Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Εκδίκηση


Καλησπέρα φίλοι μου και με μία όμορφη εικόνα θέλω να σας πω μερικά νέα! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Κατ αρχάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε παλιούς και νέους αναγνώστες, το μπλογκ φτιάχτηκε στις 5 Μαϊου και έχω σχεδόν 3000 προβολές (σύμφωνα με τα στοιχεία του blogger)...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ...αν σκεφτεί κανείς ότι γράφει μόνο ένα άτομο και για θέματα που απηχούν κυρίως σε γυναικείο και νεαρό κοινό! Και φυσικά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όσοι τα γράφετε εδώ και όσοι μου τα λέτε με προσωπικά μηνύματα!Επίσης έχω πολλές ιδέες για επερχόμενα κείμενα...So get ready !!

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Καλοκαιρινοί Έρωτες


Ρε αναγνωστάκια γεια σας!!!! Τι να πω! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, σε όσους έχουν γενέθλια! Και καλή επιτυχία στους απανταχού εξεταζόμενους! Λοιπόν, παραδοσιακά ΔΕΝ γίνεται να μην κάνω ένα κειμενάκι για τους έρωτες... Δε μου πάει ρε παιδί μου! Και λέω καλοκαιράκι έρχεται, ζέστη, ελαφριά ρούχα, μπανάκι παραλία, αντηλιακά, μαγιό, beach-bar (ειδικά άμα έχει ανοίξει καινούριο μπαράκι εκεί γίνεται πανικός μέχρι να πάνε όλοι κλπ ) εεε το αμέσως επόμενο που σκέφτεσαι δεν είναι μία ρομαντική σκηνή, θέα, αστέρια, καλή παρέα, δροσερό-γκυκερό ποτό... ΝΑΙ! 

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Tal vez no ser es ser - Pablo Neruda


«Ίσως η απουσία σου είναι παρουσία, χωρίς εσύ να είσαι,
Χωρίς να πας να κόψεις το μεσημέρι
Σαν ένα γαλάζιο λουλούδι, χωρίς εσύ να περπατάς
Πιο αργά ανάμεσα στην ομίχλη και στους πλίνθους,

Σκοτάδι & Φως - Ένστικτα και Λογική: Που ανήκεις;


Να κάθεσαι σε ένα κρεβάτι, με μία ζεστή κουβερτούλα, ένα αχνιστό καφέ, να νιώθεις την παγωνιά, να μαζεύεσαι κάτω από τα σκεπάσματα, να παίζει χαμηλά καλή μουσική, να μυρίζεις το βρεγμένο χώμα, να ακούς τις σταγόνες που πέφτουν ρυθμικά και όλο το τοπίο να μοιάζει με παλιά φωτογραφία, ξεθωριασμένη, σε τόνους σέπια. Αυτό θα πει καλοκαιρινή βροχή. Μοιάζει με τις αναμνήσεις μας. 

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ερωτικές Γνωριμίες μέσω Internet


Καλησπέρα αναγνωστάκια!!! Τι κάνετε? Ελπίζω όλα να σας πηγαίνουν ρολόι!!! Λοιπόν σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι συνηθισμένο σε πολλούς από εσάς, αλλά πρωτόγνωρο για μένα! Γενικά ποτέ δεν είχα γραφτεί σε κάποιο chat room ούτε συμμετείχα σε σχετικά site, ούτε μίλαγα ποτέ με άσχετους σε msn, facebook και τέτοια. Μόνο μία φορά γράφτηκα σε φόρουμ, πριν κάνα 3μηνο και αυτό για λόγους σχολής.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ο Έρωτας είναι κάρβουνο



Έχετε, φίλοι μου, παρατηρήσει ένα κάρβουνο;;; Προσωπικά ΑΠΕΙΡΕΣ φορές, αγαπώ την φωτιά, σε όλα της τα στάδια! Είναι στιγμές που καίει και είναι τόσο κόκκινο, που μονάχα που το κοιτάς, νιώθεις στα βάθη της ψυχής σου τόσο μικρός, τόσο ανήμπορος. Αυτή η εικόνα, απλά σε αιχμαλωτίζει! Είσαι δέσμιος αυτής της γοητείας, που γνωρίζεις ότι είναι επικίνδυνη. Σε μαγεύει αυτή η δύναμη, αυτό το πάθος, αυτή η θέρμη που εκλύεται και είσαι πεπεισμένος ότι κάτι πολύ ωραίο γίνεται μπροστά στα μάτια σου.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η Γνήσια Αγάπη


Καλησπέρα ανταγνωστάκια! Μετά την μεταφορά τον παλιών μου άρθρων και την δημοσίευση 2 αγαπημένων ποιημάτων, αυτό είναι το πρώτο δικό μου κείμενο εδώ! Καλή μου αρχή!  Αυτά σκεφτόμουν το Σάββατο, που είχαμε και πανσέληνο (την μεγαλύτερη του έτους!) και πολλοί θα σκέφτεστε παρόμοια....

Η Λησμονιά - Pablo Neruda


Το αγαπημένο μου ποίημα από τον Πάμπλο Νερούντα! Όσοι θέλετε ανατρέξτε σε προηγούμενη δημοσίευση για βιογραφικά στοιχεία. Είναι θεωρώ ένα αριστούργημα! Με υπέροχες απλές κουβέντες, γεμάτες νόημα, ειλικρίνεια, που φανερώνουν συναισθήματα και αναδεικνύουν την πολύπλευρη ανθρώπινη φύση (έρωτας, πόνος, αγώνας και φυσικά λησμονιά για τις αναμνήσεις). Απολαύστε το...

Νύχτα στο νησί - Pablo Neruda


Ένα εξαιρετικό ποίημα ... Και μερικά λόγια από to wikipedia για τον ποιητή στο τέλος...

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Μετανιώνω;



Καλησπέρα φίλοι μου! Μετά το κείμενο για το πότε πρέπει να λέμε συγγνώμη και πότε πρέπει να συγχωρούμε, θέλω να ταράξω τον ύπνο σας με την θέση μου απέναντι στο χιλιο-ειπωμένο: "καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες" και την διαδεδομένη φιλοσοφία "δεν μετανιώνω για τίποτα".

Με μία Συγγνώμη




Καλησπέρα αναγνωστάκια μου! Ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες και όλοι καλά. Κλασσικά έχω εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, αλλά έπηξα στις υποχρεώσεις και που είμαι ακόμα. . . Παρ όλα αυτά έχω φρεσκότατο υλικό! Ας μιλήσουμε φίλοι μου για μία συγγνώμη.

Προσωπικά, δύσκολα ξεχνώ ότι με έχει πειράξει

Δεν έχει ο έρωτας μυαλό, δεν έχει η αγάπη λογισμό




Γεια σας αναγνωστάκια!!!! Έχω να γράψω καμιά δεκαριά μέρες (αλλά είχα κάνει το κουμάντο μου να με διαβάζεται με ανέκδοτες ιδέες ;) ) και έλεγα να ξαναγράψω από τον άλλο μήνα! Αλλά, εγώ το είπα, εγώ το ξελέω (σιγά την σταθερότητα που έχω!!!). Σήμερα λοιπόν, έχω σκαλώσει με ένα τραγουδάκι του Στελάρα (όχι του Καζα. . . του Ρόκκου), το άκουσα στο ραδιόφωνο τυχαία μετά από πολύ καιρό και σκάλωσα! "Δεν έχει ο έρωτας μυαλό". Και αναφέρεται στον ανυπέρβλητο και ακατανίκητο έρωτα.

Η απόσταση μεταξύ μας


Καλησπέρα βρε αναγνωστάκια!!! Τις προάλλες είχαμε αναφερθεί στις σχέσεις από απόσταση.
εκείνες, δηλαδή, που τα άτομα λόγω υποχρεώσεων οργανώνουν και αναπτύσσουν την καθημερινότητά τους με διαφορά χιλιομέτρων. Για λίγο ή για πολύ. Εκτός από την οφθαλμοφανή έννοια της απόστασης υπάρχει κι άλλη. Μάλλον, κι άλλες. . .  

Έτσι είναι ή έτσι σε συμφέρει να νομίζεις;



Η ζωή μας καθημερινά κατακλύζεται από γεγονότα. Άλλα σημαντικά άλλα ασήμαντα. Τα γεγονότα αυτά αφήνουν δύο στοιχεία πίσω τους: α) αναμνήσεις, β) εντυπώσεις. Ο τρόπος που τα αντιλαμβανόμαστε έχει να κάνει με το χαρακτήρα, τις καταβολές, τα βιώματα και τη διάθεσή μας.

Η Αγάπη διεκδικείται, δεν παρέχεται




Και για να εκδηλώσουμε και την σκυλίσια πλευρά μας . . .  Καρράς φίλοι μου! Η αγάπη διεκδικείται δεν παρέχεται. . . Ωραία φράση, με νόημα! Σίγουρα η αγάπη είναι ένα μοναδικό συναίσθημα και κυρίως αυτόβουλο. Δεν το κατευθύνεις και δεν το ελέγχεις. Δεν μπορείς να αγαπήσεις κατά παραγγελία κάποιον, ούτε έτσι απλά να σταματήσεις να τον αγαπάς. 

Θέλω να χαμογελάς






Η ζωή είναι πολλή όμορφη φίλοι μου. Είναι και πολλή μικρή! Θέλω να με ακούσεις λοιπόν. . . (ναι εσύ μην αναρωτιέσαι σα χαζό)Δεν αξίζει να πονάς, να στενοχωριέσαι. Απλά ζήσε τις στιγμές, νιώσε όσα μπορείς. Αλλά ποτέ μην αφήνεσαι στην μαυρίλα. Κοίτα έξω, όλα είναι τόσο όμορφα! Μπορεί να έχεις δυσκολίες, αναποδιές αλλά και ποιος δεν έχει;  Ποιος σου είπε ότι δεν έχει προβλήματα; Πολλές φορές το να μην λέμε κάτι δεν σημαίνει ότι δεν το εννοούμε. . . ή ότι δε συμβαίνει. . .

Ψυχική επικοινωνία





Όπως έχουμε αναλύσει φίλοι μου και σε παλαιότερο άρθρο, μεταξύ μερικών ανθρώπων υπάρχει ένας ψυχικός δεσμός. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ ή πόσο καλά γνωρίζεσαι με κάποιον, απλά για κάποιον ακατανόητο λόγο, υπάρχει κάτι σαν προαίσθημα. Κάτι σαν συναίσθηση. Σαν να ξέρεις τι κάνει και πως είναι.  

Χωρισμός: Πόνος = Εμμονή + Εγωισμός





Τελικά πόσο εύκολο είναι να είσαι ειλικρινής; Πόσο εύκολο είναι να βάζεις στην άκρη τον εγωισμό σου, χωρίς να χάνεις την αξιοπρέπεια σου; Πόσο εύκολο είναι να τιθασεύσεις το συναίσθημα; Πόσο εύκολο είναι να κάνεις αυτό που πρέπει αλλά όχι αυτό που θέλεις; Πώς μπορείς να ξέρεις πότε να φύγεις και πότε να γυρίσεις να κοιτάξεις ότι αφήνεις  πίσω για τελευταία φορά; Πώς μπορείς να βάλεις όρια στη φαντασία σου και να βλέπεις τους ανθρώπους όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες; Και τι έχει αξία τελικά, να είσαι δυνατός, να φαίνεσαι δυνατός, να μάχεσαι μέχρι τελικής πτώσεως, να πληγώνεσαι, να χάνεις, να παίρνεις εμπειρίες ή να αδιαφορείς να κλείνεις μάτια και αυτιά και να περπατάς στο μονοπάτι της φυγής; Ποια πρέπει να είναι τα όρια, πότε και που μπαίνουν; Υπό ποιες συνθήκες είναι αποδεκτό να τα παραβιάζουμε; Τελικά, γιατί μερικά πράγματα να πονάνε τόσο;;;

Φιλί με ανοιχτά ή με κλειστά μάτια;


Καλησπέρα αναγνωστάκια μου!!! Τι κάνετε? Πως είστε? Όλα καλά? Μμμ εύχομαι τα καλύτερα σε όλους! Λοιπόν σημερινό μας θέμα το φιλί.

Σχέσεις από απόσταση




Καλημέρα αναγνωστάκια μου!!! Μπορεί ο καιρός να είναι μέτριος, αλλά ευνοεί το καθισιό (δηλαδή μακάρι να είχα χρόνο γι αυτό!) και την αμπελοφιλοσοφία! Ειδικότης μου! Σημερινό μας θέμα οι σχέσεις από απόσταση! Φυσικά η υπέροχη Estrela μας, στο δικό της άρθρο τα λέει εκπληκτικά. Αλλά μετά από αυτό το άρθρο σκεφτόμουν αυτό το είδος σχέσεων. Και νομίζω έχω μερικά συμπεράσματα! (Estrela ευχαριστώ για την έμπνευση, δηλαδή που αντιγράφω την ιδέα σου :).

Ριζικές αλλαγές



Καλησπέρα φίλοι μου μετά από μία μικρή απουσία! Ε πήγα διακοπούλες κανα δυο εβδομάδες! Γύρισα ξεκούραστη και φρέσκια φρέσκια! Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν τις προλαβαίνω! Όλες καλές! Ανακατατάξεις! Ξεκαθαρίσματα και νέες συγκινήσεις! Μία μικρή γεύση ...

Είναι κάτι σταυροδρόμια μαγεμένα



Είναι κάτι σταυροδρόμια μαγεμένα  . . .  λέει το τραγούδι... Αυτό ακούω τώρα και συνειδητοποιώ α) πόσο βαριέμαι β) πόσο ωραίο κομμάτι είναι γ) πόσες εικόνες μου φέρνει στο μυαλό και δ)πάλι θα γράψω εγωιστικές ανοησίες. . . Για πάμε!

Διακατέχομαι από αντικρουόμενα συναισθήματα (πέρα από μία πείνα που νιώθω εδώ και καμιά ώρα αλλά βαριέμαι να σηκωθώ!) αισθάνομαι και μία λυπο-χαρά! Νέα λέξη. . .

Πότε ένας έρωτας πετυχαίνει;



Καλημέρα φίλοι μου!!! Μετά από 16 ώρες ύπνου, ένα τόνο ρακόμελα και σουβλακομεζέ. . .  Ήρθε η γνώση και μέστωσε μέσα μου! Πότε ένας έρωτας πετυχαίνει;;; Όταν λέω πετυχαίνει, εννοώ να τελειώσει όταν απλά θα έχει ξεφτίσει και όχι να γίνει 3ος παγκόσμιος πόλεμος!

Έχουμε δει και έχουμε ακούσει ανθρώπους να λένε την επική ατάκα: «Μα τι τον θες αυτόν δεν είναι για σένα – του επιπέδου σου κλπ». Κατ αρχάς προσπερνάω αυτό με τα επίπεδα, η ζωή δεν είναι videogame να μετράμε την αξία κάποιου με τις πίστες και τα επίπεδα! 

Τόλμη και Γοητεία: Κυνήγησε όσα αγαπάς




Τόλμη και γοητεία λοιπόν, όχι το σίριαλ αλλά η ζωή! Γιατί ως γνωστόν η ζωή βγαλμένη μέσα από τα σίριαλ είναι ... χαχαχα!!! (όποιος έχει δει μεξικάνικα ξέρει!!!). Σήμερα θα μιλήσουμε για την γοητεία της τόλμης! Και κυρίως πόσο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ είναι το θάρρος και η τόλμη για να έχουμε μία γοητευτική και ευτυχισμένη ζωή!!!

Το πλαίσιο της ζωής μας




Η ζωή έχει πολλά συστατικά, πολλούς χαρακτήρες και πολλές γραμμές να ακολουθήσεις. Αλλά η ζωή όλων μας παρουσιάζει κάποια κοινά στοιχεία. Θα τα χαρακτήριζα ως «ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ» (σιγά μην είναι και το media markt!). Όλοι υπακούμε στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Έρωτας - Άγιος Βαλεντίνος: 1-0




Έρωτας – Άγιος Βαλεντίνος : 1 – 0

Ε ναι λοιπόν ήρθε η ώρα να κράξουμε την γιορτή των απανταχού ερωτευμένων! Όπου να ναι φίλοι μου έρχεται η 14η Φλεβάρη, ημέρα γιορτής όλων των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου.

Στόχος: να περάσεις μία όμορφη μέρα με το έταιρο ήμιση, μέσα σε λουλούδια, σοκολάτες, δώρα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Θα μου πεις, οκ κοπελιάάά που είναι το κακό;;;

Κάνε το σωστό και όχι το εύκολο: έτσι πήρα τις αποφάσεις μου


Το να παίρνεις αποφάσεις δεν είναι καθόλου εύκολο. Ειδικά για ρευστά ζητήματα. Και ειδικά όταν δίνεις τη άλλη μέρα και δεν έχεις διαβάσει ακόμα! Χαχαχα

Πάντα μου άρεσε να κάνω το σωστό και όχι το εύκολο, τουλάχιστον σε σοβαρά ζητήμα (φυσικά τα θέματα σχολής ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ!!!). Το σωστό και το λάθος υπάρχει ΠΑΝΤΑ μέσα μας, απλώς μερικές φορές εμείς επιλέγουμε να μην το κοιτάμε για ποικίλους λόγους.
Επίσης την απόφαση, σε ένα ζήτημα την παίρνουμε ασεινήδητα πολύ πριν το καταλάβουμε.

Εγωισμός και Υπερηφάνεια



Καλημέρα αναγνωστάκια!!!
Κατ αρχάς να πω καλή επιτυχία με τις απανταχού εξεταστικές (κακή τους ώρα...) που για μία ακόμα φορά μπαίνουν μέσα στη μέση και μας χαλάνε τα σχέδια (βόλτρες, ταξίδια και δε συμμαζεύεται). Δε βαριέσαι... Χαλάλι! Άντε θα το υποστούμε και φέτος! Ας όψεται η αγάπη στη βαθιά γνώση (ΧΑΧΑΧΑ)! Και επίσης να γκρινιάξω και για το πρωινό ξύπνημα. Γιατί ας μη γελιόμαστε ΑΥΤΟ είναι που με ενοχλεί στην ουσία. Χάθηκε να είχαμε νυχτερινά μαθήματα! Τς τς τς, διάτρητο εκπαιδευτικό σύστημα που γεννάς μονάχα ελλειματικές ανάγκες!

What a wonderful world



Καλησπέρα φίλοι μου!!

Σήμερα, είναι μία υπέροχη μέρα... Βροχερή, με κρύο, ότι πρέπει να κάθεσαι σπίτι σου να απολαμβάνεις μία ζεστή σοκολάτα με μερικά αρωματικά κεριά και ένα καλό βιβλίο ή χαλαρή μουσικούλα. Να χαζεύεις την βροχή που πέφτει τυλισμένος με μία ζεστή κουβέρτα και το μυαλό να ταξιδεύει. Η νωχελικότητα στο μεγαλείο της, αλλά αξίζει τον κόπο! Και αργότερα όταν αρχίσει να σκοτεινιάζει, να κάνεις μία απολαυστική βόλτα στο κοντινό πάρκο της περιοχής σου, να μυρίσεις την βρεγμένη γη και να χαζέψεις την θέα.

Το ασυμβίβαστο της ευτυχίας




Τελικά η ευτυχία είναι κάτι πολύ σχετικό και ακόμα και εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε πάντοτε σε θέση να την προβλέψουμε ή να την καθορίσουμε. Πόσο μάλλον να ξέρουμε ποιες επιλογές μας την εξασφαλίζουν. Σίγουρα κανένας δεν θέλει να περνάει άσχημα, αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση στο «δεν περνάω και άσχημα» και στο «περνάω τέλεια». Φυσικά το απόλυτο δεν υπάρχει κλπ κλπ αλλά προσωπικά δεν συμβιβάζομαι, τουλάχιστον όχι όσο έχω την δύναμη να πολεμάω για αυτά που θέλω! Οι υπόλοιποι ας αρκεστούν σε μετριότητες!

Μακριά και όχι αγαπημένοι





Υπάρχουν πολλά είδη ανθρώπων: καλοί, κακοί, αναίσθητοι, επιφανειακοί. Για κάθε άνθρωπο στη ζωή μας υπάρχουν και διάφορες θέσεις: φίλοι, αγαπημένοι, εχθροί, συγγενείς.

Οι άνθρωποι πάνε και έρχονται, όπως σε όλα, τίποτα δεν είναι σταθερό και δεδομένο. Θα μου πεις μέσα σε αυτό το χάος, που δεν ξέρεις ποιος είναι τι και για πόσο, ποιο είναι το νόημα;

Το νόημα θα μπορούσα απλοϊκά να πω, είναι να θυμάσαι όμορφες αναμνήσεις, να μη μετανιώνεις για τις πράξεις σου, τις επιλογές σου, άσχετα αν αυτές ήταν σωστές ή όχι.

Ένας κύκλος που κλείνει



Αναγνωστάκια μου... Γεια σας!!! Μου λείψατε ατιμούλικα!!! Έχω τόσο καιρό να σας γράψω, αλλά δεν φταίω εγώ μωρέ! Κάτι οι εργασίες, κάτι οι γιορτές (σσς αλλά γιόρταζα εχθές!), κάτι ένας γάμος που έχω και έχω λιώσει στα ψώνια, για τον θεό πια! Δεν θα έχω κουράγιο (και λεφτά ) για τις εκπτώσεις! Και άντε ένα καφέ από εδώ ένα μπουζούκι από εκεί! Χαθήκαμε!!!

Σ’ αγαπώ






Σ΄αγαπώ – ποίημα από το Λίβανο

Πώς σ'αγαπώ; Τους τρόπους ας μετρήσω




~*~
Πώς σ'αγαπώ; Τους τρόπους ας μετρήσω.

Σ'αγαπώ στο βάθος, πλάτος και ύψος

Αν θες, μπορούμε























Καλησπέρα φίλοι μου!!! Τι κάνετε; Ελπίζω όλα να είναι απλώς υπέροχα! Λοιπόν, γρήγορα - γρήγορα να μπαίνουμε στο ψητό…. Σημερινό μας θεματάκι είναι οι σχέσεις (ερωτικές φυσικά) και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς σε αυτές και ενδεχομένως πώς μπορεί να τα εξουδετερώσει.

Έρωτας + Ανασφάλεια ή Υπερβολική Σιγουριά = Αχαριστία



Καλησπέρα φίλοι μου…Μετά από μεγάλη απουσία μου δεν μπορώ να αρνηθώ ότι μου λείψατε…Αλλά δυστυχώς οι πολλές υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να έχω ελεύθερο μυαλό και όρεξη για να γράψω κάτι της προκοπής!
Το σημερινό μας θέμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από τον έρωτα plus something! Καταντάω βαρετή, αλλά δεν βρίσκω τίποτα πιο ευχάριστο να γράψω! Άλλωστε το γράψιμο εδώ το ξεκίνησα σε μία πολύ όμορφη εποχή της ζωής μου…η οποία αναπόφευκτα έχει σημαδέψει το περιεχόμενο του συνόλου των κειμένων μου! (έρωτα…αχ έρωτααα!!!) Όσο πάει ο καιρός, λοιπόν, μελετάω αυτό το όμορφο και γλυκό

Σ' αγαπώ μα δεν έχω μιλιά να στο πω



Καλησπέρα φίλοι μου!!! Λόγω υποχρεώσεων δυστυχώς έχω χαθεί....αλλά να 'μαστε πάλι εδώ με ένα τραγουδάκι... Πολύ σημαντικό και όμορφο....για περισσότερες τέτοιες επιλογές και για να έχετε την σασα παντα κοντά σας...κάντε like εδώ...

Στη χώρα του ποτέ



Η νύχτα είναι πάντα τόσο παράξενη, σε ηρεμεί, σου αφήνει χώρο και χρόνο να ησυχάσεις.

Έρωτας για άλλη μία φορά



Καλησπέρα καλά μου και γλυκά αναγνωστάκια...! Περαστικά στον ανώνυμο αναγνώστη =)! Ξανά εδώ μελετάμε τον έρωτα !!! Πρόσφατα, (λέμα τώρα) είχαμε αναλύσει την σύστησή του, αλλά σαν συναίσθημα είναι πολύ παράξενο, γεμάτο, ρηχό μα και βαθύ! Στην ουσία ξυπνάει κάθε συναίσθημα καλό ή κακό. Τα καλά υποκινούνται από την φιλία και τα κακά από το πάθος. Περίπου τουλάχιστον ;)

Αγάπη είναι να μένεις



Κάποιοι είχαν προβλέψεις την δημιουργία αυτού του άρθρου! Χαχαχα…για την ακρίβεια ο κλασσικός άγνωστος αναγνώστης! Με την μεγάλη συναισθηματική οξυδέρκεια! Να λοιπόν, που βγαίνει στην δημοσιότητα και αυτό…
Με αφορμή ένα εξαιρετικά γλυκό κομμάτι (Αγάπη είναι να μένεις) ενός νέου αλλά εξαιρετικά ταλαντούχου και υψηλών προδιαγραφών συγκροτήματος (KollektivA) …Εύλογα μου δημιουργήθηκε η ερώτηση…Τι είναι αγάπη και είναι
πραγματικά αγάπη το να μένεις?

Άκρως Προσωπικό



Καλησπέρα και πάλι καλοί και πιστοί αναγνώστες μου…(ψώνιοοο) Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, είναι το τρίτο κειμενάκι που γράφω και φως δεν βλέπω… Λοιπόν…Τέλος! Αυτό θα δημοσιευτεί… (αφού περάσει από την έγκριση μερικών – μερικών!) Όχι ότι σας αφορά, αλλά είναι ένα μικρό δωράκι, το ελάχιστο μου μπορώ να κάνω σε ένα πάάάάρα πολύ καλό μου φίλο… «Μάστορα» για σένα…

Έρωτας


Να και ένα ποιηματάκι αφιερωμένο σε όσους απογοητεύτηκαν από άλλες δημοσιεύσεις... Και κάτι ακόμα...οι τίτλοι στα κείμενα είναι σαν το περιτύλιγμα στα δώρα... Δεν έχει σημασία αν σε απογοητεύει, γιατί ο άλλος δεν σου προσφέρει αυτό, αλλά το περιεχόμενο!

Χωρίζουμε, αλλά γιατί;



Πολύ καλησπέρααα σας αναγνωστάκια μου!!! Εχθές ξέχασα να σας πω καλό μήνα…καλό μήνα λοιπόν!!!! Θα αφήσω για λίγο στην άκρη τον χρυσό σκούφο που προσπαθώ να κατακτήσω και θα επανέθλω στα σχεσικά θέματα… Θέματα σχέσεων ντε! Ναι ξέρω σας έλειψαν…χαχαχα

Φτιάξε τα δικά σου fortune cookies



























Καλά μου αναγνωστάκια γεια σας και πάλι…. Όσο περνάει ο καιρός τόσο σε πιο φθινοπωρινό «μουντ» είμαστε…. Λοιπόν που λέτε εχθές μετά από πολύ καιρό έφαγα κινέζικο (για την ακρίβεια έσκασα στο φαί … χιχιχι) και στο τέλος πήρα και το καθιερωμένο fortune cookie μου…

Αδελφές Ψυχές



Καλό φθινόπωρο αναγνωστάκια μου…μου λείψατε πολύ!! Αλλά πέρασα ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, ελπίζω και εσείς το ίδιο!!! Ας ξεκινήσουμε με ένα θεματάκι νοσταλγικό και καλοκαιρινό, αφού είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς θα βρήκατε έρωτες ένα σωρό…

Τι είναι ο Έρωτας;



Τι είναι ο έρωτας… (έλα μου ντε!!)
Αγαπητέ αναγνώστη μου και πάλι γεια σου…Άλλη μία φορά εδώ, κολλημένοι είμεθα με ερωτικά θέματα, γιατί μετά τις οδηγίες προς ναυτηλωμένους 
daters

H στιγμή αυτή δεν αργεί



Καλά μου αναγνωστόπουλα γεία σας και πάλι…σήμερα δεν έχουμε κάποιο άρθρο ή κάτι τέτοιο…η «πολυτάλαντη» υποφαινόμενη κάνει νέα εισαγωγή στο μενού…. ποιηματάκι…Σαν σωστό κορίτσι όπως λέει και το τραγούδι «στο δίπλα θρανίο εκείνη κάθεται μικρή με τα ροζ κοκαλάκια και τα ποιηματάκια που θα μάθετε». Μόνο που αυτό το έχω γράψει εγώ…Κατανόηση και Επιείκεια…Ευχαριστώ, θέλω σχόλια και κριτικές χαχαχα!

Τα όνειρα μας πεθαίνουν



Τα όνειρά μας πεθαίνουν…
Όπως λέει και το τραγούδι «είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα, είναι στιγμές που δεν μπορώ χωρίς εσένα, είναι στιγμές που σε ζητώ απεγνωσμένα, είναι στιγμές. . . »

100 Στιχάκια για την Αγάπη




§ «Η αγάπη αποτελείται από μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα»
Αριστοτέλης
§ «Στα όνειρα και την αγάπη τα πάντα είναι δυνατά»
Janos Arnay
§ «Η νύχτα μου έχει γίνει ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα εξαιτίας σου»
Ibn Abbad