Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Βραδινές Περιπλανήσεις


Στις βραδινές περιπλανήσεις μας, μέσα στης πόλης τον αχό, που λέει και το τραγούδι, γίνονται οι καλύτερες σκέψεις μας.

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Πλούτος


Η ωραιότερη λαμπαδίτσα των τελευταίων ετών. <3 Αυτά είναι τα όμορφα, να μην έχεις πάρει λαμπάδα (αλήθεια ποιος παίρνει ακόμα), οι γονείς σου να σου έχουν πάρει κερί (λευκό, τρομερή αγορά!) και να παίρνεις Μ. Σάββατο πρωί δωρακι μία τόσο όμορφη που δεν θες να την κάψεις (ψυχαναγκασμοί). Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που μας αγαπούν και μας σκέφτονται και ας τους βλέπουμε τα καλοκαίρια μόνο. 

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Σεβασμός και Αξία



Μία από τις κινητήριες δυνάμεις του έρωτα είναι ο θαυμασμός. Αν με ρωτούσαν όμως τι είναι το μοναδικό πράγμα που έχουμε για όποιον αγαπάμε, ερωτευόμαστε, νιώθουμε φίλο κλπ και δεν ισχύει όταν κάποιος δεν μας ελκύει/αρέσει θα έλεγα ότι αυτό είναι ο σεβασμός.

Αποφάσεις: 101


Ο παρορμητισμός πολλές φορές μπορεί να αποβεί δεσμευτικός.

Παρορμητισμός και Αλλαγές


Σύμφωνα με έγκριτα λεξικά και επιστήμονες (οκ σύμφωνα με το πρώτο link του google!) ο παρορμητισμός σχετίζεται με την τάση ενός ατόμου να ενεργεί και να ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος πολύ σύντομα και υπό την επίδραση της συναισθηματικής του κατάστασης. Ενίοτε, ένα τέτοιο άτομο εκδηλώνει άμεσα και άκομψα την δυσαρέσκειά του ή την επιθυμία του για κάτι.