Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Τεστ κατανόησης κειμένου


Σήμερα δεν υπάρχει ένα σαφές θέμα, απλώς σκόρπιες σκέψεις. Καλά μεταξύ μας ποτέ όταν ξεκινάω δεν έχω σαφές θέμα και συνήθως από αλλού ξεκινάω και άλλο με τραβάει να γράψω. 

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Let's play a game

Τα μικρά παιδιά αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους παίζοντας, απολαμβάνοντας το χρόνο που κυλά αργά . . .Αυτά ξέρουν! (αυτό δε θυμίζει λίγο...40 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν "πήδημα"...πονηρά μυαλά, συγκαλυμμένη μάρκα απορρυπαντικού είναι O:))

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ελευθερία

ΑΠΟΡΩ πως δεν έχω γράψει έως τώρα ένα κείμενο που να έχει σχέση με την ελευθερία! Η ελευθερία είναι προνόμιο,  τρόπος ζωής, είναι το οξυγόνο και από τα ελάχιστα ζητήματα που με θεωρώ ανυποχώρητη!

Σοβαρή σχέση ή μήπως όχι


Καλησπέρα καλά μου αναγνωστάκια! Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με κανένα κοινωνικο-πολιτικό θέμα, αν και είναι μεγάλος πειρασμός θα έλεγα!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Το σύννεφο και ο αμμόλοφος - Paulo Coelho



Όπως θα έχετε παρατηρήσει, έχω τεμπελιάσει πολύ τελευταία! Αλλά δε νιώθω ότι έχω κάτι να πω... Γράφω μεν, σκέφτομαι επίσης, αλλά δεν ξέρω, αισθάνομαι ότι δε με γεμίζει τίποτα αρκετά για να επιθυμώ να εκφραστώ δημοσίως. Κι έτσι απλά μία μέρα, θα έχετε ένα χείμαρρο κειμένων να διαβάσετε... Έως τότε να περνάτε όμορφα και να προσέχετε...

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Αφοσίωση



Τα συναισθήματα που μπορεί να νιώθει κανείς είναι αμέτρητα τόσο σε είδος όσο και σε ουσία. Πολλά περιπλέκονται και άλλα εμπεριέχουν μέσα τους κι άλλα συναισθήματα.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ευαισθησία

Καλησπέρα αναγνωστάκια! Αχ ξεκινήσαμε επισήμως και οδεύουμε σε ένα μαγικό, χιονισμένο και γεμάτο ευτυχία χειμώνα! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον! Είναι θέμα οπτικής να είσαι ευτυχής και θέμα φιλοσοφίας να βλέπεις μία ομορφιά σε κάθε τι και να αγαπάς ότι σε περιβάλλει για αυτό που είναι. Μέσα από αυτή τη σκοπιά προκύπτει και το σημερινό θέμα.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Που & Πως να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει; Β΄ ΜΕΡΟΣ



Μετά από κοπιαστική δουλειά και πολύ έρευνα σας παρουσιάζω τα 10 μέρη για να βρείτε την κοπέλα των ονείρων σας! Αλλά φυσικά αυτό δεν αρκεί, πρέπει να καταφέρετε να την προσεγγίσετε. . . Πάμε μαζί βήμα βήμα, με σεβασμό και συμπάθεια στα φοβισμένα και μοναχικά αγόρια! Ξέρω ότι κάποτε θα το μετανιώσω που αποκαλύπτω τις τεχνικές αλλά δε βαριέστε είμαι καλοσυνάτη! Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!