Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει


Καλημέρα (Με τίτλο από Γονίδη ποιος μας πιάνει!ΛΟΛ)!!! Από σήμερα και επισήμως θα αρχίσει να μικραίνει η μέρα, αλλά το καλοκαίρι είναι ακόμα μπροστά μας (όπως και η εξεταστική μου...γκου χου γκου χου). Μετά από σχετική κουβέντα λοιπόν, έχω αναπτύξει μία νέα θεωρία. Ο χωρισμός είναι ένα συναίσθημα και δεν τίθεται ζήτημα αιτιών.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τι κάνει μία σχέση μοναδική;

Αχ γεια σας αναγνωστάκια μετά από καιρό (και πολύ διάβασμα...:( )!  Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά και να προετοιμάζεστε για τις πιο όμορφες και χαλαρωτικές διακοπές της εως τώρα ζωής σας! Άσχετα με τα πολιτικά τεκταινόμενα (θα αναφερθώ εν καιρώ σε αυτά, αλλά όχι από εδώ!) η ζωή συνεχίζεται και όπως λένε ο καθένας με τον πόνο του.

Τι έχει σημασία για μία σχέση, η ύπαρξη; Η διάρκεια; Η πνευματική επαφή; Η σωματική ένωση; Η ηρεμία; Η ένταση; Η μοναδικότητα; Η απλότητα; ...

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ένα παραμύθι αλλιώτικα από τα άλλα



Για όλα αυτά που ζητάς,
για πολλά που πονάς,
για το τίποτε μιας ευτυχίας,
και γυρνάς σαν τρελός,
του καθρέφτη εαυτός,
θύμα-θύτης κακής συγκυρίας . . .

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Τα δάκρυα στα μάτια


Ψάχνω να βρω την αλήθεια. . . Θέλω πια να μάθω αν ποτέ ίσχυε κάτι! Ή μάλλον όχι δεν θέλω να ξέρω, γιατί μάλλον διαισθάνομαι και δεν θέλω να επιβεβαιωθώ. . .Τι κρίμα. . . 

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Που & Πως να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει; Α΄ ΜΕΡΟΣ



Μετά από κοπιαστική δουλειά και πολύ έρευνα σας παρουσιάζω τα 10 μέρη για να βρείτε την κοπέλα των ονείρων σας! Αλλά φυσικά αυτό δεν αρκεί, πρέπει να καταφέρετε να την προσεγγίσετε. . . Πάμε μαζί βήμα βήμα, με σεβασμό και συμπάθια στα φοβισμένα και μοναχικά αγόρια!  Ξέρω ότι κάποτε θα το μετανιώσω που αποκαλύπτω τις τεχνικές αλλά δε βαριέστε είμαι καλοσυνάτη!

Μονόπλευρος Έρωτας

Θεωρητικά κάθε έρωτας ξεκινάει ως μονόπλευρος. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος εξ αρχής αν το άλλο άτομο μοιράζεται τα ίδια όνειρα και συνασθήματα με σένα. Και αυτό αντί να σου κόβει την φόρα σε κάνει πιο ορμητικό. Ενίοτε ένας έρωτας καταλήγει μονόπλευρος. Δηλαδή εσύ θες τον άλλον αλλά εκείνος-η όχι. Πράγμα που μπορεί να το ξέρεις, να το καταλάβεις ή και να μην το μάθεις ποτέ. 


Ο Αληθινός Έρωτας

Είμαι της άποψης ότι κάθε φορά που είμαστε με έναν άνθρωπο αυτός είναι ο έρωτας μας. 'Ο,τι νιώθουμε αποτελεί το πιο έντονο συναίσθημα που έχουμε βιώσει ως εκείνη την στιγμή. Αλλιώς δεν έχει νόημα να είμαστε μαζί του, πως μπορείς να είσαι με κάτι μέτριο;! Αν δηλαδή μας αρέσει λιγότερο από προηγούμενο σύντροφό μας, αν δεν τον εκλαμβάνουμε ως έρωτα, αν δεν είναι το ένα μοναδικό και απόλυτο γεγονος, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αλλά τελικά, πως είναι ο αληθινός έρωτας;