερωτεύονται το κάνουν με τα "σωστά" άτομα. Κατά την γνώμη καλό είναι να αποφεύγεις τέτοιους ανθρώπους. Όχι μόνο δεν ξέρουν αν εκτιμούν αλλά είναι και αχάριστοι.

      Αν λοιπόν η κοπέλα που έχεις απέναντι σου ψάχνει κάποιον με 2309 χαρακτηριστικά που τα κάνει όλα πάρτης δώρο ένα πολυεργαλείο! ΘΑ το εκτιμήσει κ της ταιρίαζει! Και απλά αποχωρείς.

      Αλλά σκέψου ότι ίσως νιώθει κάποια ανασφάλεια ή έχει πληγωθεί ή δεν ξέρει να εκφράζει όσα νιώθει. Κι ενώ εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά απλά εκείνη να μην ξέρει να το διαχειριστεί!

      Επομένως δώσε λίγο χρόνο, μάθε για το παρελθόν της και αν σιγουρευτείς ότι έχει check list σίγορα ΔΕΝ μετράνε τα παραπάνω, ούτε είναι αυθόρμητα καθώς έχει άλλα κριτήρια! Μην σπαταλάς το χρόνο σου και βρες κάποιο άδολο άτομο!!

      Διαγραφή
    2. bonus tip άλλωστε όταν πραγματικά σου αρέσει κάποιος δε νομίζω ότι τα κοιτάς όλα αυτά. Μπορεί να έχει ο άλλος όλα τα ελαττώματα του κόσμου, αλλά λόγω συναισθημάτων, ναι μεν να τα βλέπεις, αλλά να μην σε ενοχλούν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
      άμα το πολυψάχνεις κάτι βρωμάει....μάλλον δε σ αρέσει ο άλλος! ;)

      Διαγραφή
  4. δεν μπορω να καταλαβω αν του αρεσω..σας παρακαλω θελω την βοηθεια σας..εχουμε κοιταχτει εντονα κανα 2 φορες και μου χαμογελασε..αλλες φορες απλα με κοιταει στιγμιαια...θα μου μιλησει περι ανεμων κ υδατων...θα μου πιασει το χερι οταν θα χαιρετηθουμε για καληνυχτα αλλα οχι παντα..μερικες φορες ειμαι σιγουρη οτι του αρεσω σαν κοπελα κ αλλες οχι..ευχαριστω!περιμενω με αγωνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλη μου αυτά που λες είναι προφανή σημάδια ότι σε συμπαθεί. δεν είναι όμως σαφές αν σε βλέπει και ερωτικά ή επιθυμεί να σε προσεγγύσει.

      αν θες να το διαπιστώσεις, παρατ΄ρησε την συμπεριφορά του και με άλλα κορίτσια. αν είναι γενικά εκγηλωτικός, μάλλον τα σημαδια που μου αναφέρεις είναι απλά ο τρόπος που συμπεριφέρεται.
      αν απο την άλλη είναι πολύ ντροπαλός σαν χαρακτήρας, ίσως αυτά να αποτελόυν ενδείξεις ότι του αρέσεις και δεν ξέρει πως να ολοκληρώσει την προσέγγυσή του.

      επομένως παρατήρησε τον σε σχέση με το περιβάλλον (και ρώτα και την γνώμη κάποιου που εμπιστεύεσαι, γιατί καμιά φορά όταν μας αρέσει καποιος μεγαλοποιούμε τα θετικά σημάδια!) και τα υπόλοιπα κορίτσια για να δεις πόσο σημαντική είσαι για εκείνον.

      τέλος μπορεί και να του αρέσεις αλλά για άλλους λόγους να μην μπορεί να σε πλησιάσει άλλο (ας πούεμ έχει κοπέλα κλπ!).

      αν τα κάνεις αυτά και πάλι δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, ίσως θα ήταν καλό να τον ρωτήσεις απ έξω απ εξω πως σε βλέπει. αν διακρίνει αμηχανία μάλλον του αρέσεις, αν σου πει άνετα κ χωρίς σκέψη ότι σε βλέπει φιλικά, οκ δεν πειράζει.

      καλή επιτυχία σου εύχομαι! :)

      Διαγραφή
  5. ευχαριστω για τη βοηθεια σου απλα θελω να προσθεσω καποια πραγματα..οπως οτι εγω ειμαι αυτη που εχει σχεση αυτος ειναι ελευθερος.και το ξερει οτι εχω σχεση.αρα δεν μπορω να τον ρωτησω ουτε διακριτικα ουτε ευθεως..δεν εχω καταλαβει αν γενικα ειναι ντροπαλος σαν χαρακτηρας αλλα με μενα ειναι αρκετα.ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει.με τα αλλα κοριτσια ειναι απλα ευγενικος και φιλικος ας πουμε π.χ. οταν δει μια κοπελα που την ξερει θα την χαιρετησει φιλωντας την σταυρωτα.μηπως αν του αρεσω σαν κοπελα να μην μπορει να μου το δειξει παραπανω γιατι ξερει οτι ειμαι σε σχεση και μαλιστα γνωριζει το αγορι μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ φίλη μου! Χαρά μου! Κοιτα τωρα με αυτο το νεο στοιχειο της σχεσης το θεμα αλλαζει αρκετα. Κατ αρχας προσωπικη συμββουλη αν με την σχεση σου δεν εισαι αρκετα ευχαριστημενη ειτε, παρε λιγο χρονο για να σκεφτεις, ή προσπαθησε να λύσεις τυχός προβλήματα (ή ρουτίνα) και αν δεις ότι δεν πάει το πράγμα καλύτερα να χωρίσεις. Δεν είναι τόσο όμορφο να διατηρείς μία σχέση που δε σε καλύπτει, όσο βολική (ή αναγκαία) και να ναι!

      Πέρα από αυτό. Αφού μου λες ότι ξέρει πως έχεις σχέση, δεν έχει σήμασια μόνο το αν είναι ντροπαλός. Είναι πολύ πιθανό να το μην θέλει να γίνει η αιτία να χωρίσεις, αλλά να του αρέσεις.

      Επίσης μπορεί να μην ξέρει αν σου αρέσει κι εσένα, και σκέφτεται, όχι μόνο θα φανώ βλάκας που έχει σχέση αλλά θα φάω και χυλόπιτα?!

      Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει μπορείς να κάεις ένα διάλλειμα απο την σχέση σου και να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με αυτό το παιδί. Έτσι θα καταλάβεις και αν η σχέση σου είανι πιο σπουδαία από έναν ενθουσιασμό-κολακεία και θα σιγουρευτείς αν το παλικάρι σε βλέπει ερωτικά! ;)

      Και πάλια καλή επιτυχία, ας γίνει το καλύτερο για όλους σας!! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  6. χιλια ευχαριστω!!!!!κατι τελευταιο...χτες βγηκαμε με παρεα...εκατσε διπλα μου και ειμασταν πολυ κοντα..βεβαια καποιες φορες με ακουμπουσε με τυχαια αγγιγματα..λες να το εκανε επιτηδες η οντως ηταν τυχαια?αλλα δεν εγινε μια φορα εγινε πολλες φορες...επισης παρατηρουσα πως οταν εβαζα τα χερια μου πανω στο παγκο τα εβαζε κ αυτος οταν ακουμπουσα το χερι μου κι αυτος...επισης ενω ημασταν ο ενας απεναντι στον αλλον δεν με κοιτουσε στο προσωπο αλλα γυρω γυρω...βασικα κι εγω το ιδιο εκανα απο αμηχανια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα να σαι καλα!! :) Τα γγίγματα μάλλον δεν ήταν τυχαία. Αλλά ακόμα και αν ήταν δείχνουν υποσεινήδτα ότι προσπαθεί να σε προσεγγύσει. Κάθε άνθρωπος έχει ένα νοητό χώρο γύρω του που ανάλογα πως νιώθουν για κάποιον, του επιτρεπουν ή όχι να πλησιάζουν Ας πούμε οι άγνωστοι δεν σου αρέσει να σε πλησιάζουν πολύ (πχ λεωφορείο) αλλά με τα δικά μας άτομα μ αρέσουν οι αγκαλιές. Αν εκείνος έμπαινε στην προσωπική σου ζώνη λοιπόν, σημαίνει ότι σε θέλει κοντά του. Και αν εσύ τον δεχόσουν δείχνει πως νιώθεις άνετα και όμορφα μαζί του.

      Το άλλο με το καθρέφτισμα των κινήσεων είανι επίσης υποσεινήδητο, προσπαθείς να μιμιθείς αυτα που κάνει ο άλλος ώστε να γίενις αρεστός και οικείος. ;)

      Φυσικά, για τα βλέμματα, από την μία ένιωθε αμηχανία (το ερωτικό βλέμμα είναι δύσκολο!) και από την άλλη δεν ήθελε να καρφωθεί (υπήρχε και παρέα!). Παρ όλα αυτά προσπαθούσε να σε έχει εντός του οπτικού του πεδίου ώστε να σε τσεκάρει ή και να σε πρατηρί (συχνά όταν μας αρέσει κάποιος θέλουμε να τον χαζεύουμε!).

      Αυτά τα σημάδδια τα θεωρώ λοιπόν άκρως θετικά. Αν μη τι άλλο σε φλερτάρει. Δεν γνωρίζω το σκοπό του αλλά σίγουρα όχι μόνο του είσαι συμπαθής αλλά είσαι και αρεστή!

      Διαγραφή
  7. μου εφτιαξες τη μερα!εισαι καταπληκτικη!!!!!!!!αυτο ηθελα να μαθω τοσο καιρο αν του ειμαι αρεστη..δεν με νοιαζει κατι αλλο γιατι δεν μπορει να γινει κατι αλλο...αλλα αυτο μου φτανει!!!φιλακια πολλααααα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλό μήνα! Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένη! ΝΑ περνάς όμορφα και καλή τύχη σε ότι κάνεις! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  8. αγαπητη venus.μου αρεσει ενα αγορι και υποψιαζομαι οτι και του αρεσω κι εγω.χτες που λες βγηκαμε για φαγητο και μπυρες.σε καποια στιγμη μου τελειωσε η δικη μου και αφου πηγα να ζητησω αλλη αμεσως προσφερθηκε να μου δωσει απ τη δικια του!!το βρηκα τοσο γλυκο και τρυφερο συναμα!!αλλα δεν ξερω μηπως το εκανε απο απλη ευγενεια η απο κατι παραπανω...ευχαριστω πολυ!! μαριααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α!ημασταν με παρεα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγουρα η κινηση του δειχνει φιλικότητα και ευγενεια. αλλα δεν μπορω μονο απο ενα στοιχειο αν τα εθτικα αισθηματα ειναι φιλικα ή ερωτικα.

      Δεν ειναι αδιαφορος, αλλα ΜΟΝΟ απο αυτο δεν λεω οτι ειανι κ ερωτικο. Αν συνυαζει ομως κ αλλα στοιχεια τοτε ναι ειναι πολυ πιθανο να του εισαι ιδιαιτερως ευχαριστη παρεα, όχι μονο φιλικη!

      Διαγραφή
  10. εχουν υπαρξει και εντονα κοιταγματα,τυχαια αγγιγματα,χαμογαλακια,καθρεφτισμα κινησεων και εχουμε κατσει κ πολυ κοντα..ολα αυτα προηγηθηκαν μερες πριν το προχθεσινο με τις μπυρες.μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α! αυτα ειναι πολυ θετικα σημαδια! αν αποκλεισουμε, το οτι τα κοριτσια τα μεγαλωποιουμε καμια φορα τα πραγματα, τοτε ειστε σε καλο δρομο! ειναι πολυ πιθανο οχι μονο να σε συμπαθει, αλλα να του αρεσεις κιολας! καλη επιτυχια σου ευχομαι!!! :)

      Διαγραφή
  11. να τα μεγαλοποιω??μπορει αλλα τοσο λαθος κανω??αρα αυτο με τη μπυρα ηταν θετικο σημαδι απ οτι καταλαβα..μπορει να γινομαι κουραστικη αλλα κολλησα με αυτην του την κινηση..σε ευχαριστω για τη γνωμη σου!μαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι οτι μπορει να το κανεις επιτηδες, απλως τα αγορια ειναι πιο αυθορμητα πα οτι εμεις και καποιες κινησες ειναι μερικες φορες πιο φιλικες απ οσο δειχνουν.

      αυτο δε σημαινει οτι δεν οταν εχουμε αρκετες ενδειξεις, οντως δεν αποτελουν ερωτικο μηνυμα! και δεν γινεσαι κουραστικη!ρποφανως σου αρεει κ σενα ή εστω σε κολακευει!

      παρακαλω, να σαι καλα! καλη συνεχεια μαρια! (κ φυσικα μπορεις να ρωτας οτι θες οποτε θες!)

      Διαγραφή
  12. ο συγκεκριμενος δεν ειναι κ πολυ εκδηλωτικος πιο πολυ ντροπαλο θα τον ελεγα.για να ακριβολογω,εχω τα ιδια σημαδια με τη κοπελια παραπανω..μαριαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία λοιπόν, μελέτησε και την συμπεριφορά του και σε αλλες. Επομενως, αν ολα δειχνουν οτι ειναι οχι μονο φιλικος αλλα του αρεσεις κιολας δεν μενει τιποτα αλλο!!! :) Καλη εκβαση!

      Διαγραφή
  13. Αγαπητη venus, θελω τη βοηθεια σου. μου αρεσει ενα αγορι παρα πολυ, λες και ειμαι ερωτευμενη μαζι του.συνεχεια κοιταζομασταν, αυτος προσπαθουσε να μου τραβηξει την προσοχη πχ μιλουσε δυνατα καθε φορα που περνουσα απο διπλα του.2 φορες οταν ημουν μονη στο διαλειμμα ερχοταν να μου μιλησει αλλα εγω απτο αγχοσ εφυγα.και τους τελευταιους μηνες αγκαλιαζε συνεχεια καποια μπροστα μου και με κοιταζαν και οι 2.του αρεσω??σε παρακαλω απαντησε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλη μου! Κοίτα τα σημάδια είναι κάπως αμφιλεγόμενα. Είναι συχνό φαινόμενα τα αγόρια και ειδικά στην ηλικία που φαντάζομαι ότι εισαι, να ντρέπονται όσο εσύ και να προσπαθούν με παράξενους τρόπους να σου τραβήξουν την προσοχή.

      Με τα λιγοστά στοιχεία, δύο είναι τα σενάρια. Είτε όντως του αρέσει και προσπαθεί να σου κινήσει οτι ενδιαφέρον και να σε κάνει να ζηλέψεις. Είτε δεν ενδιαφέρεται κι εσύ μεγαλοποιείς κάποια τυχαία γεγονότα.

      Αυτη τη στιγμή δε μπορώ να σου με απόλυτη ακρίβεια τι από τα δύο συμβαίνει.Αν και πιστεύω ότι του αρέσεις έστω και λίγο. Οπότε προσπάθησε να μην ντρέπεσαι, δηλαδή επόμενη φορά αν θέλει να σου μιλήσει, μην τον κόψεις. Είναι δύσκολο το καταλαβαίνω αλλά κι εκείνος για να σε πλησιάσει πρέπει να κάνει πολύ κουράγιο.

      Αν κάνεις λίγη υπομονή και δείξεις λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση ίσως ξαναπροσπαθήσει αν σου μιλήσει και τότε όλα θα λυθούν. Αν δεις ότι τελικά δεν κάνει τίποτα και αδιαφορεί τότε στρέψε την προσοχή σου αλλού
      δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς το χρόνο σου (και τότε ίσωως ταρακουνηθεί και τσιμπήσει!).

      Να θυμάσαι να είσαι πάντα ο εαυτός σου και αξιοπρεπής δεν χρειάζεται να κάνεις ότι νομίζεις ότι θέλει όποιος σου αρέσει ;)

      Σου εύχομαι πολύ καλη τυχη (είτε με αυτό το αγόρι είτε με κάποιο άλλο!) Φιλάκια πολλά και κράτα με ενήμερη!! :):)

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την συμβουλη σου!!!εγω ειμαι 15 χρονων και παω φετος 1η λυκειου και εκεινος ειναι 14 και παει 3η γυμνασιου.τα σχολεια μας ειναι πολυ κοντα (λιγοτερο απο ενα τετραγωνο) και καθε φορα που εγω σχολαω ( εκεινος σχολαει περιπου 15 λεπτα νωριτερα) και περναω απτο δικο του εκεινος ειναι εξω και με κοιταει <3 <3 λες του χρονου που θα ερθει στο δικο μου να του αρεσω ακομα???

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ να σαι καλά! Είναι πολύ γλυκός όπως καταλαβαίνεις και μάλλον του αρέσεις αρκετά!

      Για του χρόνου τίποτα δεν είναι σίγουρο, είστε σε μία ηλικία που όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Φυσικά αυτό δεν είναι και απόλυτο. Αλλά πιστεύω ότι αν σου αρέσει τόσο και του αρέσεις και εσύ όπως φαίνεται, το καλύτερο θα ήταν να μην χάσετε χρόνο. Κατανοώ ότι είναι δύσκολο να έρθετε κοντά, αλλά νομίζω αξίζει πολύ περισσότερο μία προσπάθεια τώρα από το να περιμένετε χωρίς λόγο και να ξεθωριάσει ότι νιώθετε!!!

      ΚΑλή τύχη να έχετε και να είσαι ευτυχισμένοι!! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
    4. Σε ευχαριστω και παλι για την ευχη σου venus!!Δεν ξερεις ποσο σημαντικος ειναι για μενα.Τον αγαπαω παρα πολυ!!1η φορα εχω νιωσει τοσο δυνατα αισθηματα για καποιον και για αυτο σε ευχαριστω που με βοηθας!!Μακαρι να του αρεσω και του χρονου,θα ηταν σαν ενα ονειρο για εμενα.Βασικα θα ηθελα να ειμαστε για παντα μαζι αλλα αυτο ειναι αδυνατο...:( (και σημερα στο σχολασμα τον ξαναειδα!!!εκεινος με εβλεπε και οταν τον κοιταξα γυρισε το κεφαλι του γρηγορα, οπως μου εχει ξανακανει περυσι ο ντροπαλουλης μου)!!!!

      Διαγραφή
    5. Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα!! :):) Το φαντάζομαι καλή ότι είναι πολύ σημαντικός! Κ μακάρι να νιώθετε έτσι κ του χρόνου, αλλά αν μπορείς να του δείξεις διακριτικά και ντελικάτα ότι του αρέσεις θα ήταν καλό, ο χρόνο περνάει και καμιά φορά αυτό δεν είναι καλό!

      Είναι πολύ όμορφα και γλυκά όλα αυτά και πίστεψε με ότι ό,τι και να γίνει μεταξύ σας θα το θυμάσαι σαν μία πολύ αγνή και δυνατή εμπειρία! Να περνάς όμορφα και ευτυχισμένα!

      Διαγραφή
    6. Απο εδω και περα,καθε φορα που θα τον βλεπω(δλδ μονο τεταρτη,πεμπτη και παρασκευη γιατι ειναι τα μονα 7ωρα) θα προσπαθω να του δειξω οτι μου αρεσει ακομα.
      Παρεμπιπτόντως, εχεις ωραιο ονομα, Αφροδιτη. εμενα με λενε Μαρια, τωρα δεν ξερω πως να βαλω ψευδωνυμο, για αυτο και βαζω ανωνυμος.επισης θα ηθελες να σου γραψω αμα (λεμε τωρα) ερθει και μου μιλησει??(αν και πιθανοτερο του χρονου)

      Διαγραφή
    7. :) Τελεια πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά! Θα χαρεί πολύ απ ότι έχω καταλάβει!

      Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία!! Να σαι καλά! Κι εσύ έχεις όμορφο όνομα! Δεν χρειάζεται να βάλει ψευδώνυμο αν σε μπερδεύει απλά κάθε φορά που γράφεις στο τέλος γράφε Μαρία για να καταλάβω ποια είσαι! ;)

      Φυσικά και να μου γράψεις και να γράφεις όποτε θες, χαρά μου! :)

      Διαγραφή
    8. και εγω Αφροδιτη, πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!!Μακαρι! Ανυπομονω να περασει η μερα και να τον δω στο σχολασμα.ελπιζω μονο να μη βρεχει γιατι πιθανοτατα να φυγει.(εκεινον τον λενε Γιαννη, δεν ταιριαζουν τα ονοματα μας παραααααα πολυ !!?? :) <3)

      Διαγραφή
    9. Υπομονή και επιμονή και όλα θα πάνε καλά!

      Ε Μαρία και Γιάννης εννοείται!!! :)

      Διαγραφή
  14. Καλησπερα.Εχω καιεγω μια ερωτηση.Πριν μια εβδομαδα γνωρισα ενα παιδι με τον οποιο ειμαστε συμφοιτητες.Με την πρωτη σχεδον αρχισαμε να μιλαμε να καθομαστε μαζι κτλ.Απο την πρωτη μερα που τον ειδα επαθα πλακα.Τρελαθηκα μαζι του ειδικα οταν αρχισαμε να μιλαμε η κατασταση ξεφυγε τελειως για μενα.Το θεμα ειναι οτι συζητουσαμε κατι και ανεφερε οτι εχει κοπελα πραγμα καθως αναφερθηκε σ αυτη και αλλες δυο φορες.Βεβαια η γλωσσα του σωματος του και η αισθηση μου κυριως μου λενε οτι με συμπαθει.Τι θα κανω?Του αρεσω η δεν εχω καμια ελπιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλη μου :) Καταλαβαίνω ότι εντυπωσιάστηκες και ότι σου αρέσει. Μάλιστα είναι πιθανό το φιλικό ενδιαφέρον που σου δείχνει να σε κάνει να πιστεύεις και να ελπίζεις για κάτι παραπάνω.

      Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ακόμα όταν έναν αγόρι αναφέρει στο άσχετο ότι έχει κοπέλα το κάνει για να αποφύγει ένα πέσιμο. Είναι πολύ συχνό, σα να λέει είμαι πιασμένος μη με κάνεις να σε απορρίψω. Ειδικά εφ όσον σε συμπαθεί ίσως προσπαθεί να σε "προφυλάξει".

      Σπάνια μεν, αλλά κάποτε δε, οι άντρες ερωτεύονται και τότε είναι πιο πιστοί και από τις γυναίκες. Οπότε νομίζω για να έχει αναφέρει την κοπέλα του έμμεσα και σαφώς δηλώνει καπαρωμένος. Άλλωστε οι άντρες δεν κολλάνε σε τέτοια, αν ήθελε να κάνει κάτι μαζί σου (ακόμα και έχοντας σχέση) δεν θα στο έλεγε ότι έχει κοπέλα, καθώς θα είχε λιγότερες πιθανότητες να "πέσεις".

      Καλύτερα να ασχοληθείς με κάποιο άλλο αγόρι που να είναι διαθέσιμος και να έχει και εκείνος ερωτικό ενδιαφέρον για σένα. Που ξέρεις κάποτε μπορεί το συγκεκριμένο παιδί να είναι ελεύθερο και να σε δει με άλλο μάτι! (κάτι μου λέει ότι πρέπει να σαι πρωτοετής...απότε έχεις αρκετό χρόνο!)

      ΚΑλή συνέχεια και καλή τύχη!

      Διαγραφή
  15. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Το θεμα ειναι πως απο οτι καταλαβα σημερα μαλλον δεν εχει κοπελα .Επειδη ειμαστε ολη τη μερα σχεδον μαζι δεν τον εχω δει ποτε να μιλαει με κοπελα στο κινητο ουτε να στελνει συνεχεια μυνηματα παρα μονο για να κανονισει με φιλους του.Επισης ενας φιλος μου μου ειπε πως σημερα τον ρωτησε αν ειχα ερθει και με εψαχνε για να κατσω διπλα του.Οσοι μας εχουν δει νομιζουν πως τρεχει κατι και μου λενε πως η συμπεριφορα του δειχνει οτι του αρεσω..Σαν χαρακτηρας ειναι πολυ εξυπνος οποτε πιστευω οτι μου πεταξε κατι για το πως εχει κοπελα για να δει πως θα αντιδρασω.Αν οντως ειχε η σταση του θα ηταν πιο αδιαφορη ενω εκεινος δεν μου δειχνει κατι τετοιο..Επισης μου ζητησε το κινητο μου πραγμα που θελω να πιστευω το εκανε για να βγουμε καμια φορα εξω.!!!Δεν ξερω τι να κανω μαζι του.Το θεμα ειναι πως περναω υπεροχα μαζι του και αυτος δειχνει το ιδιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα! Κοίτα δεν αμφιβάλω για το ότι σε συμπαθεί, αλλιώς δεν θα σου μίλαγε! Το θέμα είναι αν σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά. Προσπάθησε να κρατήσεις μία απόσταση απο εκείνον, να δεις τις αντιδράσεις του. Επίσης σε άσχετη στιγμή, αντί να σε καλέσαι αυτός κανόνισε εσύ μία ομαδική φιλική βόλτα κ πες του μπροστά σε όλαυς, πάρε και την κοπέλα σου. Έτσι πρώτον δείχνεις φιλική κ χωρίς ερωτική διάθεση, δεν μπορεί να πει ψέμματα αν έχει κοπέλα γιατί έχει μάρτυρες και τέλος αν το αρνηθεί κ έιναι νευρικός κα΄ποιο λάκκο έχει η φάβα.

      Άσε που έτσι θα μάθεις κ στα σίγουρα αν έχει κοπέλα!Αν έχει είπαμε, υπάρχουν κ αλλού πορτκαλιές! ;) Καλή τύχη καλή μου!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω παρα πολυ.Μακαρι να πανε ολα καλα οπως δειχνουν να πανε.!!:)

      Διαγραφή
  16. Ααπητη Venus χρειαζομαι ξανα την συμβουλη σου. Εχουμε εξελιξεις Χθες εκει που καθομασταν εγω αυτος και ενας κοινος μας φιλος λεω εγω στο φιλο μας αν θελει να παμε για καφε.Μολις του το ειπα αμεσως αυτος που μ αρεσει κατι του ειπε και λεει ο φιλος μας εγω δεν γουσταρω τετοιες μαλακιες.Μετα που περπατουσαμε και οι τρεις λεω στο φιλο μας τι εγινε ειπα κατι και εκεινος απανταει μπροστα σε μενα και αυτον οτι βλεπει πως κατι παιζεται μεταξυ μας και πως γουσταρομαστε και πως του ζητησα να βγουμε για να ζηλεψει ο αλλος!!!Εντωμεταξυ ο αλλος ολο ψου ψου ηταν με το φιλο μας κατι λεγανε.Σημερα μου ειπαν παλι οτι με εψαχνε και εψαχνε να κατσει καπου που να μπορω και εγω να κατσω διπλα του και ηταν νευρικος και κοιτουσε συνεχεια το χωρο μεχρι που ηρθα.Με το που εκατσα διπλα του λεει καποια στιγμη για μια κοπελα αα ωραια κοπελα εγω φυσικα δεν γυρισα να κοιταξω και μου λεει πως να της συστηθω ?γεια ειμαι ελευθερος και με λενε .....(στην πλακα τα ελεγε αυτα).Μετα μου λεει μια εσυ δεν ειπες πως με γουσταρεις?Και λεω ναι ?ποτε?Και μου λεει χθες που εγινε η παρεξηγηση με τον φιλο μας που του ζητησες να βγειτε για να με κανεις να ζηλεψω...Με πιανει μια απο τον ωμο με τραβαει πιο κοντα του και μου λεει και εγω σε γουσταρω και λεω αληθεια..? κανονικα θα μου ελεγε πλακα σου κανω ..οπως συνηθως λεει.Απο κει και μετα ηταν διαφορετικος μαζι μου οταν ελεγε βρισια μου ζητουσε συγνωμμη ειπε κατι για μια κοπελα και μου λεει για σενα θα ελεγα κατι καλυτερο ..δεν θυμαμαι τι μου ειπε.Καποια στιγμη που σηκωθηκα λιγο να ξεπιαστω με μια φιλη μου κοιτουσε να δει που ειμαι ..και γενικα με κοιτουσε.Μετα που πηγα να ξανα κατσω σαν να επανηλθε στην προηγουμενη συμπεριφορα του.Βγηκαμε καποια στιγμη εξω και εκανα καποιο σχολιο εγω και αυτος μου ζητησε να πω αν εχω προβλημα.(Ξεχασα να πω οτι πριν πει πως με γουσταρει σχολιασε κατι για το ντυσιμο μιας κοπελας και λεω εγω ποτε δεν θα το φορουσα οχι οτι θα μπορουσα κιολας καθως εχω 3 4 κιλα παραπανω απο το κανονικο μου και μου λεει εχεις θεμα μ τα κιλα σου ?και μετα μου ειπε αυτο που σου λεω πιο πανω.)Μου ζητησε λοιπον να πω αν εχω προβλημα με τα κιλα μου και εγω του ειπα πως σου φαινομαι και μου λεει κανονικη απλα εχεις 2 -3 κιλα παραπανω..Του ειπα λοιπον πως οταν ημουν στο λυκειο ενα παιδι που μου αρεσε μ απερριψε γιατι λεει προτιμαει ποιο λεπτες και μου λεει αυτος να του πεις πως ας παει με τις πιο λεπτες αλλα αυτες δεν εχουν ουτε μυαλο ουτε ωραιο στηθος (για το δικο μου ελεγε.).Αργοτερα οταν πηγαμε στη λεσχη για να φαμε του ελεγα πως θελω να αλλαξω τον αριθμο μου και μου λεει καντο whats up και του λεω πες μου εναν καλο λογο για να το κανω και λεει για να σου απανταω στα μυνηματα!!Καποια στιγμη του λεω πως ενας φιλος μου μας ειδε μαζι και νομιζε πως ημασταν ζευγαρι και αυτος μου λεει να του πεις να μην ανησυχει πως ειμαι δεσμευμενος!!!Μετα ερχεται ενας φιλος του κατι λεγανε και λεει μια για μια κοπελα που εχει το κινητο της πως ακομα την παιρνει τηλεφωνο ..(ειρωνικα)..Ρε παιδια εχω μπερδευτει..Τη μια λεει πως με γουσταρει και ειναι πιο γλυκος μαζι μου και την αλλη μου λεει να πω στον φιλο μου (οχι γκομενο )αν και αυτο νομιζε πως ηταν πως δεν τρεχει κατι πως ειναι δεσμευμενος.Μηπως ειναι μπερδεμενος συναισθηματικα ?Η συνεχιζει να με τσεκαρει???Μηπως εκανα κατι που δεν επρεπε και γι αυτο αλλαξε η συμπεριφορα του ?Εκτος αν ριχνει αδεια για να πιασει γεματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα απ όσα λέει και απ όσα κάνει δε νομίζω να σε δουλεύει τελείως. Δηλαδή απλά να το κάνει όλο για την πλάκα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι του αρέσεις, το θέμα είναι με τι τρόπο.

      Με την συμπεριφορά του ή δεν θέλει να φανεί του αρλεσεις πολύ ότι σέρνεται και το παίζει κ καλά ψιλοάνετος ή είναι το στιλ του να την πέφτει και εσύ είσαι μία ακόμα. Στην μία περίπτωση είναι πολύ καλό το ενδιαφέρον του, Στην δεύτερη δεν νομίζω ότι είναι αυτό που θες, γιατί μπορεί απλά να θέλει να περνάει την ώρα του.

      Τι από τα δύο συμβαίνει θα το κρίνεις συνολικά. Πιστεύω ότι του αρέσεις και μάλλον δεν θέλει να δειχτεί ο ανδρισμός του. Φυσικά το να σχολιάζει άλλες κοπέλες ή να τις κοιτάει δεν είναι κακό. Μα απολύτως φυσικό. Το ωραίο είναι ωραίο. Το ότι θαυμάζεις κάτι δε σημαίνει ότι το ποθείς ή το ερωτεύεσαι κιόλας. Επίσης το να λέει ότι είναι ελεύθερος επίσης δεν είναι κακό απλώς γιατί είναι. Μην κολλάς στο ότι πάει να παιχτεί κάτι μεταξύ σας. Τα αγόρια βλέπουν τα πράγματα απλά και μονοδιάστατα. Οπότε άσχετα τι νιώθει τα γεγονότα είναι γεγονότα.

      Εύχομαι απλώς να θέλει να σε σκαλώσει και να σε κάνει να ζηλέψεις. Πάντως αν δεν είναι ειρωνικός (που δε νομίζω!!) δείχνει καλό και ευγενικό παιδί με αρκετή αυτοπεποίθηση!

      Διαγραφή
  17. Σε διαβαιβεω πως δεν ειναι ειρωνικος απο οσο εχω καταλαβει.Απλα δεν καταλαβαινω γιατι απο οτι μια μου λεει εμμεσως πως ειναι ελευθερος και την αλλη πως τα εχει με καποια.Θελει να δει αν θα ενδιαφερθω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Είναι πολύ πιθανό να το κάνει για να σε τσιγκλάει! Αλλά είναι εκνευριστικό. Και κάτι μου λέει ότι όταν ο κοινός σας φίλος σου είπε ότι αντέδρασε παράξενα επειδή καταλαβαίνεις ότι κάτι παίζει με το αγόρι που λες μάλλον το είχαν συνεννοηθεί για να δούνε πως θα αντιδράσεις.

      Για να το κάνει αυτό, έστω και τόσο γκαβά(!) σου δείχνει ότι του αρέσεις... Λίγη υπομονή και όπως σου είπα απομακρύνσου (όχι μούτρα, απλά απόσταση!), όχι για να τον πειράξεις, αλλά για να καταλάβει ότι δεν σου αρέσουν αυτά τα ανώριμα παιχνίδια και ότι αν θέλει να τον πάρεις σοβαρά πρέπει και να είναι σοβαρός, ευγενικός και να ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει! Δεν είστε στο νήπιο να σου τραβάει τα μαλλιά και αυτό να δείχνει αγάπη! ;) Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή
    2. Επισης πιστευω πως αν την επεφτε σε ολες θα το εκανε και στην φιλη μου και σε οποιαδηποτε αλλη κοπελα..τι να πω ..Απλα δεν καταλαβαινω γιατι με πεδευει αν οντως ενδιαφερεται που αυτο δειχνει και ας το παιζει δυσκολος (ισως)...

      Διαγραφή
    3. Ναι σε αυτό έχεις δίκιο, αν δεν την πέφτει γενικά μάλλον δεν είναι πέφτουλας! Υπομονή, όταν καταλάβει ότι ο έρωτας είναι παιχνίδι και όχι το να παίζεις έρωτας, θα πάψει να σε κουράζει!!!

      Διαγραφή
    4. Σε ευχαριστω πολυ ...Με βοηθησες παρα πολυ γιατι δεν ηξερα τι να κανω..Και το θεμα ειναι οτι μου αρεσει δυστυχως παρα πολυ...

      Διαγραφή
    5. Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα, καμιά φορά ένας τρίτος βλέπει πιο καθαρά τα πράγματα! Επομένως, χαίρομαι ιδιαιτέρως αν σε βοήθησα όπως λες!

      Το έχω καταλάβει ότι σου αρέσει! Και ακριβώς επειδή σου αρέσει τόσο πρέπει να φερθείς σωστά. Στις σχέσεις όπως σε όλα στη ζωή είναι ότι θέσεις εξ αρχής. Ότι όρια, ότι επιλογές και ότι ανεχτείς στην αρχή αυτό θα ισχύει. Οπότε φέρε τα πράγματα στον ίσιο δρόμο και στα μέτρα σου. Αν είναι να γίνει κάτι να γίνει σωστά όχι όπως να ναι, γιατί μετά θα σου φανεί πιο απογοητευτικό!

      Διαγραφή
  18. Πιστευεις πως πρεπει να του στειλω τον αριθμο μου γιατι μολις πηρα καινουργιο αριθμο whats up .Aπλα δεν ξερω επειδη το συζητουσα μαζι του σημερα και του ζητησα να μου πει ενα καλο λογο για να βαλω whats up και μου ειπε για να μπορει μου απανταει στα μυνηματα...Δεν θελω να φανει οτι επειδη μου το ειπε αυτο πηγα και το εκανα..κΑΙ αν του το στειλω τωρα θα τον πετυχω με φιλους και φιλες του γιατι θα εβγαινε μαλλον αποψε..και δεν θελω να το συζητησει μαζι τους γιατι ως γνωστον οι αντρες επηρεαζονται απο τους φιλους τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να αφήσεις καμιά βδομάδα να περάσει μην φανεί ότι το έκανες αμέσως, και αν είναι καλύτερα να το δώσεις επι τόπου, όχι σε στιλ στο στέλνω. Αλλά καλύτερα, να το φέρει κάπως τάχα μου η κουβέντα, ας πούμε ρώτα ΑΛΛΟΥΣ (μπροστά του αλλά και καλά τυχαία!) που "ξέρουν" κ έχουν whatsup πιο πολύ καιρό τι πακέτο χρησιμοποιούν τι συμφέρει κ τέτοια. Και αν σου πει γιατί έχεις κι εσυ και πες ναι ... α! τι?! δεν στο πα....αμα θέλει παιχνιδάκια θα τα έχει χαχαχα ;)και μετά κόβεις την κουβέντα αν στο ζητήσει το δίνεις κ περιμένεις κίνηση! Ελπίζω αν του κόψει λιγάκι!

      Διαγραφή
    2. H αληθεια ειναι πως δεν μου παει η καρδια να του το κανω αυτο ...Αν και θα προσπαθησω ...Απλα δεν θελω να φανει στημενο ...Την προηγουμενη φορα μου ζητησε ο ιδιος το κινητο μου ...Ηταν αυτος και ο κοινος φιλος που σου ελεγα και επειδη μιλουσα στο κινητο δεν πηγα να τους χαιρετησω αμεσως.Μετα ομως που πηγα μου λεει αυτος εσενα γιατι δεν εχω το κινητο σου ???Ετσι στην πλακα καπως...Τελος παντων του το εδωσα και με πηρε και ο ιδιος τηλ για να καταγραφει και το δικο του νουμερο στο κινητο μου..Αν ρωτησω ας πουμε τα παιδια εσεις τι πακετο μυνηματων εχετε στο whats up και ειναι και αυτος μπροστα ισως φανει πως το κανω επιτηδες γιατι ειναι αρκετα εξυπνος ωστε να καταλαβαινει καποιες συμπεριφορες ...

      Διαγραφή
    3. Μα δεν θα ρωτησεις γενικα αυτο έτσι θα φανει! Και χαζός να ναι! Ενώ θα είστε όλοι μαζί και εσύ θα μιλάς με κάποιον ρώτα αλλά φρόντισε ΕΜΜΕΣΑ να το πάρει χαμπάρι κι άλλος. Αλλιώς στείλτο του μόνη σου. όπως και να χει φανερώνεις ένα ενδιαφέρον, το θέμα είναι να καταλάβει ότι δεν έβαλε whatsup μόνο γι αυτόν!

      Διαγραφή
  19. Kαι κατι ακομη ...Θυμασαι που σου ειχα πει για την παρεξηγηση που εγινε με τον κοινο μας φιλο που του ειχα πει να παμε για καφε?Χθες που ρωτησα τον ..... μου ειπε πως ο φιλος μας σκεφτοταν να μας πει και τους δυο να παμε για καφε...Αν συμβει κατι τετοιο τι να κανω ?Να παω?Η θα με τσεκαρουν παλι να δουν πως θα αντιδρασω?Γιατι οπως ειπες και εσυ η φαση που εγινε με τον φιλο μας και η συμπεριφορα του και αυτου που μ αρεσει εμοιαζαν στημενες καθως αυτος μιλουσε στον φιλο μας στο αυτι ενω εγω ημουν διπλα....Αρα κατι δεν ηθελε να ακουσω και πως αυτο που πεταξε ο φιλος μας μπροστα και στους δυο οτι και καλα βλεπει οτι παιζεται κατι μεταξυ μας ηταν στημενο..Και η ιδεα το οτι του το ζητησα για να ζηλεψει ο αλλος δεν ηταν δικη του αλλα του αλλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου προτείνουν κάτι σχετικό και φυσικά να πας, συμφοιτητές είστε, που το παράξενο. Απλώς όπως εκείνοι πάνε πακέτο κι εσύ θα παρεις μαζί και μάι φίλη σου! Έτσι πάνε αυτά, ή βγαίνεις φιλικά με παρέα ή όχι!

      Αν το αγόρι που σου αρέσει θέλει να σε τσεκάρει καλό θα ήταν να το κόψει σαν συνήθεια δείχνει ότι δεν είανι σίγουρος γι τον εαυτό ου κ μοιάζει σα 5χρονο. Επίσης αν θέλει να βγείτε οι δυο σας ας βρει το κουράγιο να το κάνει ο κοινός φίλος που κολλάει.

      Επομένως σαν μία αμιγώς φιλική βολτίτσα πηγαίνεις και παίρνεις κ παρέα μην νιώθεις κ στην απ έξω όσο αυτοί λενε τα δίκα τους και κυρίως να μην μπορούν να σου κάνουν σχέδια κ τέτοια!
      (καλά πανεπιστήμιο είστε όχι νήπιο!που τον πέτυχες καλό μου!)

      Διαγραφή
  20. Στο πανεπηστημιο τον πετυχα και μαλιστα απο τη πρωτη μερα..Καθοταν ακριβως μπροστα μου.Μολις γυρισε καποια στιγμη και μιλησε στον διπλανο μου τοτε αρχισαν ολα....Δεν τα προβλεπεις αυτα...Δυστυχως...Τελικα δεν βγηκαμε τωρα δεν ξερω για την αλλη εβδομαδα.Εγω θα ηθελα να βγουμε δυο μας ασχετο αν προτεινα στο φιλο μας να παμε για καφε χωρις αυτον(και φυσικα αυτος ειπε στο φιλο μας οτι του το ζητησα για να τν κανω να ζηλεψει πραγμα που ουτε καν μου περασε απο το μυαλο..Βεβαια ο φιλος μας το παιξε και καλα οτι μονος του το σκεφτηκε αυτο αλλα απο τη συμπεριφορα και των δυο μετα καταλαβα πως κατι συμβαινει .Ο φιλος μας παροτι φαινοταν παρεξηγημενος οταν πηγα να τον ρωτησω τι συμβαινει ηταν πολυ ανετος και ο αλλος πιο απομακρος και μαλιστα εκατσε μια θεση πιο κει ενω αρχικα καθομασταν διπλα για να ειμαστε πιο κοντα εγω με τον φιλο μας...(υπονοουμενο πως και καλα γουσταρω τον φιλο μας..)Και την αλλη μερα μου ειπε πως και αυτος με γουσταρει αναφεροντας απο μονος του το χθεσινο γεγονος της παρεξηγησης οτι και καλα ηθελα να τον κανω να ζηλεψει επιδη τον θελω....Εγω δεν ειχα σκοπο να το αναφερω ξανα σαν γεγονος...Παντως ενας φιλος μου που καθοταν διπλα του μου ειπε πως μεχρι να ερθω ηταν αρκετα νευρικος και πως σηκωσε ολοκληρη την παρεα για να πανε καπου που να ειχε θεση και για μενα (δεν το ειπε αυτο φυσικα)παροτι πριν χωρουσαν ακριβως.Ειναι πολυ γλυκος αλλα πολλες φορες κανει σαν 5 χρονων παιδακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μου μην κουραζεις το κεφαλακι σου αδικα. Είναιπολυ πιθανο να του αρεσεις αλλα για καποιο λογο ντρεπεται. Συνεπως μην πιεζεις καταστασεις δωσε του χρονο και χωρο να δρασει ΣΟΒΑΡΑ μόνος του. Μην μπαίνεις στην διαδικασία τόσων αναλύσεων, γιατί δεν οδηγούν πουθενά!

      Να είσαι φιλική αλλά όχι υπερβολικά πρόθυμη. Αν έχει λίγο μυαλό θα πρέπει να εχει καταλαβει οτι σου αρεσει. Επομενως εσυ θα δειξεις τι νιωθεις μονο οταν αποφασισει να φερνει φυσιολογικά. Δεν αλλάζουμε τους άλλους ούτε ελέγχουμε όσα νιώθουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε έρμαιο του περιβάλλοντος ή των συναισθημάτων μας!

      :)

      Διαγραφή
  21. Αγαπητη venus καλημερα.Οντως εχεις δικιο σε αυτο που λες..Αυτες ομως τις δυο μερες με βασανιζει μια σκεψη.Συζητουσα με μια φιλη μου οσα εχουν γινει και αυτο που μου ειπε ειναι μηπως αυτος δεν ειναι σιγουρος για τα δικα μου αισθηματα.Αν θυμασαι την παρασκευη μ ειχε πει πως του αρεσω και αυτου απλα εγω εκεινη τη στιγμη οταν μ το ειπε αντεδρασα καπως χαλαρα ειπα δλδ αληθεια?και γελασα αμηχανα ...Λες αυτο να τον εκανε να κανει πισω ?γιατι για λιγη ωρα ηταν πολυ γλυκος μαζι μου και μετα ξαναγυρισε στο χαλαρο και στην πλακα..Λες η συμπεριφορα μου να τον εκανε να νομιζει πως δεν ενδιαφερομαι ???Γι αυτο και αργοτερα αλλαξε η συμοεριφορα του???Για να μην δειξει οτι ενδιαφερεται τοσο?Και αν ειναι αυτο τι θα κανω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mηπως πρεπει να του μιλησω ξεκαθαρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητη φιλη, εγω νομιζω πως οταν αυτος σου ειπε οτι του αρεσεις και εσυ του απαντησες αληθεια?? και γελασες, μπορει αυτος να νομιζε οτι το πηρες στην πλακα και τωρα να μην ειναι σιγουρος για τα αισθηματα σου.Απλα με τον δικο του τροπο προσπαθει να καταλαβει αν σου αρεσει η οχι. Πιστευω οτι πρεπει να βγειτε μονοι σας για να τα ξεκαθαρισετε. Καλη τυχη!
      - Μαρια

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω μαρια..απλα σαν ατομο κανει πλακες και πειραγματα και με ξαφνιασε που μ το ανεφερε....Και σημερα καποια στιγμη πεταξε κατι για την κοπελα τ στο ασχετο.Εντωμεταξυ δεν φαινεται να εχει δεσμο καθως ειμαστε σχεδον ολη μερα μαζι και ουτε ενα τηλεφωνο δεν την εχει παρει η τουλαχιστον αυτη μονο με φιλους τ μιλαει..θα το ειχα καταλαβει αν οντως ειναι με καποια..Απλα ειπε πως με γουσταρει ..οκ απλα παροτι η συμπεριφορα του ηταν πιο γλυκια μετα αργοτερα το ξαναγυρισε στην πλακα..Εγω θελω να του πω πως τον θελω αλλα η συμπεριφορα του με κανει να κανω πισω ...Εχει το κινητο μου τωρα απο κει και περα αν θα μου πει να βγουμε δεν ξερω..εγω σκεφτομαι να του προτεινω αλλα δεν ξερω αν θα πει ναι...

      Διαγραφή
    3. Καλό μου δεν ξερω αν πρεπει να εισα τοσο ανοιχτη οσο λεει η μαρια! Συμφωνω οτι πρεπει να εκδηλωνουμε και να υπερασπιζομαστε οσα νιωθουμε, αλλα με ένα μετρο για να μην χάνεται η αξία και η ουσία.

      Προχωράμε όσο και οταν οι συνθηκες ειναι καταλληλες! ΜΕ το να πας και να του πεις οτι σ αρεσει μπορεί να κομπλάρει, να το παρει υπερβολικά πάνω ή αν δεν ξέρει τι θελει να πανικοβληθεί. Ασε που μετα θα νιωθεις κ αμηχανα!

      Όπως λες και η ιδια τα σημαδια πυ δειχνει ειναι μπερδμενα, που σημαινει οτι ή ειναι μπερδεμενος ή θελει να σε σκαλωσει και στις δυο περιπτωσεις οι συνθηκες δεν ειναι ώριμες για να δειξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Άρα δώσε του λίγο χρόνο και όπως εχω ξανα πει κράτα μία απόσταση, μην δείχνεις ότι εξαρτάσαι υπερβολικά απο εκείνον ή τις διαθέσεις - πράξεις! Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είστε μωρά και να ωριμάσει κάπως. Αν σε θέλει πρέπει να σε διεκδικήσει. Με ευγενια και σιγουριά. Με το να εισαι φιλικη και ανοιχτη του δινεις το πρασινο φως και του μειωσεις την οποια αναστολη ή συστολή έχει. Αφού λοιπόν εσύ είσαι εντάξει από την θέση σου είναι η σειρά ρου να παίξει σωστά.

      Προσωπική άποψη καλό κουράγιο!!

      Διαγραφή
  23. Geia sas :D me lene 'Hlia(koritsi eimai :p)k ime 14 xronon....e,kai ton telefteo kero exo pathei thn plaka m me enan mikrotero m p prosfata anakalipsa oti m aresei....exoun ginei polla metajy mas oxi idietera pragmata,ton jero hdh ena xrono,k stis arxes otan protohrthe sto gymnasio kathe mera m elege kalhmera k kalo meshmeri...oxi gia poli omos....mt me eixe sprojei k elafra sthn plath kanodas m boo etsi gia plaka kt p o sigekrimenos den to shnithizei...tespa mt kathe mera me koitouse k me jnkoitouse...me ta matia t karfomena epano m...akomh k tr afto kn...alla oxi k toso....poli ligo ts koda sto elaxisto.Ki etsi os anhpomonh p eimai....t egrapsa ena ravasaki...to proto p elege"kapios m eipe oti sou areso ine alitheia???" K h apadhsh tou"pesse opion to eipe oti ine malakas" mt t jnsteila allo ena k t eipa oti mia filh m m eipe oti ekinos me vriskei omorfh k t aresoun t malia m klp(pragmata p ta eixe pei ekunos alla ekane tn kinezo" k epishs t eipa oti mou aresei poli k oti makari n eniothe k ekinos to idio k apla dn m t leei" h apadhsh p phra..."pios sou to xei pei afto?" K fisika dn t apadhsa pote...dn ginotane...eleos dld.....gnktr mexrh tr dn m exei pei etsi jekathara"DEN MOU ARESEIS!" Ti gnt edo pera???ta exo xamena.epeishs mia filh m t eixe pei gia plaka"phga k eipa sthn 'Hlia oti thn goustarhs" k ekeinos ths eipe"iiiiiiiiiii,pas kala????giati????" K mt t leei ekeinh"karfothikes" e,mt dn ipe tpt allo.Syberasma ola dixnoun oti t areso alla dn kn tpt ma TPT gi'afto....opote ti symvenei???t areso???dn t areso????axxx voithia kapios gt arxizo k t xano!!! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Geia sas :D me lene 'Hlia(koritsi eimai :p)k ime 14 xronon....e,kai ton telefteo kero exo pathei thn plaka m me enan mikrotero m p prosfata anakalipsa oti m aresei....exoun ginei polla metajy mas oxi idietera pragmata,ton jero hdh ena xrono,k stis arxes otan protohrthe sto gymnasio kathe mera m elege kalhmera k kalo meshmeri...oxi gia poli omos....mt me eixe sprojei k elafra sthn plath kanodas m boo etsi gia plaka kt p o sigekrimenos den to shnithizei...tespa mt kathe mera me koitouse k me jnkoitouse...me ta matia t karfomena epano m...akomh k tr afto kn...alla oxi k toso....poli ligo ts koda sto elaxisto.Ki etsi os anhpomonh p eimai....t egrapsa ena ravasaki...to proto p elege"kapios m eipe oti sou areso ine alitheia???" K h apadhsh tou"pesse opion to eipe oti ine malakas" mt t jnsteila allo ena k t eipa oti mia filh m m eipe oti ekinos me vriskei omorfh k t aresoun t malia m klp(pragmata p ta eixe pei ekunos alla ekane tn kinezo" k epishs t eipa oti mou aresei poli k oti makari n eniothe k ekinos to idio k apla dn m t leei" h apadhsh p phra..."pios sou to xei pei afto?" K fisika dn t apadhsa pote...dn ginotane...eleos dld.....gnktr mexrh tr dn m exei pei etsi jekathara"DEN MOU ARESEIS!" Ti gnt edo pera???ta exo xamena.epeishs mia filh m t eixe pei gia plaka"phga k eipa sthn 'Hlia oti thn goustarhs" k ekeinos ths eipe"iiiiiiiiiii,pas kala????giati????" K mt t leei ekeinh"karfothikes" e,mt dn ipe tpt allo.Syberasma ola dixnoun oti t areso alla dn kn tpt ma TPT gi'afto....opote ti symvenei???t areso???dn t areso????axxx voithia kapios gt arxizo k t xano!!! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Geia sas :D me lene 'Hlia(koritsi eimai :p)k ime 14 xronon....e,kai ton telefteo kero exo pathei thn plaka m me enan mikrotero m p prosfata anakalipsa oti m aresei....exoun ginei polla metajy mas oxi idietera pragmata,ton jero hdh ena xrono,k stis arxes otan protohrthe sto gymnasio kathe mera m elege kalhmera k kalo meshmeri...oxi gia poli omos....mt me eixe sprojei k elafra sthn plath kanodas m boo etsi gia plaka kt p o sigekrimenos den to shnithizei...tespa mt kathe mera me koitouse k me jnkoitouse...me ta matia t karfomena epano m...akomh k tr afto kn...alla oxi k toso....poli ligo ts koda sto elaxisto.Ki etsi os anhpomonh p eimai....t egrapsa ena ravasaki...to proto p elege"kapios m eipe oti sou areso ine alitheia???" K h apadhsh tou"pesse opion to eipe oti ine malakas" mt t jnsteila allo ena k t eipa oti mia filh m m eipe oti ekinos me vriskei omorfh k t aresoun t malia m klp(pragmata p ta eixe pei ekunos alla ekane tn kinezo" k epishs t eipa oti mou aresei poli k oti makari n eniothe k ekinos to idio k apla dn m t leei" h apadhsh p phra..."pios sou to xei pei afto?" K fisika dn t apadhsa pote...dn ginotane...eleos dld.....gnktr mexrh tr dn m exei pei etsi jekathara"DEN MOU ARESEIS!" Ti gnt edo pera???ta exo xamena.epeishs mia filh m t eixe pei gia plaka"phga k eipa sthn 'Hlia oti thn goustarhs" k ekeinos ths eipe"iiiiiiiiiii,pas kala????giati????" K mt t leei ekeinh"karfothikes" e,mt dn ipe tpt allo.Syberasma ola dixnoun oti t areso alla dn kn tpt ma TPT gi'afto....opote ti symvenei???t areso???dn t areso????axxx voithia kapios gt arxizo k t xano!!! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Geia sas :D me lene 'Hlia(koritsi eimai :p)k ime 14 xronon....e,kai ton telefteo kero exo pathei thn plaka m me enan mikrotero m p prosfata anakalipsa oti m aresei....exoun ginei polla metajy mas oxi idietera pragmata,ton jero hdh ena xrono,k stis arxes otan protohrthe sto gymnasio kathe mera m elege kalhmera k kalo meshmeri...oxi gia poli omos....mt me eixe sprojei k elafra sthn plath kanodas m boo etsi gia plaka kt p o sigekrimenos den to shnithizei...tespa mt kathe mera me koitouse k me jnkoitouse...me ta matia t karfomena epano m...akomh k tr afto kn...alla oxi k toso....poli ligo ts koda sto elaxisto.Ki etsi os anhpomonh p eimai....t egrapsa ena ravasaki...to proto p elege"kapios m eipe oti sou areso ine alitheia???" K h apadhsh tou"pesse opion to eipe oti ine malakas" mt t jnsteila allo ena k t eipa oti mia filh m m eipe oti ekinos me vriskei omorfh k t aresoun t malia m klp(pragmata p ta eixe pei ekunos alla ekane tn kinezo" k epishs t eipa oti mou aresei poli k oti makari n eniothe k ekinos to idio k apla dn m t leei" h apadhsh p phra..."pios sou to xei pei afto?" K fisika dn t apadhsa pote...dn ginotane...eleos dld.....gnktr mexrh tr dn m exei pei etsi jekathara"DEN MOU ARESEIS!" Ti gnt edo pera???ta exo xamena.epeishs mia filh m t eixe pei gia plaka"phga k eipa sthn 'Hlia oti thn goustarhs" k ekeinos ths eipe"iiiiiiiiiii,pas kala????giati????" K mt t leei ekeinh"karfothikes" e,mt dn ipe tpt allo.Syberasma ola dixnoun oti t areso alla dn kn tpt ma TPT gi'afto....opote ti symvenei???t areso???dn t areso????axxx voithia kapios gt arxizo k t xano!!! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχας ψυχραιμια! Εχεις απειρα χρονια μπροστα σου να αγχωθεις! Ειναι πολυ λογικο να μην ξερει να διαχειριστει οσα νιωθει και να μην μπορει να τα εκφρασει ή και να νρεπεται ακόμα. ¨οχι μόνο είσαι πιο μεγάλη (που σε αυτες τις ηλικίες ένας χρόνος ισοδυναμεί με άπειρη εμπειρία!) αλλά δεν έχει και σοβαρές σχετικές εμπειρίες. Χώρια που οι άντρες από την φύση τους ωριμάζουν αργότερα και δύσκολα μαθαίνουν να εκδηλώνουν όσα νιώθουν.

      Θα οσυ προτεινα λοιπον να μην βιάζεσαι και να μην πιέζεις καταστασεις! Ειστε αρκετα νεοι και εχετε χρονο! Με να τον ψαρευεις και να κανεις τετοιες ιντρικες μονο σε δυσκολη θεση τον φερνεις. Καλυτερα να τουε δωσεις χρονο και χωρο να διαχειριστει και να σου δεξει οσα νιωθει. Μάλλον λοιπόν του αρέσεις αλλα δεν ξερει πως να αντιδρασει. Καλο θα ηταν να αφηνεις γενικα στα ογορια ενα χωρο να δρουν. Ναι μεν να δειχνεις φιλική και προσιτή αλλά άσε τους ίδιους να αποφασίσουν αν τους αρέσεις και τι θα κάνουν.

      Καλή επιτυχια!!!

      Διαγραφή
  27. Γεια σου Αφροδιτη!! τι κανεις ολα καλα? Η Μαρια ειμαι.Δεν σου εγραψα τις προηγουμενες εβδομαδες επειδη δεν τον ειχα δει τον Γιαννακι. Σημερα ομως τον ειδα <3 στο σχολασμα. ειναι κολλητος με εναν συμμαθητη μου που τον λενε και αυτον Γιαννη.Ειναι και οι 2 γραμμενοι στη χορωδια και εκει παιζουν κιθαρα(ο καθενας στο σχολειο του)τις τελευταιες ωρες εκαναν προβα για την γιορτη και συναντηθηκαν εκει και μιλαγαν.Λοιπον οταν περασα απο διπλα τους τον ειδα για λιγο(ντρεπομουν κιολας)και οταν πηγα πιο μακρια και γυρισα και τον ξανακοιταξα με εβλεπε!!<3Εκει φανταζεσαι λοιπον τι επαθα...στο δρομο για το σπιτι πηγαινα σαν ενα χαζοχαρουμενο ερωτευμενο κοριτσι χαχα( οι ανθρωποι μαλλον αναρωτιοντουσαν τι ειχα παθει χαχα)αποτι φαινεται και εγω του ελειψα <3(συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα ειμαι σημερα πολυ ενθουσιασμενη και χαρουμενη που ξαναειδα τον Γιαννη μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαρία μου!!!Καλά κάνεις και τα γράφεις! Είναι πολύ φυσιολογικό και όμορφο να νιώθεις έτσι!Απ ότι φαίνεται είναι κ εκείνος τόσο ντροπαλούλης όσο κι εσύ, αλλά τον ενδιαφέρεις! Δεν έχω τίποτα άλλο να πω παρά καλή επιτυχία :)

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω για την ευχη σου ΑΦροδιτη!!Εχω καταλαβει οτι τον ενδιαφερω παρα πολυ γι' αυτο και περιμενει 10 λεπτα εξω απτο σχολειο του στο σχολασμα για να με δειμονο μια στιγμη!Και την Πεμπτη τον ειδα!<3Ηταν εξω απτο σχολειο του,αυτη τη φορα χωρις τους φιλους του, και οταν περασα απο διπλα του χαμογελουσε!!<3 αλλα ξερεις τι, εγω φοβαμαι καπως μην αρχησει να του αρεσει αλλη κοπελα, ελπιζω οχι.Αν εχω νεα θα σου τα πω!! Φιλακια!!

      Διαγραφή
    3. Τίποτα καλή μου να σαι καλά!!!! Οι κινήσεις του είναι πολύ γλυκές και δείχνουν τρυφερότητα, ενδιαφέρον και ντροπή!

      Μην σε αγχώνει το αν του αρέσει κάποια άλλη. Μπορεί εσένα να σου αρέσει καποιος άλλος. Αυτά τα πράγματα δεν κανονίζονται. Να σκέφτεσαι ότι το σημαντικό είναι ότι του αρέσεις και είσαι συντροφιά στην σκέψη του πολλές ώρες όπως είναι και σε σένα. Τον έρωτα κ τα συναισθήματά μας δεν τα ελέγχουμε. Αλλά μόνο και μόνο που υπάρχουν είναι πολύ σημαντικά.

      Να εύχεσαι πάντα να γίνεται το καλύτερο για σένα και τον άνθρωπο που σου αρέσει, μακροπρόθεσμα. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον οπότε αν το εύχεσαι αυτό όλα θα πηγαίνουν καλά στο τέλος!! :):)

      Διαγραφή
  28. καλημερα!! συγχαρητηρια για τα κειμενα σου!!γραφεις τόσο ομορφα και σωστα!!εδω και ενα χρόνο λοιπον, μου αρεσει ενα αγόρι το οποίο δεν μου ειχε δείξει απολύτως τίποτα..όμως, πριν λίγο καιρό έμαθα οτι αυτός και ένας φίλος του ρώτησαν τη φίλη μου αν έχω σχέση..και επειτα μια άλλη φορά που βρέθηκαν πάλι αυτοί οι 3 μαζι έλεγε ο φίλος αυτού που αρεσει στην φιλη μου να μου κανει αυτή κονε με αυτον που μου αρεσει..δεν ξερω τι να υποθεσω..ειναι πολυ μπερδεμένη ιστορια..εχουν γινει και κατι αλλα..αλλα δεν ξερω τι συμβαινει γαιτι αυτος οταν με βλέπει δεν μου μιλαει κανει οτι δεν με βλεπει..ευχαριστω εκ των προτέρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα και σε σενα φιλη μου! Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! :)

      Είναι πολύ πιθανό το αγόρι που σου αρέσει να είναι ντροπαλό και είναι πολύ σύνηθες σε νεαρές ηλικίες τα άτομα να χρησιμοποιούν τρίτους για αν προσεγγίσουν εκείνος -η που τους αρέσει. Δεν είναι το ιδανικό, ούτε απολύτως σωστό αλλά λόγω ηλικίας είναι επιτρεπτό.

      Είναι πιθανό λοιπόν να του αρέσεις, και να προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να ψαρέψει αν αρέσει και σε σένα (μη φάει και τα μούτρα του). Υπάρχει και μία άλλη πιθανότητα, όχι τόσο συχνή. Να ξέρει η να υποψιάζεται ότι σου αρέσει και να θέλει να τσεκάρει κ αν σιγουρευτεί απλά χωρίς να τους αρέσεις.

      Αυτό δεν μπορείς προς το παρόν ν ο διαπιστώσεις. Καλό θα ήταν να πεις στην φίλη σου την επόμενη φορά που θα της πούνε κάτι παρόμοιο να απαντήσει, ότι αν θέλουν αν μάθουν κάτι για σένα να ρωτήσουν εσένα και να μην μπλέκουν τρίτους.(με το να μπλέκεις τρίοτυς, μπορεί να υποστείς κακόβουλες πράξεις κ ζήλιες κ γενικότερα μπλέκει πολύ το πράγμα και χάνει την μαγεία του!). Μπορεί να είναι αβολο και δύσκολο να το διαχειριστείς αλλά πιστεύω είναι προτιμότερο αν τους αρέσεις να σε πλησιάσει ο ίδιος και να το διαχειριστείς όπως επιθυμείς.

      Πες λοιπόν στη φίλη σου να μην ξαναμιλήσει εξ ονόματός σου και αν υπάρκει σχετική αφορμή να πει στο φίλο εκείνου που σου αρέσει, ότι ότι έχει να πει να το πει ο ίδιος κ μάλιστα σε σένα. :) Έτσι θα σιγουρευτείς!

      Καλή επιτυχία σου εύχομαι και όλα θα πάνε καλά!!!

      Διαγραφή
  29. σ'ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησες..ξεχασα να σου πω πως ειμαστε ολοι φοιτητες.και οχι πρωτοετεις ;) ξερεις τι με απασχολει? αυτη η φιλη μου δεν μου ειχε πει τιποτα..το ειχε πει σε μια κοινη μας φιλη και εκεινη μου το ειπε..και μετα απο λιγες μερες την πιεσα κατα καποιο τροπο πανω στη συζητηση και μου το ειπε αλλα πολυ γενικα οχι με τισ λεπτομερειες που το ειπε στην κοινη μας φιλη..γιατι λεει δεν ηθελε να μου δωσει ελπιδες σε περιπτωση που δεν σημαινουν κατι ολα αυτα.. εχει γινει και κατι αλλο.. ενας φιλος αυτου που αρεσει εγραψε το ονομα και το επωνυμο μου στον τοιχο του fb ενος άλλου φιλου αυτου που αρεσει και ταυτοχρονα ο δευτερος φιλοσ το εγραψε στον τοιχο αυτου που αρεσει..τι ειναι ολα αυτα?? συγνωμη που σε κουραζω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχας αν δεν ειστε στο γυμνασιο αυτη η συμπεριφορα μου ειπε ενας φιλος που του ειπε μαι φιλη ειναι απλως ακυρη! Πρωτον θεωρω κακο κ ανεντιμο που δεν στο ειπε η φιλη σου. Δεν είναι αρμοδιότητα της να κρινει τι ειναι καλο κ τι κακο για σενα ειδιως οταν ανλαμβανει να απαναει εξ ονοματος σου χωρις καν να ρωτησει την αποψη σου. Να ελεγα οτι απλως καουσε κατι κ δεν ηθελε να σε αναστατωσει αδικα να πω ενταξει. Αλλα το να εχει γεγονοτα στα οποια να δρα αντι εσου κ να στο κρυβει κ να τα μασαει ειναι απαραδεκτο κ δειχνει ζηλια κ μνησικακια.

      Ξεκαθαρισε κ σε εκεινη κ γενικα σ επασης φυσεως γνωστους κ φιλους οτι οταν αναφερουν αλλοι το ονομα σου η ζητουν εμμεσα την γνωμη σου να τους παραπεμπουν απ ευθειας σε σενα.

      Τωρα αυτα με το φμπ κ τους ενδιαμεσους φιλους δε μ αρεσουν με την εννοια οτι μεγαλα παιδια ειστε οταν θελουμε ακτι το διεκδικουμε...Τι ειναι αυτα! Αν δεν εχεις προβλημα με τους ανωριμους κανενα προβλημα αλλα τουλαχισοτν φρονισε να το διαχειριζεσαι μονη σου!!!

      Κααι δε με κουραζεις ειναι χαρα μου να μπορω να βοηθαω! Καλη συνεχεια!!!

      Διαγραφή
  30. εχεις απολυτο δικιο!!!κι εμενα δεν μου αρεσε καθολου αυτο με τη φιλη μου..οσο γι'αυτον που μου αρεσει ισως να κρυβει καποια ανωριμοτητα αλλα πιστευω οτι ειναι παρα πολυ ντροπαλος σε τετοια θεματα..εκτος κι αν μ'εχει τυφλωσει ο ερωτας,τι να πω... κι επειδη ουτε εμενα μου αρεσουν αυτα με τριτους θελω να κανω κατι για τον πλησιασω αλλα δεν ξερω τι..γιατι ουτε καν μιλαμε τωρα πια..πριν λεγαμε κι ενα γεια,τωρα τιποτα..εσυ τι πιστευεις??του αρεσω ή οχι??και πως να τον πλησιασω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Χαχαχα ε που κ που δεν το αποφευγεις τυφλωνει ο ερωτας αλλα δε βαριεσαι ;)

      η θεση σου ειναι καπως αβολη τωρα...το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσπαθησεις να δημιουργησεις καποιες γεφυρες επικοινωνιες φιλικα σε πρωτηφαση και εμτα βλεποντας κ κανοντας..ελπισζεις να κανει κ αυτος τιποτα η εστω να καταλαβεις αν του αρεσει....γιατι τωρα δεν το λες και σαφες....προς τα εκει τεινει αλλα...αβυσσος!! περιμενω νεα σου :)

      Διαγραφή
  31. σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!! :) θα το προσπαθησω αν και ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη.. ελπιζω την επομενη φορα που θα σου γραψω να εχω καλα νεα!!!!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλω δεν κανει τιποτα!!! :) Σε κατανοω, αλλα θα πας σιγα σιγα δεν θα καρφωθεις ;)
      Σου ευχομαι τα καλυτερα!!! :)

      Διαγραφή
  32. γεια σου!!!!! εγω ειμαι παλι!! ;) επειδη εχω απελπιστει λιγακι, μηπως θα μπορουσες να μου πεις κανενα τροπο να τον πλησιασω "φιλικα"; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, ξεκινήστε να μιλάτε, να λέτε γεια, φρόντισε η παρέα σου κι εσύ να κάθεστε σχετικά κοντά στις διαλέξεις ή στα κενά και αν είναι καλός σε κάποιο μάθημα ζήτα του βοήθεια. Φυσικά αν σαν παρέες έχετα και άλλους κοινούς γνωστούς υποκίνησε κανά κοινό καφέ και τέτοια! Για πρώτο στάδιο είναι πού καλά!:)

      Διαγραφή
  33. γεια σας ειμαι 15 στην εκτη δημοτικου τα ειχα μου τα ζητησε ενασ φιλοσ μου και μετα απο λιγο καιρο μου ειπε οτι το εκανα για πλακα και στην αρχη τησ 1ης γυμνασιου εβγαλε τη φημη οτι του τα ζητησα εγω ... απο τοτε εγω εχω φαει κολημα μαζι του (το ξερω ειναι χαζομαρα)ομως και αυτος κατα την γνωμη μου δεν ειναι αδιαφορος καθετε στο μπροστινο θρανιο και γυρναει συνεχεια και μου μιλαει και μου λεει να κοιυαω τι κανει οταν μιλαω με την φιλη μου στινει αυτι με ρωταει αν εχω αγορι και αν του πω ναι αρχιζει και το βριζει επισης θυμαται ονοματα απο προηγουμενεσ σχεσεις μου . επιπλεον ξαπλωνει πισω το κεφαλι του και με κοιταει στα ματια και ειναι γυρισμενος προς την μερια μου συνεχεια και οταν ειμαι κοντα του φωναζει οτι θα γυρισει με τα ποδια γιατι και γω παω με τα ποδια και μενουμε κοντα , ομως εκεινος αγκαλιαζει και μιλαει με ολες τις κοπελες στην ταξη αλλα εμενα θα μου μιλησει μονο την ωρα του μαθηματος και συχνα περνει αγκαλια μια κοπελα μονο οταν ειμε μπροστα και μετα φευγει . Καθε μερα γινοντε πολλα αλλα............ τι πιστευετε οτι του αρεσω ή οχι :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα και του αρεσεις!!απτισ κινησεις του φαινεται οτι του αρεσεισ!το οτι μιλαει με τα αλλα κοριτσια και τα αγκαλιαζει μπροστα σου,σημαινει οτι προσπαθει να σου τραβηξει την προσοχη και να σε κανει να ζηλεψεις.
      Επισης αμα θεσ μπορεις καποια στιγμη να αγκαλιασεις και εσυ ενα αγορι μπροστα του για να δεις αν θα θυμωσει.

      Διαγραφή
    2. σε ευχαριστω πολυ !!! :) το ελπιζω αλλα γιατ δεν κανει κατι ;; Μηπως πρεπει να κανω εγω κατι για να το δωσω το 'οκ' ;; το εχω κανει ημουν αγκαλια με ενα αγορι και μηλουσαμε και αφτο γινοτανε κατα την διαρκεια ενοσ ποδοσφαιρικου αγωνα και οταν με ειδε αρχισε να βαραει το τερμα και να βρυζει ..... ΣΗΜΕΡΑ μου ειπε ''σ'αγαπω '' μην φανταστεις απλα του ειπα οτι θα του δωσω το βιβλιο μου με την λυσεις καποιων ασκησεων και το ειπε ετσι απλα αλλα εγω ελιωσα ΑΧΧΧ !!!
      *αλλαξα το ονομα δεν ειμαι πια η ανωνυμη 15χρονη ειμαι η χριστινα

      Διαγραφή
    3. Χριστινάκι μου όμορφο, το πιο πιθανό είναι να του αρέσεις και να προσπαθεί έστω και με αυτούς τους άγαρμπους και ανώριμους τρόπους να τραβήξεις την προσοχή σου. Είναι μικρούλια ακόμα και είναι πολύ λογικό οι τεχνικές και η σιγουριά να είναι στα τάρταρα.

      Βέβαια η συμπεριφορά του αν και με καλό (όπως δείχνουν τα σημάδια, σκοπό) δεν παύει να είναι ανώριμη και κάπως λάθος.Δεν μπορείς να τον αλλάξεις από την μία μερα στην άλλη αλλα απο σενα εξαρτάται να φερθείς ώριμα. Ας πούμε το να κάνεις ότι και εκείνος για αντίποινα δεν είναι σωστό και ούτε πιστεύω θα βγάλει κάπου. Κομπλάρει που κομπλάρει μα την ζήλια δεν θα βγάλεις άκρη. Άλλωστε πρεπει πάντα να είσαι αξιοπρεπής!

      Από την άλλη κοριτσάκι είσαι και συ τι να πρωτοκάνεις...Πρέπει πιστεύω να του δώσεις ένα σημάδι. Όχι ομως χύμα είναι άκομψο. Και όχι μπροστά σε άλλους, πρώτον θα σας το χαλάσουν και δεύτερον τα αγόρια μπροστά σε άλλους θέλουν να το παίξουν άντρες και θα σου πετάξει μπαρούφα.

      Την επομενη φορά που θα γυρίσετε οι δυο σας πες με νόημα, μ αρέσει πολύ όταν γυρναμε μαζιμ ακόμα κι όταν δεν μιλάμε και κοίτα τον γλυκα...θα καταλάβει πιστεύω...κι έτσι και δεν εκτίθεσαι κ του δίνεις κ το πράσινο φως!αν όχι εδώ είμαστε εμείς! Καλή σου επιτυχία και όλα θα πάνε καλά!!!

      (και δεν πειράζει ουτε για τα ορθογραφικα ούτε για τις παραπανίσιες λέξεις...άγχος έιναι αυτο σε καταλαβαίνω ;))

      Διαγραφή
    4. ευχαριστω παρα πολυ για τις καλες σου συμβουλες θα τις ακολουθησω και θα σε ενημερωσω .... εχω ομως ενα προβληαμα ειμαι και γω πολυ ντροπαλη και δεν ξερω αν οταν γυρναμε θα μπορεσω να του πω κατι τετοιο... Αυτα και παλι ευχαριστω !!!

      Διαγραφή
    5. παρακαλω καλη μου!! τιποτα!!! σιγα σιγα υπομονη! θα πει οτι κ οπως το αισθανεσαι δεν χρειαζεται να πιεστεις! κι ολα θα παν καλα!!!

      Διαγραφή
    6. και παλι ευχαριστω πολυ !!!

      Διαγραφή
  34. συγνωμη για τα ορθογραφικα και τις επιπλεον λεξεις βιαζομουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. kalhspera!eimai trith lukeiou k nomizw(?!)pws exw pathei tn plaka m me tn mprostino m...exoun ginei diafora peristatika..kai dn kserw ti paizetai..katarxas milame k vasika olh tn wra me peirazei!na ksekatharisw vevaia oti einai ena atomo pou tou aresei o xavales ta asteia ta peiragmata ktl..stn taksh olh tn wra me peirazei me diaforous tropous..opws gia paradeigma me gargalaei,me skountaei..alles fores stn diadromo otan me petuxainei na milaw me filh m me travaei k m leei mathima exeis..epishs exei mpei sto olo skhniko k h katastash me to spasimo twn stulwn:epeidh o diplanos m m spaei tous stulous to exoun kanei twra mazi k m pairnoun k m spane ta stulo m(twra ti kathomai k analuw..)autos m eixe dwsei enan diko t stulo k tis proalles pou den tn xrhsimopoiousa m eipe to stulo m pou einai?k phge na m parei tn allo pou xrhsimopoiousa gia n tn spasei k tn eipa oti dn egrafe k m edwse enan allo..entometaksu egw ligo kairo prin eixa petaksei mia sponta tou tupou sto akuro gt ta agoria eiste toso kotes?k autos me koitakse koitakse katw k meta me ksanakoitakse k eipe ekei pou milouse me ta paidia(na shmeiwsw oti gurw m ola einai agoria)me rwthse gt to les auto?k tn koitaksa k tn eipa etsi..k meta eipe mallon me kana gkomeno kati tha egine(dn thumamai akrivws ti eixe pei) k telospantwn twra prosfata to ksanathumithike k to anefere mazi m tn diplano tou..legontas ekeino to paidi 'h kota' pou eleges se eipe tpt?se eipe oti se goustarei?oti einai erwteumenos mazi s?k tn eipa oxi k meta eipe dld eisai eleutherh?k tn eipa..nai..k epishs teleutaia olo m tsimpouse to magoulo (kati polu gluko)kati pou epishs tou to ekana k egw mia fora...:P akoma me exei pei psuxh m k matia m vevaia thewrw pws ta eipe gia plaka...epishs m exei kanei masaz sth plath otan eixe katsei pisw m mia fora!!tou ekana k egw mia allh fora...etsi paei h katastash..kati vasiko pou dn kserw ti paizetai..epeidh enas filos tou ta exei me mia filh m h opoia kanei polu parea me mia kopela (h opoia k auth einai filh m k exei agori,shmantiko)sta dialeimmata kapoies fores einai mazi k autos(pou m aresei)tn peirazei kapoies fores..dn kserw ti ginetai ekei...auth omws ap'oso ematha dn tn goustarei!..k kati akoma akuro alla mporei na exei shmasia tn gnwrizw apo persu..aaaa epishs ksexasa na pw pws se ena apo ta skhnika me t stulo me eixe pei tha tn spasw an dn epanalaveis auta pou tha se pw..k tn eixa pei dwsto m k me eipe oti tha tn espage opote ta epanelava....k me eixe pei:mou areseis,eimai erwteumenh mazi s,eisai apo ta pio wraia paidia tou sxoleiou,se goustara apo tn prwth lukeiou k dn sou to elega(autos elege gt dn m to eleges re su)auta...twra ton teleutaio kairo exei petaksei kana duo fores oti k kala tn goustara apo tn prwth lukeiou an k stn 1h dn tn iksera kan..vevaia persu ontws m arese k t eixa pei se duo koritsi pou tn kseroun k kamia fora vgainan logw idias pareas k upopsiazomai opws me eipan k oi files m pou t suzhthsame oti tou t eipan!..(polla sou egrapsa alla eginan k polla)esu ti pisteueis?ti katalavaineis apo ola auta?k pws egw prepei na sunexisw na feromai?gt exw arxisei k kollaw k trelenomai... s'euxaristw polu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. epishs kati akoma..mia fora pou dn eixa oreksh katholou k vasika eixa spastei epsidh tn eixa dei na peirazetai me tn filh m stn taksh eixa neura k eixa koukoulwthei hmoun kapws genikws k autos me rwtouse ti exw gt eimai etsi k ti egine tha se varesw...k gw dn elega..k m eixe pei na mantepsw egine kati me tn gkomeno,h autos pou goustareis ekane kati me mia filh s k gw tn koitousa k tn eixa pei oxi...se styl sovarou-plakas...meta pali rwtouse.argotera eixame erthei me mia filh m stn taksh k autos tn eipe ti exei tha tn varesw...telospantwn pros to telos me eipe einai kati oikogeneiako na stamathsoume(htan ka o diplanos t)na se peirazoume...k gw dn eixa pei kati sugkekrimeno..auto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν πιστεύω ότι του αρέσεις...αλλά είναι τέρμα εγωιστής και δειλός... :) Μόνο που σε έβαλε να τα πεις εκείνα είναι σαν να τα είχε αποθυμένο να τα ακούσει. Ακόμα και αν ήθελε να πεις κατι για να σπασει πλακα θα μπορουσε να διαλαξει το οτιδηποτε ντροπιαστικο ;)

      Το θεμα ειναι τι να κανεις.... Δυσκολα τα πραγματα να θες καποιον που δεν ξέρει τι θελει ή δεν τολμάει να το διεκδικήσει! Αυτούς τους ανθρώπους τους ταρακονάει μόνο η αδιαφορία. ΕΠομένως απο εδώ και μπρος αδιάφορη...¨οχι κακια, οχι σνομπ...απλως απασχολημενη ή απαθής....καποια στιγμη στο εγγυομαι θα σε ρωτησει τι τρεχει (γτ αν σε δει οτι με ολους εισαι νορμαλ και μαζι του σαν να μην πολυκανεντε παρεα θα παραξενευτει)

      ...Θα σου πει λοιπον σι συμβαινει γτ φερεσαι ετσι...Πες του κι εσυ μα τοσο καιρό νόμιζα ότι το παιχνίδι ήταν κρύψε όσα εννοείς και κάνε άλλα αντί άλλων... Και συνέχισε να είσαι αδιάφορη. θα το πιασει πιστευω....και αν αρχισει και αυτος την αδιαφορια, όταν βρεις αφορμή πέτα του, επιτελους σταμάτησες να είσαι κότα...κάνεις το τίποτα :) Δεν θα ξεκομπλάρει αλλά ίσως τσαντιστεί...Κι όπως λένε όποιος δεν παίρνει με το καλό ας πάρει με το άγριο χαχαχα

      Το καλο είναι ότι έτσι κ εσυ κάπως θα αποστασιωποιηθείς οποτε δεν θα κολλας καθε μερα κι αλλο! Και στην τελικη δεν τον εχεις....ε ας μην το εχεις αλλα με στυλ! ;) Καλη σου τυχη :):)

      Διαγραφή
    2. xaxaxa s'euxaristw polu!!!prospathw na eimai apomakrh(oso mporw vevaia :P) ...:))

      Διαγραφή
  37. γεια Αφροδιτη τι κανεις??η Μαρια ειμαι, με θυμασαι?
    Μαντεψε τι εγινε την Παρασκευη στη γιορτη στο σχολειο μου.Εκει που περιμενα σε μια θεση με τις φιλεσ μου να αρχισει η γιορτη, τσουυυπ βλεπω τον Γιαννη λιγο πιο μπροστα μου (που υποτιθεται οτι εψαψνε να βρει θεσεις με τον συμμαθητη μου τον φιλο του) να με κοιταει!!<3Η γιορτη τους στο γυμνασιο τελειωσε νωριτερα και αποφασισε να ερθει και στο δικο μου<3!Δεν ειναι πολυ γλυκος??λες να ηθελε να μου κανει εκπληξη?και οταν τελειωσε η γιορτη(η πορτα της εξοδου ηταν δεξια, και ο Γιαννησ ειχε κατσει στα αριστερα και εγω στη μεση)εκεινος σηκωθηκε γρηγορα απτη θεση του( και εγω φυσικα περασα απο διπλα του γιανα φυγω) και εκεινος με κοιταζε παλι!!<3τωρα ανυπομονω να τον δω την Τεταρτη στο σχολασμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεις σου Μαράκι μου! Είναι πολύ πιθανό να πέρασε μόνο και μόνο για να σε δει, κι εγώ θυμάμαι οι σχολικές γιορτές ήταν το αγαπημένο μου...πάντα συμμετείχα ώστε να είμαι συνέχεια στην σκηνή και να κοιτάω εκείνον που μου αρέσει στο κοινό!

      Πολύ γλυκιά κίνηση! Εύχομαι να συνεχίετε έτσι τρυφερά και παραμυθένια! Και πάνα να έχετε ένα γλυκο χαμόγελο στα χειλη! :)

      Διαγραφή
  38. geia me lene xristina kai pigainw stin 3i gimnasiou... mou aresei edw ka kairo ena agori kai polles files kai alla paidia mou lene oti koitazomaste sunexeia mexri kai agnwsta paidia mou eipan an trexei kati meta3u mas... otan vlepei oti ton vlepw sta dialeimata kanei xazomares opws to na skarfalwnei stin mpasketa na varaei tous fious tou enw otan einai monoi tous einai aggeloudi .. mia filh mou eipe oti otan kataivena tin skales mou koitouse
    entona ton pisino kai episis mou exoun pei oti me koitaei apo tin korifi ews ta nuxia!!! prox8es otan milousa me ena agori ir8e me enan apo tous filous tou dipla kai fenotan poli oti stinane afti dioti den elegan tipota kai i apostasi ki an itan 30 ekatosta! gia kali mou tuxh to agori mou ta zhthse kai molis to akouse katef8ian apomakrin8ike.... me goustarei ?:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aaaa kai otan pernaw apo dipla tou -mprosta tou koitaei para poly entona opws kai o filoc tou kai stin giorti den eixe pou na ka8isei kai ka8ise stin porta apenanti apopou ka8isa egw kai koitouse sunexeia kai me ena periergo vlema... ;3

      Διαγραφή
    2. Μέσα από τα λεγόμενά σου Χριστινάκι μου συμπεραίνω ότι δεν του είσαι αδιάφορη. Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο του αρέσεις βέβαια. Μετά που εκείνο το αγόρι στα ζήτησε η συμπεριφορά του πως ήταν;

      Το θέμα εδώ είναι ότι του αρέσεις αλλά δεν ξέρει α σ αρέσει εσένα και δε σε βλέπω δλδ και να τρελαίνεσαι. Είναι διστακτικός και όχι άδικα. Αν σου αρέσει φρόντισε να μην νιώθει τον ανταγωνισμός και κοίτα τον κι εσύ, γι ανα πάρει το πράσινο φως. Αν δεν σου αρέσει καλύτερα μην τον βασανίζεις. Καλή συνέχεια να έχεις!

      Διαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πληροφοριες που μου δινεις Μαρια μου ειναι πολυ λιγες και υποθετω οτι ειναι τυχαιο! Ξαναγραψε για κατι περισσοτερο!

      Διαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ισως αναλογα την ηλικια κ το περιβαλλον σας ισως ολα αυτα που περιγραφεις τοσοε πιγραμματικα να ειναι θετικα σημαδια αλλα και παλι δεν μπορω να στο πω με βεβαιοτητα. Ισως ειναι ντροπαλος! Εύχομαι παντως καλη τυχη!

      Διαγραφή
  41. den me koitouse kai toso polu giati afto to agori itan filoc tou... :( aaa ki meena maresei kapws kai simera meta to perstatiko auto den me koitouse oso tis alles fores

    xristina :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν σου αρέσει και σένα φρόντισε αφενος να μην πληγώσεις τα άλλο παλικάρι ακι αφετέρου να μάθει ότι δεν τα φτιάξατε και να τον κανεις να νιωσει σχετική σιγουρια!!!

      Διαγραφή
  42. ki egw ton koitaw auto einai to 8ema.... :/
    xristina :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή και φρόντισε να δείξεις κομψά ότι δεν σε ενδιαφέρει ο άλλος και γενικά κανένας άλλος! :)

      Διαγραφή
    2. omws tin mia koitaei para poli kai tin alli sxedon ka8olou gia pardeigma simera meta to peristatiko koitouse elaxista... den eimai ka8olou sigouri gia to an me 8elei..
      xristina :)

      Διαγραφή
    3. Οι γυναίκες συχνά το κάνουμε αυτό το λάθος θέλουμε επιβεβαίωση απότ α αγόρια συνέχεια. Ναι συμφωνώ είναι όμορφο αν σου εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους και είναι λογικό όταν σου αρέσει κα΄ποιος να αμφιβάλλεις και να αγχώνεσαι ως ενα βαθμό. Από την άλλη αυτή η απαίτηση είανι κουραστική και ανούσια. Αν κάποιος θελει να σε κοροιδεψει θα το κανει τα λογια δνε αποδεικνυουν τιποτα σπουδαιο. Ειδικά όταν τα πράγματα ειναι όπως στην προκειμένη περίπτωση ρευστά και το παιδί εκτίθεται με κάθε κίνηση. Έχει και περιφάνια δεν μπορει να ασχολείται συνεχώς με σένα ακόμα και αν σε σκέφτεται. Σκέψου πως νιώθεις κ πως σκέφτεσαι εσύ για τον εαυτό σου. Ισως καπως ετσι να σκεφτεται κι αυτος. Δεν ειναι υποχρεωμενα τα αγορια να ειναι κ χαλι να τα πατησεις ουτε ομως νταηδες. ;)

      Διαγραφή
  43. Αγαπημένη μου Αφροδίτη η Μαρία είμαι που σου γραφω εδω και 2 μερες.Θελω να σε ρωτησω απειρα πραγματα.1)ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ,2)ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΙΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΙΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΑΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ(ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ)ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον καλό θα ήταν αν αποφεύγεις τα κεφαλαία, γιατί είναι κουραστικά και μοιάζει σα να φωνάζεις. Δεύτερον, προσπαθησε αν μπορείς να κάνεις ένα σχόλιο την φορα και να συγκεντρώνεις όσα θες να πεις εκεί. ¨οσα πιο πολλά σχόλια τόσο πιο πολύ "βαραίενι" η σελίδα και τόσο πιο γρήγορα θα αναγκαστώ να κλεισω τον σχολιασμό εδώ (κρίαμ και για άλλους που θέλουν να ρωτήσουν κάτι).

      Απαντώ το γρηγορότερα δυνατόν ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται να το απαιτείς.

      Πάμε στο θέμα σου λοιπόν. Αν και συνεχώς μου λες τις ίδιες πληροφορίες με άλλα λόγια καταλαβαίνω ότι του αρέσεις. ΚΑλό θα ήταν να μην ακούς τόσο τι λένε οι άλλοι εκτός και αν τους εμπιστεύεσαι. Εφοσον λοιπον του αρεσεις και εφοσον σου αρεσει γιατι να τον παιδευεις και να κρυβεσαι. Αυτα ειναι κατινιές. Αλλο να μην υπερκτιθεσαι και να μην γινεσαι γελοια και αλλο να του ψηνεις το ψαρι στα χειλη.

      Με όμορφο και κομψο τρόπο, αν σου αρέσει πρέπει να του ανταποδώσεις το ενδιαφέρον του. Ας πούμε όταν νιώσεις ότι σε κοιτάει κοίτα τον κι εσείς. Και αν το κενςι δυο τρεις φορες και δεν αποστρεψει το βλεμμα του χαμογελασε του. Πες του ενα γεια οταν παιρνας απο διπλα του. Δειξε ενδιαφερον για εκεινον και τις δραστηριοτητες του. ¨οχι ομως ολα μαζι και γινεις κουραστικη. Ενα καθε μερα. Δεσω επισης χρονο και χωρο να σε πλησιασει κ εκεινος. Και σταματα να ασοχλησαι εμ το τι κανουν ή λενε οι άλλοι. Τα υποκειμενα του ζητηματος ειναι εσυ και ο παλικαρι. Το ατνικειμενο ειναι ο εν δυναμει "ερωτάς". Τελος! Οι υπολοιποι δεν χωράνε κάπου. Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη αφροδίτη μου για τα κεφαλαία γράμματα και για τα πολλά σχόλια σου υπόσχομαι πως δεν θα το ξανακάνω.Άρα με θέλει και θα κανει αυτα που μου ειπες!!Χιλια ευχαριστω ο Θεος να σε εχει παντα καλα...Με αγαπη Μαρια

      Διαγραφή
  44. Γεια σου Αφροδιτη!!Τι κανεις??Ελπιζω να με θυμασαι ειμαι η Μαρια(που παω 1η λυκειου)και μου αρεσει ο Γιαννης απτην 3η Γυμνασιου.Λοιπον θελω να μου δωσεις μια συμβουλη, να πω στον συμμαθητη μου (που ειναι και κολλητος του Γιαννη) οτι μου αρεσει ο Γιαννης?? ή να παω στο σχολασμα και να του το πω η ιδια??Και αν παω εγω να του πω οτι μου αρεσει,πως θα μπορουσα να αρχισω?? Γιατι σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω κατι για να τα φτιαξουμε, γιατι ο Γιαννης φετος ειναι καπως ντροπαλος, και να μην περιμενουμε του χρονου.Ελπιζω να μου απαντησεις συντομα, γιατι σκεφτομαι οτι πρεπει να γινει τις επομενες 2 εβδομαδες γιατι μετα εχουμε Χριστουγεννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαράκι μου, φυσικά και σε θυμάμαι! Πολύ καλά είμαι ελπίζω κι εσύ το ίδιο!!

      Καλό θα ήταν να μην μπλέκεις τρίτους σε σημαντικά γεγονότα ή σημαντικές αποφάσεις. Είναι πρώτον δεν ξέρεις τι συμφέρον ή δεύτερες σκέψεις έχει ο καθένας και δεύτερον είναι κάποια πράγματα που δεν πρέπει αν χάνουν αξία και την ομορφιά τους ;)

      ΚΑλό θα ήταν να μην βιάζεσαι. Δεν διαφωνώ στο αν του εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά μην πιέσεις καταστάσεις, όλα θα γίνουν. Αν λοιπόν θες τόσο να του το πεις, μπορείς είτε να του δώσεις ένα γράμμα (αν ντρέπεσαι πολύ) ή να ξεκινήσεις με ερωτήσεις του τύπου αν του αρέσει κάποια κ τέτοια. Κ αν σε ρωτήσει εσένα σου αρέσει κάποιος και τα λοιπά πες μ αρέσεις εσύ. Αν δεν κάνει την ερώτηση πες του, και καλά θέλω την συμβουλή σου μ αρέσει κάποιος πολύ ντροπαλός δεν ξέρω πως να τον προσεγγίσω και σιγά σιγά στην κουβέντα του λες ότι είσαι εσύ.

      ΤΟ να του το πεις μία κ έξω το θεωρώ κάπως δύσκολο κ μπορεί να το παρεξηγήσει κιόλας! Καλή τύχη εύχομαι κ σύντομα μαζί!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω Αφροδιτη για την ευχη σου και για τις συμβουλες σου!!Εχεις απολυτο δικιο,καλυτερα να μην μπλεξω τριτα ατομα,αν και πιστευω οτι ο συμμαθητης μου θα με βοηθησει να τα φτιαξω με τον Γιαννακι ή εστω να μου τον συστησει,επειδη ειναι πολυ καλο παιδι.
      Βασικα,θα ηθελα πολυ να αρχισω να του μιλαω,αλλα δεν μπορω ετσι στα καλα καθουμενα,στο σχολασμα,να παω και να τον ρωτησω αν του αρεσει καποια, μιας και δεν εχουμε ξαναμιλησει.Επισης,δεν καταλαβα κατι.Γιατι αν του το πω μια κ εξω μπορει να το παρεξηγησει??

      Διαγραφή
  45. Παρακαλώ γλυκιά μου! Αν του το πεις μία κι έξω μπορεί απλά να το έρθει απότομα και αφού δεν θα ξέρει πως να το διαχειριστεί να κάνει ή να πει κάτι μεν δε θέλει αλλά μπορεί να είναι λάθος και να γίνει παρεξήγηση!

    Εντάξει λοιπόν, πες στον κοινό σας γνωστό να σας φέρει σε μία επαφή, ίσα ίσα για να πιάσετε μία κουβέντα μεταξύ και σιγά σιγά να μπορείς να του πεις και ότι σου αρέσει. Αλλά γενικά δώσε και στο Γιάννη το χρόνο ότα γνωριστείτε αν το χωνέψει. Γιατί μπορεί να του αρέσεις αλλα όπως λες είναι και ντροπαλός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εχεις δικιο, θα του ερθει αποτομα αν ξαφνικα του πω οτι μου αρεσει.Δεν το ειχα σκεφτει καθολου.ουψ(χαχα)
    Ενταξει,θα μιλησω στο συμμαθητη μου για να μας συστησει,και μετα βλεπουμε(βασικα σκεφτομαι να του πω να ρωτησει πρωτα το Γιαννη ποια κοπελα του αρεσει και μετα να μας συστησει)
    Βασικα ο Γιαννης,στο χαρακτηρα του αποτι εχω καταλαβει, δεν ειναι ντροπαλος γιατι εχει πολλους φιλους και γενικα ειναι πολυ κοινωνικος, αλλα μονο με εμενα ειναι ντροπαλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια Μαράκι μου! Νομίζω ότι με υπομονή και ειλικρίνεια όλα θα πάνε καλά!!!

      Διαγραφή
  47. Είμαι 45 ετών και εκείνος γύρω στα 38, κάθε πρωί πηγαίνουμε στις δουλειές μας με λεωφορείο. μου αρέσει και αρκετές φορές τον έχω δει να με κοιτάει. Πώς να του μιλήσω φοβάμαι μην εκτεθώ, εμένα μου αρέσει πολύ...απλά τον κοιτάω και με κοιτάει...τι να κάνω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπετε!!!

      Δεν μου λες σημαντικές πληροφορίες φίλη μου! Είσαι δεσμευμένη; Εκείνος είναι(φοράει βέρα ας πούμε);

      Τέλος πάντων ένας εύκολος τρόπος για να του πιάσεις κουβέντα είναι μία μέρα με πολύ κίνηση να κάνεις ένα γενικό σχόλιο (πω πω κίνηση, πω πω ζέστη) και προσπάθησε με χαμόγελο και γλυκύτητα την ώρα που το λες να τον κοιτάς στα μάτια. Έτσι ίσως πιάσετε κουβέντα!

      Μετά πάμε στα κλασσικά, κάτσε δίπλα του, ακούμπησέ τον κατά λαθος και τέτοια. Τίποτα απ αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα πιασει αλλα δεδομένων των συνθηκών κάτι είναι κ αυτό!

      Αν κάποια μέρα δεν έχει πολύ κόσμο πες του "πάλι εδώ σας έχω παρατηρήσει πολλές φορές ...(και πρόσθεσε κατι που σου έρθει!)".

      Καλή τύχη σου εύχομαι και καλή χρονιά με υγεία!!! :)

      Διαγραφή
    2. καλή χρονιά με υγειά σε όλους!
      εγώ είμαι δεσμευμένη εκείνος δεν ξέρω, ευχαριστώ για τις συμβουλές δεν τολμώ όμως με το φόβο μην φανώ εύκολη και πέσω στα μάτια του!
      Μάλλον θα αρκεστώ να τον θαυμάζω με την ελπίδα να μου μιλήσει πρώτος!
      Μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό??????

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ φίλη μου! Κατ αρχάς να προσέχεις και για σένα και για εκείνον. Μόνο και μόνο που έχεις σύντροφο δεν είναι σωστό να στρέφεις αλλού την ερωτική σου προσοχή. Καταλαβαίνω ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι δύσκολες καμιά φορά και κουραστικές και όλοι χρειάζονται λίγο φλερτ, λίγη ανανέωση βρε αδερφέ. Αλλά όλα αυτά πρέπει ν γίνονται σε ένα πλαίσιο, ειλικρίνειας, λογικής, αυτοσεβασμού και σεβασμού στις επιλογές που έχεις κάνει.
      Γιατί πιστεύεις ότι σου αρέσει αυτός ο άντρας; Θέλω να πω στην αρχή της υπάρχουσας σχέσης σου θα σου άρεσε, θα σε ενδιέφερε να παιχτεί κάτι παράλληλα;
      Βρες πρώτα τι δεν πάει καλά στη σχέση σου και μίλησε με τον σύντροφό σου αν υπάρχει όρεξη και τρόπος να βελτιώσετε την μεταξύ σας κατάσταση. Αν όχι καλύτερα να είσαι ειλικρινής με εσένα και τον άνθρωπό σου, για να μπορέσεις άνετα και ωραία να είσαι ευτυχισμένη αλλού. Μην κάνεις ότι δε θα σου άρεσε αν σου κάνουν, κάτι τέτοιο υποβαθμίζει τις παλιές αλλά και τις μελλοντικές επιλογές, δείχνει να μην τις σέβεσαι αρκετά.

      Κήρυγμα τέλος!!! :) :) Απλά καμιά φορά καλύτερα να λύνουμε το πρόβλημα από την ρίζα.

      Όσο για τον κύριο αν και εσύ δεν κάνεις κάτι δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα σου μιλήσει εκείνος. Εμ καίγεσαι εμ τον θες και στα πόδια σου ;) Είτε κάνεις υπομονή ελπίζοντας να έρθει αν σου μιλήσει. Είτε κάνεις εσύ κάτι. Είτε απλά ασχολήσου με κάτι ή κάποιον άλλον!

      Περιμένω νέα σου! Καλή τύχη!!

      Διαγραφή
  48. Αγαπημενη venus ειμαι 18 κ αυτος 22,,ειμαι φοιτητρια 1ο ετος κ αυτος 5ο..μενω στς εστιες του πανεπιστημιουκ αυτος στο απεναντι δωματιο..μ αρεσει πολυ..αλλα οι σχεσεις μας ειναι τελειως τυπικες..ξερω μονο οτι τον λενε νικο,τν σχολη τ,κ απο που ειναι κ αυτα οταν συστηθηκαμε την 1η μερα π ηρθα..προσφατα σ ενα παρτυ υποδοχης πρωτοετων που εγινε στ μπαρ της εστιας..μ επιασε την κουβεντα στο τελος της βραδιας κ του ειπα να ανεβουμε μετα πανω μαζι..ανεβηκαμε καληνηχτιστηκαμε κ μπηκαμε στ δωματια μας!αυτο! απο κει κ περα εχουμε ενα 'γεια τι κανεις' αν τυχει να συναντηθουμε στον διαδρομο..δεν ξερω πως να τον κανω να με προσεξει..δεν ξερω καν αν του αρεσω..κ αν του αρεσω γτ δεν κανει κατι γ αυτο?:( ευχαριστω εκ των προτερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπετε!!!

      Γεια σου άννα μου! Είναι παράξενη περίπτωση! Πρώτον αν δεν του αρέσεις μένει απέναντί σου οπότε θα έιναι πολύ άβολο αν εκτεθείς να συνεχίσετε να φέρεστε τυπικά. Από την άλλη προσπάθησε να εντοπίσεις κοινούς γνωστούς ή μάθε το πρόγραμμά και τα ενδιαφέροντά του.

      Ζήτα του πληροφορίες και γενικά προσπάθησε να του πιάσεις κουβέντα όταν είστε σε κοινόχρηστους χώρους.

      Μαγικές συνταγές για να αρέσεις σε κάποιον δνε υπάρχουν. Αλλά είναι σημαντικό να είσαι πάντα περιποιημένη (όχι λες και πας μπουζούκια όμως) να φαίνεσαι ότι έχεις ενδιαφέορντα, ότι είσαι κοινωνική και γλυκιά. Έτσι, πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν του αρέσεις θα σε προσέξει...ή αυτός ή κάποιος πιο αξιόλογος ;)
      Πες τα νέα σου στο μελλον!


      Καλή τύχη σου εύχομαι και καλή χρονιά με υγεία!!! :)

      Διαγραφή
  49. Καλησπέρα,
    θα ήθελα τόσο πολύ να μου δώσετε μια ιδέα πως να χειριστώ αυτό που συμβαίνει εδω και αρκετό καιρό με το τεκνό ετών 38!!!!!!!!!
    θα μου ήταν πολύτιμο ότι και αν μου πείτε γιατίείμαι αλήθεια μπερδεμένη.
    Η ετών 45..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή φίλη μου όλα θα πάνε καλά! Σου απάντησα πιο πάνω :) :)

      Διαγραφή
  50. λοιπον παιδια ακουστε!! γνωρισα ενα παιδι κ μου αρεσε παρα πολυ!! βγηκαμε μεσω κοινης παρεας μου μιλουσε αλλα για ασχετα θεματα!! κ οχι συνεχεια που κ που!! και υπηρχαν φορεσ που ενοιθα να με κοιταει αλλα οταν γυριζα προσ το μεροσ του εβλεπε αλλου!! πραγματικα δεν ξερω αν του αρεσαα η οχι.. με εχει μπερδεψει για το αν με προσεξε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπετε!!!

      Φίλη μου ή φίλε μου (ποτέ δεν ξέρεις...) προφανώς και σε πρόσεξε! αυτό που δεν είσαι σίγουρη είναι αν τους αρέσεις κιόλας. Αφού μιλάγατε και τον έπιανες να σε κοιτάει εκτός από τυχαίο μπορεί εύκολα να δείχνει ότι του τράββηξες την προσοχή. Αφού δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε ερωτεύτηκε κιόλας, αλλά είναι ένα καλό βήμα ότι σε κατατάσσει στις κοπέλες που βλέπει ερωτικά.

      Ο λόγος που τραβούσε το βλέμμα του είναι, από ευγένεια, αντανακλαστικά και για να μην καρφωθεί, Είναι πολύ λογικό. Την οπτική επαφή την διατηρείς είτε όταν νιώθεις πολύ άνετα είτε όταν θες ξεκάθαρα να στείλεις ένα ερωτικό μήνυμα.

      Στην περίπτωσή σου ακόμα το πράγμα ψήνεται. Αν σε ενδιαφέρει και σένα δείξε το ενδιαφέρον σου αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Σιγά σιγά! Αν όχι άστο να πάει !

      Καλή τύχη σου εύχομαι και καλή χρονιά με υγεία!!! :)

      Διαγραφή
  51. ρε παιδια μου αρεσει καποια κοπελα με την οποια βγαινουμε μιλαμε κι γενικα ειμαστε φιλη...εχουμε κοιταχτη μια δυο φορες στα ματια .... σχεδον σε καθε διαλυμα μιλαμε αλλα δεν ξερω μου φαινεται οτι καποιες φορες δεν μου δινει σημασια ....κι δεν ξερωω ειμαι πολυ μπερδεμενος .... να τις πω τι νιωθο η θα κανω βλακια κι μετα δεν θα μιλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπετε!!!

      Φίλε μου μην βιάζεσαι! μην βιάζεσαι ούτε να βγάλεις συμπεράσματα ούτε να πεις τι νιώθεις. Η συμπεριφορά της είναι πολύ φιλική και δείχνει ότι σε συμπαθεί και της είσαι ευχάριστος. Δεν ξέρουμε σίγουρα αν σε βλέπει ερωτικά.

      Γι αυτό πριν πει τι αισθάνεσαι σιγουρέψου αν της αρέσεις. Προσπάθησε σιγά σιγά να μένετε οι δυο σας, να μιλάτε ή να βγαίνετε. Αν της αρέσει και νιώθει άνετε και το επιδιώκει κ εκείνη μάλλον της αρέσεις αν όχι ίσως να σε βλέπει μόνο φιλικά!

      Καλή τύχη σου εύχομαι και καλή χρονιά με υγεία!!! :)

      Διαγραφή
  52. Αγαπητή Venus,πήρα το θάρρος να ζητήσω τη βοήθεια σου,διότι πραγματικά βρίσκομαι σε πλήρες συναισθηματικό αδιέξοδο.Είμαι γ'λυκείου,από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο λύκειο και γνώρισα το συγκεκριμένο κορίτσι το αγάπησα και το αγάπησα βαθιά και ουσιαστικά και θέλω να το τονίσω αυτό ,πως είναι ένα αίσθημα το οποίο ουδέποτε πριν το έχω ξαναβιώσει,τρέφω αισθήματα υψηλού επιπέδου για το συγκεκριμένο κορίτσι,με λίγα λόγια να σου πω ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.Μέσα στα αυτά τα τρία χρόνια αναπτύξαμε μία πάρα πολύ σπουδαία φιλία,εγώ συνεχίζω να την αγαπώ σφόδρα,αλλά δεν έχω το θάρρος να της το εξομολογηθώ.Την σκέφτομαι συνέχεια,την παρατηρώ πάντα όλη την ώρα στο σχολείο και συνεχώς την κοιτάζω έντονα στα μάτια ακόμη και όταν μου απευθύνεται.Εκ μέρους της εγώ λαμβάνω τεραστία συμπάθεια,αλλά μόνο αυτό,δηλαδή πάντοτε καταλαβαίνω τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει για μένα(μου το δείχνει συχνά)ούτως ή άλλως η ιδία μου έχει αποκαλύψει πως είμαι ο ξεχωριστός της φίλος,ότι διαφέρω απολύτως από όλον τον περίγυρο μας και ότι το μόνο άτομο που μπορεί να εμπιστευθεί σε όλα τα θέματα είμαι μόνο εγώ.Έγω πάντως δρω περισσότερο ως προστάτης-αδελφός-φύλακας άγγελός της ίσως για αυτό και να μη γίνεται τίποτα,δεν ξέρω και αν η ίδια έχει κατανοήσει τα πραγματικά συναισθήματα μου γι'αυτην.Πάντως αν με παρατηρήσει κανείς είναι ευκολο να καταλάβει πως την αγαπώ αφάνταστα,γιατί γενικότερα είμαι μπορώ να πω πολύ κλειστό άτομο ,ενώ με αυτήν αλλάζω,μόλις τη βλέπω αλλάζω συμπεριφορά,γίνομαι ένα άτομο γεμάτο φιλικότητα και αγάπη προς αυτήν(αφού άτομο απο την παρέα έχει αρχίσει να μου πετάει υπονοούμενα ότι είμαι κολλημένος μ'αυτήν)...Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θες θα σε ενημερώσω,πάντως να έρεις και οι δυό μας είμαστε πολυ ευαίσθητα άτομα και εγώ ιδίως άκρως ευαίσθητος αν και δε μου φαίνεται πολύ λόγω του έντονου συντηρητικού προφίλ που διατηρώ...Καρτερώ τη βοήθειά σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπετε!!!

      Φίλε μου Γιώργο, φαίνεσαι πολύ ώριμο και συγκροτημένο παιδί και μπράβο σου. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που βλέπεις και λες τα πράγματα καθώς και η λεπτότητα - ευγένεια σου σε χαρακτηρίζει.

      Όπως λες και ο ίδιος έχετε μία μοναδική, ιδιότυπη και πολύ δυνατή φιλία. Αλλά κατανοώ ότι εσύ την επιθυμείς και ερωτικά. Το δίλημμα είναι να διακινδυνεύσεις αυτή την φιλία ή όχι.

      Φαντάζομαι ξέρεις τα ερωτικά της. Επομένως έμμεσα ίσως μπορείς να καταλάβεις αν κρυφά αγαπάει κάποιον ή όχι.

      Υπάρχουν τρόποι και μέθοδοι να την κάνεις να είναι μαζί σου και ερωτικά αλλά πιστεύω ούτε είναι έντιμες, ούτε σου ταιριάζουν ούτε αρμόζουν στο επίπεδο της σχέσης σας.

      Επομένως, αν αντέχεις πες το της, πες της όλα όσα μου έγραψες και ανάφερε ότι θα είσαι πάντα δίπλα της όπως είσαι ως τώρα και να μην νιώθει άσχημα όποια και αν είναι η απόφασή της! Πραγματικά ελπίζω να της αρέσεις και να είστε μαζί!

      Καλή τύχη σου εύχομαι και καλή χρονιά με υγεία!!! :)

      Διαγραφή
    2. Καλή μου Venus,κατ'αρχάς θέλω να σου δώσω θερμά συγχαρητήρια για όλη αυτή τη δουλειά που εκτελείς στην ιστοσελίδα αυτή,γιατί θεωρώ πως το να συνδράμεις στην προσπάθεια εξυγίανσης και σωτηρίας των ψυχών είναι το σημαντικότερο πράγμα και μακράν το καλύτερο αίσθημα προσφοράς/ικανοποίησης.Είσαι εξαίρετη σε ότι αφορά τις γνώσεις σου στην ψυχολογία και την νοοτροπία των ανθρώπων,ο λόγος σου είναι μεστός,σαφής,πάντοτε ολοκληρωμένος και εκφρασμένος με ευφράδεια, έχεις μία φυσική ευγλωττία.Συν τοις άλλοις σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου και απάντησες.Θέλω λίγο να σου εξιστορήσω την όλη σχεση μου με τη συγκεκριμένη κοπέλα,για να κατανοήσεις καλύτερα(γι'αυτό συγχώρεσέ με για την έκταση του κειμένου).Θέλω να σου αναφέρω πως η σχέση μου με αυτήν, ενδυναμώθηκε εκείνο το καλοκαίρι οπότε την είχα βοηθήσει να ξεπεράσει έναν ''έρωτα'',που την πλήγωσε,από τότε κατάλαβε το διακριτό του χαρακτήρος μου και με ξεχώρισε από όλους,για τα φιλικά της αισθήματα είμαι απολύτως σίγουρος,διότι λαμβάνω πάντοτε εκ μέρους της,την αδελφική αγάπη,την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό που τρέφει για μένα,για αυτά είμαι σίγουρος.Γενικά για να καταλάβεις απευθύνεται σε εμένα όπως όλοι όσοι συμβουλεύονται εσένα..Αφού στο σχολείο μία φορά σχολιάζαν τον λόγο μου στην έκθεση ,και κάποιος απο εκεί έχει πει ο Γιώργος θα γίνει μέγας φιλόλογος και αυτή του απάντησε ο Γιώργος είναι γεννημένος φιλόσοφος...Ξέρεις έχω ένα εσωτερικό φόβο να της αποκαλύψω τα αισθήματα μου(δε φοβάμαι το χλευασμό ή την μετέπειτα ψυχρότητα που μπορεί να ακολουθήσει διότι η συγκεκριμένη δεν είναι τέτοιο άτομο),δε ξέρω όμως ακριβώς να σου πω τι ευθύνεται πιο πολύ για αυτό,αλλά δε μπορώ να της τα εξομολογηθώ..Αλλά έμμεσα με διάφορες κινήσεις μου,μπορεί να έχει καταλάβει και να μη λέει τίποτα για να διατηρήσουμε τη λαμπρή αυτή φιλία.Τώρα από ότι ξέρω έχει σχέση μ'ένα παιδί από το φροντιστήριο της,που μέχρι τώρα τα πάνε καλά(δεν είναι ρεμάλι όπως τον προηγούμενο),εγώ ξέρεις κάτι δε μπορώ να χαλάσω ούτε τη σχέση της,ούτε αυτό το αίσθημα που αυτή βιώνει,διότι θέλω πάντοτε να τη βλέπω, και να τη βλέπω χαρούμενη,για έμενα αυτό είναι πολύ σημαντικό και της το έχω πει πως χαίρομαι με την ευτυχία της και τυραννιέμαι με τη θλίψη της...Δε ξέρω είναι όλα τόσο συγκεχυμένα στο μυαλό μου,νιώθω αμήχανος...Κι ένα τελευταίο, πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε σπίτι μου,φάγαμε,γελάσαμε κάναμε το καλαμπούρι μας όπως πάντα και στο τέλος πάντα συζητάμε ερωτο/φιλοσοφικά ζητήματα.. και το έφερε η κουβέντα και τη ρώτησα απρόσωπα ,<> και μου απαντά <> και της λέω <> και μου λέει <>μετά κοιταχθήκαμε αναμεταξύ μας λίγο ντροπαλά και οι δυο.. ,εύχομαι τουλάχιστον και κατ'αυτόν τον τρόπο να το έχει καταλάβει...Αυτά ,κάθε σχόλιο - παρατήρηση σου είναι πολυπρόσμενα,ευπρόσδεκτα και όπως πάντα καρτερώ την απάντησή σου με αδημονία...

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη,επαναλαμβάνω αυτά που έβαλα σε εισαγωγικά γιατί δεν εμφανίστηκαν πάνω. Εγώ την ρώτησα αν έχει καταλάβει και νιώσει μήπως την αγαπάει κάποιος άλλος,εκτός του αγοριού της,τόσο πολύ,αν υπάρχει κάποιος που να τρέφει υψηλά συναισθήματα γι'αυτήν(βέβαια της είπα να μην απαντήσει ονομαστικά ,μόνο να μου πει αν έχει καταλάβει την υψηλή αγάπη κάποιου άλλου) και εκείνη μου είπε πως - ναι έχω καταλάβει ότι υπάρχουν κάποιοι με τέτοια αισθήματα ,αλλά είναι πάρα πολύ λίγοι-(εγώ ξαφνιάστηκα ,λέω πόσοι είναι αυτοί που την αγαπάνε έτσι και το κατάλαβε κιόλας), κι έπειτα της λέω - πες μου αριθμητικά πόσοι είναι? - και μου απάντησε - Εκτός από το αγορι μου,τέτοια αισθήματα έχω καταλάβει μόνο από ΕΝΑΝ ακόμη - Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα Γιώργο, και συγγνώμη για την καθυστέρηση.

      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, να σαι καλά, χαίρομαι πολύ αν μπορώ να βοηθήσω με τον οποιοδήποτε τρόπο.

      Η αλήθεια είναι ότι, αφού η κοπέλα, έχει σχέση δεν μπορείς να παρέμβεις, ούτε είναι σωστό, ούτε θα σου ταίριαζε,πιστεύω, ούτε θα το ήθελες για εκείνη.
      Εικάζω πως μέλημά σου είναι η ευτυχία της, επομένως αν θες να την διεκδικήσεις θέλει υπομονή. Αφού σου αρέσει τόσο είναι κρίμα να ξεκινήσετε με "λάθος" συνθήκες.
      Το γεγονός ότι ξέρεις πως την αγαπάς, είναι θετικό και πιστεύω και εκείνη πως σε αγαπάει. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν σε είδε ποτέ ερωτικά και για αυτό το παίζει "χαζή" και προσπαθεί να μην δείχνει ότι καταλαβαίνει (τον ερωτικό αέρα στην) αδυναμία που της έχεις. Ή ότι δεν είναι σίγουρη αν πρέπει ή όχι να χαλάσει αυτή την φιλία.
      Όπως και να έχει να την αγαπάς και να την προσέχεις. Αλλά κάνε και υπομονή, δείχνεις πιο ώριμος από εκείνη.
      Όταν θα μείνει μόνη της και αφού περάσει ένα εύλογο διάστημα (για να έχει "ξεπεράσει"τον πρώην) προσπάθησε να της δείξεις και την ερωτική σου πλευρά. Φυσικά κάτι τέτοιο εμπεριέχει το ρίσκο να χαλάσει ή να βαλτώσει η φιλία σας. Αλλά δεν γίνεται να καταπιέζεσαι για πάντα. Πες ότι εσύ έτσι κ αλλιώς θα την αγαπάς. Με το να το μάθει δεν αλλάζει κάτι για σένα, αλλά για εκείνη. Εσύ έμαθες να είσαι φιλικός απέναντί της και ας είσαι ερωτευμένος.

      Εύχομαι πολλή και καλή επιτυχία! Και στο σχολείο σου και με την κοπέλα. Και μην ανησυχείς, η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ!

      Διαγραφή
    5. Σε ευχαριστώ πολύ, καλή μου Venus,έχεις απόλυτο δίκιο,ποτέ δε θα χαλούσα τη σχέση της για να επωφεληθώ από αυτό,ΠΟΤΕ. Τέτοιες ενέργειες και δεν αρμόζουν στο ήθος μου αλλά δε θέλω τη δυστυχία της για να χαρώ εγώ,ίσα-ίσα όταν τη βλέπω να κλαίει ή να πονάει, νιώθω τρομερό βάρος και πλάκωμα στο στήθος μου...Μέλημα μου πάνω απ'όλα είναι η ευτυχία της και για αυτό θα την προσέχω και θα την αγαπώ όσο μπορώ πάντοτε.Το μόνο που θέλω να σου πω είναι,αν κατά τη γνώμη σου, με βάση αυτά που σου εξιστόρησα ,αν νομίζεις πως έχει καταλάβει τα πραγματικά μου αισθήματα?...εγώ το μόνο που επιθυμώ είναι έμμεσα να το κατανοήσει,να καταλάβει την αγάπη μου,εσύ τι πιστευεις την έχει καταλάβει....

      Διαγραφή
    6. Παρακαλώ Γιώργο μου!!! Πιστεύω ότι αν είναι λίγο έξυπνη και έχει λίγη γνώση των ανθρώπων το έχει καταλάβει, ακόμα και αν δεν είναι σίγουρη.

      Το ενδιαφέρον σου είναι ξεχωριστό και σπάνιο. Ξέρει ότι την αγαπάς και το πιο πιθανό είναι να υποψιάζεται και την ερωτική πλευρά του ζητήματος, αλλά και το δικό της ενδιαφέρον και η σοβαρότητά σου δεν την επιτρέπουν αν το σχολιάσει ή να σιγουρευτεί.

      Και πιστεύω όπως και χει ότι σε θέλει στη ζωή της, με το δίκιο της φυσικά!!!!

      Θα πάνε όλα κατ' ευχήν...

      Διαγραφή
    7. Mακάρι,μακάρι να με θέλει στη ζωή της,μακάρι με όποιον ρόλο και να είναι,δε με πειράζει αυτό...Και να ξέρεις ακόμη μία φορά την βοήθησα και την στήριξα ηθικά,μου ζήτησε όπως πάντα τη συμβουλή μου,μοιράστηκε ένα προσωπικό της πράγμα μόνο μαζί μου και εγώ το θεωρώ αυτό μεγάλη τιμή,και όπως πάντα η απάντηση μου ήταν πολύ λέπτή και ορθή ,ήταν υπέρ του δικού της συμφέροντος ,δεν αποσκοπώ ποτέ να επωφελήσω τον εαυτό μου μέσα από τον πόνο της-αυτό το θεωρώ χυδαίο ειδικά όταν ισχυρίζομαι πως την αγαπώ βαθιά και ουσιαστικά,και πάλι κάναμε μια πολύ ωραία και σπουδαία ερωτοφιλοσοφική κουβέντα και πραγματικά όταν την έβλεπα να κρέμεται από τα χείλη μου για να ακούσει κάθε μου κουβέντα πραγματικά συγκινήθηκα και συγκινήθηκα πιο πολύ όταν μου είπε (όταν στο θέμα της ,της απήντησα) -όποια και να είναι η επιλογή σου θέλω να είσαι χαρούμενη,γιατί ότι και να πάθεις να ξέρεις (της λέω) πως θα έχει άμεσα αρνητικές επιπτώσεις στην δική μου καρδιά...και μου απαντά - αχ καλέ μου σε παρακαλώ μη πονάς και για μένα,να ξέρεις πως θα είμαι καλά και εσύ(μου λέει) θα είσαι καλά,θα προσπαθήσω να είσαι καλά δεν θα σε αφήσω ποτέ να στεναχωρηθείς)- Πραγματικά όταν μου το είπε αυτό συγκινήθηκα αφάνταστα και επισφράγισα την Αγάπη μου για αυτήν,όποια και να είναι η συνέχεια...

      Διαγραφή
    8. Χαίρομαι πάρα πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας τόσο όμορφα, ώριμα και βαθιά αισθήματα! Είσαι παράδειγμα νομίζω για κάθε αναγνώστη.

      Σίγουρα η κοπέλα κατανοεί την εγγύτητα της επαφής σας και την τόση σου αδυναμία. Και το εκτιμά πιστεύω.

      Να δεις καλέ μου που κάποτε θα έρθετε ακόμα πιο κοντά. Καμιά κοπέλα δε μπορεί να αντισταθεί σε τόσο συναίσθημα και τόσο ρομαντισμό. Κι είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κάποια τυχαία κοπέλα.

      Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε ευτυχισμένοι μαζί και τώρα και πάντα! :)

      Διαγραφή
    9. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ,είχα πραγματικά τεράστια ανάγκη να τα εκφράσω όλα αυτά σε κάποιον, ακόμη κι έτσι απρόσωπα,σε ευχαριστώ που μ'άκουσες,αλήθεια το είχα μεγάλη ανάγκη.

      Διαγραφή
    10. Αλίμονο! Δική μου η χαρά που έχω αναγνώστες σαν εσένα. Και μου αρέσει πάρα πολύ να βοηθάω οποιονδήποτε έχει κάποια ανάγκη, έστω και λίγο.

      όποτε θες να πεις κάτι να το λες! ΝΑ το συζητάμε! Ίδια ηλικία έχουμε περίπου! Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
    11. Τιμή μου,όλα τα καλά σου λόγια...Θα σε ενημέρώσω για το καθετί,γιατί πιστεύω πως θα χρειαστώ τη βοήθεια σου σίγουρα αργά ή γρήγορα.Να'σαι καλά,σ'ευχαριστώ και πάλι.Καληνύχτα!

      Διαγραφή
  53. Μου αρέσει ένα παιδί αρκετά μεγαλύτερο( είναι περίπου 20 και εγώ 15..) τον γνώρισα μέσα από τον αθλητισμό.Πάμε στον ίδιο σύλλογο.Πρόσφατα πήγαμε μια εκδρομή και επειδή δεν έβρισκε να κάτσει πουθενά κοντά στους φίλους του έκατσε δίπλα μου. Εγώ άρχισα να μιλάω με τους φίλους του που τυχαίνουν να είναι ξαδέρφια και αδέρφια αλλά τέλος πάντων.Το θέμα είναι ότι εμένα άρχισε να μου αρέσει και γενικώς προσπαθούσα να αρχίσω να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν μου είναι αδιάφορος.Οι φίλες μου μου λέγανε συνέχεια ότι μ κοίταγε και το παρατήρησα και εγώ καθώς πιάσαμε αρκετές φορές ο ένας τον άλλο να κοιταζόμαστε. Γενικώς τον κοίταγα και μόλις με κοίταγε γύρναγα το κεφάλι μου και μετά τον ξανά κοίταζα και αυτός με κοίταγε και του χαμογελούσα και μου χαμογελούσε και αυτός με το (υπέροχο) χαμόγελό του. Αυτό συνέχισε σε όλη την εκδρομή. Εγώ βέβαια θεώρησα ότι αυτό ήταν μόνο για την εκδρομή (όλο το ενδιαφέρον εννοώ)αλλά αφού γυρίσαμε στις προπονήσεις με κοίταζε και δεν σταμάταγε και τον κοίταζα και εγώ και χαμογελούσαμε ο ένας στον άλλο. Το θέμα είναι τώρα δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται γιατί τον είχα προσέξει και παλιά αλλά δεν είχα δώσει σημασία μέχρι την εκδρομή.( Ναύπλιο... Φοβερά ήταν.)

    Βοήθειααα δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι!!Τι να κάνω; να του μιλήσω; και τι να του πω;Του αρέσω;

    Αλεξάνδρα.... Επειγόντως απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά διακοπές βλέπετε!!!

      Κατ αρχάς αν σου πω ότι ναι μεν η διαφορά ηλικίας δεν είναι κάτι κακό, αλλά όταν υπάρχει διαφορά φάσης ζωής, τότε είναι δύσκολο η σχέση αν λειτουργήσει ομαλά. Διαφέρει ο τρόπος ζωής των ατόμων, τα ενδιαφέροντα, οι προτεραιότητες και φυσικά το τι θέλει ο καθένας στην παρούσα φάση από την ζωή του.

      Βεβαίως υπάρχουν πετυχημένες εξαιρέσεις αλλά καλό θα είναι να το συνυπολογίζεις και αυτό.

      Προφανώς υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα, ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον. Αλλά απ ότι κατάλαβα δεν είναι και τόσο ντροπαλός. Επομένως δεν πιστεύω ότι εσύ (ακόμα τουλάχιστον) πρέπει να κάνει κάποια "επιθετική κίνηση". Σαν μεγαλύτερος ξέρει να καταλαβαίνει πότε αρέσει. Επίσης ξέρει που θα σε βρει. Αρα πιστεύω ότι αν θέλει να κάνει κίνηση θα κάνει.

      Είναι πολύ λογικό και φυσικό που σου αρέσει αλλά προσπάθησε να μην το δείχνεις υπερβολικά πολύ! Ειναι πειρασμός να θες να είσαι συνέχεια κοντά ή στο οπτικό του πεδίο αλλά για να καταλάβεις αν πραγματικά του αρέσεις πρέπει να δεις αν και εκείνος προσπαθεί να σε πλησιάσει. Δηλαδή άφησέ του χρόνο και χώρο για αν δεις τις κινήσεις του.

      Καλή τύχη σου εύχομαι και καλή χρονιά με υγεία!!! :)

      Διαγραφή
    2. Επίσης Καλή χρονιά!! :DD
      Το θέμα είναι ότι χθες που πήγα προπόνηση άρχισε να έρθει αυτός και η παρέα του οπότε οταν ήρθαν δεν του εδωσα σημασία και γενικώς δεν το κοίταζα ή κάτι τέτοιο.Δύο κοπελιές που το ξέρουν ότι μου αρέσει μου έλεγαν συναίχεια κοίτα τον μωρη και λίγο και τέτοια γιατί αυτός σε έχει φάει.Η πλάκα ήταν ότι επειδή απο αυτοπεποίθηση δεν κατέχω τίποτα και να κατέχω την δείχνω σπανίως δεν τις πίστευα και κάποια στιγμή γυρνάω απότο μα γιατί με φώναξε ένα παιδί και τον βρήκα ακριβώς μππροστά μ....Τον αγνόησα(οχι επίτηδες) και όλη την υπόλοιπη προπόνηση με κοίταγε...Το πρόβλημα μου είναι πως δεν ξέρω πως να αγνοώ εσκεμένα! το θεωρώ αρνητικό τ όλο θέμα αδιαφορίας.! γενικως είμαι χαρουμενοσ κοινωνικός ανθρωπος.Γνωρίζω ευκολα ατομα και απλώςδεν μπορώ να φλερομαι ψυχρα ή έστω να μην χαμογελαω σε όλους! κάτι για να βοηθήσεις με την αδιαφορία...

      Εύχαριστω πάντως!

      Διαγραφή
    3. Alexandra egw pantws tha sou elega arxika oti se thelei apegnwsmena kai pws den mporei na ante3ei makria sou.Eimai arketa sigouri oti metraei kai tin wra pou tha paei stin proponisi giati polloi to kanoun afto.Giati na ton agnooeis?afou kai esu ton thes kai autos.Dei3tw me ena xamogelo kai ta pragmata tha erthoun apo mona tous(gia arxi kane auto).Kai prepei na exeis autopepoithisi ti xazomara auti pou tin exoume oles mas??se parakalw twra einai san na exeis ratismo ston idio sou ton eauto.Oles mas exoume mia omorfia alles poli alles ligi.na ektimas auta pou exeis kai na euxaristeis to Θεο poy ta exeis :))))

      Διαγραφή
    4. elpizw maria na isxuei auto pou les peri oti me goustarei... Ap xamogela allo tipota ot kalo einai oti milagame meso facebook gia duo meres kai antalaksame tilefwna kai twra milame apo minimata! exei stili kapia minimata pou mou exoun kinisei to endiaferon opws:
      sizitagame kai kapia stimyi ton rwtisa an tha figei apo to spiti simera kai mou eipe oti tha apei na agorasei kati kai meta borei na paei gia kafe.egw gia plaka tou eipa :den me perneis kai mena mazi? kai mou apadise otan teliwsw na se prw ena tilefwnw gia na pame.kai tou apadaw gia plaka to eipa kale.eimai sxolio dne borw na figw<3 me tin kardoula. kai mou apadaei egw padws den eixa provlima kai tou kanw an einai na kanonisoume padws kai mou leei nai na kanonisoume giati oxi! h otna eixame prwtomilisei mou eixe stiei prwtos filakia gia kalhnuxta. kai emt tou estila egw! simera pou eixa proponisi pio prin eixa aglika kai tou eipa oti tha ton parw st dialimma!kai ton pira kai tou kanw gia sou kai mou kanei gia kai se esena kai tou lew spiti eisai kai mou kanei nai kai me rwtaei an tha apw proponisi kai an eimai kalhtera( exw otitida) kaii tou lew nai tha paw den xanw egw proponisi.kai mou leei an einai na se permenw gia na kanoume mazi kai tou lew tha paw 6:15 omws giati tleiwnw 6 aglika kai tou kanw meta apo ena lepto sighs an thes me perimeneis gia na kanoume kai mou kanei ame giati oxi.telos padwn dne kaname mazi gt eprepe na figw pio nwris opote biazomoun alla mou eipe gia tu eipagia kai xamogelasame o enas ston allo!
      asxeto einai 19 kai se 11 mines apo twra exei genethlia (11/12) <3 <3 to gluko mou...

      Διαγραφή
    5. Agapiti alexandra soryy pou argisa na apantisw aplws exw kai sxoleio...loipon..Eimai 100000% sigouri paidi mou ti les twra?mpravo poli kali arxi mbravooo.paizei na se parei kanena dwro mipws exeis genethlia twra sta kontina???FOS FANARI EINAI PAIDI MOU OTI SE THELEI TI SE EIPA OTI METRAEI TIS WRES POY THA SE DEI <>eides?pw pw se goustarei para poli....eides edw pera se rwtisa ama tha pas proponisi einai san na sou leei me liga logia arage tha erhei stin proponisi ama oxi tote ti ofelos exw na paw?Edw pera endiaferhike gia tin ottitida pw pw pw.ax kes kardies alexandra mou!!ante kale na ton xerase xaxaxaxaa!kali sinexeia me perissotera xamogela kai perissoteri sigouria.

      Διαγραφή
    6. Οι εξελίξεις είναι ευχάριστες. Από την μία όταν μας αρέσει κάποιος είναι φυσικό να μας βγαίνει μία αδιαφορία από την ντροπή και το γνωστό για να μην καρφωθούμε. Και γενικά να έχεις υπ όψιν σου ότι δεν είναι καλό να είσαι και πλήρως διαθέσιμη. Όχι εσκεμμένα, απλώς πάνω απ όλα πρέπει να είναι το δικό σου πρόγραμμα και προτεραιότητα το σχολείο, η οικογένεια και οι φίλοι σου. Δεν λέω να μην προσπαθείς για τις σχέσεις σου και τα αγόρια. Ίσα ίσα όταν μας αρέσει κάποιος και δείχνει κ εκείνος ενδιαφέρον επιβάλλεται να του φερόμαστε σωστά και να προσπαθούμε αν έχουμε καλή σχέση. Απλά προσπάθησε να μην ξεφεύγεις.
      Τα αγόρια εκεί κερδίζουν συνήθως. Είναι πιο χαλαροί και δεν κάνουν τόσες υπερβολές όσες τα κορίτσια.

      Το αγόρι αυτό μέχρι στιγμής φέρεται όμορφα και δείχνει να ενδιαφέρεται αρκετά. Μην πέσεις με τα μούτρα απόλαυσέ το μεν, αλλά με ρέγουλα. Μην ξεχνάς την διαφορά ηλικίας, που όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο πολύ μετράει.

      Πιστεύω ότι με λίγο μέτρο, θα τα πάτε πολύ καλά! Μην βιάζεσαι σιγά σιγά!!! Περιμένω νέα σου!

      (Ευτυχώς που έχουμε και την Μαρία που σχολιάζει όταν λόγω εξεταστικής δεν προλαβαίνω!!!!)

      Διαγραφή
    7. Maria se 2 mhnes exw genethlia exoume akoma.... Ti na pw... maresei arketa kai an ediaferetai makari na sumbei tipota! twra afroditi m na sou pwtin alithia epidh otan milame merikes fores argei na mou stilei minima(eskemena h oxi) arxisa na to kanw kai egw auto kai eida oti arixse na mou stelnei minimata me diafora enos leptoupio meta! to sababto milagame olh mera kai dne piya poponisi kai eipa na min toy to stilw na dw ti tha kanei! kai moy stelni kata tis 8(sinithws tote teliwwn prop kai egw) kai moy leei yt den irthes smr prop.?? kai toy eipa ekei mia dikaiologia.Kai tin kyriaki permena na moy milisei prwtos kai den estile tpt kai toy stelnw egw kaat tis 8 to vradu: eipa na min stilw alla telika na maiii <3 kai moy leei xaxa :DD ti kaneis kai meta arxisame kouveda.sr st school sot dialima toy stelnw mnm: eisai eksw kai moy leei oxi spiti eimai kai toy leew den erxese apo edw?(menei koda sto sxolio m)kai moy leei den me lipase twra sikwthika kai toy lew gia plka :droph sou na les psemata aplos den theleis kai mou leei droph sou na nomizeis lathos pragmata auta...
      egw padws den pisteuw oti me thelei toso an me thelei gt merikes fores me exei POLU grammeni... ti na pw.... aa to sababto tou eipa na bgoume egw autos mia filh m kai enas filos tou kai moy leei pezei na paw araxoba kai tou kanw okok:\ mallon den ithele na bgoume....

      Διαγραφή
    8. Μπορεί και να μην ήθελε καλύτερα μην ξαναπεις κάτι για βόλτα άστο πάνω του έκανες την κίνηση σου! Καλό είναι αυτό που κάνεις, να δείχνεις μετρημένο ενδιαφέρον. οχι ψεύτικη αδιαφορία αλλά ούτε να δείχνεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω απο την στιγμή που μιλάτε!

      και εγώ πιστεύω ότι του αρέσεις, αλλά όχι σε βαθμό τέτοιο που να έχει κολλήσει κιόλας. μεχρι στιγμής όλα καλά! πιστεύω ότι αν κρατήσεις την ίδια στάση μπορεί και να γίνει και κάτι! αλλά τι είχες τι έχασες!!!! καλή τύχηηηη και μας λες τα νέα σου!!!

      Διαγραφή
    9. Αφροδίτη δεν μπορώ να ξεκολίσω...αυτο με την ΒΟΛΤΑ να τ απω λεπτμερως του λεω τι θα ελεγεσ να πηγαιναμε σαββατο γλυφαδα εγς εσυ μια φιλη μου και ενας φιλος σου και μου λεει δεν ξερω μπορει και να μην ειμαι εδς αλλα αν ειμαι παμε!! και του λεω οκοκ
      τι να πω μιλαμε απο μυνηματα αλλα αν δεν του στειλω εγω δεν στελνει... σιγα μην ενδιαφερεται!:| τον θελω υπερβολικα πολυ.... <\3

      Διαγραφή
    10. Μην αγχώνεσαι καλή μου! Ίσως σαν χαρακτήρας να είναι των πιο ελαφρών επαφών, δλδ να του αρέσουν αρκετές κοπέλες αλλά σε αυτή την φάση να μην θέλει να είναι με μία συγκεκριμένα. Είναι όπως σου είπα εξ αρχής και λόγω ηλικίας και λόγω εμφάνισης. Είναι στην φάση που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν του αρέσεις. Απλώς δεν είσαι η πρώτη ή η μοναδική του επιλογή. Φυσικά αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον αλλά δε σου προτείνω να κάτσεις να περιμένεις κιόλας. Εσύ έδειξες το ενδιαφέρον σου, από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του.

      Σιγά σιγά θα ξεχαστείς. Προσπάθησε να βρεις ενδιαφέρον σε κάτι άλλο, στο σχολείο, στην προπόνηση, σε άλλες δραστηριότητες. Μην δείχνεις ότι κρέμεσαι από τις βουλές του. Να είσαι φυσική, φιλική αλλά όχι πάντα απόλυτα διαθέσιμη. Άσε τον να δείξει τον ενδιαφέρον του. Και αν δεν ξανα στείλει ή ξαναστείλει μετά από πολύ καιρό σα να ξέμεινε από άλλα ενδιαφέροντα, μην δίνεις σημασία. Φέρσου φιλικά αλλά χωρίς να του δίνεις και πολύ αέρα. Σε αυτό το σημείο να είσαι αδιάφορη. Ή θα χαθείτε τελείως ή θα ξυπνήσει κάτι μέσα του! Τι είχες τι έχασες!

      (Αμαν αυτά τα αγόρια, λέμε να φερόμαστε σωστά και ευγενικά και να δείχνουμε ενδιαφέρον, αλλά τελικά τα θέλει ο πισινούλης τους με την αδιαφορία και την απομακαρυνση! )

      Καλή επιτυχία καλή μου!

      Διαγραφή
    11. Sas stelnw sizitisi (tou eipa oti mou aresei vasika katse na pw ti egine akrivws kai metastelnw sizitish) hmoun aglika kai milagame mesw minimatwn kai mia filh mou mou eipe na tou stilw : na sou pw mou areseis... telws padwn egw psilovobomoun tin adidrasi tou kai ekhnh thn wra m kanei h kopelia gia an dw kati kai to estile.... twra akolouthei h sizitish!tha stilw kai ena minima pio prin gt aliws xanetai ligo to minima! :P too A egw to F autos
      A plaka exei! egw feugw esu erxese
      A na sou pw.. MOu areseis( dropali fatsoula estila mazi me auto)
      F odws egw erxoami esu feugeis!! hahaha :) pws ta les etsi auta?? :P
      A ta lew opws ta niwthw
      A dne xriazetai na mou peis auto pou thelw na akousw apla na min to mathoun oi alloi giati tha akougodai polla
      A aplws ithel ana to ksereis
      F kala ekanes kai mou to eipes!! den to mathenei kaneis mn anisixeis!!:P enoeis emfanisiaka fadazomai gt den me exeis gnwrisie kai genikotera polu!etci??
      A nai alla elpiz wna se gnwrisw kapia stigmi.padws fenesai kalo paidi me to xioumor sou thn sobarothta otan to apitei to thema! makari na kataferw na se gnwrisw! alla sto lew to xamogelo sou einai auto pou latrepsa prwto panw sou...
      F kai egw thelw na se gnwrisw!euxaristw polu gia ta kala sou logia!! :)))
      A thn alithia pada! wraia an kataferoume kapoia stiymi na bgoume... :)
      F tha kataferoume!giati oxi? :))
      A an uparxei thelisi...
      F paraponiara! tha uparxei!

      Telos! edupwseis! meta legame asxeta! milame mia xara doksa to theo !( o fobos mou htan na min ksanamilisoume)

      Twra ti kanw? Logika perimenww!

      Διαγραφή
    12. Ακριβώς περιμένεις. Όντως ήταν λίγο απότομο, αλλά εντάξει σημασία έχει το αποτέλεσμα. Πιστεύω από την στάση του ότι του αρέσεις απλώς του ήρθε απότομο όπως είναι λογικό!

      Το αν και πόσο του αρέσεις θα το κρίνεις από τις μελλοντικές κινήσεις. Εσύ μείνε ψύχραιμη, όχι αδιάφορη αλλά όχι κ κολλημένη, ξέρεις, μην τον ζαλίζεις στα μηνύματα. Άσε λίγο χρόνο και χώρο να το χωνέψει και να προλάβει αν αντιδράσει.

      Πιστεύω όλα θα πάνε πολύ καλά!!!
      :)

      Διαγραφή
    13. to elpizw! eutixws h dustixws den prolavenw na tou stelnw polla minimata gt diavazw kai exw kai idiaitera h frotistirio!Shmera eixe to prwto amthima odhghshs tou... <3 :P aurio exei pali stis 11 na tous tilw kalh epituxia h na to afisw etsi!?

      Διαγραφή
    14. :) Ευτυχώς! Πρώτα και πάνω απο όλα το μέλλον σου. Κανείς δεν θα είναι δίπλα σου για πάντα και πρώτα πρέπει να εκτιμάς, να αγαπάς και να φροντίζεις εσένα και τις επιθυμίες σου.

      Αν μιλήσετε πες καλή επιτυχία αν όχι άστο να περάσει και όταν μιλήσετε πες οτι σκέφτηκες να στείλεις αλλά δεν ήθελες να ενοχλήσεις!

      Επίσης είναι καλό και υγιές να έχεις και άλλες ασχολίες και υπόλοιπη ζωή. μπορεί να θες να του αφιερώνεις περισσότερο χρόνο, αλλά μην βιάζεσαι! Κάποια πράγματα θέλουν υπομονή!

      Καλή τυχη!

      Διαγραφή
    15. to provlima oti dne mou stelnei prwtos minima to ksexases... :(

      Διαγραφή
    16. Γι αυτό σου λέω, άστον να δεις τι θα κάνει δε μπορεί να τον κυνηγάς μόνιμα εσύ! Άσε κι εκείνος να προσπαθήσει.

      Οι βάσεις και οι όροι είναι ότι θέσεις εξ αρχής. Αν τρέχεις εσύ συνέχεια τώρα, πάντα εσύ θα τρέχεις. Κι αν δεν το κάνεις θα στην πει κιόλας. Αντίθετα τα πράγματα πρέπει να είναι ισομοιρασμένα!

      Αν θέλει αν στείλει αν δεν θέλει, ποτέ του! Άλλωστε τι νόημα έχει να σου στέλνει μόνο και μόνο επειδή του στέλνεις εσύ. Μεγάλο παιδί είναι, που και πως θα σε βρει ξέρει, ας κουνήσει τον πισινούλη του. Αλλιώς υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. ;)

      Διαγραφή
    17. okayy!! euxaristww :DD tha sou grapsw an uparxoun ekselikseis! :DD

      Διαγραφή
    18. Παρακαλώ!! :) Πολλή καλή τύχη!!! Οκ!! ;)

      Διαγραφή
  54. kanw parea me mia kopela edw ki enan xrono,h opoia t eixe fti3ei me enan filo m alla meta xwrisa...exei perasei kairos apo tote kai tous teleyteous 2 mhnes kanoume arketh parea 8 elega...an kai opote vriskomaste malonoume san tn skylo m tn gata...meta tis diakopes ki enw eixe n me dei 15 meres...me phre thl kai me rwthse pote 8 3anar8w...ki otan telika thn 3anada etre3e k me agaliase...e kai twra meta apo ayto 3ana kanoume san tn skylo me thn gata...olo leei oti den 8 mou 3ana milisei kai seligo me pirazei...to mono pou me provlhmatizei einai pws otan vgenoume pirazei enan filo m kai tou kanei koplimenta enw 3erei pws aytos den thn 8elei h an dei kapoion oreo leei oti ths aresei...epishs synexia me tsiglaei h opote vgenoume thn mia ka8ete konta m thn allh apenanti m...me oti kai na ths pw arpazete kai m thn leei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν φίλε μου δύο είναι τα τινά! Ή είναι πολύ εξωστρεφής, φιλική και εκδηλωτική με την παρέα της ή της αρέσεις και θέλει να σου τραβήξει την προσοχή. Με πιο πιθανό το πρώτο, έτσι όπως μου τα λες! Βέβαια όλο αυτό με προσοχή αφού είναι πρώην κοπέλα φίλου. Δεν χρειάζεται να γίνεται μαλλιά κουβάρια.

      Διαγραφή
    2. Aγαπημενη Αφροδιτη γεια σου κ παλι..ειμαι η Αννα κ ειχα δημοσιευσει το θεμα μου πριν λιγο καιρο σχετικα με τον απεναντι απο την εστια..καταρχην,ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα τωρα βρηκα χρονο να σου γραψω..τα πραγματα ειναι πραγματικα δυσκολα μιας κ αυτος δεν βγαινει απο το δωματιο του σχεδον καθολου( μονο για φαγητο,μπανιο,τουαλετα)..ειναι συνεχως στο δωματιο του..ακουει δυνατα μουσικη,παιζει παιχνιδια κ γενικα ζει στον εικονικο του κοσμο..με αποτελεσμα να μην υπαρχει ευκαιρια για να του αρχισω κουβεντα κτλ..απο την μια δεν ειμαι τυπος που κανει κινησεις κτλ αλλα απο την αλλη εχω ολη την καλη διαθεση να κανω κατι για ολο αυτο αλλα οι συγκυριες βλεπεις δεν βοηθανε..οσο για τους κοινους γνωστους..χμμ δυστυχως αυτοι δεν υπαρχουν αφου αυτος ειναι 5ο ετος πολυτεχνειο κ εγω 1ο σε εντελως διαφορετικη σχολη! δεν ξερω τι αλλο να κανω πια..η κατασταση μου επιδεινωνεται μερα με τν μερα αφου εχω φτασει στο σημειο να στηνω αυτι πισω απο την πορτα μου για να ακουσει ποτε μπαινοβγαινει στο δωματιο του,ποτε κ με ποιον μιλαει στο τηλ κοκ..συγγνωμη αν σε κουρασα,καρτερω την βοηθεια σου!

      Υ.Γ Καλη χρονια επισης με υγεια,ευτυχια κ οοο,τι επιθυμεις!

      Διαγραφή
    3. γεια σου άννα μου! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και σε σένα ότι επιθυμείς!

      Όντως τα πράγματα είναι περίεργα.Αλλά δες τα πράγματα ρεαλιστικά. Το θέμα δεν είναι οτι εσύ δεν μπορείς να τον πλησιάσεις, αλλά ότι εκείνος δεν θέλει εσκεμμένα ή μη να τον πλησιάσει ο οποιοσδήποτε! Δεν κρίνω τον τρόπο ζωής του αλλά δεν τον λες και κοινωνικό ούτε φιλικό. Τουλάχιστον κλειστός χαρακτήρας.

      Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του ζητήσεις βοήθεια σε κάτι (πχ υπολογιστή μιας και πάει ΕΜΠ) σαν γείτονας. Ή μία μέρα που θα φτιάχνεις καφέ χτύπα του και πες του (τώρα που είναι εξεταστική!) σκέφτηκα ότι μπορεί να θες κι εσύ! Θα το πιάσει το μήνυμα. Γενικά ψάξε μία αφορμή, στείλε του μία κάρτα! κάτι δε ξέρω!

      Αν δε μπορείς ή δε θες να κάνεις κίνηση μην περιμένεις κ πολλά από εκείνον. Άρα ή δρας, ή περιμένεις επ άπειρον κ ελπίζεις ή απλά προχωράς! Αλλά ξαναλέω σκέψου ότι αν κάτι δεν πάει καλά θα τον τρως στην μάπα...(που λέει ο λόγος δλδ!!!)

      Καλή τυχη καλή μου!

      Διαγραφή
  55. Venus δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς απλώς ήθελα να μπω λίγο στη θέση σου.Αλεξάνδρα μου συνέχισε τα πας περίφημα!Αφροδίτη,έχει μια φίλη μου μια απορία και είπε να σου την θέσω.Λοιπον εχει 2 χρονια που κανει παρεα με ενα αγορι το οποιο τωρα τελευταια της κανει σκηνικα και αυτοςτου στυλ θα παρει το χερι ενος κοριτσιου και θα το παει πισω του,την ειπε τωρα προσφατα α ρε εσυ να ειχα την καλοσυνη σου και τιποτα αλλο στον κοσμο,παλι καλα κανω εναν ανθρωπο να γελαει(εννουσε την φιλη μου),εγω σε βλεπω σαν φιλη την ειπε δηλαδη το κοριτσι που κανω λιγη και πολλή παρεα αμα θα εχω προβλημα θα ερθω σε αυτην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. μαρία μου, δε νομίζω ότι την βλέπει ερωτικά αλλά είναι σαφής ότι την θεωρεί πολύ καλή φίλη του.

    Από αυτά τα στοιχεία και μόνο, μου φαίνεται ένα ανοιχτό και ευγενικό και ειλικρινές αγόρι. Δε μου δείχνουν αυτά τα γεγονότα καμία ερωτική προδιάθεση!

    Καλή επιτυχία στην φίλη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνωμη που αργησα να απαντησω απλως εγραφα διαγωνισματα και πηρα βαθμους εβγαλα 19,2.σε ευχαριστει πολυ και με ρωταει πως μπορει να του δειξει απλα και αγνα οτι τον θελει

      Διαγραφή
  57. καλησπερα!!καλη χρονια!! ειμαι η κοπελα που σου ειχα γραψει πριν 2 μηνες για ενα αγορι που μου αρεσει με το οποιο ειμαστε συμφοιτητες και που η φιλη μου δεν μου ελεγε ο,τι μαθαινε..δεν ξερω αν με θυμηθηκες...λοιπον..δεν εχει γινει τιποτα ακομα με αυτον..απλα ηθελα να μου πεις τη γνωμη σου για αυτη τη φιλη μου απο τη σχολη η οποια ειναι φιλη με αυτον που μου αρεσει..οχι ακριβως φιλοι απλα μιλανε πολυ..ολο τον καιρο αυτη η φιλη μου μου ελεγε οτι αυτος δεν κανει ποτε το πρωτο βημα γιατι φοβαται να μην φαει χυλοπιτα και για να κανει κατι πρεπει να ειναι σιγουρος οτι η αλλη τον θελει..και ενα βραδυ μου ειπε κατι τελειως ακυρο(εγω ετσι το αντιλαμβανομαι τουλαχιστον)οτι αυτος θελει οταν χωρισει με την εκαστοτε κοπελα,να μην προχωρησει εκεινη η κοπελα σε αλλη σχεση..και το επομενο βραδυ μου ειπε οτι εμαθε απο καποια φιλη οτι αυτου του αρεσει μια κοπελα και τησ την επεσε εφαγε χ και θα περιμενει οσο χρειαστει..ολα αυτα δεν της τα λεει ο ιδιος, δεν εχουν τετοια οικειοτητα,τα μαθαινει,λεει, απο φιλη φιλης..για να καταλαβεις τι παιζεται..εγω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι αυτο που μου ειπε οτι θελει οταν χωρισει με την εκαστοτε κοπελα,να μην προχωρησει εκεινη η κοπελα σε αλλη σχεση ειναι σιγουρα ψεμα για να ξενερωσω! και να σε ρωτησω και κατι σου φαινεται φυσιολογικο απο τη μια να μου λεει οτι δεν την πεφτει και απο την αλλη οτι την επεσε,εφαγε χ και θα περιμενει κιολας??δεν ειναι αρκετα αντιφατικο?? νομιζω οτι ολα αυτα μου τα λεει για να κανω πισω..αφου η ιδια μου ελεγε οτι ειναι σοβαρο παιδι και θελει να κανει σοβαρο γι'αυτο ειναι ακομα μονος του.αλλα απο τη στιγμη που παραδεχτηκα ανοιχτα σ'αυτην οτι μου αρεσει μου τα γυρισε τα πραγματα. εκτος κι αν με βολευει να σκεφτομαι ετσι,τι να πω..εσυ τι πιστευεις??
    και εν τω μεταξυ οταν της λεω οτι μου αρεσει παντα μου λεει οτι κι αυτη θα εκανε κατι μαζι του. αυτααα!! χιλια συγνωμη αν σε κουρασα!ευχαριστω εκ των προτερων!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλησπέρα και καλή χρονιά και σε σένα καλή μου! Φυσικά και θυμάμαι την περίπτωσή σου.

    Δεν με κουράζεις. Όπως σου είπα και την άλλη φορά ποτέ μα ποτέ δεν μπλέκουμε τρίτους στις ερωτικές υποθέσεις. Δεν είναι κακό να τα λες με την φίλη σου αλλά από την στιγμή που η φίλη σου είναι φίλη μαζί και μάλιστα είναι και κατά την γνώμη μου κακή φίλη και σε ζηλεύει δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να της λες τι θες και τι νιώθεις.

    Καλό θα ήταν να ξεκόψεις με αυτήν την κοπέλα και να σταματήσεις να ασχολείσαι με σου είπα- μου είπες.

    Καταλαβαίνω ότι όταν μας αρέσει κάποιος θέλουμε να μαθαίνουμε πράγματα, αλλά εσύ δεν δικαιολογείσαι. Να έλεγα ότι δεν ξέρεις το παιδί και δεν μπορείς να του μιλήσεις να έλεγα εντάξει από κάπου πρέπει να πιαστείς, αλλά τώρα αντί να σπαταλάς χρόνο σε βλακείες που λέει φίλη σου βρες τρόπο να φέρεις κοντά τις παρέες σας.

    Και σταμάτα την κοπέλα αυτή από κολλητή σου. Πέραν του ότι λέει ασυναρτησίες είναι ασυγχώρητο ότι παραδέχεται για κάποιον που σου αρέσει ότι της αρέσεις και εκείνης. Απορώ πως το ανέχεσαι. Σου είπε στα ίσα ότι θέλει να κάνει κάτι μαζί του και εσύ την εμπιστεύεσαι σε αυτά που σου λέει ή ότι θέλει να σε βοηθήσει?!?!?!?! Αν είναι δυνατόν.

    Το ζήτημα δεν είναι για το αγόρι, αλλά ότι ο χαρακτήρας της δεν είναι σωστός και καλό θα ήταν να απομακρυνθείς. Σήμερα σε διαβάλει σε ένα αγόρι, αύριο σε ένα μάθημα, μεθαύριο σε μία δουλειά. Και προφανώς όσο κάνεις παρέα μαζί της και εκείνη έχει καλύτερες σχέσεις με το αγόρι που σου αρέσει δε νομίζω ότι θα κάνεις κάτι μαζί του. Και που ξέρεις τι μπορεί να του λέει για σένα. Ίσως και εκείνος να ενδιαφέρεται και να τον κόβει.

    Μάθε καλό μου να διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις ΣΟΥ μόνη σου. Αλλά πάνω απ όλα μάθε να διαλέγεις σωστούς ανθρώπους να σε πλαισιώνουν!

    Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. σ'ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησες!!πραγματικα με βοηθανε πολυ οι συμβουλες σου!
    πιστευεις λοιπον κι εσυ οτι ολα αυτα που μου λεει ειναι ασυναρτισιες,ετσι?? εγω δεν της ειχα παραδεχτει οτι μου αρεσει,της ελεγα χαλαρα οτι ωραιος ειναι,πολυ χαλαρα..μεχρι που της το ειπα λιγο πιο σοβαρα αλλα αποφευγω παρα πολυ να της τα λεω ειδικα οπως τα νιωθω αλλα δεν μπορω και να κρυφτω τελειως..μονη της μου τα λεει χψρις να την ρωτησω!!αν καποια στιγμη παει η κουβεντα σ'αυτον(που παει πολυ συχνα)μου τα λεει μονη της..τα αρνητικα παντα!!
    κι εγω πιστευω οτι κατι υποπτο παιζει αλλα δεν ξερω, καθε φορα που βρισκομαστε μαζι,αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει πιθανοτητα μια ΦΙΛΗ σου να σου λεει τετοια ψεμματα.ισως γιατι εγω δεν θα το εκανα ΠΟΤΕ!
    και γιάυτο μετα τα ριχνω στον εαυτο μου και αναρωτιεμαι πολλες φορες μηπως ειναι ολα ειναι η ιδεα μου.αν και στην πραγματκοτητα εχω την ιδια ακριβως αποψη με σενα!!!
    και το θεμα ειναι οτι μου αρεσει παρα πολυ αυτο το αγορι.του εστειλα μνμ πριν λιγες ημερες δηθεν για μια εργασια και ηταν πολυ καλος.αυτο βεβαια δεν σημαινει απολυτως τιποτα.
    πιστευω οτι θα μπορουσα να τον πλησιασω αλλα νιωθω οτι δεν εχω καθολου αυτοπεποιθηση..νομιζω οτι δεν θα ξερω τι να πω, τι να κανω..δεν ξερω..γιατι ειμαι και υπερβολικα ντροπαλη..
    αλλα αν και αυτος ηθελε,δεν θα ειχε κανει κατι??

    δουκισσα (απο εδω και περα θα σου γραφω με ονομα,γιατι προβλεπεται να σου γραφω συνα) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλά κάνεις δούκισσα!Ε αυτά τα θέματα δεν λύνονται από την μία μέρα στην άλλη!

    ναι πιστεύω ότι για δικούς της λόγους (χαρακτήρας, συνθήκες κλπ) δεν έχει καθόλου σωστή συμπεριφορά απέναντί σου και μάλιστα έμμεσα είμαι πολύ ανταγωνιστική και μικροπρεπής. όπως σου είπα πέρα από το ζήτημα με το αγόρι είναι κακή παρέα για σένα γενικά. Με την πρώτη ευκαιρία σου φέρεται παράξενα. Αν ήταν σωστή ή δεν θα ανακατευόταν καθόλου ή θα σε βοηθούσε ή αν καταλάβαινε ότι δεν έχεις ελπίδες θα στο έλεγε ευγενικά αλλά κάθετα για να σε προστατέψει. Είσαι πολύ νέα για να είσαι με λάθος ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγους ούτε να σκορπίζεσαι ούτε να έχεις τόσο χαμηλά στανταρτς!

    Τα λέει μόνη της για ξέρει ότι κόβεσαι. Δεν είναι χαζή κάθε άλλο, είναι αρκετά πονηρή. Και το κάνει για να σου χαλάει την ψυχολογία. Και τα πετάει και καλά τυχαία για να σε πείθει σιγά σιγά.

    Κόψε παρτίδες με αυτή την κοπέλα σιγά σιγά. Με τρόπο κάθετο που όμως να μην της δώσεις αφορμή για να σε θίξει σε τρίτους. Κάνε νέες παρέες και φυσικά κάνε κινήσεις φιλικές για το παιδί που σου αρέσει. Μάλιστα εξομολογήσου του τι σου κάνει αυτή η φίλη σου και ζήτα συμβουλή. Ίσως εκπλαγείς με το τι θα σου πει. Δεν λέω να την θάψεις, αλλα να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου.

    Και όπως τότε σου είχα πει, δεν ξέρω αν εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί σου αλλά σίγουρα σε συμπαθεί. Αν του έδινες ευκαιρία να σε γνωρίσει καλύτερα πιστεύω δεν θα έχανες κάτι. Τουλάχιστον θα μαθαίνεις από πρώτο χέρι τι συμβαίνει κ αν του αρέσεις.

    Και στο κάτω κάτω θα κερδίσεις έναν νέο και καλύτερο φίλο. Καλή επιτυχία να έχεις! Και μακριά απ όσους κοιτάνε αποκλειστικά το δικό τους συμφέρον εις βάρος δικό σου και στο παίζουν και καλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. εχεις απολυτο δικιο!!! σ'ευχαριστω πολυ!! τουλαχιστον ο,τι συμβαινει τελικα να το διαπιστωσω μονη μου! απλα νιωθω οτι εχω χασει την κριση μου για τους ανθρωπους! και παλι σ'ευχαριστω πολυ! ειλικρινα με βοηθησες!!
    ελπιζω την επομενη φορα που θα σου γραψω να εχω καλα νεα!!
    καλο βραδυ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. :) Χαίρομαι που τα καταλαβαίνεις και μόνη σου καλή μου!

    Δεν έχεις χάσει την κρίση σου κάθε άλλο. Το ένστικτο σου σου έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά είσαι καλοπροαίρετη και δεν ήθελες αν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Απλά μην κρίνεις πάντα απ το πόσο καλή μπορεί να είσαι εσύ, ή το πως σκέφτεσαι!

    Άλλωστε μικρή είσαι ακόμα σιγά σιγά μαθαίνονται αυτά. Επίσης αν δεν πάθεις πως θα μάθεις.

    Απλά μην δίνεσαι πάντα με την μία, αυτά πάντα βοηθάει να γίνεσαι πιο ενδιαφέρουσα αλλά και να την πατάς δυσκολότερα.

    Και εγώ στο εύχομαι, καλό βράδυ και να προσέχεις τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εγω βγαινω με ενα παιδι εδω και μια εβδομαδα περιπου!Εκεινος μου ειχε μιλησει πρωτη φορα στα γενεθλια μου κ μου ειχε πιασει την κουβεντα και μετα οταν με ειδε με φιλησε.Δεν εκανε καμια αλλη κινηση ή τπτ τετοιο...Ζητησε τον αριθμο μου,μιλαγαμε,μετα απο 3 μερες βγηκαμε το πρωτο ραντεβου κ μου εφερε μια lacta γιατι ξερει πως μου αρεσει,με πηγε σε ενα βουνο γτ μου αρεσουν οι θεες απο τα βουνα (να σημειωθει πως δν ειχε απλωσει χερι πανω μου να με χουφτωσει κ.ο.κ.).Με πηγε σπιτι στην ωρα μου.Μετα μου εστελνε εκεινος κ στελνει ακομα.Τελος παντων,επειδη θελω να ειμαι ξεκαθαρη του ειπα πως αν με θελει για το σεξ μονο να μου το πει ασχετα απο τι θα αποφασισω εγω μετα...Εκεινος μου ειπε πως δεν με θελει για αυτο και πως με σεβεται για αυτο αλλωστε δεν εκανε αλλη κινηση και ειχε κοντα τα χερια του.Μετα μ ειπε πως απλα φοβαται να αναπτηξει τα συναισθηματα του γτ τον εχουν πληγωσει πολλες φορες αλλα την τελευταια φορα τον πληγωσαν γερα και πως δεν ψαχνει σονι και καλα για μια κοπελα να αγαπηθουν.Μπορει να πεσει αθελα του σε αυτο το τρυπακι αλλα δεν το επιδειωκει.Εγω του ειπα πως και εγω εχω πληγωθει πολυ απο τον τον πρωτο μου ερωτα και πως τον καταλαβαινω γτ κ εγω φοβαμαι πλ να αναπτυξω τα συναισθηματα μου κ δν θα τον πιεσω για κατι.Απλα να παιρναμε καλα και τετοια.Μου ειπε πως θα τρωω καμια μερα ακυρο για να βγει με τς φιλους τς γιατι παλαιοτερα τους ειχε χασει ολους κ τ ειπα πως οι φιλοι κ η οικογενεια ειναι πανω απ'ολα...Τεσπα,στο δευτερο ραντεβου πηγαμε βολτα μαζι,με ειχε αγκαλια μπροστα σε ολους,ηρθαν καποιοι φιλοι του και με φιλαγε μπροστα τους χωρις κολληματα,μου κραταγε παντα το χερι,μου ειπε πως ειμαι γλυκια και πως εχω πλ απαλα χειλη και πως θα ηθελε να με φιλαει ολη την ωρα...Μετα με πηγε σπιτι κ επειδη ειχε ψιλοπιει κ αρχισε να με ακουμπαει κ αλλου μου ειπε να φυγω απο το αμαξι γρηγορα γτ γινεται "κακος" και γενικα πανω κατω αυτα.Με πειραζει κανοντας με να ζηλευω ή γενικα με πειραζει,μου στελνει μνμτ μονος του...Τι λες να θελει απο εμενα?Πως το βλεπεις? :) ευχαριστω! Χριστιανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Επισης εχθες μιλαγαμε με μνμτ και σε καποια φαση απο τις πεντε εως τις εντεκα παρα δν απανταγε κ του ξαναστελνω. Μ απαντησε κανονικα κ μετα του ξαναστειλα κ τπτ παλι.δν το συνηθιζει.το κντ μου παθαινει καποια κολληματακια κ δν ερχονται τα μνμτ και μερικες φορες δν στελνονται κιολας αλλα δν ξρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλή μου Χριστιάνα ότι του αρέσεις το θεωρώ δεδομένο. Το τι προθέσεις έχει όμως μόνο ο ίδιος μπορεί να το ξέρει. Είναι σωστό να είσαι επιφυλακτική και να έχεις αμυντική στάση αλλά όχι και να φαίνεται σα να τον κατηγορείς ή να μην το εμπιστεύεσαι καθόλου. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται αλλά όσο έδαφος κερδίζει ο άλλος το κατέχει δε θα το παίρνεις πίσω ούσα ξανά επιφυλακτική

    Μέχρι στιγμής η συμπεριφορά του φαίνεται σωστή. Δεν έχω να οσυ πω κάτι άλλο. Μπορεί να προσποιείται μπορεί και όχι. Προχώρα λοιπόν, με τον ίδιο ρυθμό και βλέπεις. Αν αξίζει μένεις αν όχι φεύγεις. Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις από πριν τι θα γίνει σε μία σχέση ή τι σκέφτεται ο άλλος. Στην τελική μπορεί να θες πραγματικά κάποιον κ αύριο να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και να τον αφήσεις. Το ξέρεις? Δεν το ξέρεις!

    Καλή τύχη εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αλεξάνδρα σχολίασες!?

    Λοιπόν μετά από αυτά που είδα ότι σχολίασες αν και δεν μου τα εμφανίζει αυτή τη στιγμή... (λολ)

    Καλά κάνεις βρίσκω την στάση σου πολύ φυσική. ΚΑλά έκανες και μίλησες αλλά όχι αμέσως. Αν δε μίλαγες ΚΑΘΟΛΟΥ θα ήταν σα να το κάνεις επιτηδες και θα ήταν το ίδιο με το να έπεφτες πάνω του με το που ήρθε!

    Να είσαι φυσική και ανεξάρτητη. Έχεις δείξει ενδιαφέρον, ξέρει που θα σε βρει, έχει το μπαλάκι... Δεν θα τον παρακαλάς κιόλας!!! Επιλέγεις δε σε επιλέγουν καλό μου ;)

    Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα εφτιαξε με αλλη το παιδί οπότε....
      τους είδα εχθες χεράκι χεράκι ...
      Αυτά είναι!

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά! Η ζωή εμπειρίες είναι που κάθε μία μας αφήνει και ένα μάθημα και μας κάνει λίγο πιο σοφούς!Την επόμενη φορά ίσως χειριστείς τα πράγματα ίσως χειριστείς τα πράγματα αλλιώς και θα είσια πιο προσεκτική αν χρειάζεται! Άσε που αυτά είναι δανεικά τώρα εκείνος αύριο εσύ!

      Σκέψου θετικά απόλαυσε την ελευθερία σου και που ξέρεις μπορεί αν τα φτιάχνατε να πέρναγες χειρότερα!

      Καλή τύχη!!

      Διαγραφή
  67. Λοιπόν τώρα δεν ξέρω μπορεί και να είναι αργά τι εννοώ?μμ..δεν ξέρω τι γίνεται με θέλει ή όχι!
    Θα σας πω τα σημάδια και θα μου πείτε αν με θέλει ή απλώς με συμπαθεί!
    1)Με κοιτάει και τα μάτια του χαμογελάνε 2)Με πειράζει ώρες ώρες μου σπάει τα νεύρα αλλά εντάξει και πάλι τον θέλω 3)Μου στέλνει στο facebook άκυρα πράγματα χαχα αλλά και πάλι η καρδιά μου εκείνη την ώρα πάει να σπάσει! 4)Για να μην καρφωθεί με κοιτάει με την άκρη των ματιών του και το σώμα του είναι περίπου γυρισμένο σε μένα (το έχω παρατηρήσει πολλές φορές).Είναι και άλλα αλλά τώρα δεν τα θυμάμαι!Είναι και κάτι κακό σε αυτή την υπόθεση,η πρώην του τον γουστάρει ακόμη και ας έχουν περάσει 2 χρόνια και είμαι σίγουρη ότι μιλάνε αλλά δεν ξέρω αν την θέλει:/ και αυτό είναι που με καίει!!Αυτός όμως την θέλει; ένας θεός ξέρειιι!!Τέλος πάντων εσείς τι λέτε με θέλει; ή απλά με συμπαθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχάς όταν μας αρέσει κάποιος και μας ενδιαφέρει αν γίνει κάτι μεταξύ μας τον εμπιστευόμαστε. Όχι τυφλά αλλά δείχνουμε εμπιστοσύνη σε όσα λέει άλλωστε ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου!

      Αν ήθελε την πρώην του θα ήταν μαζί της. Αν τον θέλει εκείνη είναι δικό της θέμα. Το να μιλάνε δεν είναι κακό κάθε άλλο δείχνει εκτίμηση από τον έναν στον άλλο και σεβασμό στο ότι μοιράστηκαν κάποιες εμπειρίες. ΤΟ θέμα είναι διαχειρίζεται εκείνος το ότι ακόμα τον θέλει...Εκεί θα φανεί και ο χαρακτήρας του και αν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Δλδ αν την έχει για επιβεβαίωση ξέχασέ τον από τώρα!!


      Τώρα το αν του αρέσει είναι σχετικό αυτά που λες είναι θετικά σημάδια που δείχνουν ενδιαφέρον αλλα δεν είανι δεδομένο ότι αυτό το ενδιαφέρον είναι αρκετά ισχυρό ή ότι του αρέσεις και σε θεωρρεί ξεχωριστή. Μπορεί ναι μπορεί κι όχι! Μπορεί ας πούμε να σε βλέπει φιλικο ερωτικά....δλδ σε τροφοδοτεί με ενδιαφέρον αλλα σε κρατάει στην φιλική ζώνη για ψιλοκαβάντζα!!

      Βλέπεις και κάνεις! υπομονή και ανάλογα με την συμπεριφορά του θα καταλήξεις!!

      Διαγραφή
    2. Ναι σωστά σε αυτό που λες ότι αν την ήθελε θα ήταν μαζί της.Απλά όλοι μου λένε ότι με θέλει και ότι το δείχνει με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο που εγώ για κάποιον περίεργο λόγο δεν το βλέπω.
      Ίσως να μην κάνει κινήσεις δηλαδή για σχέση και έτσι επειδή μπορεί να φοβάται να φάει ΄Χ' και εγώ πρέπει να του δείξω ότι ενδιαφέρομαι (με ένα όριο πάντα) αλλά πως; μπορείς να με βοηθήσεις;

      Διαγραφή
    3. Κοίτα ότι δείχνει ένα ενδιαφέρον το δείχνει. Δεν είναι σαφής αλλα δε μπορείς να πεις ότι σε γράφει κιόλας.Δείξε ενδιαφέρον για την ζωή του, την καθημερινότητα του, να τον ρωτάς τι κάνει, αν έχει κάποια δουλειά ή υποχρέωση να τον ρωτάς πως τα πήγε, όχι υπερβολικά αλλά δείξε ότι σε νοιάζει να είναι καλά και χαρούμενος. Να χαμογελάς και να είσαι αληθινή σιγά σιγά θα ξεμπλοκάρει. Και κάνε focus σε σένα άσε τις πρώην και τις βλακείες! Έχε αυτοπεποίθηση και όλα θα πάνε καλά.

      Διαγραφή
    4. Μακάρι.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!:)

      Διαγραφή
  68. Γεια σας και από μένα..
    Λοιπόν πριν κάποιες ημέρες βγήκα μ ένα παιδί από ένα τσατ. Ήμουν με την κολλητή μου κ εκείνος με δύο φίλους του.Γενικά περάσαμε πολύ ωραία ,χορέψαμε κλπ.Όλο το βράδυ κάναμε αστεία,που κ που μου τραγουδούσε κάνα τραγούδι και όταν μιλούσαμε με έπιανε απο την μέση.Επίσης όλο με πείραζε!Εμένα μου άρεσε και απορώ αν του άρεσα κ εγώ.Μόλις μας άφησε στο σπίτι μου έστειλε μνα ότι πέρασε πολύ ωραία κλπ και θα ήθελα να τα ξαναλέγαμε και τέτοια.Την επόμενη του έστειλα εγώ και μιλήσαμε πάλι και την μεθεπόμενη μου έστειλε εκείνος κοκ.Πως στο καλό να καταλάβω αν του αρέσω ή όχι????Μήπως είναι απλά ευγενικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι καλή μου δεν είανι απλά ευγενικός! Κάθε άλλο! πιστεύω ότι ένας άντρας (και γενικότερα ένας άνθρωπος) από το πρώτο ραντεβού καταλαβαίνει αν του αρέσει ο άλλος ή όχι. Επομένως για να συνεχίζεται να μιλάτε και να κάνει κ εκείνος από μόνος του κινήσεις επικοινωνίας χωρίς δική σου πίεση σίγουρα δεν του είσαι αδιάφορη.

      Δεν σπαταλάς το χρόνο σου μιλώντας με κάποιον που σου είναι τελείως αδδιάφορος μόνο και μόνο απο ευγένεια! Αν επιδιώκει να ξαναβγείτε (και δεν είναι κάποιος παρανοικός!!!) τότε προφανώς και έχει ερωτικές σκέψεις!


      Φυσικά πρέπει να τον γνωρίσεις καλύτερα και αν είσαι πολύ προσεκτική λόγω των συνθηκών γνωριμίας αλλά πιστεύω ότι ενδιαφέρεται. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του αλλα είναι αρχή έτσι κι αλλιώς!

      Καλή τύχη εύχομαι και προσοχή!

      Διαγραφή
  69. Geia sas h katastash mou einai ligo polhplokh! Mou aresei ena paidi edw kai 2 xronia!! Twra eimai sto prwto etos twn spoudwn mou kai eimaste arketa makria. To thema einai oti perusi eixe mathei oti tou aresw alla me para polles anakrivies kai apo 3 proswpo to opoio eixe pei oti lew arketa pragmata asxhma gi auton! O kollhtos tou einai filos mou kai mou petage kati spontes..pleon einai san na mhn uparxw gi auton pernaei xairetaei ta upoloipa paidia ta rwtaei pws pernane sthn nea tous foititikh zwh kai emena tipota apolutws..oute gia. nomizw pws exei kai kopela! H erwthsh mou einai diaforetikh apo twn prohgoumenwn..to xerw pws den axizei na asxoloumai mazi tou kai kanonika tha eprepe na erthei monos tou na mou pei an isxuoun ola auta pou eixe mathei kai ta asxhma..(pou fusika den isxuousan) alla parola auta eimai polu erwteumenh den uparxei mera pou na mhn ton exw skefteu. gnwrisa kapoion twra pou eimai foithtria o opoios edeikse endiaferon kai einai kalo paidi alla egw h xazh eimai kollhmenh! DEN MBORW NA TON XEPERASW! aksizei na ta xalasw ola kai na tou milhsw anoixta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα καλή μου! Σωστά τα λες, δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με μία ιστορία από το παρελθόν, που δεν έχει μέλλον και κυρίως υπάρχει μόνο στην φαντασία.

      Έχεις μία ευκαιρία λόγω της εισαγωγής σε σχολή σε άλλη περιοχή, να κάνεις μία νέα αρχή με νέα πρόσωπα. Καταλαβαίνω ότι σε πειράζει που δεν είχες την ευκαιρία να ζήσεις όμορφα και άνετα τα συναισθήματα σου και κυρίως χωρίς να σε έχει παρεξηγήσει. Αλλά ότι έγινε έγινε. Θα σου πρότεινα σιγά σιγά και στους ρυθμούς που αντέχεις να προσπαθήσεις να βρεις κάτι άλλο. Η ζωή είναι πολύ μικρή και όμορφη για να την σπαταλάς.

      Αφού φτιάξεις την ζωή σου και προχωρήσεις αν ακόμα ντρέπεσαι και νιώθεις άσχημα ας του μιλήσεις, φιλικά πάντα, και να ξεκαθαρίσεις την θέση σου. Αλλά να το κάνεις μόνο εφ όσον ήδη έχεις ξεπεράσει αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Και σίγουρα μπορείς να το ξεπεράσεις απλώς δεν θες. Προτιμάς να βασανίζεσαι με αυτήν την ιστορία καθώς υποσεινήδητα, πιστεύεις ότι αν εκτεθείς στο άγνωστο θα πάθεις τα ίδια. Και προκειμένου να δραστηριοποιηθείς, να παλέψεις, να ρισκάρεις και ίσως να πονέσεις ξανά όπως γίνεται στον έρωτα είναι πιο βολικό να κάτσεις στα αυγά σου να εξιδανικεύσεις μία κατάσταση, να κατηγορείς τις συνθήκες ή τους άλλους που δεν πάει καλά και να παραμείνεις εκεί ως θυσία και έντονο συναίσθημα, ενώ στην ουσία είναι απλώς ανασφάλεια.

      Όλοι περνάνε λίγο πολύ από το στάδιο. Στο χέρι σου είναι να αποδεχθείς κάποια κομμάτια της ζωής που δεν μπορείς να αλλάξεις όπως είναι κι να προχωρήσεις μπροστά. Η ωριμότητα συνοδεύεται από ευθύνες και εμπεριέχει ρίσκο. Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις! Μπορείς να προσέχεις τις επιλογές σου αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρη ότι δεν θα πάει κάτι στραβά, αυτή είναι και η ομορφιά της ζωής!

      Καλή τύχη!

      Διαγραφή
  70. *oute geia hthela na grapsw! kai *poluplokh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Se euxaristw polu gia thn sumvoulh sou! isws to allo paidi pou noiazetai pragmatika gia mena kai mou to exei pei na axizei polu perissetero! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ καλή μου! Ίσως ναι ίσως όχι, αλλά αξίζει να προσπαθήσεις! Σου εύχομαι πολλή καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή
  72. Γεια σας και από μένα.Μου αρέσει ένα παιδί εδώ και 4,5 μήνες.Αυτός δείχνει κάποιο ενδιαφέρον αλλά δεν είμαι σίγουρη.Θα ήθελα να με βοηθήσετε να του δείξω εγώ κάποιο ενδιαφέρον μπας και κάνει καμία κίνηση μήπως προχωρήσει λίγο παρακάτω δηλαδή για σχέση και να μην μείνουμε στα κοιτάγματα π.χ!Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το τι πρέπει να κάνεις, τις συνθήκες, την ηλικία σας, το χαρακτήρα του καθενός, τι σας συνδέει, που και πως γνωσριστικάτε, ποτε τον βλεπεις....ενα σωρος παραγοντες! Παρατήρησε ότι τα άλλα παιδιά αναφέορυν κάτι συγκεκριμένο και απαντάω!

      Διαγραφή
    2. Είναι ελεύθερος και νομίζω πως δεν παίζεται με καμία τίποτα,είμαστε και οι δύο 15 χρονών,μας συνδέουν τα κοινά ενδιαφέροντα όπως π.χ η μουσική,tον βλέπω κάθε μέρα στο σχολείο και είμαστε και μαζί στο φροντιστήριο..!Όταν λες κάτι συγκεκριμένο τι εννοείς;

      Διαγραφή
    3. προσπάθησε να τον πλησιάσεις μόνη σου ή μέσω κάποιας κοινής παρέας με βάση ένα κοινό θέμα, μάθημα ή ενδιαφέρον και φρόντισε μεθοδικά με το πέρασμα του καιρού να ανταλλάξετε τηλέφωνα φβλ κλπ!

      Όταν λέω κάτι συγκεκριμένο, εννοώ ότι οι συμβουλές δεν έρχονται με το τσουβάλι ούτε είναι ίδιες για όλους. Ανάλογα με τα άτομα και τις συνθήκες υπάρχουν προτεινόμενες κινήσεις, όσο πιο γενικά ρωτάς τόσο πιο γενικά απαντώ!

      Καλή τύχη!

      Διαγραφή
    4. Αυτό θα κάνω αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποιο αποτέλεσμα!!:/ Βασικά είμαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει τέλος πάντων θα προσπαθήσω να του μιλάω όσο πιο πολύ μπορώ και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

      Διαγραφή
  73. Αυτό θα κάνω αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποιο αποτέλεσμα!!:/ Βασικά είμαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει τέλος πάντων θα προσπαθήσω να του μιλάω όσο πιο πολύ μπορώ και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Γεια σας!Με λενε Μαρια!Παω στην Α γυμνασιου(ξερω πως δεν με περνετε στα σοβαρα αλλα δεν ειμαι καθολου ανωριμη).Εδω και λιγο καιρο οι γειτονισες μου μου ειπαν πως αρεσα σε καποια αγορια στο σχολειο στις ταξεις Α και Β λυκειου!Εγω καθησα και σκεφτηκα καποια πραγματα και καταλαβα πως ενας μου αρεσε (ο συγκεκριμενος τους ζητησε κατι παραπανω!!!Αλλα ειμαι σιγουρη πως τους ειπαν “καλα θα πας με τοσο μικρο κοριτσι?Ασε μας καλε!“ και φοβαμαι πως θα τον επιρρεασαν)!Ειναι αστειος,ομορφος,καλος.Ολα τα παιδια λενε πως θελει να ειναι καλος με ολους και γι αυτο φαινεται χαζουλης αλλα δεν ειναι(αν και εγω δεν ειδα να ειναι χαζος!).Καταβαθος ειναι πολυ καλο παιδι.Επισης παει στην Α λυκειου οπου ειναι και ο μαγκας του σχολειου μια μερα με πειραξε και του ειπα “Τι θες χαζε?“ (το οποιο καταλαβα πως τελικα δεν επρεπε να πω!) και μετα το αγορι που μου αρεσει ειπε “Καλα ρε χαζε!“ και φανηκε καπως κοροιδευτικο!Επειδη στεναχωριεμαι με το παραμικρο φυσικα αυτο μου χαλασε την διαθεση.Αλλα μετα σκεφτηκα που λενε οτι τα αγορια το κανουν για να τραβηξουν την προσοχη των κοριτσιων αν και ειδα παραξενο ενα παιδι σαν κι αυτον να κανει ετσι!
    1ο ερωτημα:Γιατι λετε να το εκανε?
    Συνεχεια...
    Σε λιγες μερες μας παρουσιαζει η ταξη του κατι σαν προτζεκτ!Εγω φυσικα θελω να ειμαι ωραια για να με προσεξει η εστω να του αρεσω περισσοτερο.Απο οτι εχω προσεξει του αρεσουν τα πολυ ομορφα κοριτσια που ντυνονται ωραια και ειναι χαριτωμενα κατα καποιο τροπο!
    2ο ερωτημα:Πως σας αρεσουν τα κοριτσια περιπου (απευθεινεται σε αγορια)?
    Και τι θα περισσοτερο θα κανατε για να του αρεσετε (απευθεινεται σε κοριτσια)?
    Συνεχεια... και τελος επειδη οι μαμα του ειναι η δευτερη κολλητη της μαμας μου θα μπορουσαμε να παμε μαζι διακοπες!
    3ο ερωτημα:Τι θα κανατε για να τον σαγηνευσετε( απευθεινεται σε κοριτσια)?
    Πως θα θελατε να σας σαγηνευσει(απευθεινεται σε αγορια)?
    4ο ερωτημα:Και πως να τον πλησιασω μεσω παρεας και τα σχετικα(να διευκρινισω πως το καλοκαιρι συχναζουμε στην ιδια πλατεια εκτος απο καποιες αλλες φορες αλλασε διαφορετικες παρεες!)?

    ΠΡΟΣΟΧΗ:Λοιπον ειμαι πααααρααα πολυ ντροπαλη οποτε δεν μπορω να του μιλησω ετσι στο ακυρο(συγνωμη αν σας ζαλιζουν οι ντροπες μου!!!Μενω σε χωριο οποτε ειναι καπως διαφορετικα τα πραγματα(οχι πολυ διοτι εχουν περασει τα παλια χρονια)!

    Υ.Γ:Αν εχετε την καλοσυνη δωστε μου οτι περεταιρω συμβουλες ξερετε!

    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Γεια σας με λενε Νικο και ειμαι 2οετης φοιτητης. Φετος στις αρχες γνωρισα μια κοπελα στη λεσχη. Βασικα ηταν μονη και της εκανα παρεα (με ειχε αρεσει ουτως η αλλως). Μετα απο αυτο, ανταλλαξαμε τηλεφωνα, και ειπαμε να βγουμε καποτε...Περασαν καποιες βδομαδες και της προτεινα να βγουμε κανα βραδακι για μια μπυριτσα. Αυτη δεχτηκε οποτε το κανονισαμε. Πριν βγουμε εστειλα μηνυμα για να δω αν οντως ισχυει ακομα αλλα δεν πηρα απαντηση, εστειλα ακομα ενα αλλα παλι δεν οηρα απαντηση...Πλεον ειχα πειστει οτι μαλλον αλλαξε γνωμη, η οτι απλα ειχε δεχτει απο ευγενεια...2-3 μερες μετα απο αυτο το συμβαν εγω επρεπε να φυγω απο τη θεσσαλονικη για κρητη οπου και εμεινα για τον επομενο μηνα. Περασαν καποιες μερες αφ'οτου εφυγα, αλλαξα συσκευη και οταν εβαλα την καρτα ηρθαν 3 απαντησεις στα μηνυματα που εστειλα (το ενα μαλλον το ειχε στειλει πριν στειλω εγω). Καταλαβα τι παιχτηκε και ζητησα συγγνωμη. Η μονη απαντηση που ελαβα ηταν "συμβαινουν αυτα". Λιγο καιρο αργοτερα εστειλα παλι μηνυμα για να δω απλα τι κανει..αλλα αυτη τη φορα δεν ελαβα καμια απαντηση...ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; Εχει περασει καιρος και ακομα τη σκεφτομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα πει γκαντεμιά φίλε Νίκο...και το χειρότερο είναι ότι ακούγεται σα φτηνή δικαιλογία....αν η κοπέλα είναι ακόμα ελεύθερη η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις σκληρά να την κερδίσεις αν την θέλεις πολύ. Στην αρχή θα ναι δύσκολο και θα ναι δυσπιστη αλλά αν υπήρχε κάτι παλιά πιστεύω θα καταφέρεις να το αναβιώσεις.

      Αρχικά πάρε τηλέφωνο και πες της να βρεθείτε και εξήγησε ότι το θες αρκετά αυτό. Αν αρνηθεί μην την πιέσεις αλλά πες της θα σε ξαναπάρω και μετά από κανα δυο βδομάδες (να βράσει και λίγο) ξαναπάρε...αν δεχτεί προσπάθησε να της εξηγήσεις άλλη μία τι πέχτηκε και να είσαι ευγενικός κλπ....

      Αν της άρεσες και φερθείς έξυπνα, υπομονετικά αλλά όχι εκνευριστικά, θα την κερδίσεις!Καλη τυχη εύχομαι και τα καλύτερα έρχονται!!!

      Διαγραφή

Ένα σχολιάκι θα μας έκανε καλύτερους! Και αν δεν σας κάνει κόπο βάλτε και ένα ονοματάκι ή κάποιο ψευδώνυμο! Μου αρέσει να ξέρω σε ποιους απευθύνομαι και δίνει ένα πιο προσωπικό τόνο! :) :) :)